נראה לי שHalf life 3 זו עובדה כרגע
שרייר רוצה מאוד להיתפס כעיתונאי הכי איכותי שיש בתחום הוא לא מתבייש להגיד לאינסידרים סוג ז' שהוא חושב שהם סוג ז' אז לא נראה לי שהוא מוכן לקחת הימור שיזכירו לו שנים שהוא הביא ניחוש מהתחת לגבי Half life 3. אני בטוח ב100% ששרייר יודע דברים ושמע דברים לגבי Half life 3 שהדרך היחידה שמותר לו לדבר עליהם זה אם הוא יגיד שזה רק "הימורים"
אבל כן, זה פסיכי לגמרי שHL3 יוכרז ויגיע וגם אני אקנה בשבילו 5090, בלי למצמץ, אף פעם אני לא אשכח את הרגע הזה שחשבתי שלא יהיה יותר פוטוראליזם מHL2
ואני מחכה שHL3 יוציא ממני הגזמה דומה
גם קשה לי להאמין שזה איזה אלכס 2 כי יותר מדי אנשים מרגישים בנוח לאחרונה לעשות ניימדרופינג לHL3. כאילו יש שמועות די אמינות
שהמשחק עובר טסטינג, הרבה אנשים נחשבים בתעשייה שהם לא שרייר גם כן שמעו שHL3 יהיה בTGA וגם אם הוא לא היה או תוכנן להגיע... כאילו כל כך הרבה אנשים שומעים דברים כאלה על משחק שעד לפני שנה נחשב לאגדה?
אני חושב גם שValve הגיעו לנחלה שלהם עם STEAM ברמה שמאפשרת כבר את HL3. כלומר, הניידת שלהם הוכתרה כהצלחה, סטים שברה השנה את מספר המשחקים שיצאו עליה, כמעט כל IP נחשב בגיימינג (כולל אקסקלוסיבים של סוני, GAAS, ומשחקים שהיו שמורים לקונסולות) יוצא אליה, ואפיק המתחרה הכי רצינית שלהם לא בדיוק מאיימת על המעמד... זה סוג של נחלה כזו כבר שנים שכן אני מצליח לראות אותם מרגישים בנוח ללכת על HL3 עד הסוף.
HL3 כנראה יעשה גם יותר אימפקט מאי פעם, כי הרי כמעט אף משחק לא הביא תחושה של הדור הבא.
לגבי סוני: ראינו אותה כבר מוציאה משחקים לסוויץ, אמנם דרך חברות כמו SONY MUSIC אז לא יודע כמה יפתיע אותי אם משחקי פס4 יקבלו פורט לסוויץ 2, נגיד ספיידרמן 1 וMM אבל זה מאוד תלוי לדעתי בגודל ההצלחה של הסוויץ 2 אם ההצלחה של הסוויץ 2 תהיה מתונה (3DS ומטה מבחינת מכירות) לא יודע אם יהיה משתלם לסוני ללכת לכיוון הזה, אבל אם הוא יצליח בRange של הסוויץ המקורי, אולי כן?
נכון שהמחשב נתפס על ידי סוני כ"לא מתחרה אמיתי שלהם" אבל גם נינטנדו באיזשהו מקום נתפסת בעיני סוני ככזו, כלומר היא כן מתחרה בנינטנדו במובן הזה שסוני מעתיקה מנינטנדו כל מה שנינטנדו עושה אבל בהשוואה למייקרוסופט הם לא מתחרים ישירים שלהם, וכן אם המודל בסוני הפך להיות "רווח מעל הכל" אז לא פוסל שחלק מהבקלוג של הפס4 יגיע לסוויץ 2.
זה לא הימור שהייתי מעז לקחת בדורות קודמים, אבל זה ברור שהשוק הוא לא מה שהכרנו יותר, ומולטיפלטפורום לפחות חלקי הפך להיות הנורמה.