Laskin כתב:מעניין כמה הם משלמים על משחקים שמוכרים מעולה כמו MLB… ועוד לסוני.
If it was up to me I would like to get rid of exclusivity on consoles, The dominant player has defined market competition using exclusives. I have no love for that world
Laskin כתב:הוא חושב שהוא משחרר פה עבדים ויראו אותו בתור לינקולן או משהו
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Uncle Pey'j כתב:ועוד שמועה מעניינת שהפיתוח של הדור הבא של החומרה של אקס בוקס עבר לצוות שאחראי על הליין Surface של MS וג'ייסון רונלד כבר לא אחראי יותר על הפרויקט. אני מניח שמדובר בעוד חדשות שליליות, כי אחד הדברים היחידים ש-MS באמת עשתה כמו שצריך בדור הזה זו החומרה עצמה.
Laskin כתב:גיימפאס על הסוויץ׳ 2!
זה באמת יהיה שילוב נהדר למשחקים מסויימים
מקווה שבאמת יהיו הכרזות מעניינות ולא רק אכזבות.
לגבי החומרה - אני לא יודע אם זה בהכרח משהו רע, אני חושב גם כן שהחומרה בדור הזה של מיקרוסופט פשוט מעולה וזו הקונסולה הכי יפה אי פעם בערך, אבל גם הSurface אחלה חומרה בדרך כלל, ואני די בטוח שמיקרוסופט באמת רוצה Steam Deck משלה, אם יעשו סוג של סוויץ׳ שמתחבר עם דוק לטלויזיה כמו השמועות - זה יהיה ניסוי מעניין.
Laskin כתב:אני חושב שזה הכיוון, ואולי החליפו את הצוות בגלל ההחלטה של הזכרון של הS, שאולי, רק אולי - הייתה שלהם. בכל אופן אם הכיוון הוא ניידת אז יש בזה הגיון.
DrKeo כתב:על פי טום וורן מthe verge שני המשחקים הראשונים שיגיעו לסוויצ׳ ולפס5 יהיו hi fi rush ופנטמנט של אובסידיאן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 11 אורחים