glass man כתב:אם הסוויץ היתה בכוח של פס4 זה לא היה מזיז לי שהם נתקעים עליה הרבה שנים, אבל neva או אינדים אחרים לא מצליחים להחזזיק על הסוויץ 30FPS כאילו זה רק להמחיש כמה הקונסולה הזו עתיקה ודפוקה אם אינדים זוחלים עליה אז גם משחקי צד א' כמו זלדה חדש ודונקי קונג חדש יסבלו. כאילו כמו שנדב אמר פה פעם, זה פס3 פרו. כל שנה שעוברת זה בולט יותר ויותר.
כאילו אני מניח שאם דונקי קונג חדש הוא משחק 3D אמיתי כמו דונקי קונג 64 הוא עדיין יהיה משחק מדהים כי לא היה לנו משחק דונקי קונג כזה מאז הN64 וזו הזדמנות לדונקי קונג לקבל את רגע הBOTW שלו ואפילו החומרה של הסוויץ תספיק לזה (אם כי לצערי בטח על 30FPS )
DrKeo כתב:ומה עם השמיים, הם יהיו כחולים?
glass man כתב:פאק, לפי מה שנדב רשם הסוויץ 2 הולך לטגן את הסטים דק . (וזה לא מובן מאליו כי זו נינטנדו אני התכוננתי נפשית לאפשרות שהוא יהיה בערך סטים דק)
זה מאוד מאכזב שה'גויקונס 2 לא מתקן את הבעיה הכי גדולה של הג'ויקונס (שוב, אין DPAD נורמלי מה שמכריח להשקיע באביזרים חיצונים יקרים שמוסיפים אותו)
ובכללי זה די מאשר לי את החשש שבכל הנוגע לחדשנות בקונטרולרים נינטנדו הולכים על אפס חדשנות, וזה יהיה שידרוג בעיקר חומרתי בסגנון הקפיצה של הDS ל3DS.
מצד אחד כוח זה באמת הדבר היחיד שמפריע בסוויץ, אז טוב שהם מוסיפים כוח מצד שני, צריך לזכור שתוך 3 שנים הקונסולה מימלא תהיה "דור קודם" שוב כשהפס6 יגיע נראה שנינטנדו אף פעם לא באמת תוציא יותר קונסולה שיכולה לסחוב כל הדור וזה מבאס לא כי הם צריכים כוח, פשוט כי כל מה שהם צריכים זה את המשחקים הגדולים שירוצו נורמלי וזהו.
כאילו נינטנדו לא צריכה כל משחק צד ג' כדי לנצח, אבל מספיק שהיה להם GTA6, מאדן שנתי ב60FPS פיפא שנתי ב60FPS וCOD שנתי ב60FPS והם יהפכו פתאום לאופציה סבירה לקונסולה ראשית לפחות לגיימרים הקזואלים ולמשפחות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 54 אורחים