Laskin כתב:אבל אתה משווה ביצועי 1440P לביצועי 4K עם RT... אם אתה רוצה להשוות מקסימום של אותה תקופה - תשווה מקסימום של אותה תקופה, אבל לכל הפחות באותה רזולוציה. משמע תשווה אם כבר 1440 ל-1440.
Laskin כתב:אז אם הוויצ׳ר 4 יצא בשלוש שנים הקרובות - ואוכל להריץ עם DLSS3 ב-60 פריימים במקסימום - תודה שטעית?
למרות שגם כאן זה לא יהיה ממש תפוחים תפוחים ולכן זה סתם משהו שרירותי, הרי פעם בעשור יוצא איזה ״קרייסיס״ שמפיל את הכי חזקים ויכול להיות שדווקא המשחק הבא שלהם יהיה מגה יעיל ותמיד תוכל גם לתרץ ש״זה לא מרשים כמו ש____ היה בזמנו״.
לכן יותר רציני יהיה לבדוק איזה 5-10 מהמשחקים התובעניים ביותר כשהכרטיס יוצא, ברזולוציה מסוימת ולעשות מן ממוצע שכזה.
יש נתון כזה אגב בחלק מהאתרים, וניתן להשוות כרטיס קצה לכרטיס קצה של לפני 2-3 דורות - באחוזים. ובבדיקה שעשיתי בין 4090 לבין 1080ti - הנתונים טיפה לטובת ה-4090 - לפני שמכניסים את עניין הDLSS למשוואה. כשמכניסים את זה למשוואה - אז הנתונים לטובת ה-4090 בהפרש עצום.
Laskin כתב:יש לאתרים מסוימים סוג של טבלת ביצועים של X משחקים, הממוצע שלהם, כשהוא משווה 100% של הכרטיס שהם בדקו ומשווים את זה באחוזים לאותו נתון שהיה כשכרטיסים אחרים יצאו.
אז נניח ההבדל בין כרטיס קצה ב-2017 היה מאה אחוז, אז כרטיס קצה של 4 שנים קודם לכן היה 45% בערך.
אז אם הנתון הזה זהה בין 2022 ל-2017 לפני שאתה משכלל את עניין הDLSS (והוא דומה מאוד מהבדיקה שעשיתי), אז כשאתה כן משכלל DLSS - המצב פתאום הרבה יותר טוב, נכון? אז זו מכפלה נוספת. משמע שובר את הכללים שהיו בעבר, אלא אם הקפיצה בתובענות פתאום גם תכפיל את עצמה, וזה יותר בעייתי בסכומים הנדרשים ובעובדה שאין לקונסולות את המכפלה הזו אז אין הרבה טעם לעשות זאת.
Laskin כתב:אולי לא אהיה חייב בהכרח לוותר על הגדרות, כי יש לי יותר ״משחק מרווח״ עם הגדרה חדשה - DLSS. במקום לשים על DLSS Quality ולקבל 90 פריימים אני יכול לרדת לBalanced ולקבל 120, או לPerformance ולקבל 144 וכו׳. או לרדת ל-1440P ולשמור על ההגדרות, ועדיין לקבל תמונה מאוד חדה.
אני רק אומר שזה הרבה יותר גמיש ואני שמח שסוף סוף ציינת את יתרון הDLSS ואני לא משווה אותו לקונסולות אלא למה שהיה בעבר עם כרטיסים לעומת מה שקורה עכשיו. ההשוואה לקונסולו רלוונטית רק למוטיבציה של מפתחים להשקיע הרבה מעל ומעבר למה שקונסולות הבסיס יכולות להציע.
אין לי ספק שכשיצא הדור הבא - אז אני אראה פתאום קפיצה מטורפת וארצה להחליף כרטיס, ואולי זה גם ייקח איזה שנתיים לתוך הדור הבא.
אבל עד אז - אני בהחלט חושב שאני ״מסודר״ הרבה יותר, מאשר רכישה של כרטיס מסך בתחילת הדור הקודם, כפי שעשיתי בזמנו (גם אם הייתי רוכש טיטאן ולא את השטות שעשיתי:)
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Hypno כתב:אם כבר הקפצתם את הנושא אז suicide squad, ה AAA הראשון של השנה, הוא ב 60FPS על הקונסולות, כולל ה-S. יפה.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Hypno כתב:נאמר ע"י מי שאמר שהמצב יהיה אותו דבר כמו בדור הקודם / טיפה טוב יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים