DrKeo כתב:זה משחק של חברה שעושה רק משחקי עולם פתוח, פייבל אמור להיות עולם פתוח, הוא RPG, אז מאיפה ההנחה הזאת שהוא יהיה יותר סגור ממשחק כמו GOW שהוא כבר משחק מאוד סגור (אפילו אם הוא פתוח יחסית למשחק לינארי).
Laskin כתב:ההנחה היא ממה שראינו, ומהעובדה שמשחקי פייבל הם "עולם פתוח" בדיוק כמו GOW 2018.
Laskin כתב:תשמע, אתה עדיין מדבר על FABLE 1-3 כ"עולם פתוח" כשזה לא ממש עונה על ההגדרה... או שכן? ואז זה יכול להמשיך את אותו כיוון
אני *מאוד* אופתע אם בהדגמה הבאה של המשחק (או זו שאחריה, לא משנה) יראו לנו איזה נוף מאיזו פסגת הר שרואים ממנו למרחקים, ויגידו "וכמובן שאתם יכולים ללכת לכל מקום שאתם רואים כאן בחופשיות", כמו שעושים בהדגמות של משחקים אחרים.
אופתע לטובה, וארקוד משמחה, כמובן
Fable III is a 2010 action role-playing open world video game
Death_119 כתב:Fable 1-3 תמיד היו עולם פתוח לטעמי. עולם פתוח בהגדרה הבסיסית זה היכולת לגשת לסדר משימות שלא מוכתב מראש.
Laskin כתב:אבל זה באמת יהיה תירוץ טוב.
נכון יש את הסצינה בטריילר שהיא יורה כדור אש. יש שם שביל... אם אי אפשר ללכת בין העצים בצד ימין ובצד שמאל וללכת לאן שרוצים משם - זה לא ממש ההגדרה של "עולם פתוח" כפי שאנחנו מכירים, אלא הרבה יותר כמו GOW, נכון? זה בעצם מסדרונות עם HUBים וקווסטים שאפשר ללכת אליהם ובחזרה, בדומה לוויצ'ר 2 ומלא משחקים אחרים. אז ברור שהם יכולים לדחוף הרבה יותר פירוט וכד'.
Laskin כתב:ואני באמת לא מבין את הזלזול בהורייזון, בטח עם הDLC החדש... המשחק נראה מטורף, גם אם לא אינטראקטיבי מאוד. זה עדיין המשחק הכי יפה שקיים, וכנראה יישאר כך גם אחרי שסטארפילד יצא. וסטארפילד הרי מקבל ממך הנחות על אינטראקטיביות, אז למה עולם פתוח באמת לא יקבל הנחות לעומת עולם פתוח כמו GOW, במידה והוא כזה?
Laskin כתב:אז הוויצ׳ר 2 עולם פתוח ואין הבדל בינו לבין השלישי, בהיבט של ״עולם פתוח״?
Laskin כתב:
מFF7 הזה ציפיתי פשוט ליותר. לא מעניין אותי שהוא לא יהיה ב"עקביות"" עם המראה של הפרק הקודם, זה לא חשוב לי האחידות הזו, למה שזה יהיה? קיוויתי שהעולם הפתוח ירשים אותי יותר, שישתמש בכח של "הדור הבא".
Laskin כתב:^ בדיוק, כי הם לא עולם פתוח של ממש, בדיוק כמו פייבל 1-3
נדב - כן, אני ״מצייר פה מטרה״ כי אנחנו בדיון של ״מה אם…״ הרי כתבתי *אם הוא…* בתגובה לזה שכתבת:
״אל תשתמש בזה בתור תירוץ אם תהיה לו גרפיקה מדהימה לעומת הורייזן״
מן הסתם - אם הוא סדרה של מסדרונות רחבים - זה לא חכמה להשוות את רמת הפירוט וכד׳ למשחק עם עולם פתוח באמת.
אז שוב - *אם* הוא לא עולם פתוח כמו הורייזון אז זה בהחלט ״תירוץ״ טוב, כי לא משווים תפוחים לתפוזים וזה
ופעם האלף - אני לא חושב שהורייזון הוא פסגת הגרפיקה האפשרית על הפס5. ובטח שלא ספיידרמן. שניהם נראים מעולה, הורייזון במיוחד, אבל בטח שניתן יותר. אני פשוט לא חושב שראינו עד כה משחק עולם פתוח יפה יותר, אם פייבל יתברר כממש עולם פתוח אז הוא אוכל את הורייזון בקלות, וזה מעודד אותי.
אגב, גם פפ7 הבא באמת לא עולם פתוח ולכן האכזבה שלי מהגרפיקה שלו עוד יותר גדולה. הם יכלו לעשות פה פייבל
Laskin כתב:אני מעלה תהיות, בעקבות העובדה שזה אולי המשחק ״עולם פתוח״ לכאורה הראשון שלא מראה לנו ״נופים״ בחשיפה שלו, אף לא לרגע אחד. וכמובן שזה מאוד עקבי עפ המשחקים הקודמים בסדרה.
זה לא הקטע פה בפורום, לראות קטע ולהעלות השערות? אני לרגע לא ״קבעתי עובדה״ או משהו, זו אך ורק תהיה שלי. ״הנפצה״ במאה אחוז.
Laskin כתב:אבל זה מה שהם בחרו לחשוף, אז לפי מה שכן ראיתי אני מעלה השערות. לי אישית זה הרים ״דגלים אדומים״ או יותר נכון חשדות קלות לגבי העולם הפתוח שלו.
אם זה יתברר כלא נכון אז זה אפילו עוד יותר ירשים אותי, כי רמת הפירוט שלו פסיכית בהרבה מהלבלייד, שאנחנו די בוודאות יכולים להבין שהוא מסילה.
Laskin כתב:ברור, זה ממש מרשים בכל מקרה, אבל עולם פתוח זה עולם פתוח ואני עדיין לא ראיתי כזה שיותר מרשים מהורייזון. זה יגיע אוטוטו, אבל לא בטוח שפייבל הוא המשחק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים