נושא *לא* E3 2024

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא *לא* E3 2024

הודעהעל ידי Laskin » 15 דצמבר 2024, 08:27

Klayman כתב:
Laskin כתב:
Klayman כתב:אז אתה טוען שלא הייתה כל השפעה ל tlou 2 online והרימאסטר וגרסאת המחשב? :? השפעה שולית של כמה חודשים? :?. כלומר nd היא חברה של משחק אחד בדור כרגע? למרות שהם שני צוותים ובלה בלה בלה?

דחייה של שנה בערך. אני רק אומר שגם בעוד שנה המשחק לא יהיה מוכן וכנראה גם לא בעוד שנתיים

מעריך את הדחייה ב לפחות שנה וחצי-שנתיים.. הם היו all in על factions( תודה בלינג, שכחתי את השם שלו), עד שביטלו אותו שנה שעברה. הם גם אמרו שהוא בפיתוח כל הזמן ועובדים עליו. אז כמה משאבים ithg כבר יכל לקבל? כשאתה בעומק של פרויקט אחד, מאוד קשה לעשות שיפט, בטח למשהו חדש לגמרי. ועד שהתניעו את העבודה בתכלס? כנראה רק בשנה שעברה, כשביטלו את factions לפני שהודיעו רשמית.

אם זה נכון אז מדובר במשחק של 2029

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 דצמבר 2024, 09:19

כלומר ND לא מסוגלת להוציא משחק בפחות מ-6.5-7 שנים?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 דצמבר 2024, 09:29

אם מדובר באותו דור עם אותו מנוע (גם אם יש שדרוגים קלים), ומשתמשים בהרבה אסטס ומערכות גיימפליי פה ושם - אז כן מסוגלים, ואם זה משחק קטן יותר אז גם ב-4-5 שנים. קח למשל את GOW:R שהשתמש באותן מערכות ואותו מנוע ועם מלא מלא מלא אסטס זהים וכו', ועדיין לקח להם 4 שנים וחצי שנים.
אבל אם מדובר במנוע משודרג משמעותית, מערכת גיימפליי חדשה לגמרי, הכל מאפס וכו' - כן, עבור חברה פרפקציוניסטית כמו נוטי דוג שמצופה ממנה להוציא יצירות מופת לדור החדש שיש לו גם דרישות וזמן הפקה גדולים מהדור הקודם, ולהערכתך פרויקט המשנה שלהם נגס בערך שנתיים מההפקה המלאה והתחילו לעבוד עליו כולם רק לפני שנה בערך - נראה לי לגמרי הגיוני. להערכתי זה נגס פחות, ועדיין המשחק יצא בסביבות קיץ 2027.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 דצמבר 2024, 10:43

bling כתב:תלוי בהיקף והשאפתנות של הפרויקט. ונראה שזה משהו חדש לגמרי לנוטי דוג, והם צריכים להוכיח את עצמם שוב. הם הרי לא מכוונים .

גלאס: מצד אחד אתה אומר שהגרפיקה הזאת במשחק לניארי לא מתקבלת על הדעת גם ב 60 פריימים. מצד שני אתה טוען שגם כגרפיקה במשחק לניארי זה מעשן את TLOU2 שזה נשמע לי קפיצה מרשימה מאוד, אם זה המצב אז למה זה לא מתקבל על הדעת ולא מספק?

ואם אתה אומר שכמשחק לניארי גם ב 60 פריימים זאת גרפיקה מאכזבת אז הנה הבנת למה אנשים לא עפו מהטריילר ויזואלית. לא קיבלנו עדיין פרטים על מבנה גיימפליי ולא ראינו את הגרפיקה הזאת בעולם פתוח, מה שיש לנו הוא רק המחשבה לאיך זה נראה בשלב מסדרון סינמטי. זה שאתה רץ עם הדימיון זה יופי אבל זה לא אומר שזאת הולכת להיות המציאות בפועל. נחכה ונראה
[/quote]

אני יודע שזה נראה כאילו אני סותר את עצמי או טוען דבר והיפוכו אז אני אבהיר את עצמי.

המשחק נראה מטורף גם אם יהיה לינארי ברמה של היילבלייד 2 בעיני ולמה? כי אני לא יכול לצפות לקפיצת דור כמו מUNCHARTED 3 ל4 ולהרגיש שאני ריאלי והגיוני.
שום מפתחת אחרת בדור הזה לא הביאה קפיצה מטורפת אז לא הגיוני בעיני לשים את נוטי דוג על pedestal ולצפות שהם היחידים שיביאו את הקפיצה.ברוקסטאר, רמדי, סקוור, קפקום, יושבים אנשים לא פחות מוכשרים מנוטי דוג ואם קונסולות הPS5/X היו מסוגלות להביא קפיצה לא הגיונית בגרפיקה כבר היינו רואים את זה על המשחקים שלהן.

ממשחק לינארי של נוטי דוג אני מצפה לקצת יותר לא בגלל שזה "נוטי דוג" אלא כי אם זה כולה משחק האק אנד סלאש בסגנון DMC, אז כן, כמה הוא כבר מעמיס על הPS5? הם יכלו לדחוף יותר, לא לחינם משחקי DMC הם כמה מהמשחקים הכי יפים על הפלטפוורמות המארחות שלהם, כי שוב, כמה כבר קורה במשחק DMC מסדרוני מאחורי הקלעים? זו הסיבה היחידה שציפיתי ליותר, אבל שוב שאני שופט את נוטי דוג בהשוואה לקבוצת השווים שלהם בהשוואה למפתחות אחרות באותה רמה, הם הביאו פה מעל ומעבר גם אם זה יתברר כלינארי.

ואני גם לא חושב שזה מדויק שאנשים לא מתרשמים, נכון שנדב לא בדיוק איבד את זה, ולא התעורר אצלנו החשד שאולי עובדים עלינו, אבל הוא כן התרשם מהRT והתאורה ומההשתקפויות תקרא מה שכתב על זה בעמוד הקודם, זה כן מרשים ביחס למה שקיים בשוק וביחס לזה שזה 60FPS

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2024, 11:01

לא הייתי אומר שאין מפתחת שהביאה קפיצה דורית, תראה את Hellblade 2 למשל. אבל המעבר הדורי הוא סופר איטי והחברות שהן חברות על טכניות כמו הקואליציה, נוטידוג, סנטה מוניקה, Playground או גרילה עדין לא הוציאו משחק דור הבא. הייתי אומר שפייבל למשל הוא אחושיליג קפיצה דורית, הוא נראה כמו שדמיינתי שהדור הבא יראה והוא לא סתם רץ על UE5, הם בנו אותו לבד על בסיס המנוע של פורצה.

השאלה היא איך אינטרגלקטיק יראה, כי מסצנת מעבר בתוך ספינה קטנטנה קשה לדעת. אני מחכה לראות את הדמו הראשון של המשחק כדי להבין איפה הלסת שלי ממוקמת.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 דצמבר 2024, 11:32

DrKeo כתב:
השאלה היא איך אינטרגלקטיק יראה, כי מסצנת מעבר בתוך ספינה קטנטנה קשה לדעת. אני מחכה לראות את הדמו הראשון של המשחק כדי להבין איפה הלסת שלי ממוקמת.

