Klayman כתב:תגידו מה שתרצו על יוביסופט ועל ההשוואה ל got, אבל העולם של ac: s נראה חי, תוסס ו lived in לעומתו.
Laskin כתב:Klayman כתב:תגידו מה שתרצו על יוביסופט ועל ההשוואה ל got, אבל העולם של ac: s נראה חי, תוסס ו lived in לעומתו.
אין ספק. הבעייה, שלי לפחות - היא הגיימפליי.
DrKeo כתב:מה שאני מפנטז עליו כמעריץ PD זה:
- FPS סייברפאנקי עתידני מבוסס קונספרציות וריגול. הוא אמור להיות 80% רציני, 20% הומוריסטי (במקורי היה חייזר שקרא לעצמו אלביס למען השם) כשהוא משלב עלילתית סוג של MGS2 שפוגש את בליידראנר, הנוסע השמיני וג'יימס בונד.
- שהמשחק יהיה מפורק לשלבים, כל אחד במיקום אחר לגמרי כשכל שלב הוא סוג של "עולם" בפני עצמו, כמו במשחקים הכי טובים בסדרת היטמן. דברים שנעים מאחוזה על צוק מושלג באלפים, דרך בנייני תאגידים בשיקאגו עתידנית שנראת כמו משהו מתוך בליידראנר ועד תחנת חלל שסובבת את צדק.
- בכל שלב יש לך כמות מסויימת של OBJECTIVES, יש כל מני NPCs שאפשר לדבר איתם והעולם מרגיש כמה שיותר חיי. בחלקים אתה יכול להסתובב חופשי, בחלקים אחרים שאליהם אתה מסתנן אתה לא אמור להיות בכלל ושם מתגנבים ונלחמים. אבל זה לא מהמשחקים האלה שיש לך 5 דרכים לעבור כל חדר, משחקים שהמפתחים מעלים סרטונים שמדגימים איך עוברים את השלב ב-stealth, באקשן או בכל מני צורות אחרות. זה קצת יותר דומה נניח למשחק כמו אנצ'רטד, לכל סיטואציה אתה נכנס כמתגנב, האוייבים לא מודע אליך, אבל כנראה שיש 99% סיכוי שיעלו עליך בשלב כלשהו וזה יהפוך לקרב ירי. כשל בהתגנבות לא אמור לעצבן את השחקן אלה זה אומר להכניס אותו למוד אחר של משחק אקשן. ב-PD אתה אמור להכנס לסיטואציה כטורף המושלם, אתה מזנק על האוייבים בלי שהם מוכנים אבל לא בשבירות מפרק עדינות בחשכה אלה בזינוק עם מכונת יריה בכל יד עוד לפני שהם מספיקים להגיב. הכיף של PD זה לנקות אזור בלי שהאוייבים מבינים מה פגע בהם. אזעקה זה לא מצב כשל, אזעקה זה מצב שבו האוייבים רצים בשלב בפאניקה ואתה מתרסק עליהם עם hell fire. בסוף, בלב שלו, מדובר במשחק אקשן עם שלבים שיש בהם hover bikes וכדומה, זה לא היטמן וזה לא דאוס אקס.
- צריכים להיות בו הרבה נשקים וכל אחד מהם פריקי ויחודי. המערכת ירי אמורה להיות צ'אנקית ומספקת (מעטים הנשקים בעולם ה-FPS שמספקים כמו שהנשקים של PD ספקו בשנת 2000) והמשחק לא צריך להתבייש באקשן. להפך, 80% ממנו צריך להיות ירי אבל זה לא דום 2016, זה משחק שבו אתה מסתער אבל האוייב לא יודע מאיפה באת לו. המשחק גם צריך להיות מלא בגאדג'טים, הלב של PD הגיע מגולדן איי וגולדן איי הגיע (מן הסתם) מסרטי ג'יימס בונד. מוקשים, שעון עם לייזר, טורטים שאתה יכול להציב, משקפיים שרואים בלילה או דרך קירות, רחפנים על שלט וכו', זה חלק גדול מהלב של PD.
- וכן, ג'ואנה דארק צריכה להיות בריטית שוב. מה נסגר עם זה שהפכו אותה לאמריקאית ב-PDZ? כלומר, למה בכלל לעשות משהו כזה?
כלומר מה שאני מחפש זה סוג של דאוס אקס אבל בו בזמן שונה לגמרי מדאוס אקס. האמת שזה מצחיק כי דאוס אקס ו-PD יצאו באותה שנה ויש להם הרבה DNA משותף אבל בזמן שדאוס אקס נולד ממשחקי תפקידים, PD נולד ממשחקי FPS.
Uncle Pey'j כתב: אני חושב שאעשה ראן חוזר על הטרילוגיה של גירס מה-360 ואולי סוף סוף גם אשחק ב-Judgement.
DrKeo כתב:כן, אף אחד לא אמר שהוא יחכה למשחק גדול שבא לו עליו אף פעם.. חוץ מאשר כל גיימר אי פעם, בעיקר אם הוא חבר בפורום הזה. דום ליטרלי יוצא DAY & DATE עם הפס5, מי יודע עוד כמה משחקים הולכים לעשות את אותו דבר.אחד משני הגדולים של 2025 של מיקרוסופט יוצא גם לפלייסטיישן באותו יום ואיכשהו זה יעזור למכור קונסולות אקסבוקס? מעריץ היילו אמור לקנות XSX או פס5? מה אם היילו הבא יצא באותו יום לפס5, בשביל מה הוא קנה בכלל XSX? אפס אמון צרכנים, מהלך התאבדותי.
אה, די! הבמאי של המשחק רצה להוציא את המשחק מולטיפלטפורם כדי שכמה שיותר גיימרים ישחקו בו? מדהים, כמה נדיר, לא יכול להיות. אני בטוח שניל דרוקמן וקורי פשוט מתים שכמה שפחות אנשים ישחקו ב-TLOU וב-GOW. מאוד יחודי, אני בטווח שזאת הסיבה שדום יוצא לפלייסטיישן.
Laskin כתב:
יותר כמו:
״וואו המשחק נראה פיגוז! לא יכול לחכות… אבל כבר יש לי פלייסטיישן, וזו הוצאה של עוד 400 דולר, יש לי גם סוויץ׳, אני כבר משלם על מנוי אחד לסוני מדי חודש, ויש לי רשימה של קניות באמאזון ועוד הרבה משחקים שעוד לא הגעתי אליהם. אני אמתין עם זה למרות הכל״
…אמר כמעט כל גיימר בעולם למעט אלו שבאמת יש להם הרבה כסף ומקום, כי תכלס למעט מאוד מהגיימרים יש גם אקס בוקס וגם פלייסטיישן.
Laskin כתב:גם אם חלקם לא יצאו עד הדור הבא, אנחנו יודעים שאם רק לא נקנה את הקונסולה שלהם שוב - יש סיכוי גדול מאוד שהם כן ישחררו אותם למתחרה. הסכר נפרץ, אין ממש דרך חזרה.
DrKeo כתב:Laskin כתב:גם אם חלקם לא יצאו עד הדור הבא, אנחנו יודעים שאם רק לא נקנה את הקונסולה שלהם שוב - יש סיכוי גדול מאוד שהם כן ישחררו אותם למתחרה. הסכר נפרץ, אין ממש דרך חזרה.
בהחלט. אולי הם בונים את עצמם כבית תוכנה, אבל הם הורסים את המותג כקונסולה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים