Laskin כתב:יש להם כל כך הרבה כסף עכשיו, שהם יכולים פשוט להקים עיר אמיתית אם ירצו![]()
לי פחות מפריע לחזור לוייס סיטי, השאלה היא - האם הוא שוב יהיה ב״זמן הווה״ או שילכו אחורה / קדימה בזמן.
החלום שלי הוא שיעשו משחק עתידני, נניח מאה שנה קדימה. זה יפתח את הדלת לסאטירה מעניינת יותר, לכלי רכב מעניינים יותר, והרבה יותר דמיון באופן כללי.
Laskin כתב:ב-5 זה היה עוד עולם אחר לגמרי… עבר עשור מאז (!!), והכותב והיוצר הראשי של המשחקים עזב את החברה. אני רוצה לראות את הביצים החדשות!
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
glass man כתב:כמעט עשרים שנה שאני מחכה להזדמנות לשחק בזהסוף סוף!
אם זה מתקרב באיכות למה ששיחקתימdeath stranding זה כנראה משחק מהמם.
קצת חדשות טובות היום!
Laskin כתב:אז על מה בלופוינט עובדים?!
(בבקשה GoW)
Uncle Pey'j כתב:בלופוינט מאוד מאוד leaks proof ביחס לסטודיואים אחרים, אבל באמת שאין לי ניחוש טוב- היו שמועות על משהו עם Bloodborne אבל לאנס מקדוואל, שהוא בערך הבנאדם הכי מקושר ביחס למשחק הזה, טוען ששום דבר לא קורה עם הIP כרגע, לא בFrom ולא בסוני.
DrKeo כתב:glass man כתב:כמעט עשרים שנה שאני מחכה להזדמנות לשחק בזהסוף סוף!
אם זה מתקרב באיכות למה ששיחקתימdeath stranding זה כנראה משחק מהמם.
קצת חדשות טובות היום!
אם זה המקורי בגרפיקה יפה, אני לא יודע איך הגיימפליי מחזיק ב-2023. אבל שחקתי בו מחדש ב-2015 ועדין נהנתי בטרוף. מהן הסתם הוא גיימפליי של פס2, גיימפליי מדהים של פס2 אבל עדין מתקופת הפס2.
ואם עושים רימייק רימייק, אני לא יודע איך הם יכולים לעמוד בסטנדרט קוג׳ימה מודרני אלה אם הם פשוט בונים את זה על מנוע פוקס משודרג סביב MGS5.Laskin כתב:אז על מה בלופוינט עובדים?!
(בבקשה GoW)
לא אמרו פה שהם עובדים על המשך לBB? נדמה לי עידן אם אני זוכר נכון?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים