משחקי 2024

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: משחקי 2024

הודעהעל ידי glass man » 04 נובמבר 2024, 12:14

3 הוא האהוב עלי והיחיד שסיימתי :-) מעטים המשחקים שהתמכרתי אליהם ככה. טוב לדעת שיש לנו מיני קבוצה של זה בוקסלים אם מישהו ממכם אי פעם ירצה להרים סשן וקסלים במולטייפליר שלחו הודעה :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2024, 13:24

לא הצלחתי להתחבר לאף משחק מקוורייר מאז מרסינריז 2 לצערי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 נובמבר 2024, 10:28

DrKeo כתב:ב-2000 קנית את 3 או 4 שיצאו בסביבת השנה הזו, 5 יצא לפני 4-5 שנים. MechWarrior 2: Mercenaries הוא האהוב עלי, וכשהחיו את הסדרה עם -5 לפני כמה שנים הם עשן שוב Mercenaries. עכשיו זה MechWarrior 5: Clans. יש להם הסטוריה ארוכה של לעשות משחק חדש לגמרי עם אותו מספר ותת כותרת אחרת שיש לו meta שונה לגמרי.

כן, טעות שלי, זה 4. אבא שלי הביא לי דיסק צרוב מתאילנד, קלאסיקה.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 05 נובמבר 2024, 14:35

Laskin כתב:[x] https://x.com/stutteringcraig/status/18 ... 7183348185[/x]

מישהו פה באמת מסוגל לשמוע את זה ולהמשיך ליהנות מהמשחק?
חחח… כאילו, כן, אם המשחק ממש מטורף אני יכול להתעלם. אבל לא לגמרי. זה ממש עצוב.

ויש עוד, מהג'ורנל במשחק:

תמונה

תמונה

אני מסרב להאמין שיש מישהו שמשלמים לו לבוא כל בוקר לעבודה, יום אחר יום, חודש אחר חודש, כדי לכתוב את החרא הזה.

זה לא אמיתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2024, 17:30

אם זה היה באיזה משחק כמו life is strange או משהו - זה עדיין היה כתוב קרינג׳י ונורא, אבל זה לפחות היה יכול להיות איכשהו הגיוני, כי ״רוח התקופה״ והגיל וכו… אבל בעולם הזה של מכשפים ודרקונים? זה מחרבן על הכל. כן, הכל… מכתים את כל הטוב שאולי יש שם בשלולית הזו של אשפה עכשווית בצורה הכי בנאלית שיש, מוציא אותך מהחוויה, שובר את הקיר הרביעי והכל בשביל לאותת לקהל מאוד מצומצם ולהטיף לכל השאר.

הבמאי של המשחק הוא אשה טרנסית, אני מבין את הרצון שלו להטיף, אבל אנשים כאלה לא צריכים בעיניי להוביל פרויקטים בז׳אנר הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 נובמבר 2024, 14:10

LEGO HORIZON מקבל את הציונים שציפינו שנקבל ועומד על ממוצע 74
מעניין אם השיט הזה ימכור (ועוד יותר מעניין כמה על הסוויץ')

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2024, 14:16

כן, משחק לגו גנרי, אין פה הפתעה גדולה. ראו את זה מהרגע הראשון, גם מגיע ממפתחת שמורכבת ממפתחי לגו גנרים ביוזמה של חברת לגו, אין פה שוק גדול. רק קאז ראה את זה כאיזו אסטרטגית התרחבות של סוני לפלטפורמות אחרות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 נובמבר 2024, 14:27

אם זה ימכור ממש טוב אז טעינו, אבל באמת שכל מה שמעניין פה זה הסוויץ'...
וגם הוא לא הכי גנרי שיש, לפחות ממה שכותבים בביקורות. ויש את העניין שגרילה הייתה שותפה פעילה בפיתוח. אז זה כן מקרה קצת שונה, אבל התוצאה עדיין ההגדרה של בינוניות אז זה לא משנה ואפילו יותר גרוע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2024, 14:39

מעולם לא אמרתי אם הוא ימכור טוב או לא, רק שהוא לא שינוי אסטרטגיה של סוני או משהו כזה, זה לא אומר שהיא תתחיל לעשות משחקים לסוויצ'. לגו פנו לסוני, סוני זרמו איתם ונתנו רשיון ללגו לעשות משחק מבוסס ה-IP שלהם כי הם מנסים להתרחב לטלביזיה וכו', זה לא שונה מדי מזה ש-DC ומארוול מרשים ללגו לערבב את שני הפרנצ'ייזים שלהם. זה לא אומר שבטמן יופיע בסרט נוקמים הבא.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 נובמבר 2024, 09:43

לגו הוריזון הוא ההשקה הכי גרועה של סוני על סטים, בשיא שלו היה לו רק 602 שחקנים. אז יש לנו אינדקציה שהמשחק הוא גם סוג של כישלון במכירות.
(למרות שאפשר לטעון שצריך לחכות למכירות על הפלייסטישן אבל אני בספק אם הוא ימכור טוב אפילו בפלייסטישן)

כאילו בואו נהיה אמיתים, הסיבה היחידה שאנשים משחקים בהוריזון זה הגרפיקה (לאסקין, אם הוא לא היה נראה כמו שהוא נראה לא היית מסתכל לכיוןן שלו :)
אז מה נשאר מהמשחק שאתה לוקח לו את הנכס הכי חזק שלו (גרפיקה מפילת לסתות) ומחליף הכל בפאקינג לגו? למה שמישהו יתקרב לזה?

מבין שהמטרה של סוני היא להרחיב את האפיל של המותג, אבל זה לא סטאר וורז או DC הורים לא יקנו לילדים שלהם את הלגו הוריזון הזה, כי גם להורה וגם לילד אין מספיק חיבור למותג הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2024, 11:20

לא, לא רק גרפיקה… יש גם עיצוב מעולה, אוייבים מעולים ומקוריים ומערכת קרב בעיניי ממש מצוינת, מגוונת וייחודית.
אבל כל משחקי לגו הם בולשיט אחד גדול, ועדיין הם מוכרים לא רע כי ילדים אוהבים את זה. אני חושב שעל הסוויץ׳ יש לו הכי הרבה פוטנציאל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2024, 13:15

אני די בטוח שהשיגור של קונקורד היה יותר גרוע. אבל איזו שנה לסוני - באנג׳י מתפוררת, הפס5 לא עמדה באף יעד מכירות, הפס5 פרו כבר המכרת בהנחה, אסטרובוט מוכר 2 מליון עתקים בקושי, קונקורד הנפילה הכי גדולה בהסטוריה של הגיימינג ועכשיו לגו הורייזן (למרות שטכנית הוא בקושי משחק של סוני).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2024, 13:54

נקווה רק שילמדו מזה - תביאו משחקי סינגל AAA סינמטיים - תפציצו, לא תביאו - תיפלו… עכשיו אם רק הייתה להם תחרות :/

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 15 נובמבר 2024, 14:16

ביזארו וורלד של ווקסלים at it again.
אחת השנים הטובות בהיסטוריה של פלייסטיישן מבחינת כמות תוכן בלעדי/בלעדי בקונסולות.
המשחק שמכר הכי מהר בהיסטוריה של PS.
כולם פה מתים על אסטרובוט וצועקים למה סוני לא עשה עוד משחקים כאלה, אבל 'פתאום' הוא פח בגלל המכירות ודורשים מיד את משחק סינמטי שחוק.

אבל יאללה, לשם המשחק, אני מסכים, שנה עלובה!

תמונה

הנה הדור שלכאורה עשה הכל טוב והדור שעשה לכאורה הכל רע.
מעשיות לחוד, ומציאות לחוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2024, 15:04

רק אדיוט יגיד שזאת אחת השנים הכי טובות מבחינת בלעדיים לפלייסטיישן. אסטרו בוט היה משחק קטן ונהדר.. וזהו. אחת השנים הגרועות בהסטוריה של פלייסטטיישן מבחינת משחקים. וכמובן על זה יש כשל להגיע למטרת מכירות, התרסקות טוטאלית של קונקורד, התפוררות של באנג׳י, כשל מכירות של הפס5 פרו.. אתה חיי בביזרו וורלד קאז.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 נובמבר 2024, 16:55

נו באמת קאז, אתה משווה את השנה העלובה הזו לאקסטזה שהיתה בE3 2016? כבר שכחת את הטירוף שהיה בחשיפת גיימפלי של GOW2018 בE3 ? תשמע את צרחות ההתלהבות של האנשים שישבו שם. איבוד עשתונות כזה ראיתי בקהל של גיימינג רק בחשיפה כמו זלדה TP ב2004.

אתה צריך להודות שסוני עושה עבודה גרועה בלרגש את הגיימרים בדור הזה, גם אם יש לסוני משחקים מדהימים בקנה (נגיד המשחק של דרוקמן שבטח יהיה אחד ממשחקי הדור) כרגע הם עדיין עושים עבודה גרועה בשיווק ויצירת מומנטום חיובי.

אנשים לא קונים את הפרו כי בקושי יש להם סיבות לקנות פס5 רגיל.
הם עושים עבודה גרועה בליצור הייפ ולתחזק אותו בדור הזה ואנחנו צריכים הייפ וטריילרים

מגניבים לראות שוב ושוב. חלק גדול מהכייף של קונסולה זה לחכות למשחקים הגדולים שלה. תתן לזה לשקוע, יש אנשים שקנו PS5 ב2020 לפני כמעט 5 שנים, וכמעט חצי עשור אחכ לא רק שהם לא קיבלו את המשחקים הגדולים שבשבילם הם קנו את הקונסולה הם גם לא קיבלו טריילרים למשחקים הגדולים האלה, ויותר מזה הם גם לא יודעים איך קוראים או איך נראים המשחקים הגדולים האלה שבשבילם הם קנו את הפס5... ואתה מצפה שנחגוג עוד שנת ערפל כזו כאילו מדובר בשנה טובה?!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2024, 17:16

שוב, אין תחרות אז המכשיר הוא הdefault go-to, וסוני נהנים מזה… אבל אם רק היו ממשיכים באסטרטגיה של הדור הקודם הם היו עכשיו במקום הרבה יותר טוב. גם מכירות ובעיקר תדמיתית.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 15 נובמבר 2024, 17:51

DrKeo כתב:רק אדיוט יגיד שזאת אחת השנים הכי טובות מבחינת בלעדיים לפלייסטיישן. אסטרו בוט היה משחק קטן ונהדר.. וזהו. אחת השנים הגרועות בהסטוריה של פלייסטטיישן מבחינת משחקים. וכמובן על זה יש כשל להגיע למטרת מכירות, התרסקות טוטאלית של קונקורד, התפוררות של באנג׳י, כשל מכירות של הפס5 פרו.. אתה חיי בביזרו וורלד קאז.

רק אדיוט יסתכל על רשימת המשחקים שיצאה השנה לפס5 בלעדית ו/או +מחשב ויגיד שלא מדובר באחת השנים הכי פוריות אי פעם לקונסולה של סוני.

יש נתונים שחור על גבי לבן. אין צורך לערב אג'נדות וסובייקטיביות מוגזמת. הפס5 נושפת בעורפה של הפס4.
אז אם אתה אומר ש 2024 היא אחת השנים הגרועות של פלייסטיישן, והפס5 עדיין צמודה לפס4 אז המצב פצצה.

כאילו באמת, כמה אפשר כבר?
אתם שוחטים את הליין-אפ של סוני כל שנה מאז שיגור הפס5. אתם כל הזמן אומרים שבתקופה המקבילה לפס4 כבר יצא כך וכך.
אתם שוחטים את ההחלטה להעלות מחירים ולא לעשות הורדות מחיר קבועות. אתם שוחטים את הפורטל (שהתגלה שמוכר אחלה).

אז אחרי כל השחורות האלה - והקונסולה עדיין צמודה לפס4, המופת של דור מוצלח לדעת רבים.

אז מה זה אומר? למה סוני לא מתעלפת כבר מכל ה'מיליון חתכים' המדוברים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2024, 20:00

כן, יש ונתונים שחור על גבי לבן:
מעולם לא היה לסוני כשלון כמו הGaaS שלה השנה.
מעולם לא היה לסוני דור עם מעט כל כך בלעדיים AAa אמיתיים מצד א (או לפחות, מאז דור הפס2)… אנחנו ב-2024, עברו 4 שנים מאז תחילת הדור ויצאו רק - ריטרנל (שהוא לא AAA), ראצ׳ט וקלאנק (שאני דווקא מאוד אהבתי ו״הגנתי״ עליו כאן), ספיידרמן 2 (כנ״ל) ואסטרו בוט - גם כן לא בדיוק AAA. כל השאר - רימאסטרים, רימייקים, קרוס ג׳ן וGaaS אחד כשלון מוחלט ועוד אחד שבוטל אחרי שנים של פיתוח. אתה מתאר את זה כאילו רק פה בווקסלים מתפלאים על ההיצע הנמוך של סינגל פלייר AAA של סוני… זו התעלמות מוחלטת מהמצב הקיים. בכל מקום מדברים על זה ודנים על זה. ושוב - אני עוד מאלו ש״הבינו״ את המצב וברור שלוקח יותר זמן לפתח משחקים היום וכו וכו… אבל זה כבר הרבה יותר מדי, ונגמרו התירוצים.
ושוב 2 - הסיבה שהם ״לא מתעלפים ממיליון החתכים״ היא שמיקרוסופט משחקת לידיים של סוני ומחרבנת במכנסיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2024, 20:27

מה שלאסקין אמר. אמ;לק - סוני מונופול, וקאז חיי בסרט.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 16 נובמבר 2024, 00:37

Laskin כתב:כן, יש ונתונים שחור על גבי לבן:
מעולם לא היה לסוני כשלון כמו הGaaS שלה השנה.
מעולם לא היה לסוני דור עם מעט כל כך בלעדיים AAa אמיתיים מצד א (או לפחות, מאז דור הפס2)… אנחנו ב-2024, עברו 4 שנים מאז תחילת הדור ויצאו רק - ריטרנל (שהוא לא AAA), ראצ׳ט וקלאנק (שאני דווקא מאוד אהבתי ו״הגנתי״ עליו כאן), ספיידרמן 2 (כנ״ל) ואסטרו בוט - גם כן לא בדיוק AAA. כל השאר - רימאסטרים, רימייקים, קרוס ג׳ן וGaaS אחד כשלון מוחלט ועוד אחד שבוטל אחרי שנים של פיתוח. אתה מתאר את זה כאילו רק פה בווקסלים מתפלאים על ההיצע הנמוך של סינגל פלייר AAA של סוני… זו התעלמות מוחלטת מהמצב הקיים. בכל מקום מדברים על זה ודנים על זה. ושוב - אני עוד מאלו ש״הבינו״ את המצב וברור שלוקח יותר זמן לפתח משחקים היום וכו וכו… אבל זה כבר הרבה יותר מדי, ונגמרו התירוצים.
ושוב 2 - הסיבה שהם ״לא מתעלפים ממיליון החתכים״ היא שמיקרוסופט משחקת לידיים של סוני ומחרבנת במכנסיים.

אז אדרבא ואדרבא, אחרי כל מה שאתה אומר והפס5 מוכרת אותו דבר בערך כמו הפס4.

גם אלה נתונים שחור על גבי לבן:
מעולם לסוני לא היה משחק GOW שמכר כל כך טוב כמו GOW של הדור הזה.
מעולם לסוני לא היה משחק שמוכר כל כך מהר כמו שספיידרמן2 מכר הדור הזה.
מעולם לסוני לא היה משחק ששבר את קצב המכירות כל כך מהר כמו שהלדייברס עשה.
המכירות של הפלייסטיישן 5 יותר מרשימות מאילו של הפס4 בהתחשב במחיר הקונסולה.

אם אתה אומר ששחקני פס5 מאוכזבים שעדיין לא מגיעים משחקים מצד א' האהוב על-ידם, אז תן לי לחדש לך: גם מיקרוסופט תחרותית לא תשנה איפה יהיה ניתן להשיג את המשחק הבא של נוטי דוג ושל סנטה מוניקה.
לא צריך מיקרוסופט תחרותית כדי שאנשים שבאמת לא מרוצים מההיצע של הקונסולה יבחרו לא לקנות אותה..

זמן הפיתוח רק הולך ומתארך, והרוב מבינים את זה. סוני לא עושים 'דווקא' - גם הם רוצים אותם. ונראה שב-2025 תתחיל לקבל אותם.

כש GTA היה בלעדי לפלייסטיישן היה אכפת לך שהוא לא מצד א'?
כש MGS היה בלעדי לפלייסטיישן היה אכפת לך שהוא לא מצד א'?
כשאינסומיניאק עשו בלעדיים לפלייסטיישן היה אכפת לך שהם לא אולפן צד א'?
כשבלאדבורן היה בלעדי לפס4 היה אכפת לך שהוא לא צד א'?

אז בדור הזה, שברור שהתפוקה של AAA מאולפנים פנימיים תפחת, פתאום אכפת לך שהבלעדי עם הממוצע 93 שסוני סיפקה לך השנה הוא לא מצד א'.
ועוד בלעדי עם ממוצע 77. ועוד בלעדי עם ממוצע 82. ועוד בלעדי בקונסולות עם ממוצע 87. ועוד בלעדי בקונסולות עם ממוצע 83. ועוד בלעדי בקונסולות אינדי/AA עם ממוצע 80.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 נובמבר 2024, 01:45

אני לא מתווכח עם ההצלחה, אני כן חושב שההצלחה יכלה להיות הרבה יותר גדולה אם היו ממשיכים את הקו המעולה של הדור הקודם. יש בכל דור יותר ויותר גיימרים, אם המכירות דומות לפס4 זה לאו דווקא הישג עצום. הדור ממש לא כשלון מסחרי, ואף אחד לא טוען את זה.
מן הסתם רוב הגיימרים בעולם הם לא כמוני ומספיק להם לשחק פורטנייט, COD או פיפא וNBA… אבל אני מדבר על הליבה שלנו.
כן, צד ג׳ מביא משחקים לקונסולה, בבלעדיות או לא זה בכלל לא משנה, אני מדבר על סוני עצמה - כמפיצה ומפתחת. והיא מאוד מאכזבת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2024, 15:36

איך הגענו לדבר על כל הדור? דברנו על 2024 ואיך מישהו פה טען שהשנה המחורבנת הזאת היא מהכי טובות בהסטוריה של פלייסטיישן מבחינת צד א.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 נובמבר 2024, 19:15

קאז תראה איך אתה צריך לעוות את חוקי המרחב זמן בשביל להציג את 2024 כטובה.
למה אני אומר שאתה מעוות את חוקי המרחב זמן? כי GOW רגנארוק הוא לא משחק של הדור הזה בכלל.
הוא משחק PS4 שבמקרה יצא אחרי שהPS5 הגיע לשוק אז הוא קיבל שיפורים אליה זה עדייו לא עושה אותו משחק פס5 אני מצטער מאוד. כל התאוריה התרסקה.
תכף נשמע שגם רזי 4 ריימיק ואלדן רינג הם משחקי PS5 ?

פרסונה 4 יצא לפס2 ב2008 שנים אחרי שהPS3 כבר היתה קונסולה מבוססת בשוק גם עליו המצאת בזמנו שהוא משחק PS3 רק בגלל שיש BC שמביא שיפורים מינורים לביצועים? אני בטוח שידעת שהוא משחק פס2.(ולא, זה שסוני מוציאה "גרסת PS5 " לא הופך את GOW או GT7 למשחקי פס5 אני מצטער מאוד, אלה משחקי פס4 על סטראוידים)

אנשים לא מרוצים זכותם. מה אתה רוצה שנתלהב בכוח ממשחקים שלא מזיזים לנו? זה לא עובד ככה. בעצמך הימרת פה קבל עם ועדה שאסטרו בוט לא ימכור משהו,זאת אומרת גם אתה חשבת שלא מספיק אנשים מתלהבים ממנו כדי ללכת לקנות אותו אז למה פתאום לצייר בצביעות את השנה הזו כטובה והיסטורית ומה לא?

להשוות לאקסקלוסיבים של הפס2 זה הזוי כי רוב האקסקלוסיבים שלו בצד ג' נשארו שלו... על כל MGS2 ומשחקי GTA שעשו את המעבר לקונסולות אחרות בזמנו....
היה לך את MGS3, משחקי הפרסונה, טקן טאג 4 ו5 אוקמי וכו' שכולם נשארו אקסקלוסיבים הרבה מאוד שנים. זה רק קצה הקרחון של האקסקלוסיבים שנשארו כאלה לכל הדור. לא היה אז חשיבות לצד א' כי צד ג' היה הצד א' ואתה יודע את זה אז למה בכלל להעלות את הנקודה הזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2024, 10:59

ואפילו אם GOW:R היה משחק פס5, והוא לא, הוא יצא בכלל ב-2023. היו לסוני שתי הצלחות השנה. הראשונה היא מכירתית עם HD2, שהפך לכישלון GAAS אבל הצלחה מכירתית מסחררת, והשניה היא מבחינת איכות משחק - אטרו בוט.

אבל מדובר בשנה חלשה בטרוף, לא היה להם אף "סופר משחק" איכותי השנה, אולפני צד א' ספקו שום כלום וכל הבלעדיים שלהם היו סתמיים למדי. המשחק היחיד שקניתי השנה לפס5 הוא אסטרובוט וגם זה כי יש לי בן 9. משחק סופר מקסים, לא מזלזל בו בכלל, אבל בעולם של פלייסטיישן מדובר במשחק צד היחודי הזה שמחמיא ל-lineup והופך אותו למגוון ומעניין. הוא לא המנה העיקרית, ובגלל שהייתה לסוני שנה כל כך חלשה הוא נאלת להיות המנה העיקרית.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים