חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "לולא הinput lag " היו ממליצים לשחק במצב ה60FPS בקלות"
לולא זה שהPS4 תקוע על 60HZ והINPUT LAG שזה גורם הייתי ממליץ בקלות לאנשים לשחק SF6 על הפס4 ולא לשדרג לPS5 אני מת
אני לא יודע אם לבכות או לצחוק אחי זה היה טוב. אני מקווה שאתה מבין לאיזה הזיות אפשר ללכת עם הלוגיקה הזו של "לולא חסרון X, Y היה שווה שקל"
אם זה באמת משחק סטייל DMC אז זה המשחק סטייל DMC הכי מחורבן מאז גרסת הPS360 של DMC/ביונטה על הפס3.
גם מצב 30FPS נעול למשחק בסגנון הזה זה חרא, בהצלחה לעשות קומבואים עם טיימינג של 1F עם 30FPS חחחחחח
המשחק יצא קירח מכאן או מכאן ואתה חוגג את זה בפנים שלי ואני אמור לא לצחוק
?
מי שבא למשחק הזה כדי להרגיש שהקופסא ששילם עליה 2000 שקל+ בחלון ההשקה השתלמה, שכרו יצא בהפסדו כי ה60FPS דפק את הסחיטה הגרפית אם היה לגרסת הPS5 סיכוי להתקרב ליופי של גרסת הPC ה60FPS רצח את הסיכוי הזה.
מי שחשקה נפשו במשחק DMC, גם אם הוא לא מתעניין בכל הממבו ג'מבו והסיבות שהקומבואים שלו פעם עובדים ופעם לא, פשוט יבין דרך הרגש שזה משחק חרא כHack and slash כי הקומבואים יעבדו בצורה רנדומלית ביותר, פעם יתחברו ופעם יפלו בלי קשר לשחקן וליכולות שלו. אתה לא יכול לפתח זיכרון שריר וטיימינג למשחק כזה
והכל בגלל חזון ה60FPS שלך קאז.
כאילו, בוא תגיד לי איפה החזון שלך נעצר? שאני אדע מראש.
יש אנשים בERA שאומרים שצריך לחזור לגרפיקה של PS2 כדי לדחוף 8K ואיזה 200+FPS אולי גם לשם אתה רוצה להחזיר אותנו? לא מבין את ההגיון אחי.
שילמתי על הקופסא הזו קרוב ל3000 שקל בהשקה ואתה בא ואומר לי "לא, עזוב יותר טוב שלא יוציאו לה ת'מיץ" קניתי קונסולה כי בדרך כלל יש לה כמה וכמה משחקים שמעלים את הרף בגרפיקה לפני שהם מגיעים לPC ואתה בא ואומר לי "לא צריך"
כן צריך קאז.