DrKeo כתב:כל הויכוח הזה מגיע משני טיעונים שלך:
1) כל משחק יכול לרוץ ב60 בהורדת גרפיקה/רזולוציה ולכן לכל משחק יהיה מוד 60.
2) כל המשחקים של מיקרוסופט יהיו עם מוד 60, כולם.
1 עובדתית לא נכון מבחינה טכנית, 2 עובדתית לא נכון כי מיקרוסופט מוציאה עכשיו כמה משחקים בשנה שנעולים ל-30. אחרי כל כך הרבה שנים עדין לא הודת שטעית בזה.
אם הטיעון שלך היה שקל יותר לעשות 60 בדור הזה, ושהרבה יותר משחקים יעשו 60 בדור הזה הייתי מסכים איתך ב-100%, אפילו ב-2019 מהדליפה של הspec יכלתי להגיד אותו דבר. אבל זה לא היה הטיעון שלך, ואני ילו לא בטוח איפה עמודי הקורה שלך נמצאים בכלל היום.
ובנוגע ל-2024 של סוני, כולם אומרים שיש שנה meh, אתה אומר שיש אחת השנים הטובות שלהם בהסטוריה. אם אני ״ממציא״, למה כולם פה מסכימים עם זה וסותרים אותך? לא יצא השנה שום משחק שיכול להתחרות עם הקרם של סוני, משחקים ברמה מטורפת הם מה שהופכים שנה ל״מהטובות בהסטוריה״, לא רימייקים ומשחקי AA.
אולי פשוט לא היית צריך להגיד שזאת אחת השנים הטובות בהסטוריה, רק להגיד שהיא שנה לא רעה או טובה למדי. אני לא בטוח אם הקורות זזו גם בויכוח הזה או שאתה עדין חושב ש-2024 אחת השנים הטובות בהסטוריה של פלייסטיישן. פשוט נראה שהתחביב שלך זה לעלות על עצים, לצאת בהצהרה בומבסטית ואז להנעל על העץ הזה במשך שנים. ומה שמתאים לטיעון תביא אותו לפורום בהתנשאות, ומה שלא.. הקורות זזות.
אתה ממשיך להיתפס לעניין של 'כל' וכבר אמרתי מלא פעמים שאם אתה מתעקש לתפוס אותי מילולית, אז תפסת.
זה לא קשור לכך שהאמירות שלך מהיום הראשון שמדובר בדור כמו כל הדורות התבררו כלא נכונות. זה דור תקדימי. יש יותר משחקי 60 FPS מאשר משחקי 30FPS בלבד.
תתרץ את זה איך שאתה רוצה, טעית בגדול. מרוב העצים של לתפוס אותי על 'כל' אתה מפספס את התמונה הגדולה - דור תקדימי מבחינת אימוץ 60FPS. בשונה ממה שמיהרת לצעוק בתחילתו.
אז אני שואל: מייק סרני מסבן אותנו באמירות שלו?
מ 9 השנים שלאסקין פירט, 2024 בצמרת מבחינת איכות המשחקים. מה שחופן האנשים פה חושב על 2024 לא משנה. רוצה לדבר על סנטימנט שחקנים? תביא סקר מפורום גדול. כשזה לא קיים, השתמשי בכלים ההו כה שנויים במחלוקת של ממוצעי ציונים וזכיות בפרסים.