glass man כתב:בלינג אם אתה יכול לראות את זה ולא לעוף מהגרפיקה, אז החלטת להתבאס היום לא משנה מה נוטי דוג היו עושים. גם אם תהפוך את כל הדור הזה, לא תמצא משחק שהמים וההשתקפות שלהם, התאורה של החרב,ההשתקפויות של ה"בועז מעודה" הזו על חפצים זה משהו מטורף. ' המשחק ליגה אחרת מכל מה שהיה עד היום. כל כך טוב. משחק כזה מגניב עם וויבים כאלה, יפנים, מה לא נמאס מאווירת הדיכאון של TLOU ? זה מה שהיה עושה לך את זה לראות את הפורנו עינוים הזה חלק 3 בגרפיקה אפילו עוד יותר ריאליסטית? מיצינו היה נחמד.
אתה יודע שזה לא פייר להשוות את זה לקפיצה שUNCHARTED 4 הביא כי הפס3 היה דור מכוער, ומשחקי פס4 נראים טוב גם היום. אנשים קוטלים את נוטי דוג בצורה הזויה "המשחק האחרון שלהם" אנשים שיאכלו את הכובע שיבינו בטח איזה סקאלה מטורפת יש לכוכב הזה שהיא נשלחת אליו ושהמשחק נראה ככה בסקאלת עולם פתוח. האנשים שאתה תביא שלא עפים מהגרפיקה אלה אנשים שעדיין בהלם מהחשיפה והם עדיין מעכלים שזה לא המשחק שרצו. איזה ירידות על המשחק "נראה כמו DLC של קונקורד" לול הגזמות מפה ועד תימן. אני לא יודע לאיזו קפיצה גרפית ציפית בלינג באמת שאני לא יודע כי חוץ מפפ16 אנחנו משחקים עדיין במשחקים שנראים כמו משחקי פס4 וזה וסטוקר 2 ליטרלי הראשונים שנראים קפיצה גרפית מפפ16, אם זה לא מרצה אותך שום דבר לא היה מרצה אותך.
Laskin כתב:
הכי מגניב בהפרש לדעתי היה split fiction. ג׳וזף פארס הפך להיות אחד היוצרים הכי חשובים בתעשייה היום. המשחק נראה מושלם.
Klayman כתב:אז אתה טוען שלא הייתה כל השפעה ל tlou 2 online והרימאסטר וגרסאת המחשב? השפעה שולית של כמה חודשים? . כלומר nd היא חברה של משחק אחד בדור כרגע? למרות שהם שני צוותים ובלה בלה בלה?
Death_119 כתב:א. מי אמר שהמשחק החדש הוא קפיצה גדולה מTLOUS2? זה לא כזה ברור מהסרטון, הוא נראה מאוד דומה לTLOUS2.
ב. המשחקים של Naught dog זה משחקי מסדרון, התאורה תפורה שם מכל כיוון, שעה קבועה ביום, סביבות יחסית קטנות, גם אם יהיה RT יכל להיות שהוא יגמר ברמת השתקפויות וצל בלבד שהPS5 Pro יכולה לעשות כמו שצריך. גם בPS4 הם עשו יופי של השתקשפויות בTLOUS2, פשוט הכל היה מחושב מראש.
ג. המנוע של TLOUS2 רץ יופי ב-60 פריימים בPS5 הבסיסית, משאיר פתח לקוות שגם המשחק הזה פשוט בלי RT.
ד. לגבי תאריך אין לי ספק שזה משחק של 2027 או ממש סוף 2026, סוף דור, אחרת היה תאריך. סוני אלופים בלזרוק סרטוני CGI או in engine on pc, הם עשו את זה עם כל משחק Naught dog אפשרי מאז הPS3.
bling כתב:כן ה VO של הסוכנת על המרקע טלוויזיה על הפנים, בתמונה היא נראית סוכנת מחוספסת וסמכותית סטייל ג׳ודי דנץ בסרטי ג׳יימס בונד, בפועל נשמעת כמו תיכוניסטית. WTF
DrKeo כתב:ובנוגע למשחק של נוטידוג, אותי הם דווקא קנו ובגדול. SCI FI חלל שנות ה-80 עם וייבים מאוד חזקים של בחזרה לעתיד (בעיקר בגלל המותגים) זה לדעתי אחלה של SETTING.
Laskin כתב:אין מצב.
בין אנצ׳רטד 4 לtlou2 עברו יותר מ-4 שנים וזה אותו דור, עבדו על tlou2 יותר כמו 5 וחצי שנים… פה מדובר על מנוע לדור חדש, עם פירוט גבוהה בהרבה, מערכת תאורה חדשה, הכל מאפס… אין שום סיכוי לעשות דבר כזה ב-5 שנים עם רמת הפרפקציוניזם של נוטי דוג.
Laskin כתב:תלוי בהיקף והשאפתנות של הפרויקט. ונראה שזה משהו חדש לגמרי לנוטי דוג, והם צריכים להוכיח את עצמם שוב. הם הרי לא מכוונים למשחק של 85-88.
משחקי AAA ברמה הגבוהה ביותר לוקחים היום בערך 5-7 שנים.
לגבי המנוע - נראה שיפור גדול מאוד בכל הקשור לתאורה וכו, וזה בהחלט דבר שלוקח המון זמן לעשות על מנוע משלהם, זה לא שהם עברו לאנריל או משהו, ואפילו לאנריל לקח המון זמן עד שאנחנו רואים תוצאות (וגם להן יש בעיות רבות).
למה זה לגמרי סביר שCDPR יעבדו על משחק חדש במשך 7+ שנים ונוטי דוג לא? הרי בין הוויצ׳ר לסייברפאנק עברו רק חמש שנים.
Laskin כתב:Klayman כתב:אז אתה טוען שלא הייתה כל השפעה ל tlou 2 online והרימאסטר וגרסאת המחשב? השפעה שולית של כמה חודשים? . כלומר nd היא חברה של משחק אחד בדור כרגע? למרות שהם שני צוותים ובלה בלה בלה?
דחייה של שנה בערך. אני רק אומר שגם בעוד שנה המשחק לא יהיה מוכן וכנראה גם לא בעוד שנתיים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים