DrKeo כתב:לדעתי BEYOND, GT6 ו-GOW לא היו צריכים לצאת לפס3. אני לא יודע מה להגיד על TLOU, אולי הוא היה צריך לצאת לפס3, אולי לפס4, אם היה מה לשחק על הפס4 זה לא באמת משנה אם הוא היה יוצא לפס4 או ל3, אבל לא היה. BEYOND יכל להיות בנצ'מארק גרפי מטורף, משחק כל כך מוגבל ופשוט היה המעבר המושלם לדור הבא. GT6, היו צריכים לעשות אותו משחק דור הבא, אולי אז מישהו היה שם עליו, אפילו אם הוא היה יוצא נניח רק בחגים האחרונים ולא בשיגור (מה היה לסוני בחגים? כלום). ו-GOW, הוא באמת היה משחק חצי כוח מיותר. באמת חבל שלא בטלו אותו שנתיים לפני שהוא יצא ופשוט עבדו על GOW4 לפס4, ככה היינו מקבלים את GOW4 כבר השנה במקום עוד שנה או שנתיים.
אם היו עושים את זה, לפחות היה מה לשחק על הפס4. כל הקונסולה הזאת הייתה מרגישה שונה אם היה עליה כבר GOW, GT ומשחק של דיוויד קייג'.
אם אני אחזור רגע לTLOU, המשחק היה מפוצץ אלייזינג ועם בעיות פריימים וזמן טעינה ראשוני של 11 שנים. יכלו לעשות אותו לפס4 לחגים האחרונים ככותר דור הבא מלא לגמרי, לא פורט HD ותהיה בטוח שהוא היה האנצ'רטד 4 של הפס4 כבר שהיא בגיל שנה במקום שנחכה שנתיים וחצי למשחקי נוטי דוג.
(למרות שכבר חרשנו את הנושא...)
אני קונה קונסולה ואני רוצה שינצלו אותה עד הסוף, משמע - עד שתצא המחליפה שלה. ולא שינטשו אותה בשנתיים האחרונות, בזמן שאני מחכה לדור הבא.
ולא אכפת לי כמה שהמשחקים האלו יראו וירוצו טוב יותר עליה. אם הם מסוגלים להביא לי חוויה נוספת על כסף שכבר השקעתי על המכשיר שמריץ אותם - אני מעדיף את החוויה הזו, מאשר שיגרמו לי לחכות ולהוציא עוד 400 דולר על קונסולה חדשה עם חבלי לידה, שבעוד 4 שנים יפסיקו את התמיכה עבורה כדי לעבוד על דברים שיצאו על הPS5 בעוד 6 שנים (סתם דוגמא, זה יכול להיות גם 5/7 או 6/8).
בקשר לBEYOND - אני לא יודע למה שמישהו ירצה שידחו אותו רק כדי שיהיה TECH DEMO מרשים. ז"א, זה אולי נחמד לPR, אבל זה לא משנה לי כגיימר. אשתי שיחקה בו ומאוד מאוד נהנתה, אם היה יוצא לPS4 היא לא היתה משחקת בו עד שנה הבאה.
בקשר לGOW:A - עד כמה שזכור לי הצוות שעבד עליו לא היה הצוות של 3... ובכל מקרה - שמחתי שיצא יותר מGOW אחד בדור הזה. זה היה מעט מגוחך אם זה היה המצב.
בקיצור, מסכים איתך רק לגבי GT6, זו הייתה החלטה מטופשת. ז"א, סבבה שיוצא לPS3, לגמרי... אבל למה לא עשו פורט ביום הראשון שיצא PS4?! זה כמעט מחדל.