Laskin כתב:idan כתב:Laskin כתב:ברור, זה ממש מרשים בכל מקרה, אבל עולם פתוח זה עולם פתוח ואני עדיין לא ראיתי כזה שיותר מרשים מהורייזון. זה יגיע אוטוטו, אבל לא בטוח שפייבל הוא המשחק.
גלאס - ברור. ואני לא חושב שזה הוט טייק… סטארפילד עם צמחיה מאוד לא מרשימה ממה שראינו ועם מודלים ממש לא מרשימים… אבל ברור שזה סקופ אחר לגמרי, ולא הוגן להשוות כי בהורייזון כמו שאמרתי הכל מונח כל כך בקפידה שאם סטארפילד היו עושים זאת הם היו מוציאים את המשחק הזה בעוד עשור לפחות.
מה זה הכל מונח בקפידה בהוריזון? מונח בקפידה זה אנדרסטייטמנט. הוריזון הוא בית קברות
.
לא ראית שדודי פשוט קיבל הלם מהמשחק הזה? אני בטוח שלא מעט היה גם מהיופי הגרפי, הרי אתה מסתכל על הכוכבים וזה פשוט נראה כמו סרט קולנוע הויסטות שאתה רואה הנופים, הפוטו מוד של המשחק הזה הולך לקרוע את הפוטו מוד של הוריזון.
אתה לא רואה שסטארפיילד השתלט על טבלת המכירות בסטים לאסקין? אנשים מאבדים את זה מהיופי שלו כי המשחק מספק את הסחורה גם טכנית בגרפיקה וגם בסקאלה
הוריזון 2 יפה בטירוף כמשחק פס4. אני זוכר שאנשים כמוך וכמו בלינג ועוד כמה פה אמרו להגנתו בהתחלה שהוא נראה ממש טוב כמשחק קרוס ג'ן והיו אנשים כמוני ואחרים שדווקא לכלכו עליו ואמרו שנראה קופי כמו הקודם...
אז כן, מודה שאכלתי כובע בהיבט הזה, אחרי שראיתי את הוריזון 2 במציאות על טלווזיה נורמלית המשחק תאווה לעינים ופשוט אורגזמה של AUDIO VISUAL גרילה מטורפים
כל עוד נזכרים שהמשחק הזה פאקינג פס4 עולם פתוח ואין לו בכלל זכות להיראות טוב כמו שהוא נראה
אבל בוא ... סטארפיילד מעליו אתה באמת מאמין שסטארפילד יכול לרוץ על הפס4? וגם מה שאמרת על הפרצופים של הדמויות ? הסתכלת על הבחורה השווה הזו הקשוחה
ההיא מהטריילר? זאת שאפשר לעשות איתה רומן? איך אתה יכול להגיד שהבעות הפנים של הוריזון 2 שכולם נראים שם בהוריזון 2 על הספקטרום האוטיסטי שזה פחות טוב מסטארפילד? הבעות הפנים בסטארפילד נראים כל כך lifelike עכשיו שזה פשוט מטורף.
אני אעשה איתך השוואה של הורייזון 2 כשהוא יגיע לPC עם סטארפילד על הPC ששניהם על MAX ונראה מה תגיד, הבעיה שגם אז תמיד יהיה לך איך לנצח את הויכוח כי תמיד תוכל לומר להגנת הוריזון שהוא בכלל משחק פס4.... ושזו לא השוואה הוגנת.