משחקי 2024

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: משחקי 2024

הודעהעל ידי glass man » 17 נובמבר 2024, 15:21

כן כאילו זה כמו שתראה מישהו מהלל את נינטנדו והסוויץ ב2024 למרות שיש אפס משחקים צד א' ומה שיש הוא אנמי ביותר ובכל זאת תראה מישהו מהלל את נינטנדו ב2024.
לי זה נראה כאילו קאז מסתכל על הצמיחה של משחקי הGAAS על הפלייסטישן וזה כל מה שמעניין אותו ונחשב עבורו.

קאז, עוד לא הבנת שכל הקזואלים שמשחקים עכשיו פורטנייט, גנשין, פאבגי' פיפא אלה אנשים שבקושי קונים תוכנה? יש לי חבר שבדיוק התגרש והביא PS5 עם פורטנייט כי סוף סוף התפנה לו זמן לעצמו, יש לו כבר כמעט חצי שנה את המכשיר אתה יודע כמה משחקים הוא קנה לו מאז? 0 משחקים קאז. חבר אחר שהביא PS5 משחק רק WORLD OF TANKS וגם כן לא קונה כלום מעבר לזה.

מה אני מנסה להגיד לך קאז? ששחקני הקור אלה שכל הזמן קונים משחקים חדשים ובערימות הם הלחם והחמאה של סוני לא החברים הקזואלים שלי, שגם לא מוציאים שקל על מיקרו תשלומים וגם לא קונים שום משחק אחר לפס5.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 17 נובמבר 2024, 22:05

glass man כתב:קאז תראה איך אתה צריך לעוות את חוקי המרחב זמן בשביל להציג את 2024 כטובה.
למה אני אומר שאתה מעוות את חוקי המרחב זמן? כי GOW רגנארוק הוא לא משחק של הדור הזה בכלל.
הוא משחק PS4 שבמקרה יצא אחרי שהPS5 הגיע לשוק אז הוא קיבל שיפורים אליה זה עדייו לא עושה אותו משחק פס5 אני מצטער מאוד. כל התאוריה התרסקה.
תכף נשמע שגם רזי 4 ריימיק ואלדן רינג הם משחקי PS5 ?

איפה הזכרתי את God of War?
או שאתה כל כך לא בלופ של המשחקים שסוני סיפקה השנה לבעלי הפס5 שאתה חושב שהמשחק שקיבל 93 זה רגנרוק :lol:

מה הקשר בלעדיים לפס2 שנשארו בלעדיים?
הפואנטה היא: לא שמעתי פיפס כאשר הפס1/פס2 הובל ע"י משחקים בלעדיים שלא פותחו ע"י סוני. עכשיו פתאום משנה לכם שמועמד GOTY הבלעדי לפס5 לא פותח ע"י סוני.

DrKeo כתב:ואפילו אם GOW:R היה משחק פס5, והוא לא, הוא יצא בכלל ב-2023. היו לסוני שתי הצלחות השנה. הראשונה היא מכירתית עם HD2, שהפך לכישלון GAAS אבל הצלחה מכירתית מסחררת, והשניה היא מבחינת איכות משחק - אטרו בוט.

אבל מדובר בשנה חלשה בטרוף, לא היה להם אף "סופר משחק" איכותי השנה, אולפני צד א' ספקו שום כלום וכל הבלעדיים שלהם היו סתמיים למדי. המשחק היחיד שקניתי השנה לפס5 הוא אסטרובוט וגם זה כי יש לי בן 9. משחק סופר מקסים, לא מזלזל בו בכלל, אבל בעולם של פלייסטיישן מדובר במשחק צד היחודי הזה שמחמיא ל-lineup והופך אותו למגוון ומעניין. הוא לא המנה העיקרית, ובגלל שהייתה לסוני שנה כל כך חלשה הוא נאלת להיות המנה העיקרית.

אז כאמור, הבנת הנקרא. לא הזכרתי את GOW. והוא משחק של 2022 לא של 2023 אגב...אתם בטוחים שאתם שוחים בחומר?

תארו לכם שנדב של לפני XX שנים מבטל את טיב השנה שהייתה לפלייסטיישן כי הוא לא מחשיב את MGS, GTA, רידג' רייסר, DMC ומי יודע מה עוד. :lol:

משחק שהפך לכישלון GAAS = משחק עם שיא שחקנים ביממה האחרונה של יותר מ 40K, ושבשבוע החולף היה במקום ה-33 ברשימת המוכרים בסטים. :lol:
תודה לך נדב שאתה עוזר לקורא התמים להבין שאתה מדבר מנקודת מבט נגועה.

סוני סיפקה ללקוחתיה השנה 4 בלעדיים גמורים (כאשר שניים מהם עם ממוצעים 95 ו 93).
סוני סיפקה ללקוחותיה עוד 3 בלעדיים בקונסולות בעלי ממוצע 80 ומעלה, כאשר אחד מהם הוא סנסציה, והשני הוא חזרה אהודה לזיכיון אהוב.

7 משחקים תמימים לנעוץ בהם את השיניים לאורך כל השנה.

אבל לא סיימנו כאן. סוני שיחררו רימאסטר מצויין (מעניין שכל הדיבורים כמה הרימאסטר משפר טכנית נגוזו כאשר הניתוחים הטכניים החיוביים התפרסמו) שעבור כל מי שלא שיחק בהורייזון, זה אחלה בחלה של דבר.
סוני שחררו משחק לגו לאוהבי הז'אנר.
סוני שחררו את קונקורד, שבאותה מידה שנכשל, היה יכול להפוך למשחק חביב שממלא חורים בחודשי הקיץ.
סוני סיפקה את פואמסטארס גם הוא בלעדי לשחקני הפס4 והפס5, שגם הוא יכול לספק הסחת דעת.

סה"כ 11 משחקים בלעדיים/בלעדיים לקונסולה (למעט לגו) שסוני אחראית או על הפיתוח שלהם או על פעילות להבטיח שהלקוחות שלהם מקבלים את המשחק לפני קונסולה אחרת.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 נובמבר 2024, 22:56

Hypno כתב:
Laskin כתב:כן, יש ונתונים שחור על גבי לבן:

מעולם לסוני לא היה משחק GOW שמכר כל כך טוב כמו GOW של הדור הזה.

בבקשה קאז, אני מבין שאתה מעדיף להדחיק את זה שהזכרת את GOW וקראת לו GOW של הדור הזה, אבל הנה זה...

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 נובמבר 2024, 22:58

Hypno כתב:

בבקשה קאז, אני מבין שאתה מעדיף להדחיק את זה שהזכרת את GOW וקראת לו GOW של הדור הזה, אבל הנה זה... ולא זה לא ציטוט של לאסקין זה משפט שלך לך אחורה בעמוד.

לגבי לא הפריע לכם שלא היה צד א' טוב בדור הפס1 פס2. הטבע האנושי הוא לא לחזור אחורה אלא לצעוד קדימה.... סוני הרגילה אותנו מדור הפס3 שהיא משקיעה בבלעדיים אז אף אחד לא רוצה לחזור לדור הפס 1 והפס2 שבהם בקושי היו בלעדיים, שוב, הטבע האנושי הוא לרצות לא ללכת אחורה ולאבד את מה שהשגנו (בלעדיים של סוני) ככה זה עובד קאז.

מה גם שכן, ברור שאני אנצל את ההזדמנות שנתת לי להדגיש, שדור הפס1 ודור הפס2 היו דורות יוצאי דופן מבחינת איך שמפתחות צד ג' היו חוד החנית בכל מה שקשור לעלילות בוגרות, ערכי הפקה, גרפיקה ומוזיקה וכו.' כיום אותן חברות צד ג' חוץ מרוקסטאר וקוג'ימה הן כבר לא חוד החנית בכל מה שקשור לעלילות בוגרות סטנדרטים חדשים בגרפיקה או בערכי ההפקה.

היום שסוני ונוטי דוג וסנטה מוניקה בפרט הן החברות שהיום עושות את כל הheavy lifting שפעם חברות כמו רמדי או סקוור היו עושות אז כן סוני והצוותים שלה מאוד נחוצים כי אף אחד כבר לא עושה את זה ולא מרים יותר את הכפפה בלנסות לדחוף את המדיום בכל מה שקשור לסיפורים וערכי הפקה.

רוב החברות האלו שפעם היו מהפכניות וחוד החנית קפאו בזמן והפסיקו לחדש ולהציב רף חדש... אז שוב... סוני נחוצה מתמיד בלמלא את החלל הזה ושהיא לא עושה את זה זה מורגש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2024, 17:56

קאז אתה כל כך מנותק, זה הזוי. כולם רק דברו לאורך כל השנה איך הפס5 היא אחת הקונסולה הכי חלשות בהסטוריה של סוני, אני אדגיש ואגיד הקונסולה הכי גרועה שלהם אי פעם בנקודת הזמן הזו. חיי בבועה. אם היה לך פס5 לא היית קונה משחק אחד השנה לפלייסטיישן, על מי אתה עובד?

ואגב, כן, HD2 כישלון GAAS מהדהד. מ-450K שחקנים יומיים ל-40K תוך 9 חודשים, אלה סטטיסטיקות של משחק סינגל. HD2 מכר כמו משחק סינגל סופר מצליח, אבל כ-GAAS הוא כישלון.
HD2.png
HD2.png (56.53 KiB) נצפה 1613 פעמים
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 נובמבר 2024, 20:26

מספיק לקרוא את שני המשפטים האלה ולהבין שקאז היום במוד להטריל קצת ולחרפן חחחח.
קאז:
"סוני שחררו את קונקורד, שבאותה מידה שנכשל, היה יכול להפוך למשחק חביב שממלא חורים בחודשי הקיץ."

"סוני סיפקה את פואמסטארס גם הוא בלעדי לשחקני הפס4 והפס5, שגם הוא יכול לספק הסחת דעת."

חחחח קאז ברגע שהבאת פואמסטראס. (מי ששכח זה החיקוי ספלטון הזה של סקוור שאנשים לא רצו לשחק לא בתשלום ואפילו לא בחינם!)
איבדת את הסיכוי שאחשוב שאתה רציני היום בויכוח הזה חחחח. להגיד לנו ללכת לשחק בשני משחקים שאנשים לא ירצו לשחק אפילו בחינם ואז להגיד לנו שזו בעיה שלנו... חחחח ענק אחי.

כמו שנדב הראה HD2 זה כולה משחק שהיה עליו אחלה באז התחלתי והוא דעך והיום כל משחק בסטים עוקף אותו הוא כישלון כי המטרה של GAAS זה לשמר שחקנים לאורך זמן לא להביא פיקים בהשקה, זה כישלון בדיוק כמו שהדוויזון היה כישלון בזמנו.

וקאז שתבין אין פה לאף אחד בעיה עם אסטרו בוט או הציונים שלו כולם בוקסלים שמחו שפיתחו אותו וכולם שמחו על הציונים שלו אבל מה לעשות שמשחק אסטרו בוט... ב2024 זה ירגיש כאילו נינטנדו ידפקו לואיג'י מנשן 4 ב5 שנים של הסוויץ 2 בשוק במקום להוציא מריו 3D ראשי,זו האנלוגיה היחידה שמדויקת בעיני אני לא יודע איך עוד להמחיש איזה הזוי מה שסוני עושה.

זה אשכרה אשכרה כאילו נינטנדו תשיק את הסוויץ 2 בלי מריו ראשי ב2025 ואז ב2030 עדיין לא יהיה מריו 3D ראשי אבל הם יוציאו ב2030 מריו מנשן 4 שיקבל 93 בMC
ואז תבוא ותגיד "למה אתם מתעצבנים" :-)

משחק טוב אסטרו בוט פשוט לא מה שרצינו.

זה כמו שתזמין פיצה נפוליטנה מאיזו מסעדה שמתמחה בפיצות והם יביאו לך במשלוח מנת רביולי מהסרטים, זה יעניין אותך שהרביולי יצאה מנה לפרצוף? לא נראה לי, כי זה לא מה שהזמנת, זה מה שקרה פה.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 22 נובמבר 2024, 00:28

glass man כתב:
Hypno כתב:

בבקשה קאז, אני מבין שאתה מעדיף להדחיק את זה שהזכרת את GOW וקראת לו GOW של הדור הזה, אבל הנה זה...

לאסקין עשה סיכום מנקודת מבט אחת של הפס5 הדור הזה. ואני עשיתי מנקודת מבט אחרת.
לא כתבתי בשום מקום שאני מחשיב את GOW כמשחק של 2024..

DrKeo כתב:קאז אתה כל כך מנותק, זה הזוי. כולם רק דברו לאורך כל השנה איך הפס5 היא אחת הקונסולה הכי חלשות בהסטוריה של סוני, אני אדגיש ואגיד הקונסולה הכי גרועה שלהם אי פעם בנקודת הזמן הזו. חיי בבועה. אם היה לך פס5 לא היית קונה משחק אחד השנה לפלייסטיישן, על מי אתה עובד?

ואגב, כן, HD2 כישלון GAAS מהדהד. מ-450K שחקנים יומיים ל-40K תוך 9 חודשים, אלה סטטיסטיקות של משחק סינגל. HD2 מכר כמו משחק סינגל סופר מצליח, אבל כ-GAAS הוא כישלון.

בוכים וקונים בקצב דומה לפס4. לפני משחק של נוטי דוג. לפני משחק בלעדי של סנטה מוניקה.
המספרים אומרים שזו אחת השנים הטובות ביותר הן מבחינת האיכות והן מבחינת הכמות של תוכן בלעדי/בלעדי בקונסולה שסוני סיפקה ללקוחותיה. אתה יכול להגיד שאף אחד מהם הוא לא כוס התה שלך, ואף אחד לא מזיז קונסולות. אבל אי אפשר להתכחש על קיום הליין-אפ הזה.

הלדייברס 2 הוא המשחק ה36 המכניס ביותר בשבוע האחרון בסטים. אחרי 9 חודשים ותודות לתוכן בתשלום שמתווסף. הוא בטופ 50 המשחקים המשוחקים ביותר.
תוסיף ל CCU של סטים עוד 25 אלף נגיד ששיחקו בפס5 באותו הרגע.
לא, HD2 אינו כישלון כמשחק GAAS.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 נובמבר 2024, 10:27

אני לא מטומטם קאז.:-) קראת למשחק GOW של הדור הזה משמע דור הפס5, התכוונת לומר שלמרות שאנחנו מתבכיינים שאין משחקים לפס5 יש GOW בדור הזה בכלליות ולכן אין לנו רשות להתלונן, ואתה לא תתחמק מזה, הוא לא GOW של הדור הזה הוא GOW של הדור הקודם, אין עדיין GOW בדור הזה ואני לא יודע אם יהיה בכלל GOW בדור הזה עם הקצב שלוקח לפתח משחקי AAA.

זה דור מעבר, היום כבר ברור לכל בר דעת שזה סתם דור PS4.5 ודור הPS6 יביא את הקפיצה הגדולה איך אני יודע את זה? גם רואים את זה וגם מייקרוסופט אמרו לאחרונה שהדור הבא הוא יהיה המהפכה חסרת התקדים.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 22 נובמבר 2024, 17:41

Hypno כתב:הלדייברס 2 הוא המשחק ה36 המכניס ביותר בשבוע האחרון בסטים. אחרי 9 חודשים ותודות לתוכן בתשלום שמתווסף. הוא בטופ 50 המשחקים המשוחקים ביותר.
תוסיף ל CCU של סטים עוד 25 אלף נגיד ששיחקו בפס5 באותו הרגע.
לא, HD2 אינו כישלון כמשחק GAAS.

ה NPD החדש הזכיר לי שיש להם את ה
Top 10 Games Played on Steam Ranked by Monthly Active Users (US)​

אז הלדייברס:

יוני: מקום 3
יולי: מקום 5
אוגוסט: מקום 3
ספטמבר: מקום 4
אוקטובר: מקום 3.

אכן, כל הסממנים לכישלון מהדהד בתור משחק GAAS. :lol: :lol:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 נובמבר 2024, 21:23

עכשיו הוא טופ 49 יפה לו על זה אבל, האם הוא בTier של משחקי הGAAS הגדולים ביותר כמו Apex Legends ופורטנייט ריינבו סיקס או אפילו Warframe הצנוע? ודי עם הטיעון הזה של
"לא כולם יכולים להיות APEX או פורטנייט" כי לשם סוני כיוונה, היא לא כיוונה למשחק שיעשה ביצועים ומספרים "פסדר" היא כיוונה למשחק שיהיה טופ דוג בז'אנר כרגע הם לא הגיעו לשם מה הבעיה להודות בזה?

אם רק מצבים כמו קונקורד אתה מגדיר ככישלון, אז מעט מאוד משחקים מתאימים לקריטריון שלך כי אתה עדיין תמצא משחקים אונליין בQuake 3 אם תחפש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2024, 21:38

התחיל בחצי מליון שחקנים עם מגבלת שחקנים כי השרתים קרסו מרוב עומס, כרגע יש לו 35k, כל שבוע פחות שחקנים מאשר בשבוע לפני, ציון סטים 76% מהשחקנים. יהיה נס אם יהיה לו בגיל שנה 30k שחקנים יומיים, הצלחת gaas זה לא וכשמסתכלים על השיגור הוא כישלון gaas מהדהד. היו למשחק מספרים של משחק gaas שיכול להיות באופן קבע בטופ 10, אבל הוא התרסק חזק, אבד 90%+ מבסיס השחקנים שלו תוך שבועות. סורי, זאת לא הצלחת gaas.

תסתכל על הגרף הזה טוב טוב ותגיד בפנים ישרות שהוא משחק gaas מצליח.
IMG_1029.jpeg
IMG_1029.jpeg (141.22 KiB) נצפה 1520 פעמים

מדובר בגרף דומה למשחק סינגל מצליח, לא למשחק gaas מצליח.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 24 נובמבר 2024, 21:58

glass man כתב:עכשיו הוא טופ 49 יפה לו על זה אבל, האם הוא בTier של משחקי הGAAS הגדולים ביותר כמו Apex Legends ופורטנייט ריינבו סיקס או אפילו Warframe הצנוע? ודי עם הטיעון הזה של
"לא כולם יכולים להיות APEX או פורטנייט" כי לשם סוני כיוונה, היא לא כיוונה למשחק שיעשה ביצועים ומספרים "פסדר" היא כיוונה למשחק שיהיה טופ דוג בז'אנר כרגע הם לא הגיעו לשם מה הבעיה להודות בזה?

אם רק מצבים כמו קונקורד אתה מגדיר ככישלון, אז מעט מאוד משחקים מתאימים לקריטריון שלך כי אתה עדיין תמצא משחקים אונליין בQuake 3 אם תחפש.

לא...סוני לא כיוונו עם הלדייברס ל APEX או פורטנייט...איזה אמירה תלושה. לך תקרא את מה שהמפתחים אמרו מאז השיגור.
נוח לך גם 'לשכוח' שהלדייברס הוא משחק בתשלום כאשר כל התותחים הכבדים הם F2P...וזמינים בלפחות עוד 2 פלטפורמות...

~15 מיליון עותקים = מספרים 'פסדר' :lol:

DrKeo כתב:תסתכל על הגרף הזה טוב טוב ותגיד בפנים ישרות שהוא משחק gaas מצליח.

תסתכל על נתוני NPD ותגיד בפנים ישרות שמדובר בכישלון מהדהד. רגע, אתה לא יכול. כי זה לא מסתדר עם האג'נדה שקבעת מראש.
ולכן לא פלא שלא התייחסת לנתונים מהימנים שהבאתי :lol:

Top 10 Games Played on Steam Ranked by Monthly Active Users (US)​
יוני: מקום 3
יולי: מקום 5
אוגוסט: מקום 3
ספטמבר: מקום 4
אוקטובר: מקום 3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2024, 00:18

מה קשור נתוני NPD, שבריר מהעולם במדינה עם אחוז שחקני ה-PC הקטן בעולם. nice try. אני ליטרלי מביא לך נתונים עולמיים של 100% מהבסיס שחקנים אז התגובה שלך היא "אבל תסתכל על 7% מהשחקנים!"? מה זה הנסיון עצוב הזה?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 נובמבר 2024, 13:46

Hypno כתב:
glass man כתב:עכשיו הוא טופ 49 יפה לו על זה אבל, האם הוא בTier של משחקי הGAAS הגדולים ביותר כמו Apex Legends ופורטנייט ריינבו סיקס או אפילו Warframe הצנוע? ודי עם הטיעון הזה של

לא...סוני לא כיוונו עם הלדייברס ל APEX או פורטנייט...איזה אמירה תלושה. לך תקרא את מה שהמפתחים אמרו מאז השיגור.
נוח לך גם 'לשכוח' שהלדייברס הוא משחק בתשלום כאשר כל התותחים הכבדים הם F2P...וזמינים בלפחות עוד 2 פלטפורמות...

~15 מיליון עותקים = מספרים 'פסדר' :lol:

א.זה לא 15M... המשחק עשה 12M בפאקינג 40 דולר? למה תמיד הדיונים איתך מגיעים למחוזות הפנטזיה וההזיות? ;) למה אי אפשר להישאר על הקרקע ולהיצמד לדאטה?
ובוא אחשלי, להתלהב ממשחק שעשה 12M ב40$ ... .חוכמה גדולה למכור כמו מטורף במחירי תחת, והמון השיגו אותו גם בפחות מ40 דולר. משחקי הסינגל פלייר AAA של סוני, היו מוכרים בצורה לא נורמלית אם היו במחיר הזה, ואם אתה מסתכל על HD2 ומדמיין לעצמך... שעלות הפיתוח שלו הצדיקה 40$ אתה חי בהזייה, כנראה באותה הזייה שגרמה לך לדמיין שהוא מכר 15M ולא 12M.רואים ששפכו עליו הרבה יותר ולפי העלות שלו הוא היה צריך להיות מתומחר הרבה יותר מ40 דולר.

ב. מאיפה קבעת שהם לא רצו להיות APEX או פורטנייט? יש לך את זה כתוב שחור על גבי לבן מסוני שהם אומרים שלא בא להם להיות APEX או פורטנייט? אם אין לך את זה, אתה מזיין את המוח.
אתה מסתכל על זה כמו צרכן זו הבעיה קאז. אתה רואה כמה מליונים שנמכרו ולא מעניין אותך שום דבר מעבר לזה, לא מעניין אותך כמה המשחק עלה לפיתוח, לא מעניין אותך שמפיצות גדולות כמו סוני חייבת לפצות רשתות גדולות ולספוג עלויות על עותקים פיזים שלא נמכרו ולכן הוא מתומחר ב40 דולר למזער את הנזק הזה, אתה רואה מספר של איזה 12M (אה

סליחה אתה רואה 15) ומתלהב ואחרייך המבול אין לך מושג קלוש שבקלושים מה העלויות של סוני בפיתוח שלו ואיזה עלויות נוספות יש לו בתחזוקה שלו ואיזה עלויות יש לה במקרה והוא לא מוכר טוב... מה חשבת שאם הוא לא מוכר טוב אז סוני אומרת לרשתות הגדולות ? שלחו את העותקים למגרסה? היא מפצה אותם.
ג. זה שהמשחק מתומחר 40$ רק אומר לנו שסוני ידעו שאם המשחק היה עולה 70$ הוא היה מת בהשקה, והנזק שהיתה צריכה לשלם בהחזרים ופיצוים היה מאסיבי.

ד. אין דבר כזה שסוני נכנסה לשוק הזה, כי היא רוצה נישה קטנה, היא נכנסה למשחקים האקסקלוסיבים כי היא ראתה כמה נינטנדו מוכרת ורצתה למכור ככה גם, כמו שעכשיו שהיא מוציאה ניידת, היא חולמת לקחת לסוויץ את המעמד שלה היא לא חולמת שזה יהיה מוצר נישה, ככה היא גם רצתה להיות בליגה של הגדולים בשוק הGAAS אתה לא נכנס לכל הצרה הזו וקונה חברה כמו באנג'י ומשקיע כל כך הרבה בקונקורד אם אתה לא נואש להגיע לליגה של הגדולים, אתה חי בללה לנד כפרה ללה לנד.

בHelldivers2 היקר שלך משחקים ברגע זה בסטים 13332 שחקנים ברגע זה, בSF6 שהוא הנישה של הנישה משחקים כרגע בסטים לבד 18427 שחקנים, ובPUBG משחקים כרגע בסטים לבד (המשחק שאליו סוני רוצה להגיע) 518588 שחקנים.

אבל תמשיך לחיות בללה לנד והזיות זה הרבה יותר כייף מלהיות מחובר לקרקע אני יודע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 נובמבר 2024, 14:03

על מה אתה מדבר? HD2 ב-40 דולר זה הישג אדיר שמכרו 12 מליון. אתה מדבר על תקופה שכמעט שום משחק שכזה לא נמכר בכסף, אי אפשר לזלזל ואין ספק שהם החזירו את ההשקעה בענק.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 נובמבר 2024, 14:55

אז אני רק אזכיר לאסקין שMonster Hunter World הוא האמא של המשחקי GAAS והוא מכר מעל 25M רוב ענק שלהם במחיר מלא.החדש עשה מעל 3M במחיר מלא וזה לא יפתיע אם הוא יגיע גם כן ל25M שהכל יהיה Said and done.

זה יפה שהגיעו לזה אבל המטרה לא היתה לעשות 15M ולהצליח לשמר Userbase נמוך כזה, המטרה היתה להגיע לליגה של הגדולים, ברור שזה פלוס נהדר בשביל סוני שגם אם הוא לא התפוצץ אז הוא לפחות עשה 15M זה עדיף על כלום, אבל הם היו מעדיפים אפילו שיהיה Free to play ולוותר על ה15M האלה בתמורה לזה שיהיה להם Userbase של המטורפים כמו פורטנייט PUBG...שאנשים קונים בוכטה של סקינים ונשקים וה' יודע מה. כמו שהראתי משחקים בו פחות אנשים ממה שמשחקים SF6 לפעמים.

כאילו, אתה לא צריך להיות BattleBorn או LawBreakers כדי שיהיה מותר להגיד שלא עמדת במטרות שלך :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 נובמבר 2024, 15:37

מה אתה משווה בכלל בין קאפקום בתקציב של בטח 200 מליון דולר למשחק של חברה שבדית שאתה אפילו לא זוכר את שמה ועבדו עליו אולי 10% מכמות העובדים שפיתחו את מונסטר האנטר וורלד - משחק חמישי בסדרה מוצלחת ומוכרת… הלדייברס הראשון היה משחק אינדי שנמכר ב-20 דולר ומכר בערך 4 מליון יחידות, אחרי הרבה שנים ובהנחות גדולות.

אף אחד, כולל סוני שהשקיעו בהם - לא ציפה לרבע מההצלחה הזו.
זו גם עובדה כי השרתים שלהם קרסו והם התבטאו בפומבי שלא היו ערוכים לכמות הזו בכלל.
העובדה שהם לא מצליחים לשמור על המגה-סופר-אולטרא הצלחה של השבועות הראשונים לא מבטלת את העובדה שמדובר במשחק סופר רווחי.

הם עדיין יכולים להפוך אותו לF2P ואז להקפיץ את כמות השחקנים, אם ירצו… מאמין שבעתיד זה גם יקרה, כמו שעשו רבים וטובים. המשחק עדיין מוכר סבבה אז אין סיבה שיעשו זאת כרגע לדעתי. המספרים המדויקים אצלם, זה תלוי מאוד בכמה אנשים עדיין רוכשים שם שיט בתשלום, לעומת כמה עשו זאת כשהיו הרבה יותר שחקנים.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 25 נובמבר 2024, 16:22

MHW הוא לא gaas בכלל. אפשר לשחק בו אופליין, אין חנות מובנית, אין מיקרוטרנזקציות, המבנה הבסיסי שלו לא שונה מהותית מהמשחקים הראשונים בסדרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2024, 16:51

Laskin כתב:הם עדיין יכולים להפוך אותו לF2P ואז להקפיץ את כמות השחקנים, אם ירצו… מאמין שבעתיד זה גם יקרה, כמו שעשו רבים וטובים. המשחק עדיין מוכר סבבה אז אין סיבה שיעשו זאת כרגע לדעתי. המספרים המדויקים אצלם, זה תלוי מאוד בכמה אנשים עדיין רוכשים שם שיט בתשלום, לעומת כמה עשו זאת כשהיו הרבה יותר שחקנים.

אני לא חושב שאנשים קונים שם דברים בתשלום, אחת הבעיות הכי גדולות איתו כמשחק GAAS היא שאין כמעט מה לקנות. אם הם ירצו לעבור למודל F2P, הם יצטרכו לעשות rework רציני למערכות. הפאצ' הגדול האחרון היה לפני חודשיים, הם לא באמת מצליחים לתחזק אותו כמשחק GAAS כיום. הם צריכים לשנות גישה מהר אם הם רוצים להציל אותו.

אין באמת מוטיבציה לשחק בו לאורך זמן, הוא נעשה רפטטיבי נורא מהר. זאת אחת הסיבות שהבסיס שחקנים שלו קרס. אני לא אהיה מופתע אם רוב הבסיס שחקנים שלו הוא שחקנים חדשים שקונים את המשחק עד שנמאס להם וכך הלאה. יש לו דפוס מכירות של משחק סינגל מצליח, לא של משחק GAAS מצליח.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 25 נובמבר 2024, 21:21

glass man כתב:
א.זה לא 15M... המשחק עשה 12M בפאקינג 40 דולר? למה תמיד הדיונים איתך מגיעים למחוזות הפנטזיה וההזיות? ;) למה אי אפשר להישאר על הקרקע ולהיצמד לדאטה?
ובוא אחשלי, להתלהב ממשחק שעשה 12M ב40$ ... .חוכמה גדולה למכור כמו מטורף במחירי תחת, והמון השיגו אותו גם בפחות מ40 דולר. משחקי הסינגל פלייר AAA של סוני, היו מוכרים בצורה לא נורמלית אם היו במחיר הזה, ואם אתה מסתכל על HD2 ומדמיין לעצמך... שעלות הפיתוח שלו הצדיקה 40$ אתה חי בהזייה, כנראה באותה הזייה שגרמה לך לדמיין שהוא מכר 15M ולא 12M.רואים ששפכו עליו הרבה יותר ולפי העלות שלו הוא היה צריך להיות מתומחר הרבה יותר מ40 דולר.

ב. מאיפה קבעת שהם לא רצו להיות APEX או פורטנייט? יש לך את זה כתוב שחור על גבי לבן מסוני שהם אומרים שלא בא להם להיות APEX או פורטנייט? אם אין לך את זה, אתה מזיין את המוח.
אתה מסתכל על זה כמו צרכן זו הבעיה קאז. אתה רואה כמה מליונים שנמכרו ולא מעניין אותך שום דבר מעבר לזה, לא מעניין אותך כמה המשחק עלה לפיתוח, לא מעניין אותך שמפיצות גדולות כמו סוני חייבת לפצות רשתות גדולות ולספוג עלויות על עותקים פיזים שלא נמכרו ולכן הוא מתומחר ב40 דולר למזער את הנזק הזה, אתה רואה מספר של איזה 12M (אה

סליחה אתה רואה 15) ומתלהב ואחרייך המבול אין לך מושג קלוש שבקלושים מה העלויות של סוני בפיתוח שלו ואיזה עלויות נוספות יש לו בתחזוקה שלו ואיזה עלויות יש לה במקרה והוא לא מוכר טוב... מה חשבת שאם הוא לא מוכר טוב אז סוני אומרת לרשתות הגדולות ? שלחו את העותקים למגרסה? היא מפצה אותם.
ג. זה שהמשחק מתומחר 40$ רק אומר לנו שסוני ידעו שאם המשחק היה עולה 70$ הוא היה מת בהשקה, והנזק שהיתה צריכה לשלם בהחזרים ופיצוים היה מאסיבי.

ד. אין דבר כזה שסוני נכנסה לשוק הזה, כי היא רוצה נישה קטנה, היא נכנסה למשחקים האקסקלוסיבים כי היא ראתה כמה נינטנדו מוכרת ורצתה למכור ככה גם, כמו שעכשיו שהיא מוציאה ניידת, היא חולמת לקחת לסוויץ את המעמד שלה היא לא חולמת שזה יהיה מוצר נישה, ככה היא גם רצתה להיות בליגה של הגדולים בשוק הGAAS אתה לא נכנס לכל הצרה הזו וקונה חברה כמו באנג'י ומשקיע כל כך הרבה בקונקורד אם אתה לא נואש להגיע לליגה של הגדולים, אתה חי בללה לנד כפרה ללה לנד.

בHelldivers2 היקר שלך משחקים ברגע זה בסטים 13332 שחקנים ברגע זה, בSF6 שהוא הנישה של הנישה משחקים כרגע בסטים לבד 18427 שחקנים, ובPUBG משחקים כרגע בסטים לבד (המשחק שאליו סוני רוצה להגיע) 518588 שחקנים.

אבל תמשיך לחיות בללה לנד והזיות זה הרבה יותר כייף מלהיות מחובר לקרקע אני יודע.

המספר האחרון הוא 15 מיליון
https://youtu.be/vJR3SZXlWI4?t=3563

אמנם אומר שחקנים אבל המשחק לא בשירותי מנוי, אבל יאללה נוריד מיליון עותקים לאנשים שמשתפים חשבונות. 14 מיליון טוב לך?
הצפי של האולפן היה מקסימום 150אלף שחקנים בו זמנית. במציאות זה הגיע ליותר מ 750 אלף.
למה אתה משווה את מס' השחקנים ב SF6 בזה הרגע? תשווה פיק של 24 שעות ותימנע משינויים שנובעות בשעות הפיק בשל שוני בפופולאריות באיזורים בעולם.
SF נישה? ממתי :lol:

כל הפוסט שלך על ציפיות, כוונות, כמות מכירות, מחיר משחק פשוט לא מחובר למציאות. והתשובה אליו היא תמונה אחת:

תמונה

DrKeo כתב:מה קשור נתוני NPD, שבריר מהעולם במדינה עם אחוז שחקני ה-PC הקטן בעולם. nice try. אני ליטרלי מביא לך נתונים עולמיים של 100% מהבסיס שחקנים אז התגובה שלך היא "אבל תסתכל על 7% מהשחקנים!"? מה זה הנסיון עצוב הזה?

אתה חי מתחת לסלע, הא? השוק האמריקאי הוא השוק שבדרך כלל מוביל את מכירות משחקי המחשב.
אתה יכול להסתכל על כל משחקי האינדי/AA ששיתפו איך המכירות שלהם בסטים מתחלקים גיאוגרפית.
אתה שוב לא מעודכן ונותן לאג'נדה להוביל אותך. 'פתאום' נתוני NPD לא מייצגים.

רוצה להשוות גרפים? תשווה למשחקי GAAS בתשלום. כגון SF6, היילו אינפינייט וכו'.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 נובמבר 2024, 14:35

קאז: אם יש לי MMO שמכר 12M אבל יש לי גג רק איזה 32,623.4 מנויים שמשלמים לי תשלום חודשי אז על איזה הצלחה אפשר לדבר? העלויות של משחק GAAS מטורפות ודי שקולות למשחק MMO, יש אירועים יש Events יש תוכן (אה, פה אין גם תוכן נורמלי) ...

זה יפה מאוד שמכר 12M (ולא, זה לא 15M אתה חייב להפסיק עם העישונים האלה זה גם לא בריא לגוף וגם גורם לך לפספס את הפרטים הקטנים :-) 15M שחקנים ששיחקו זה לא 12M במכירות זה רק אומר שבגלל שהמשחק זמין על 2 פלטפורמות יש 3M אנשים ששיתפו אותו)

מה שהHD2 עשה אולי כיסה את העלויות פיתוח שלו+מימן איזה פרויקט AA כמו אסטרו בוט, לא יותר לא פחות זה נחמד אבל לסוני היו שאיפות שאפתניות בהרבה, הם רצו את ה518588 שחקנים של PUBG, הם רוצים את ה84561 שחקנים שמשחקים ברגע זה בMonster hunter world.... בסטים לבד... משחק בין פאקינג 6!!! כלומר הם היו רוצים שHD2 בגיל 6 יעשה כמו Monster hunter world על מה אתה מדבר ? באיזו מציאות אתה חי בכלל, כאילו אנחנו חיים בעולמות אחרים.

לאסקין: איך אתה יודע כמה Helldivers 2 עלה להם לפיתוח? אנחנו לא יודעים, הדבר היחיד שאתה יכול לדעת זה את הגודל שלהם ואז לעשות ניחוש, אבל אתה לא יודע כמה אאוטסורסינג הם עשו, אתה לא יודע מה היה התקציב שלהם, זה נראה לך כמו משחק AA :-) ? יאלה, זה לא נראה משחק AA, המשחק נראה בCUTTING EDGE אם הוא היה איזה משחק AA הוא היה יוצא גם לפס4.המשחק דורש RTX 2060 ו16GB RAM ומעבד נורמלי הוא משחק של הדור הזה ואחד מושקע, ממש לא איזה AA בשקל תשעים שסוני עוד עושה עליו רווח שמוכרת ב40 דולר כמו שאתה מציג את זה :-)

אינטר: אנחנו עדיין חיים בסרט הזה, שבו כל משחק שאתה אוהב הוא משחק סינגל פלייר, וכל משחק שאתה שונא הוא משחק סרוויס? מונסטר האנטר הוא GAAS מאיפה הבאת את החרטא בשקל תשעים שהוא לא GAAS ? חחחחחח. מונסטר האנטר זה משחק מולטיפלייר עוד מימי הPS2 כנראה נכנסת לתרדמת חורף בדור הפס2 אחרת
אין לי איך להסביר איך אתה לא יודע את זה, המשחק לא סינגל, אף פעם לא היה סינגל, זה שאתה יכול לשחק אותו עם עצמך נגד הCPU זה לא אומר שהמשחק הוא סינגל פלייר שתוכנן להיות סינגל פלייר, בסך הכול זה אומר שקפקום יודעים שאנשים כמוך לא רוצים לשחק מולטי אז נותנים לך לשחק נגד הCPU בתקווה שיום אחד תראה את האור ותעבור למולטיפלייר. אתה חייב לעכל שאתה משחק משחקי GAAS עם עצמך לבד ועם בוטים אבל זה לא הופך אותם למשחקי סינגל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 נובמבר 2024, 15:07

המשחק ממש לא cutting edge, הוא בנוי על המנוע של המשחק הראשון שכבר הפסיקו לתמוך בו ב-2018, הוא רחוק מלהיות משהו מאוד מרשים או יקר. אם זה מרשים אותך אז הם עשו עבודה עיצובית טובה, אבל אין בו שום דבר שמעיד על פיתוח יקר במיוחד.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 נובמבר 2024, 16:03

יש לו מוד מולטי כמו לאינספור אחרים, זה לא הופך אותו ל-gaas. אפילו pvp אין שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 נובמבר 2024, 23:25

Hypno כתב:אתה חי מתחת לסלע, הא? השוק האמריקאי הוא השוק שבדרך כלל מוביל את מכירות משחקי המחשב.
אתה יכול להסתכל על כל משחקי האינדי/AA ששיתפו איך המכירות שלהם בסטים מתחלקים גיאוגרפית.
אתה שוב לא מעודכן ונותן לאג'נדה להוביל אותך. 'פתאום' נתוני NPD לא מייצגים.

רוצה להשוות גרפים? תשווה למשחקי GAAS בתשלום. כגון SF6, היילו אינפינייט וכו'.

יש נתונים גלובלים יא טרול. המשחק הצלחה מסחררת, אבל עם נתונים של משחק סינגל מצליח, לא משחק GAAS מצליח.

רוצה להשוות ל-SF6? אחלה דוגמה. משחק נישא, היה בשיא ביום השיגור עם 70K שחקנים ושנה וחצי מאוחר יותר עומד רוב הזמן סביבות ה-30K שחקנים. כשמשתחרר תוכן מעניין הוא מזנק לאזור ה-50K, לפעמים אפילו בחזרה ל-70K ותמיד מתציב סביבות 30K שחקנים, כמעט חצי מבסיס השחקנים שהוא שגר איתו. זה משחק GAAS בריא, אנשים קנו אותו, ממשיכים לשחק בו וחוזרים אליו שוב ושוב והם גם מבזבזים בו הרבה כסף.

לעומת זאת HD2 התחיל עם כמעט חצי מליון שחקנים, וזה עוד היה עם server cap, המספרים יכלו להיות גבוהים משמעותית (תאמין לי, הייתי ב-QUEUE כדי לשחק בו. עם זמני המתנה כאלה אני לא חושב שמליון היה מחוץ לטווח יד שלו). ואז מהר מאוד אבד מעל ל-90% מבסיס השחקנים שלו, וגם אלה שנשארו כמעט לא קונים כלום כי אין ממש מה לקנות. הוא לא מצליח לשמר שחקנים, הוא לא מצליח לגרום לשחקנים לשחק לאורך זמן, וגם אלה שמשחקים לאורך זמן לא באמת מבזבזים כסף.

הצלחה מסחררת וכישלון GAAS בו בזמן, זה לא סותר. העלויות פיתוח היו נמוכות, הם לא ציפו לכזאת הסטרית מכירות מטורפת, אין לאף אחד ספק (אולי חוץ מגלאס) שהוא הצלחת מכירות מסחררת. אבל כ-GAAS? כישלון מהדהד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 נובמבר 2024, 23:46

אם המשחק התחיל ממליון ולא הצליח לשמר אפילו רבע מהשחקנים... זה אומר הכל. ביחוד שזה לא מהמשחקי מולטי האלה שאינטר אוהב לחרטט לעצמו שהם סינגל פלייר, את HD2 אתה לא יכול באמת לשחק לבד כי הוא על גבול הבלתי אפשרי לבד מבחינת רמת הקושי, כלומר המפתחים שלו הלכו אשכרה על כל הקופה ומחייבים כל אחד למצוא אנשים לשחק איתם.

SF6 הוא אולי בראש ובראשונה GAAS לגרעין הקשה שמוציא מאות שקלים על DLC אבל קפקום ידעו שהרוב שיקנו אותו אלה אנשים שרוצים לשחק עם החבר'ה תוך כדי סטלה או לבד שמשעמם. אז יש לו קמפיין סינגל משימות סינגל יומיות וכו' ומה לא לHD2 אין באמת שום דבר להציע לאנשים שאוהבים סינגל.

לא יודע אם לקרוא לזה כישלון כי אלה מכירות סבבה, אבל בואו לא דין משחק שמכר 40$ כמשחק שנמכר ב70$ דולר, מדובר פה במאות מליוני דולרים שסוני היו עושים יותר אם HD2 היה מוכר 12M ב70$ זה לא בא ברגל תוסיפו את זה שבמבצעים הוא מן הסתם נמכר בפחות....

אינטר: אם אתה לא יודע קפקום כבר עברו לפני שנים למודל הGAAS, למונסטר האנטר יש את כל המאפיינים של משחק GAAS המשחק מתעדכן חי ונושם מוסיפים לו תוכן כל הזמן ובדיוק כמו דסטני ודיאבלו המטרה היא להשיג LOOT יותר טוב תוך כדי שאתה חוזר על אותו תוכן כל הזמן ברמות קושי שונות יש לך כל מה שיש לך במשחקי GAAS במונסטר האנטר, וכמו שאמרתי אף פעם שחקני סינגל לא השתינו לכיוון של מונסטר האנטר, עוד מהPS2 זה היה רק לאנשים עם המודם, אלה מי ששיחקו בזה, בPSP זה היה בעיקר משחק חברתי,ועכשיו זה GAAS בדיוק כמו שדיאבלו, והמשחקים של באנג'י עברו התפתחות לGAAS,כל משחק מולטיפלייר נורמלי יתפתח מתישהו לGAAS לכן אמרתי פה פעמים רבות שGAAS הוא העתיד, הוא העתיד של כל משחקי המולטיפליייר, ובגלל שהמולטיפלייר זה העתיד של הגיימינג... הבנת...

מותר לך לחשוב שמונסטר האנטר זה לא GAAS אבל כמו רוב הדיונים כאן, אין לך מושג על מה אתה מדבר.
המשחק עם המפלצות של קפקום שהוא סינגל פלייר זה Dragon dogma אתה מתבלבל בינהם, קורה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 17 אורחים