Hypno כתב:אבל עד כה זה ממש לא כמו כל דור. המגמה מובהקת גם בקרב משחקים בלעדיים לדור הנוכחי.
מה אני אשם שפיל ספנסר בלבל את השכל? הוא הצהיר על 60 FPS וקנה את מפתחת ה AAA הכי גרועה טכנולוגית.
אגב, צוות DF ממשיך להאמין שאין משהו שמונע מסטארפילד לקבל מצב ביצועים.
על הלבלייד 2 לא שמענו מידע סופי לגבי מצב ביצועים. אבל אוקיי - קח 5 משחקים בלי מצב ביצועים לעומת כל אלה שעם. לזה אתה קורה 'כמו כל דור'?
שכחתי לציין את הלדייברס 2 כעוד משחק 60FPS.
על פאסיפיק דרייב לא ראיתי ניתוח טכני בנתיים, אבל אחד מהסרטונים ביוטיוב משער שהמשחק הוא סביב 45FPS.
Hypno כתב:אבל עד כה זה ממש לא כמו כל דור. המגמה מובהקת גם בקרב משחקים בלעדיים לדור הנוכחי.
מה אני אשם שפיל ספנסר בלבל את השכל? הוא הצהיר על 60 FPS וקנה את מפתחת ה AAA הכי גרועה טכנולוגית.
אגב, צוות DF ממשיך להאמין שאין משהו שמונע מסטארפילד לקבל מצב ביצועים.
על הלבלייד 2 לא שמענו מידע סופי לגבי מצב ביצועים. אבל אוקיי - קח 5 משחקים בלי מצב ביצועים לעומת כל אלה שעם. לזה אתה קורה 'כמו כל דור'?
שכחתי לציין את הלדייברס 2 כעוד משחק 60FPS.
על פאסיפיק דרייב לא ראיתי ניתוח טכני בנתיים, אבל אחד מהסרטונים ביוטיוב משער שהמשחק הוא סביב 45FPS.
DrKeo כתב:ואני בטוח שיהיו יותר משחקי 60 מדור קודם.
Laskin כתב:זה כל מה שהוא רצה לשמוע
ותכל'ס, אני די מרוצה מזה
Laskin כתב:בערך, אבל אז אתה מכניס את עצמך לזה שוב כשאתה כותב "זה בדיוק כמו דורות קודמים"... זה לא. זה נוטה יותר לכיוון ה-60, אז זה כן שונה
Laskin כתב:אוקיי, אבל בסוף, בשורה התחתונה - לדעתך יהיו יותר משחקים שתומכים ב-60 לעומת דור קודם, או פחות?
אם אתה מתכוון שתהיה עלייה משמעותית של משחקי 60 לעומת הדור הקודם - כמו שבקודם הייתה עלייה משמעותית על פני הדור שלפניו - אז יהיו בדור הזה הרבה יותר משחקי 60 בשורה התחתונה, ואם המגמה הזו תמשך גם בדור הבא, אנחנו כנראה הולכים לכיוון בו יש הרבה פחות משחקי 30 בכל דור, עד שהם יהיו מאוד חריגים.
Laskin כתב:נראה לי שמה ש"מקפיץ" אותו כל פעם כאן זה שאתה טוען שזה יהיה כמו בדור הקודם, ולא מבהיר שאתה לא מדבר על אחוזי המשחקים שהם 60 לעומת 30, אלא על הקפיצה במשחקים כמו הקפיצה שהייתה בדור הקודם.
DrKeo כתב:בקיצור, כמו שאמרתי, יהיו משחקי 30, יהיו משחקי 60, ואני בטוח שיהיו יותר משחקי 60 מדור קודם.
Laskin כתב:נו, בגלל זה "התערבתי" ואמרתי ש"זה כל מה שהוא רצה לשמוע"
אני לא חושב שהוא באמת טוען ש*כל* משחק בדור הזה יקבל מוד 60, אלא שיהיו מעטים יחסית שלא יקבלו.
Hypno כתב:למה עדיין להזכיר קרוס-ג'ן? אני בכוונה מביא דוגמאות כבר מתחילת 2023 על משחקים בלעדיים לדור החדש שמציעים 60.
נוח לך להיצמד למילוליות של 'כל המשחקים' אבל ברור לך שזו לא הייתה 'רוח' האמירה. יש אימוץ גובר מובהק של מצבי 60 FPS בדור הזה במשחקים בלעדיים לדור.
אז זה לא יכול להיות 'כמו כל דור'. ואת אותם סיבות שמניתי אז ללמה תהייה מגמה של אימוץ 60 FPS אתה מביא בעצמך עכשיו.
והאמת, כמו לאסקין, לא ברור לי מדברייך אם אתה מתכוון לגידול אבסולוטי כלשהו בכמות של משחקי ה60 FPS או אם אתה מדבר על אחוז המשחקים שתומכים ב 60 FPS
מכלל כל המשחקים שיעלה ויהיה הרוב.
אתה מביא את סטארפילד כדוגמה ל'הנה העולם כמנהגו נוהג' ומשחק RPG של בת'סדה שוב הוא 30 FPS.
אז אם משחק של רמדי מציע לראשונה 60FPS בקונסולת בסיס , ואף על ה- S, זה אומר 'נפל דבר'. לא?
InterAl כתב:אני חושב שטכנולוגיות האפסקיילינג של השנים האחרונות מסבירות חלק נכבד מהעלייה במשחקים עם מצב ביצועים. זה לא היה זמין בדורות עבר. אבל ההבחנה הזאת לא תמיד מעניינת, כמו למשל עם ff7 rebirth. יש מצב ביצועים אבל הוא זוועה. אין סיבה לדעתי לשחק על מצב ביצועים ברוב המקרים במשחקי סינגל, איכות התמונה סופגת פגיעה קשה.
Hypno כתב:ובמידע המוגבל של IGN זה ירד גם ל 24-25 FPS. אז זה טוב או לא?
האם DD2 נותן לאנשים את אפקט הוואו ו'סחיטת' חומרת הדור הבא שאוהבים לדבר עליה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים