משחקי 2024

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: משחקי 2024

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2024, 18:58

Hypno כתב:
DrKeo כתב:אתה מברבר מהתחת, ואו סייברפאנק ו-BG3 בטופ 5 הכי מרוויחים בסטים! ואו! איזו הצלחת GAAS מסחררת! :roll:

אין לך שמץ של מושג ב-HD2, לך תקרא עליו ועל ה-ecosystem מיקרו תשלומים הלא קיים שלו ואז תחזור כשתהיה חכם יותר.

אם בסיס השחקנים שלך נופל ב-90%+ תוך שבועות, וגם למי שנשאר לשחק אין לך מה למכור לו, אתה כישלון כמשחק GAAS. צא מהשוק שלך קאז.

בסייברפאנק אפשר לשלם בכסף אמיתי בתוך המשחק? לא ידעתי.

יש פה צד שנותן נתונים, וצד שמספר מעשיות. אני מאמין שעשיתי עבודה טובה בלגבות מה זה מה, כך שכל מי שיקרא את הדיון הזה ידע איפה נופלת האמת.

לסיכום:

נתון: הלדייברס ממשיך להכניס revenue באופן בריא וטוב, כאשר בשבוע החולף הוא היה המשחק ה-28 המכניס ביותר בסטים.

מעשייה: אנשים לא משתמשים במיקרו-תשלומים במשחק. הביסוס: ספקולציות ואנקדוטות.
אין מידע שאומר או מעריך כמה אחוזים מהרווחים שהמשחק מייצר הם מקניית קרדיטים. כל מי שמתיימר לקבוע קביעה ולהציג 'עובדה' מדבר מתוך בורות במקרה הטוב או מאג'נדה במקרה הרע.
--
נתון: בדוחות של NPD בארה"ב של Top 10 Games Played on Steam Ranked by Monthly Active Users, הלדייברס לא יצא מהטופ 5 מאז השיגור.
נתון: HD2 על המחשב הכי פופולארי בארה"ב. הפיקים של שחקנים מתרחשים בזמני ארה"ב. המשחק בדרך כלל מדורג גבוה יותר בטבלת המכירות האמריקאית מכל טבלת מדינה אחרת.
נתון: ברוב משחקי סטים שהמפתחים שיתפו לגביהם היקף מכירות לפי ארץ, ארה"ב היא המדינה המובילה.

מעשייה: "מה קשור נתוני NPD, שבריר מהעולם במדינה עם אחוז שחקני ה-PC הקטן בעולם." "אבל תסתכל על 7% מהשחקנים!".
מעשייה: לקבוע קביעות לגבי שימור שחקנים ולבטל את ה data שעונה על השאלה הזו באופן הכי ישיר מארגון מוביל במדינה הכי גדולה בתעשייה בכלל, ולמשחק הזה בפרט.
--

גם נתון: הלדייברס איבד 80 ו 90% מהשחקנים שלו.
המעשייה: לתת לנתון הזה משקל ומשמעות. שפר עלייך מזלך והמשחק הפך לתופעה ופרץ למיינסטרים לאין שעור מעל המצופה? דבילים ברשת ילעגו כאשר מן הסתם ומטבע הדברים השחקנים הק'זואלים נושרים.

אם HD2 היה עושה שיא של 200אלף, מוכר 9 מיליון ולא 12 מיליון, היית אומר שהוא הצלחה כ GAAS? כמה אחוזים צריך משחק לאבד לפני שיוכתר כישלון? בקיצור חרטה ברטה.

גם מעשייה: לעשות עניין ממספר הבו-זמני של שחקנים ולא לתת את המקום הראוי לעובדה שחודשים אחרי שיגור המשחק, הוא הפסיק להימכר בכ-170 מדינות.
--

בטופ 30 משחקים הכי מכניסים בסטים יש אינספור משחקי סינגל בלבד ללא MTX כמו סייברפאנק או BG3 ולכן אין שום בסיס למה שאמרת.

HD2 כישלון GAAS מהדהד, ובו בזמן הצלחה נהדרת שמזכירה משחק סינגל פלייר. שום נתון שהבאת לא סותר את זה, הגרף שחקנים שלו מראה את זה בבירור. אתה סתם זורק נתונים לא קשורים לחיים לאויר וחושב שאיכשהו הוכחת משהו. לך לסגוד למקדש לעורלה של ג'ים ראיין שבנית בחדר שינה או משהו במקום לנסות לעוות את הדברים שלי כאילו אמרתי שHD2 כישלון. הוא הצלחת מכירות מסחררת, אבל כמשחק GAAS הוא כישלון.
We're just normal men. We're just innocent men

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 06 דצמבר 2024, 20:29

DrKeo כתב:בטופ 30 משחקים הכי מכניסים בסטים יש אינספור משחקי סינגל בלבד ללא MTX כמו סייברפאנק או BG3 ולכן אין שום בסיס למה שאמרת.

HD2 כישלון GAAS מהדהד, ובו בזמן הצלחה נהדרת שמזכירה משחק סינגל פלייר. שום נתון שהבאת לא סותר את זה, הגרף שחקנים שלו מראה את זה בבירור. אתה סתם זורק נתונים לא קשורים לחיים לאויר וחושב שאיכשהו הוכחת משהו. לך לסגוד למקדש לעורלה של ג'ים ראיין שבנית בחדר שינה או משהו במקום לנסות לעוות את הדברים שלי כאילו אמרתי שHD2 כישלון. הוא הצלחת מכירות מסחררת, אבל כמשחק GAAS הוא כישלון.

מה קשור איזה עוד סוגי משחקים יש בטופ 30 לכל מה שנכתב?

נתונים לא קשורים כמו טבלאות NPD שסוקרות בדיוק את הנושא של שימור שחקנים שלפיו אתה מכנה את HD2 כישלון?
משחק שמושך כמות שחקנים חודשיים בטופ 5 מכל המשחקים בסטים בארה"ב 10 חודשים ברציפות זה נתון שלא קשור לשימור או אי-שימור שחקנים וקביעה אם משחק GAAS הוא כישלון? מעשיה.

איזה משחק SP שיצא ב Q1 השנה ממשיך להופיע בטבלאות המכירות בסטים במיקום דומה? איזה משחק SP מ Q1 מציג פיקים של מס' שחקנים כמו HD2?

כמה האג'נדה גדולה וכמה הראייה מעוותת כדי לבטל כל נתון אחר ולהיצמד רק להפרש מספר השחקנים מהתקופה בה המשחק היה שיחת היום.

תשתף את כולנו בשיטת האומדן שלך לחישוב כמות השחקנים שמשחק מאבד לאורך זמן ובאיזה סף אפשר לקרוא לו כישלון או הצלחה. שנידע לקבוע לגבי POE2, דלתא פורס ומארבל רייבלס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2024, 20:40

אבל לא אמרתי שHD2 נכשל, נכון? אלף פעם אמרתי אותו דבר - HD2 הצלחה מסחרית מסחררת כמו משחק סינגל או משחק מולטי מסורתי שהוא לא GAAS, בו בזמן הוא כישלון GAAS מהדהד. אבל אתה לא יכול לענות לעניין, רק להמציא דברים ואז לענות להם. אתה סתם איש קש מהלך.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 09 דצמבר 2024, 21:18

ובפעם החמישית:
משחק שמושך כמות שחקנים חודשיים בטופ 5 מכל המשחקים בסטים בארה"ב 10 חודשים ברציפות זה נתון שלא קשור לשימור או אי-שימור שחקנים וקביעה אם משחק GAAS הוא כישלון?

מביאים לך נתון שהוא קשור 100% לגבי ביצועי משחק GAAS ואתה מתעלם/מבטל. כמו הרבה דיונים איתך, מציאות לחוד ואג'נדה לחוד.

--

בנושא GAAS דומה:
https://x.com/marvelrivals/status/18659 ... LmciuA3kpw

כפי שהמומחים צפו, Marvel Rivals מקבל כתף קפואה מקהל השחקנים שמצביע ברגליים ומראה שאין מקום בשוק לעוד Hero Shooter. ב-72 שעות שלמות המשחק הצליח לקושש 10 מיליון שחקנים בלבד.
מקווה שהמפתחת לא תיסגר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2024, 21:30

לא כל משחק gaas נכשל, רק רובם, ובדרך כלל אלה שמפותחים על ידי חברות סינגל. מארוול מפותח על ידי חברת אונליין בלבד סינית שמתמחה במשחקי מולטי בשילוב עם פרנצ׳ייז של 20 מליארד דולר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 דצמבר 2024, 23:49

אני זוכר שהמארוול הזה נחשף באותה מסיבה של סוני שחשפו את קונקורד וכולם אמרו שהוא נראה הרבה יותר טוב מכל בחינה ושאלו למה סוני הסכימה לחשוף אותו לצד קונקורד, איזו טעות זו הייתה וכו… וצדקו כמובן. אי אפשר להשוות ברצינות את ליטרלי מארוול מול ליטרלי חיקוי של מארוול.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 דצמבר 2024, 10:35

בדיוק כמו שלאסקין אמר. כאילו אני שונא לצטט את עצמי אבל זה מתבקש....
glass man כתב:Concord נראה ממש גנרי, אני לא מבין מה הhook פה? גם הגרפיקה לא נראת ליגה מעל Overwatch כמו שDF אומרים שהיא. כאילו, ברור לי שהוא באמת יותר מתקדם טכנית בהרבה אבל אתם יודעים, עם ארט סטייל צבעוני וססגוני כזה, אתה לא בדיוק רואה קפיצה מטורפת ואני מופתע שזה לא על הפס4 האמת.

כאילו, תראו את
marvel rivals החיקוי Overwatch של מארוול, לדעתי הוא נראה מצוין, מצוין מצוין, מביא טוויסט מעניין של גוף שלישי וגיבורי העל לOW אני לא מבין איך סוני לא ניסו לנעול אותו על הPS5 דרך הסכם עם מארוול. אני מתכוןן המשחק של מארוול נראה כל כך טוב שאני די בטוח שאני הולך לשרוף עליו לפחות חודש לפחות ונראה אם זה תופס אותי.

יש לי חברים בPSN שיש להם 7000 שעות בדסטני 2 וכאלה עם לפחות 2000 שעות בOW האנשים האלה לא ינטשו את המשחקים האלה בשביל Concord

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 דצמבר 2024, 11:23

Marvel Rivals, אחרי כמה משחקים - ממש כיף. מרגיש כמו ow של פעם, רק פחות מלוטש.. עדיין נחמד להעביר איזה רבע שעה פה ושם.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 13 דצמבר 2024, 17:27

Laskin כתב:אני זוכר שהמארוול הזה נחשף באותה מסיבה של סוני שחשפו את קונקורד וכולם אמרו שהוא נראה הרבה יותר טוב מכל בחינה ושאלו למה סוני הסכימה לחשוף אותו לצד קונקורד, איזו טעות זו הייתה וכו… וצדקו כמובן. אי אפשר להשוות ברצינות את ליטרלי מארוול מול ליטרלי חיקוי של מארוול.

כן, ראינו איך המותג Marvel עזר לשני המשחקים של CD.

איזה מצחיקים אתם.
צולבים את קונקורד בטענה שמנסה לרכוב על טרנדים של לפני עשור ולעשות חיקוי לOW ואיך אין מקום לזה בשוק, והנה בא משחק שהוא straight-up תואם OW ולפתע מדברים אחרת לאור הצלחתו.
אה, ברור. MARVEL. איך אפשר להיכשל. ובעצם השוק לא רווי ב hero shooters.
וכמובן שאם היה נכשל אז הייתם לוקחים את זה לאישרור לכל מה שאתם חושבים על GAAS.

כנראה הכל תלוי בפוזיציה ואם קיימת אג'נדה בבסיס השיח.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 2 אורחים