נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוגוסט 2024, 10:29

Laskin כתב:נשמע הגיוני… הם לא רוצים שדסטיני 3 יגיע לאקס בוקס
אם סוני פותחת את הדור הבא איתו זה יחזק אותם
גם הסטודיו החדש בטח יעבוד על משחק שיצא רק בדור הבא, בתקווה שיהיה גם בלעדי לדור הבא ולא שוב ״קללת הקרוס ג׳ן״, למרות שאני לא מאוד אופטימי בעניין.

מוזר, אמרו לי שלהוציא משחקי צד א' למתחרה הראשית שלך זה רק אחלה של כסף, למה שסוני תרצה שדסטיני ישאר בלעדי? מאוד מוזר :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוגוסט 2024, 14:01

מצאו בקבצים של no man's skys את הקונפיג של גרסת הפס5 פרו של המשחק (בקבצים קוראים לה טריניטי, השם קוד שדלף לפרוייקט). אז מה ההבדלים בהגדרות?
פס5 - רזולוציה דינמית עם מינימום 1296P בהגדרות high של המחשב.
פס5 פרו - רזולוציה דינמית עם מינימום 1728P בהגדרות אולטרה של המחשב.

כמובן שיהיו הבדלים גדולים ב-RT שלא קיים ב-NMS וגם יש את ה-DLSS של סוני שכנראה לא בא פה בחשבון.

ובנפרד דליפה נוספת מהחומרה של הפרו מראה שהביצועים של בדיקות החיתוך ב-BVH הוכפלו מהפס5. זה לא אומר שביצועי ה-RT הוכפלו פר TF, זה רק אומר שחלק אחד בהליך ה-RT הכפיל את הביצועים פר TF. יכול להיות שיש שיפורים גם בהליכים אחרים. מה שהדליפה כן הראתה זה שסוני/AMD עדין לא הצליחו להעביר את עבודת הטרוורסיה של ה-BVH ליחידת חומרה נפרדת שמנהלת אותה אוטומטית כמו ש-NV עושה עוד מסדרה 2000.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 אוגוסט 2024, 14:08

כן, באנג'י זה בלאגן רציני וכל הקהילה כמרקחה. שרייר גם הוסיף שהיו עוד 75 שעברו לחטיבות אחרות.
בין המפוטרים המון מהצוותים של דסטיני של המוזיקה, וכולל הכותב הראשי של העונות האחרונות וההרחבה האחרונה (שהייתה, ועדיין, הכי טובה שיצאה עד היום). קיצוץ בצוות קשרי קהילה, קיצוץ בצוותי ניהול תעדוף פיתוח ותיקוני באגים ועוד.
זה גם יצר משבר פנימי בין העובדים שאמרו "נתנו את ההרחבה הכי טובה שיצאה ועדיין בסוף אנחנו הולכים הביתה, אז למה להתאמץ?" וקוראים להעיף את פיט פטרסון המנכ"ל.
אין ספק שזה היה נק' האל חזור להטמעה של באנג'י בסוני, ועכשיו זאת רק שאלה של זמן.

מצד שני, מבחינת המשחקים בפועל, כרגע באנג'י נשארת לעבוד *רק* על מרתון ועל דסטיני, מה שבהחלט יכול להועיל לשני המשחקים. (למשל דסטיני נפגע יחסית מפרוייקטים צדדים שהתחילו ולקחו ממנו כוח אדם איכותי לטובתם).

בכל מקרה - לפי מה שיודעים - אין כרגע דסטני 3 בפיתוח. ולדעתי לא יגיע בשלוש שנים הקרובות, בטח לאור המצב. כנראה אחרי יציאת מרתון נדע.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוגוסט 2024, 15:29

אני גם לא חושב שדסטני 3 יגיע בקרוב… אבל אולי כן בשנה הראשונה לפס6. ההרחבה האחרונה של דסטיני הייתה אמורה להיות גם האחרונה בהחלט לא? נראה לי רק טבעי שלפחות חלק מהצוות הזה כבר עובד על ההמשך, או אפילו רק המנוע שלו. או שיעברו לדסימה, זה יהיה פתרון טוב :)
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 02 אוגוסט 2024, 09:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 אוגוסט 2024, 09:00

המצב של באנג'י נראה על הפנים. זה נראה שהכל תלוי במרתון עכשיו והבנתי שהאנשים המעטים ששיחקו בו ובדקו אותו אמרו שכרגע לפחות הגיימפלי מרגיש ממש רע ומעפן? נראה לי שמרתון הוא הצ'אנס האחרון שלהם להישאר בעסק והמצב פשוט נראה רע.כאילו המשחק עדיין יכול להיות מדהים, אף אחד לא באמת מצפה שזה יהיה מוצר מלוטש תוך כדי פיתוח, אבל שאתה רואה את המצב העגום הזה בבאנג'י שכל מי שעוזב מספר שכל האווירה היתה על הפנים לפני העזיבה אתה תוהה מה יכול לצאת כבר ממרתון?

מזכיר לי את המצב של ID Software בתקופת הפיתוח של RAGE שכולם שם היו עצלניים עם אווירת פיתוח רעילה ואנשים שעוזבים כל הזמן וRAGE יצא על הפנים.
כאילו אתה תוהה עם הגאונים בבאנג'י אלה שהביאו את halo 1 2 ואז את הגאונות הצרופה של דסטני 1 עוד נמצאים שם ויכולים להביא את "דסטני הבא" וזה מרגיש, לא שמרתון לא יהיה דסטני הבא. לא אתפלא אם יהיה פה מצב דומה לזה של קונקורד.

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 02 אוגוסט 2024, 17:03

אשכרה זה שוד העשור גם ככה הקניה של באנג'י. אם מרתון יהיה יותר כמו קונקורד אני מניח שהמשחק הבא שנקבל מהם יהיה משחק סינגל פלייר כי אולי סוני יבינו שלהתעסק סתם בGAAS זה ביזבוז כסף וזמן. רק לתאר שפתאום מנחיתים על באנג'י לעשות משחק ריבוט לקיילזון כי גרילה עסוקים עם הוריזן חחח

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 אוגוסט 2024, 19:00

בין המפוטרים יש גם את הבכירים ביותר שעבדו על דסטיני, היוצר הראשי ועוד. כלומר בהחלט יש פה שינוי ממי שהובילו את המשחק.
לגבי דסטיני 3 - הוא לא יצא בקרוב וגם לא היה בעצם בפיתוח עד עכשיו. הדבר הכי קרוב היה פרוייקט "פייבק" שהיה פלירטוט עם רעיונות לסוג של משחק חללי דמוי דסטיני שיכל היה להיות פריקוול לדסטיני או אולי דסטיני 1 רימאסטר. בכל מקרה הוא במקרה הכי טוב היה פיתוח אולי שנה כחלק מכמה פרוייקטים.

מה זה אומר להמשך? זה בעיקר תלוי במרתון. דסיטני 2 ימשיך לקבל את ההרחבות והפיתוח - פשוט כי מקור ההכנסה העיקרי וחייבים לתחזק אותו מספיק טוב כדי שישאר כזה. אולי ההרחבות יצאו במרווחים גדולים יותר (כמו שהעונות עכשיו הן 3 בשנה ולא 4), אבל יצאו עד שידעו מה עם מרתון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוגוסט 2024, 19:51

באנג׳י כל כל רצו לצאת לחופשי כשהם היו תחת מיקרוסופט וכשהם יצאו לחופשי הם פרחו עצמאית. נשגב ממני מה שדחף אותם להקנות שוב, אבל זאת הפעם השניה שרכישה מתפוצצת להם בפנים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 אוגוסט 2024, 08:49

אולי התקציבי פיתוח נהיו מטורפים? במיוחד אם הם לא מנהלים את התקציב נכון ואז הם היו חייבים את הגב של סוני? אני לא זוכר אם ראיתי את זה כאן או במקום אחר, אבל ראיתי שטענו שההרחבות של דסטני מושקעות מאוד עם המון תוכן חדש, שאחר כך הרבה מאוד ממנו לא ממוחזר מהרחבה להרחבה? אני לא באמת יודע אם אני אומר פה משהו מבוסס, אבל אם זה נכון שההרחבות מושקעות ביותר עם reuse מנימלי, של הנכסים בין הרחבה להרחבה.. אז אפשר לראות למה הם צריכים גב כמו של סוני.

והנה חנן גם אומר שהיה פרויקט "פייבק" נשמע כמו משהו שהיה אמור להיות ה"דסטני הבא" או משחק שקשור לדסטני ואם לא יצא כלום מהפלירטוט הזה, זה בטח גם המון כסף שהלך לפח.

מרתון נשמע משחק יותר מעניין ממה שחשבתי שהוא יהיה לפחות, לא ידעתי שזה הולך להיות שוטר הישרדות שכזה שכל פציעה גורמת לשלל דיבאפים בקרב לך וליריבים ושהדגש הוא לשרוד את הקרב יותר מכל דבר אחר. הארטסטייל פחות לטעמי לעומת כל ההתלהבות שאני רואה ברשת, אבל הלוואי שיצליחו להוציא משהו טוב, סוני צריכים GAAS אחד באמת טוב להישען עליו וזה יכול להיות זה. מבאס שהיוצר הראשי של דסטני לא שם. אבל לפחות אני רואה שהבמאי שלהם, jones זה שהיה הבמאי של היילו ודסטני עדיין שם? אולי יש לבאנג'י תקווה למרות הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2024, 15:50

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2024, 16:30

אין ממש גישה לעיתונאים ל-BMW בפס5, אבל מסרטון שIGN סין העלו נראה שהוא משחק בין 50 ל-60 ויש לו ארטיפקטים של FSR3. כלומר נראה שהוא רץ ברזולוציה נמוכה + יצור פריימים ועדין לא מצליח להחזיק 60. נשמע כמו מקרה קלאסי של מפתחת שכיוונה ל-30 ומנסה איכשהו לאנוס את המשחק עם FSR3 כדי להגיע ללא הצלחה ל-60.

אבל נחכה לגרסה הסופית, לכו תדעו אם זה כולל day one patch או ממתי הגרסה הזאת בכלל. מצד אחד אני יכול להבין מפתחת שעושה משחק סטייל DMC שרוצה 60 כי זה קלאסי למשחק שכזה, מצד שני לא נראה שהם כוונו ל-60 מלכתחילה ויצא להם קצת שכונה. במקומם הייתי מכוון ל-30 נעול ברזולוציה נורמאלית ואולי אופציה ל-40 למי שיכול. את ה-60 הייתי שומר לפרו כי נשמע שקצת AI ועוד קצת כוח RAW ב-GPU וב-CPU היה יכול להגיע יפה ל-60 עם frame gen.

אבל שוב, נחכה ונראה את האנליזה הסופית של DF.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 אוגוסט 2024, 20:22

להה, למה שאני אאמין לIGN סין, שקאז בכבודו ובעצמו הבטיח לנו שכל משחק בדור הזה יהיה 60FPS? קאז נתן את המילה שלו בעניין הזה. בחור רציני קאז. אם אמר שיהיה 60FPS אז חובה שיהיה. מליארד סינים יטעו וקאז לעולם לא. מה הרי לא יכול להיות שהסינים האלה הצליחו להוריד את הפס5 לברכיים ולהוציא משחק ראשון אמיתי לדור הבא, קאז הוא הצדק!.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2024, 21:04

אבל המשחק כן מכוון ל-60, פשוט נראה שהוא מישם כל טכנולוגיה אפשרית ןעדין לא ממש מצליח להגיע לשם לגמרי. להגיד את האמת אני מתפלא שהם לא כיוונו ל-60 מהיום הראשון, זה קלאסי למשחק סטייל DMC.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוגוסט 2024, 13:32

בספטמבר PS Plus הרגיל יקבל בין היתר את המשחק סקווידיץ׳ של הארי פוטר, והפלוס אקסטרא יקבל את Plucky Squire שנראה סופר מקורי ומגניב ותכננתי לרכוש אותו לילדים. שניהם day 1 releases אז זה די חריג לשירות.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 21 אוגוסט 2024, 21:14

glass man כתב:להה, למה שאני אאמין לIGN סין, שקאז בכבודו ובעצמו הבטיח לנו שכל משחק בדור הזה יהיה 60FPS? קאז נתן את המילה שלו בעניין הזה. בחור רציני קאז. אם אמר שיהיה 60FPS אז חובה שיהיה. מליארד סינים יטעו וקאז לעולם לא. מה הרי לא יכול להיות שהסינים האלה הצליחו להוריד את הפס5 לברכיים ולהוציא משחק ראשון אמיתי לדור הבא, קאז הוא הצדק!.

בזמן שאתה משתדל להמשיך להתפתל ולהיצמד לפירוש הכי מילולי, אני רואה את סרני אומר שהוא מופתע כמה משחקים תומכים ב60FPS, ואני רואה עוד ועוד משחקים שמציעים 60FPS למרות שהם לא קרוס-ג'ן. ואת אפילו בת'סדה נפטרים ממשקולות ה 30 FPS גם על ה series s.

מה שנקרא paradigm shift בזמן אמת.

זה שאתה צריך לבוא ולעשות 'הנה תראו' למשחק showcase גרפי שקרוב מאוד ל 60 FPS רק מחזק את השינוי שקורה.
היית מראה את ווקונג לשחקן באמצע דור הפס4, והוא היה אומר 'מקווה שהוא יצליח להיות 30 FPS נעול על הפס5'.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 אוגוסט 2024, 08:55

ברור שסרני יהיה מופתע מכמות משחקי ה60FPS , הPS5 לא תוכננה בחזון שלו להיות קונסולה שמריצה משחקים שהם by design משחקי פס4 ב60FPS היא תוכננה להיות קונסולה שמריצה משחקים ממש טובים ב30FPS.

המשחק עם הקוף לא מחזיק 60FPS הוא שואף לשם, ואתה יודע למה הוא לא מצליח להגיע ל60FPS קאז? כי המפתחים העדיפו גרפיקה על ביצועים, אם הם היו מעדיפים ביצועים ו60FPS הם היו מגיעים לשם.

משמע כשמפתחים רוצים לדחוף גרפיקה 60FPS זה חלומות באספמיה, המשחק יכל לדחוף אפילו יותר גרפיקה אם היה מכוון ל30FPS והחזון שלך ל60FPS הוכח כלא מעשי בקונסולות.

אפשר לטעון שמשחק סטייל DMC (אם זה באמת DMC בכלל) מרוויח הרבה יותר מ60FPS מאשר עוד גרפיקה, וזה נכון מאוד, אבל ברגע שהוא גם ככה לא מחזיק 60FPS אז זה עף מהחלון, במשחק סטייל DMC שקומבואים יכולים ליפול על רמת הדיוק של ה1Frame אתה לא רוצה משחק עם FPS לא עקבי שקופץ כמו פינג פונג מפה לשם ולא מגיע ל60FPS הביצועים שלך תלויים בזה שהמשחק יהיה 60FPS נעול.

על בטסדה אני לא יודע מה אתה רוצה, הפורום מלא בפוסטים שלי שאני אומר שלדעתי בטסדה היו צריכים לתת לשחקנים אפשרות של 60FPS בקונסולות כי המשחקים של בטסדה נופלים תמיד ברגעים עמוסים לאזור ה28FPS אז תמיד לעשות uncapped frame rate למשחקי בטסדה על חשבון גרפיקה יהיה האופציה העדיפה ואני שמח שהאוורד והצוות הבינו את זה.

זה למעשה קורע אותי מצחוק, שאני מילאתי פה עמודים בטיעון שסטארפילד צריך לרוץ ב60FPS על הX/S ואתה עכשיו מביא לי את הטיעון שלי ומשהו שחפרתי עליו כאילו הוא מוכיח איזו טענה שלך. :lol: :lol:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 אוגוסט 2024, 09:12

Laskin כתב:בספטמבר PS Plus הרגיל יקבל בין היתר את המשחק סקווידיץ׳ של הארי פוטר, והפלוס אקסטרא יקבל את Plucky Squire שנראה סופר מקורי ומגניב ותכננתי לרכוש אותו לילדים. שניהם day 1 releases אז זה די חריג לשירות.

האמת שאני ממש מבואס על השירות. מהרגע שהצטרפתי למנוי כל המשחקים השווים עוזבים. עכשיו גם Midnight suns עוזב והוא כולה היה 5 חודשים. אני יודע שזה כולה שירות השכרה אבל אני מרגיש שעוקצים אותי ממש. :|

לפחות Plucky Squire באמת נראה סופר מקורי, נראה כמו מיש מש מטורף של 3D ו2D מקווה שזה לא שאפתני מדי אבל אני מקבל פה כל כך הרבה וויבים מגניבים, מזכיר מאוד את link awakening עם מעברים ל3D נראה לי אבל שזה יהיה משחק די מורכב לילדים קטנים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2024, 14:11

איזה שטויות אתה מדבר קאז, BMW הוא מסוג המשחקים שתמיד היו 60 בכל הקונסולות. כל משחקי DMC בכל הדורות היו 60 (חוץ מזה של NT, אבל עדין יצא DMC4 באותו דור ב-60). זה כמו משחק FPS או ספורט, זמני תגובה וכו', קלאסי 60. פשוט נראה שהם לא הצליחו להוציא את זה לפועל אם הסרטון ש-IGN סין העלה מיצג.

יצאת בהצהרות מטומטמות ברמה אחרת ובמקום לחזור בך אתה ממשיך וממשיך וממשיך. בחיים לא ראיתי משהו כזה, מישהו שטעה בצורה כל כך ברורה והוא זה שמעלה את זה שוב ושוב ושוב בפורום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2024, 17:12

אמ;לק
- במצב performance המשחק נראה ממש רע מבחינת IQ כי הוא משתמש בהמון שיטות FSR במקביל כדי לאנוס משחק 30 ל-60FPS. בקרבות הבוס הוא נופל כל הזמן ל-40, בחלקם גם ל-30. הקרב הראשון במשחק הוא בכלל רובו 30+ כי הוא מכבה את ה-frame gen. בזמן גיימפליי רגיל המוד די יציב על 60 אבל נראה מאוד רע ויזואלית ויש לו lag גדול, יותר מאשר משחק 30, בגלל ה-frame gen. הוא רץ רוב הזמן ב-1080p ומטה.
- במצב balanced המשחק מכוון ל.. 45FPS, מה נסגר לעזאזל? וכמובן שאין VRR כי הפס5 לא תומכת ב-VRR ב-45FPS. היתרון של המצב הזה הוא שהוא יותר רספונסיבי ממצב performance. הוא רץ רוב הזמן ב-1080p ומטה.
- במצב Quality אין cap ל-fps אז הוא מקפץ סביב ה-30 נמוך רוב הזמן. הרזולוציה בו רוב הזמן 1260p ומטה.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 22 אוגוסט 2024, 23:29

glass man כתב:ברור שסרני יהיה מופתע מכמות משחקי ה60FPS , הPS5 לא תוכננה בחזון שלו להיות קונסולה שמריצה משחקים שהם by design משחקי פס4 ב60FPS היא תוכננה להיות קונסולה שמריצה משחקים ממש טובים ב30FPS.

המשחק עם הקוף לא מחזיק 60FPS הוא שואף לשם, ואתה יודע למה הוא לא מצליח להגיע ל60FPS קאז? כי המפתחים העדיפו גרפיקה על ביצועים, אם הם היו מעדיפים ביצועים ו60FPS הם היו מגיעים לשם.

משמע כשמפתחים רוצים לדחוף גרפיקה 60FPS זה חלומות באספמיה, המשחק יכל לדחוף אפילו יותר גרפיקה אם היה מכוון ל30FPS והחזון שלך ל60FPS הוכח כלא מעשי בקונסולות.

כן, ברור שלא תקבל את ההסתכלות של סרני. בנתיים תמשיך להידבק לסמנטיקה כאשר משחקי דור-נוכחי-בלבד משיכים לצאת ולהציע 60 FPS, ואפילו משחקי עולם פתוח.

אם המפתחים של ווקונג היו מעדיפים גרפיקה על ביצועים הם לא היו מציעים מצב ביצועים..
על הרבה דברים אתה ממהר להגיד 'אי-אפשר' ואז מגיע עדכון ולפתע המשחק רץ ב 40 FPS וצפונה מכך.

תשוו את הביצועים של ווקונג לביונטה על הפס3. גם אותו סוג משחק, לא?
משחקים שרצו על 60 FPS בדורות הקודמים לא היו חלק מהמשחקים הכי מרשימים גרפית על הקונסולה.

הניתוח של DF מצביע שהמשחק הוא הכי 'חלק' על מצב ביצועים, ולולא הinput lag הם היו ממליצים לשחק במצב הזה בקלות.

בכל מקרה, גם במצב גרפיקה המשחק לא מחזיק 30FPS איפה שבאמת הכי חשוב. אז כמו שהוא לא ממש 60FPS הוא גם רחוק מלהיות נעול על 30.
אז לפני שעושים taunting על אם 60FPS אפשרי, אולי תצחק על משחק שלא מצליח לספק את הבייסליין.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אוגוסט 2024, 00:23

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "לולא הinput lag " היו ממליצים לשחק במצב ה60FPS בקלות"

לולא זה שהPS4 תקוע על 60HZ והINPUT LAG שזה גורם הייתי ממליץ בקלות לאנשים לשחק SF6 על הפס4 ולא לשדרג לPS5 אני מת :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אני לא יודע אם לבכות או לצחוק אחי זה היה טוב. אני מקווה שאתה מבין לאיזה הזיות אפשר ללכת עם הלוגיקה הזו של "לולא חסרון X, Y היה שווה שקל"

אם זה באמת משחק סטייל DMC אז זה המשחק סטייל DMC הכי מחורבן מאז גרסת הPS360 של DMC/ביונטה על הפס3.

גם מצב 30FPS נעול למשחק בסגנון הזה זה חרא, בהצלחה לעשות קומבואים עם טיימינג של 1F עם 30FPS חחחחחח

המשחק יצא קירח מכאן או מכאן ואתה חוגג את זה בפנים שלי ואני אמור לא לצחוק :lol: ?

מי שבא למשחק הזה כדי להרגיש שהקופסא ששילם עליה 2000 שקל+ בחלון ההשקה השתלמה, שכרו יצא בהפסדו כי ה60FPS דפק את הסחיטה הגרפית אם היה לגרסת הPS5 סיכוי להתקרב ליופי של גרסת הPC ה60FPS רצח את הסיכוי הזה.

מי שחשקה נפשו במשחק DMC, גם אם הוא לא מתעניין בכל הממבו ג'מבו והסיבות שהקומבואים שלו פעם עובדים ופעם לא, פשוט יבין דרך הרגש שזה משחק חרא כHack and slash כי הקומבואים יעבדו בצורה רנדומלית ביותר, פעם יתחברו ופעם יפלו בלי קשר לשחקן וליכולות שלו. אתה לא יכול לפתח זיכרון שריר וטיימינג למשחק כזה
והכל בגלל חזון ה60FPS שלך קאז.

כאילו, בוא תגיד לי איפה החזון שלך נעצר? שאני אדע מראש.

יש אנשים בERA שאומרים שצריך לחזור לגרפיקה של PS2 כדי לדחוף 8K ואיזה 200+FPS אולי גם לשם אתה רוצה להחזיר אותנו? לא מבין את ההגיון אחי.
שילמתי על הקופסא הזו קרוב ל3000 שקל בהשקה ואתה בא ואומר לי "לא, עזוב יותר טוב שלא יוציאו לה ת'מיץ" קניתי קונסולה כי בדרך כלל יש לה כמה וכמה משחקים שמעלים את הרף בגרפיקה לפני שהם מגיעים לPC ואתה בא ואומר לי "לא צריך"

כן צריך קאז.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2024, 01:15

Hypno כתב:כן, ברור שלא תקבל את ההסתכלות של סרני. בנתיים תמשיך להידבק לסמנטיקה כאשר משחקי דור-נוכחי-בלבד משיכים לצאת ולהציע 60 FPS, ואפילו משחקי עולם פתוח.

אם המפתחים של ווקונג היו מעדיפים גרפיקה על ביצועים הם לא היו מציעים מצב ביצועים..
על הרבה דברים אתה ממהר להגיד 'אי-אפשר' ואז מגיע עדכון ולפתע המשחק רץ ב 40 FPS וצפונה מכך.

תשוו את הביצועים של ווקונג לביונטה על הפס3. גם אותו סוג משחק, לא?
משחקים שרצו על 60 FPS בדורות הקודמים לא היו חלק מהמשחקים הכי מרשימים גרפית על הקונסולה.

הניתוח של DF מצביע שהמשחק הוא הכי 'חלק' על מצב ביצועים, ולולא הinput lag הם היו ממליצים לשחק במצב הזה בקלות.

בכל מקרה, גם במצב גרפיקה המשחק לא מחזיק 30FPS איפה שבאמת הכי חשוב. אז כמו שהוא לא ממש 60FPS הוא גם רחוק מלהיות נעול על 30.
אז לפני שעושים taunting על אם 60FPS אפשרי, אולי תצחק על משחק שלא מצליח לספק את הבייסליין.

