בסדר, אז אנחנו במצב שונה. אני משחק על הטלביזיה רק מהפס5 כיום כך שאני משחק הרבה על הפס5 באופן יחסי, למשל RE8 ואלדן רינג שחקתי בפס5. היבול של סוני נוראי בדור הזה, אבל הפס5 נהנת מזה שהיא הדיפולט.
כל הזמן ירדנו על סוני כי הם הרסו את החצי הראשון של הדור שלהם עם קרוס ג'ן, אבל כתוצאה מזה החצי השני הולך להיות מאוד דחוס וכמובן שיש גם את צד ג'. יהיה DS2, משחק של האוסמארק, משחק של נוטידוג, משחק של סנטה מוניקה, FF7-III, משחק של סאקרפאנצ', GTA6, אולי משחק GT דור הבא אמיתי, משחק אסטרובוט נוסף, 2-3 משחקים של אינסומניאק ומי יודע מה עוד. מי שיקנה השנה פרו כנראה ישחק עליה איזה 10 משחקים של סוני עד סוף הדור ועוד אינדים ומשחקי צד ג'.
ובנוגע לדור הבא, אני לא בדיוק מבין מה הכוונה בזה שהדור הזה מאיט, הוא מאיט בדיוק כמו הדור הקודם. בקושי קבלנו בנתיים משחקי דור הבא, רק עכשיו מתחילים לצאת משחקים כמו הלבלייד או BMW שנראים דור הבא על מלא, אז אם כבר המצב הפוך מהדור הקודם כי רק עכשיו הדור הזה מתחיל. ובפועל דור הפס4 המשיך עד 2023, הרי כל המשחקים של סוני, מיקרוסופט וצד ג' פותחו לפס4 ואז קבלו פורט פס5. קשה לי להאמין שהדור רק מתחיל ב-2024 וכבר ב-2027 יוציאו את היורשת.
מה מיקרוסופט תעשה אלוהים יודע, הם הפכו למשוגע הכפר, יכול להיות שהם יוציאו ב-2026 קונסולה שמבוססת על מרשמלו. אבל סוני? הם בטוחים בעצמם, אם הם תכננו לצאת ב-2028 אין להם שום סיבה לצאת בזמן אחר אלה אם תקלה תגרום לקונסולה לצאת מאוחר יותר. אז אתה מוזמן להמתין עם הבלעדיים של סוני ל-2029, מצד אחד זה מאוד לאסקין אבל מצד שני קשה לי לראות אותך מפספס משחקים של סנטה מוניקה ונוטידוג וממתין שנתיים כדי לשחק בהם. אבל היי, אני עשיתי את זה וסיימתי את אנצ'רטד 4 רק ב-2023 ושרדתי
We're just normal men. We're just innocent men