MGS FREAK כתב:glass man כתב:משחק יאקוזה חדש בכיכובו של מאג'ימה יוצא ב2025. (יאי! אני מחכה למשחק שמאג'ימה דמות ראשית בו מאז יאקוזה 0)
אגב, אם זה נראה מעניין למישהו, כן, אתם לגמרי יכולים להתחיל עם המשחק הזה ואל תתנו לכל ה8 משחקים האחרים להרתיע אותכם. מקסימום אם תשחקו בזה וגם מעניין אתכם לצפות בסדרת יאקוזה של אמזון שעולה בחודש הבא, אתם גם תבינו את הסדרה/משחק יותר טוב לא משנה אם תשחקו קודם או תצפו קודם.
סגה מצילה את 2025 בנתיים!
אני מת על סדרת יאקוזה ומת על מאג'ימה אבל נראה שהמשחק הזה הוא השיא (הנוכחי) של מגמה שהתחילה עם 7 (Like a Dragon) שלוקחת את הסדרה למקום שאני הרבה פחות מתחבר אליו. אחד והמאפיינים העיקריים של הסדרה זה הקונטרסט בין סיפור ראשי ש90 אחוז ממנו הוא סופר דרמטי ורציני לבין משימות צד ש90 אחוז מהן זה ההפך הגמור, ואיכשהו הכל משתלב לתמהיל גאוני וסופר ייחודי. כאן? קפצו את הכריש לגמרי, זה כבר "LOL!!!111 SO RANDOMMM!!11" מסובב ל11 ולא רק שבסיפור הראשי אלא בתור הגרעין של המשחק.
ולא הייתי אומר לאף אחד להתחיל בו ולדלג על כל שאר - אפילו רק מהסיבה שאלה משחקי חובה שזה פשע לדלג עליהם.
אני מאוד מאוד מזדה עם מה שאתה אומר, גם אני לא אוהב את זה שהכיוון האינפנטלי השתלט על הסדדה לגמרי, בפרט שאנחנו רואים פה משחק ראשי של מאג'ימה, עם כמה שאני אוהב את מאג'ימה כשהוא איבד את הבורג והתחרפן, אני מאוהב במאג'ימה בתקופה שהוא עוד לא איבד את הבורג כמו ביאקוזה 0 ואני מעדיף אותו רציני. הדבר שאני הכי מקווה לו זה שיהיו פה המון פלאשבקים למאג'ימה בתקופה שלו שהוא היה שפוי לפני שהוא איבד את זה. זה מקור ההתלהבות שלי אני אפילו אגיד שמאז יאקוזה 0 אף דמות לא הצליחה להיכנס לי ללב באותה רמה מאז, וזה רק בזכותו כמובן, כי עם כל הכבוד לקיריו... הוא עם אישיות יותר שטוחה ממצה...
וכן, עדיף להתחיל במשחקים אחרים גם עם זה אני מסכים, אבל אני מנסה לשדל אנשים בוקסלים לשחק ביאקוזה 0 מאז שהגעתי לפה, לא עבד לי, אז אמרתי אולי משחק קצר יצליח ביחוד לפני הסדרה שבדרך.