יש משחקי דור נוכחי שהם 60, יש משחק דור נוכחי שהם 30, בדיוק כמו בכל דור. יש יותר משחקי 60 מדור קודם, בדיוק כמו שאמרתי שיהיו, אבל הטיעונים הבאמת מנותקים שאתה מנסה לחזור מהם לאט לאט שאפשר לעשות כל משחק 60 וזה סתם קצת רזולוציה היו לא מבוססים אז ונשארו לא מבוססים היום.

קל יותר בדור הזה לעשות משחק 60, לא גאונות גדולה, כולנו ידענו את זה מהיום שהכריזו על החומרה. אבל עדין מפתחים שמכוונים ל-30, יעשו משחק 30. ואתה רואה את זה קורה עכשיו כשמתחילים לצאת משחקי דור הבא כשיש משחקים שמכוונים ל-30, יש משחקים שמכוונים ל-60 ויש משחקים כמו BMW שכוונו ל-30 ואיכשהו בעזרת אינוס של טכנולוגיות שאפילו לא היו קיימות לפני שנה מנסים להשיג 60 ולא מצליחים (וכשאני אומר לא מצליחים אני מדבר על הרבה מעבר לנפילות פריימים החמורות שיש במשחק). אגב על פי הסרטון של DF נראה ש-BMW מחזיק יופי 30 על הפס5 (אני לא ראיתי בגרפים של הסרטון שלהם נפילה אחת מ-30), הבעיה שלו היא שלא נעלו את ה-FPS כמו שצריך שזאת בעיה נפרדת לחלוטין.

בסופו של יום קורה בול מה שאמרתי לך שיקרה, שמשחקים רצים ב-fps שהמפתחים יעדו אותם לרוץ מראש, כשהם הגדירו יעדים פרוייקט ומהנדסים, אמנים, בנוי שלבים וכו׳ קבלו תקציבי GPU ו-CPU. אלה אם קורה נס חריג (ע״״ע AW2) או מנסים לאנוס אותם לשם ללא הצלחה (ע״ע ff16 או BMW) המשחקים שמכוונים ל-60 יהיו משחקי 60 ואלה שמכוונים ל-30 יהיו משחקי 30. ועם כמה שתתכחש לזה, יש בדור הזה לא מעט משחקי 30 ואני מקווה שכמה שיותר מפתחים יכוונו ל-30 ולא ל-60 כי זה לא באנטרס של אף אחד מאיתנו שמפתחים יכוונו נמוך כדי שחומרה עתיקה וחלשה כמו הפס5 תצליח להריץ אותם ב-60.

ואגב, אם הקהל הקולני בפורומים וטוויטר על היה צורח כל היום ״60 FPS אחרת אתם מפתחת עצלנית!״ כנראה שמשחקים כמו BMW או FF16 לא היו עושים בכלל מצב 60, כי ברור שאף מפתחת לא רוצה להוציא מצב 60 כזה. אם הלחץ הזה היה קיים בדור הקודם אני בטוח שלא מעט משחקים היו מנסים לצאת עם מוד 60 קטסטרופלי רק בשביל לסמן V.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אוגוסט 2024, 13:28

בדיוק ראיתי שאמרו שגם Avowed וגם MH הבא מכוונים ל-30 בקונסולות.

דווקא סטאר וורס שלדעתי נראה טוב יותר משניהם - יביא מוד של 30, מוד של 40 ומוד של 60… או לפחות מכוון ל-60.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2024, 13:35

מוד 40 זה להיט, הלוואי והיו עושים את זה יותר.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 23 אוגוסט 2024, 14:28

DrKeo כתב:יש משחקי דור נוכחי שהם 60, יש משחק דור נוכחי שהם 30, בדיוק כמו בכל דור. יש יותר משחקי 60 מדור קודם, בדיוק כמו שאמרתי שיהיו, אבל הטיעונים הבאמת מנותקים שאתה מנסה לחזור מהם לאט לאט שאפשר לעשות כל משחק 60 וזה סתם קצת רזולוציה היו לא מבוססים אז ונשארו לא מבוססים היום.

