נושא *לא* E3 2024

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Hypno
Trainee

Re: נושא *לא* E3 2024

הודעהעל ידי Hypno » 04 ינואר 2025, 00:50

DrKeo כתב:אמרת שמדובר באחת השנים הטובות בהסטוריה של סוני, זאת אמרה אדיוטית, ועכשיו אתה מתפתל. זאת בקושי שנה ממוצעת, אחת הטובות בהסטוריה של סוני? give me a break.

אני גם אמרתי:
"אולי יש לך קייס. אולי אני בבלאקאאוט מה סוני שחררו בשנים קודמות. איך נידע אם לא תמדוד? לך תביא נתונים ולא רטוריקה."

לאסקין הרים את הכפפה ועשה רשימה. ואני אף הוספתי לו משחקים.

אתה מאידך אמרת: "שנה מעפנה, כולם חושבים שזאת שנה מעפנה" ואז "אני אגדיל ואומר שזאת גם לא הייתה שנה ממוצעת של פלייסטיישן, מדובר בשנה חלשה למדי של פלייסטיישן עם הבלחה קלה פה ושם והשנה הייתה כל כך גרועה בתעשיה שההבלחה הקטנה הצליחה לזכות ב-GOTY".
ועכשיו: "זאת בקושי שנה ממוצעת".

מ-8 השנים האחרות ברשימה, 2024 לדעתי עדיפה על לפחות 5 מהם. זה לבטח לא ראוי לכינויים שבהם כינית את 2024.
אם אתה רוצה להציג ניתוח אחר של השנים אתה מוזמן אבל בתנאי שהוא לא סובב סביב 'משחק X לא מדבר אליי ומשחק Y כן'.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 ינואר 2025, 03:18

קאז, אתה באמת יורד על SF5? בפנים ישרות? משחק שישחקו אותו גם ב2040? אני יכול לשים לך סקרינשוטים שלי מפורומים אחרים ב2016 אומר שאנשים עוד יבינו שמדובר בmasterpiece ולא רק שזה קרה כבר ב2020 זה קורה שוב ב2025 שאנשים מתחילים להעדיף את SF5 על SF6. טיעון הזוי.

ריברת הוא רק למעריצים כן, תאהב את זה לא תאהב את זה זו האמת.רוצה הוכחה?
אם מחר נחשף פפ17 גם אנשים שאוהבים את פפ7 ישימו עליו עין, וגם אנשים שלא אוהבים ישימו עליו עין איזו הוכחה עוד צריך לזה? אתה לא תראה מישהו שלא התחבר לפפ7 אומר "יודע מה, במחשבה שניה אני הולך לסבול השיט אנימה הזה כי אין לי עוד במה לשחק"

יש מקרים כמו "המכשף 3" (וכנראה גם 4) שלמרות שהם המשכים המפתחים באמת בנו אותם בצורה כזו שיהיה נוח להיכנס אליהם, אבל ריברט וTLOU2 הם לא משחקים כאלה בכלל.

אני לא רואה מישהו שלא מכיר את TLOU1 לא חווה את כל המסע של אלי וג'ול את כל ההתפחות הזו, שבהתחלה ג'ול לא סובל אותה עד שזה הגיע לדרגה שהוא קצת מסמפט אותה "אבל היא עדיין כמובן לא הבת האמיתית שלו שהלכה" ועד למצב שהוא רואה אותה כבת משפחה שלו לכל דבר ועניין, לא רואה מישהו שלא חווה את המסע הזה מתעניין במשחק ההמשך באותה רמה.

ספיידי 2 הוא היחיד שלא נישתי, אבל רוב הארדקור מתייחס אליו כמשחק פס4.5.

הוא לא הצליח לעשות את אותו WOW פקטור שהצליח הקודם שלו,אולי אני לא זוכר נכון אבל אני חושב שבפורום לאסקין הוא היחיד ששיחק בו בנתיים. באופן לא מפתיע ממה שראיתי כל מי שלא שיחק מזכיר את העובדה שהוא לא הרגיש קפיצה טכנולוגית מהפס4 ולכן הוא לא קנה אותו, אז שמשווים את ספיידרמן 2 לראשון, המשחק השני נכשל בלייצר את אותה התרגשות ואותו buzz ואותו הייפ, זה שוב מקרה שציונים וממוצעים לא מצליחים לספר את הסיפור האמיתי.

ולגבי הצדיקים, הם טועים כשהם מתעסקים בדברים שהם מעבר למה שהם מכירים ויודעים.
הצדיקים גם נתנו ממוצע 7.0 לריימיק של Dragon quest 3 אז מה זה אומר שמהיום אני צריך לזלזל בצדיקים האלה?
לא, אני פשוט יודע שהצדיקים לא מבינים את הסדרה כמו כל המערב, כמו שהם לא מבינים משחקי מכות, זה בגדר "תינוקות שנשבו" זה אפילו עוון לזכור להם את זה. בדיוק כמו שאני לא אבוא לחשמלי שיאתר לי נזילה בבית, זה לא תחום ההתמחות שלו.

אני מן הסתם גם לא אלך לקרוא על דעות של גיימרים יפנים על משחקים מערביים בדיוק מאותה הסיבה שאני יודע שגיימרים יפנים לא מבינים את רוב המשחקים של המערב, נגיד אם ארצה לקרוא דעות על bladur gate 3 אני אלך לקרוא דעות של הצדיקים עליו ולא של יפנים כי גם אם יש יפנים שאוהבים את BG3 אין לדעה שלהם את אותו משקל שיש למערב בעיני למשחק הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ינואר 2025, 14:35

Hypno כתב:
DrKeo כתב:אמרת שמדובר באחת השנים הטובות בהסטוריה של סוני, זאת אמרה אדיוטית, ועכשיו אתה מתפתל. זאת בקושי שנה ממוצעת, אחת הטובות בהסטוריה של סוני? give me a break.

אני גם אמרתי:
"אולי יש לך קייס. אולי אני בבלאקאאוט מה סוני שחררו בשנים קודמות. איך נידע אם לא תמדוד? לך תביא נתונים ולא רטוריקה."

לאסקין הרים את הכפפה ועשה רשימה. ואני אף הוספתי לו משחקים.

אתה מאידך אמרת: "שנה מעפנה, כולם חושבים שזאת שנה מעפנה" ואז "אני אגדיל ואומר שזאת גם לא הייתה שנה ממוצעת של פלייסטיישן, מדובר בשנה חלשה למדי של פלייסטיישן עם הבלחה קלה פה ושם והשנה הייתה כל כך גרועה בתעשיה שההבלחה הקטנה הצליחה לזכות ב-GOTY".
ועכשיו: "זאת בקושי שנה ממוצעת".

מ-8 השנים האחרות ברשימה, 2024 לדעתי עדיפה על לפחות 5 מהם. זה לבטח לא ראוי לכינויים שבהם כינית את 2024.
אם אתה רוצה להציג ניתוח אחר של השנים אתה מוזמן אבל בתנאי שהוא לא סובב סביב 'משחק X לא מדבר אליי ומשחק Y כן'.

יש לסוני 25 שנים של פלייסטיישן, מדובר בשנה שנמצאת בעשיריה הנמוכה, וגם זה בנדיבות. שנה שאף אחד לא חושב שהיא טובה, חוץ ממך, ובטח ובטח לא "אחת השנים הכי טובות בהסטוריה של פלייסטיישן". 2020 הייתה אחת השנים הטובות בהסטוריה של פלייסטיישן, השנה הזאת שנה סתמית עם משחקים meh שאף אחד לא באמת מתרגש ממנה חוץ מקאז. אתה מוזמן לעשות רשימות של משחקים שבחיים לא שחקת או תשחק בהם, לבריאות.
We're just normal men. We're just innocent men

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 08 ינואר 2025, 16:22

DrKeo כתב:יש לסוני 25 שנים של פלייסטיישן, מדובר בשנה שנמצאת בעשיריה הנמוכה, וגם זה בנדיבות. שנה שאף אחד לא חושב שהיא טובה, חוץ ממך, ובטח ובטח לא "אחת השנים הכי טובות בהסטוריה של פלייסטיישן". 2020 הייתה אחת השנים הטובות בהסטוריה של פלייסטיישן, השנה הזאת שנה סתמית עם משחקים meh שאף אחד לא באמת מתרגש ממנה חוץ מקאז. אתה מוזמן לעשות רשימות של משחקים שבחיים לא שחקת או תשחק בהם, לבריאות.

'בנדיבות' לפי? לזרוק תחושות וטעם אישי כל אחד יכול. אם אתה לא מתכוון לבסס את תחושותיך או אפילו לקבוע מדדים לביסוס תחושות אז למה להתבטא ככה?
להשתמש באמירות כוללניות כמו 'אף אחד לא באמת מתרגש ממנה' זה לא טיעון קסם.

אגב, ההשוואה היא לא תהיה של 25 שנים, אלא רק של דור 360 וצפונה כי מאז הייתה באמת תחרות לסוני.

אסטרו בוט וריבירת' הם שני המשחקים המובילים במספר זכיות בפרסי GOTY של כל האתרים בעולם.
שניהם קיבלו ממוצע מעל 90.אז כנראה מספיק אנשים התרגשו מהשנה הזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2025, 16:34

העובדה שהשנה הזאת לא מעניינת לאף אחד את התחת, העובדה שבתחרות של ה-GOTY היו אינדים, חבילות הרחבה ורימייקים מראים טוב מאוד מה הייתה השנה הזאת. לעשות רשימות ארוכות כל אחד יכול, אבל אין אדם עם חצי שכל שחושב שהשנה הזאת היא שבריר קצה הזרת של נניח 2020 או 2018 שבאמת היו שנים טובות של פלייסטישין.

הרשימות שלך סתם משוחדות וחסרות ערך. הן גם לא אומרות יותר מדי וגם בכוונה השמטת המון משחקי פלייסטיישן בלעדיים כי זה היה לך נוח. סתם רשימות של זבל הן סתם רשימות של זבל. שנה הופכת להיות ״אחת הגדולות בהסטוריה של פלייסטיישן״ כשיוצאים בה המשחקים הכי גדולים בהסטוריה של פלייסטיישן. כל שנה שבה יצא משחק צוות ICO, סנטה מוניקה או נוטידוג קוברת את השנה הזאת כי זה אומר שאשכרה יצא משחק מגדיר תעשיה. אסטרו בוט וריברת׳? אסטרובלייד? רייז אוף רונין? תעשה לי טובה.
We're just normal men. We're just innocent men

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 08 ינואר 2025, 16:43

glass man כתב:קאז, אתה באמת יורד על SF5? בפנים ישרות? משחק שישחקו אותו גם ב2040? אני יכול לשים לך סקרינשוטים שלי מפורומים אחרים ב2016 אומר שאנשים עוד יבינו שמדובר בmasterpiece ולא רק שזה קרה כבר ב2020 זה קורה שוב ב2025 שאנשים מתחילים להעדיף את SF5 על SF6. טיעון הזוי.

מה לעשות, המספרים לא משקרים. ממוצע 77. מה אני אשם ש 2016 פחות מאיכותית מ 2024 ושנים אחרות?
הצדיקים מבינים מספיק כדי לתת ל SF6 ממוצע 7.5, ולטקן 8 ממוצע 7.6, ול Guilty Gear Strive ממוצע 7.8.

ספיידי 2 עשה מספיק WOW כדי שאינסומיניאק תקבל את ממצוע הביקורות הכי גבוה שלה בהיסטוריה וכדי שהמשחק ישבור שיאי מכירות עבור פלייסטיישן.
אתה ממשיך להגיד שהלדייברס 2 שמכר 12 מיליון עותקים ב 12 שבועות, וששבר את שיא המכירות של ספיידי 2, ושמקבל סרט, הוא 'נישתי'.

גלאס, כולנו מכירים את אופן הפעולה שלך. אתה תעשה שמיניות באוויר כדי לדבוק בטיעונים לא משנה מה המספרים והראיות מראות. כשמתאים לך מדד אחד קובע, וכשלא מתאים לך אותו מדד לא קובע. תמיד יש תירוצים, תמיד יש נסיבות מיוחדות. תמיד יש אקרובטיקה.

כמו שכולם ראינו בנושא האחר שאתה מנסה להסביר למה נכון להתייחס למשחק כמי שיצא בשנה X למרות שיצא בשנה שלפינה/אחריה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 ינואר 2025, 17:55

ספיידי 2 משחק חלש בעיני רוב הגיימרים.הוא לא הביא קפיצה בסגנון assassin creed 1 לassassin creed 1 2 או קפיצה בסגנון באטמן אסיילום לארקהם סיטי אם אתה רוצה השוואה יותר רלוונטית. הוא More of the same על דור חדש לגמרי. אינסומאנייק תמיד ככה, הם מוצאים איזו פרה בלי לחדש כלום, ואז חולבים לה את הצורה, זה מה שעשו עם ספיירו, עם ראצ'ט ועכשיו עם ספיידרמן.

זו הבעיה שאתה לא משחק במשחקים, אתה מסתכל על ממוצעים וחי בסרט שהם נותנים לך את התמונה המלאה' זכותך, אבל אל תצפה ממני להתלהב ממשחקים שאתה לא חושב בעצמך שהם שווים משחק, אם היית חושב שספיידרמן 2 שווה משהו היית כבר מתארגן על מחשב נורמלי שיכול להריץ אותו/PS5.

כאילו, המשחק הכי אהוב עלי בכל הזמנים קיבל ריימיק השנה וזה לא מספיק לי כדי שהשנה הזו תחשב טובה בשבילי, אז אתה רוצה שאני אתלהב מספיידי 2 השמרני וממשחק רשת שאין בו תוכן???1!!?!!

לגבי למה לא להתלהב מריימיקים? אינטר אמר הרבה יותר טוב ממני, ריימיקים זה ארוחה טובה, משחקים חדשים זו ארוחת גורמה. Resident evil 4 וThe last of us 1
הם גם ברשימת הטובים של כל הזמנים שלי, זה עדיין לא גרם לי לחשוב ש2023 ו2022 הן טובות הן גם היו גרועות בעיני, וניסיתי את הריימיק של The last of us 1 ולא, לשחק בדיוק את אותו משחק ששיחקתי לפני 12 שנה לא יהפוך את 2022 לשנה טובה.

תעשה לי טובה לגבי הקשקושים שלך של "כולם מכירים את דרך הפעולה שלך" אני עקבי במשך שנים, אתה תמצא פוסטים שלי מ2020 שלא התלהבתי מספיידרמן של אינסומאנייק
ואתה תמצא פוסטים שלי מ2020 על זה שאני אנטי ריימיקים מובהק אתה פשוט מכריח אנשים להתלהב בכוח מהשנה הזו ומהדור הזה כמו שרונן הכריח בזמנו אנשים להתלהב מזה שGTA קיבל גרסה לDS כאילו זה מגהטון שיפצה על כל היובש הנינטנדואי הנוראי של אותן שנים :idea:.

אתה יודע מה ההוכחה הכי גדולה שהפסדת בויכוח? ברגע שאתה נאלץ להזכיר דיון שלי עם אינטר כדי להוכיח שצדקת... אתה פשוט לא מסוגל לנצח את הטיעונים שלי כפרה.
אני סה'כ אמרתי שזה קטנוני להיתפס על כמה חודשים, וגם לאן לקחת את זה, אני סתם צחקתי עם אינטר אלה לא היו הודעות רציניות בכלל, לא מהצד שלי ולא מהצד של אינטר :D.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 14 אורחים