קל יותר בדור הזה לעשות משחק 60, לא גאונות גדולה, כולנו ידענו את זה מהיום שהכריזו על החומרה. אבל עדין מפתחים שמכוונים ל-30, יעשו משחק 30. ואתה רואה את זה קורה עכשיו כשמתחילים לצאת משחקי דור הבא כשיש משחקים שמכוונים ל-30, יש משחקים שמכוונים ל-60 ויש משחקים כמו BMW שכוונו ל-30 ואיכשהו בעזרת אינוס של טכנולוגיות שאפילו לא היו קיימות לפני שנה מנסים להשיג 60 ולא מצליחים (וכשאני אומר לא מצליחים אני מדבר על הרבה מעבר לנפילות פריימים החמורות שיש במשחק). אגב על פי הסרטון של DF נראה ש-BMW מחזיק יופי 30 על הפס5 (אני לא ראיתי בגרפים של הסרטון שלהם נפילה אחת מ-30), הבעיה שלו היא שלא נעלו את ה-FPS כמו שצריך שזאת בעיה נפרדת לחלוטין.

בסופו של יום קורה בול מה שאמרתי לך שיקרה, שמשחקים רצים ב-fps שהמפתחים יעדו אותם לרוץ מראש, כשהם הגדירו יעדים פרוייקט ומהנדסים, אמנים, בנוי שלבים וכו׳ קבלו תקציבי GPU ו-CPU. אלה אם קורה נס חריג (ע״״ע AW2) או מנסים לאנוס אותם לשם ללא הצלחה (ע״ע ff16 או BMW) המשחקים שמכוונים ל-60 יהיו משחקי 60 ואלה שמכוונים ל-30 יהיו משחקי 30. ועם כמה שתתכחש לזה, יש בדור הזה לא מעט משחקי 30 ואני מקווה שכמה שיותר מפתחים יכוונו ל-30 ולא ל-60 כי זה לא באנטרס של אף אחד מאיתנו שמפתחים יכוונו נמוך כדי שחומרה עתיקה וחלשה כמו הפס5 תצליח להריץ אותם ב-60.

ואגב, אם הקהל הקולני בפורומים וטוויטר על היה צורח כל היום ״60 FPS אחרת אתם מפתחת עצלנית!״ כנראה שמשחקים כמו BMW או FF16 לא היו עושים בכלל מצב 60, כי ברור שאף מפתחת לא רוצה להוציא מצב 60 כזה. אם הלחץ הזה היה קיים בדור הקודם אני בטוח שלא מעט משחקים היו מנסים לצאת עם מוד 60 קטסטרופלי רק בשביל לסמן V.

יש משמעותית יותר משחקי 60FPS בדור הזה. להגיד 'נס' או 'אונס' זה לחפש לשים כוכביות כדי להימנע מלהסכים שחל שינוי אדיר בדור הזה.
מישהו דמיין משחק של רמדי ב60 FPS על קונסולת בסיס? לא. מישהו דמיין משחקי עולם פתוח כמו אווטאר וסטאר וורס ב 60? לא.

למה משחקים בלעדיים לדור הנוכחי ממשיכים לתמוך ב60?
מה אתה בדיוק רוצה להגיד בכך שאתה אומר 'משחקים רצים ב-fps שהמפתחים יעדו אותם לרוץ מראש, כשהם הגדירו יעדים פרוייקט ומהנדסים, אמנים, בנוי שלבים וכו׳ קבלו תקציבי GPU ו-CPU'.

כן, מפתחים בוחרים לתמוך ב60. זה קורה יותר מבכל דור בעבר ובקפיצה באחוזים יותר גדולה מבעבר.
להיצמד לסמנטיות של 'כל המשחקים יהיו' היא הימנעות מלהכיר בשינוי שמתרחש. בדור הקודם היו סופרים 'כמה משחקים הם 60FPS'. בדור הנוכחי עדיין פשוט יותר לספור 'כמה משחקים הם 30FPS בלבד'.

--
DrKeo כתב:על פי הסרטון של DF נראה ש-BMW מחזיק יופי 30 על הפס5 (אני לא ראיתי בגרפים של הסרטון שלהם נפילה אחת מ-30)

אז תצפה שוב ב17:17.
סביר להניח שהירידות האלה קורות גם בקרבות היותר מתקדמים במשחק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 27 אורחים