סיכמת את המחשבה שלי בנושא בול :)
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 דצמבר 2024, 17:45

לול :D

כן, פייבל גם נראה מטורף. לי נראה שבלינג רוצה גרפיקה שתגרום למשחקי PS4 להראות כמו משחקי גיים בוי אדוונס בהשוואה, ואם זו הקפיצה שהוא מחפש, אז גם פייבל לא יתן אותה כי פייבל זה אותו סיפור כמו אינטרגלנטיק רק יותר גרוע, כי כמו שאנחנו מחכים לדעת מה הסקאלה של אינטרגלנטיק, אנחנו מחכים לדעת מה הסקאלה של פייבל.
זה עולם פתוח כמו המכשף? זה עולם פתוח כמו סקיירים? זה 'עולם קטן" כמו הפייבלים האחרים? משהו באמצע? אין לדעת, וזה ישפיע על כמה שהוא "ירשים"

כאילו כן בלינג אם אתה רוצה את החוויה הזו שיבוא משחק PS5 שיגרום למשחקי PS4 להראות כמו גיים בוי אז שוב, לא מאמין שזה יקרה, אבל אם תשווה את נוטי דוג למה שבתכלס קורה במציאות הם הביאו טירוף של גרפיקה.

ג'ורדן הזו לא לטעמי אבל היא נראת לי סופר אנושית ואמיתית עם הבעות סופר אמיתיות שלא ראיתי כאלו בדור הPS4 לא ברמה הזו.

נדב, כן 2 HELLBLADE מביא טירוף של גרפיקה, אבל במחיר של משחק שמרגיש על מסילה כמו שRISE הרגיש בדור הקודם זה מרגיש משחק סופר מוגבל וסופר מתוסרט עד שיהיו כאלה שיגידו שהשיג את הקפיצה הזו רק בגלל ההגבלות האלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2024, 17:57

מה זה משנה מה הסקייל של פייבל? הוא בטוח יותר גדול מזה של TLOU2 או GOW שהם השיא הגרפי של הדור הקודם והוא נראה קפיצה דורית אמיתית מהפס4. פייבל הוא קפיצה דורית בדיוק כמו משחקים סטייל אנצ׳רטד, גרפיקה שנראת כמו CGI בהשוואה לדור הקודם.

הבעיה בדור הזה בנתיים היא שאפשר לספור על שתי ידיים את מספר המשחקים שנראים ככה כי הדור התניע סופר מאוחר.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 15 דצמבר 2024, 21:02

והישועה לא תגיע מהדור הבא אם השמועות על low power handeled SKU מהכיוון של סוני נכונות, את מייקרוסופט כבר הפסקתי להחשיב.
אני מאוכזב ש-ND בחרו את ה-frametarget להיות 60fps, טחנו את הנושא למוות אבל נעשו כאן ויתורים שהיו יכולים לתת סוף סוף next gen moment מהדור המאכזב הזה ואי אפשר להכחיש את זה.
אני עדיין נצמד לדעה שלי לפני שנים- מי שרוצה משחקי 60fps שהם לא ספורט,מכות, אינדי קטנים או ESPORT כלשהו אידיאלית היה צריך לחפש אותם על הפיסי ולא בקונסולות, ש-Like it or not, מהן מגיעות הקפיצות קדימה במדיום מסטודיואים כמו נוטי דוג ורוקסטאר, שרק נותר לי לקוות שאין אפילו שביב של סיכוי למוד 60fps על הקונסולות ב-GTA VI.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 15 דצמבר 2024, 21:14

בלינג גם לא כזה מתרשם מהמשחקים עם PT על המחשב, וחוזק החומרה שהטכנלוגיה הזו מצריכה.
כמו שאמרתי מההתחלה: יש אלמנטים תובעניים, שמשתמשים בחומרת היי-אנד עד הסוף, שמספקים קפיצת דור גרפית -- שאנשים לא יודעים להעריך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 דצמבר 2024, 23:07

Uncle Pey'j כתב:והישועה לא תגיע מהדור הבא אם השמועות על low power handeled SKU מהכיוון של סוני נכונות, את מייקרוסופט כבר הפסקתי להחשיב.
אני מאוכזב ש-ND בחרו את ה-frametarget להיות 60fps, טחנו את הנושא למוות אבל נעשו כאן ויתורים שהיו יכולים לתת סוף סוף next gen moment מהדור המאכזב הזה ואי אפשר להכחיש את זה.
אני עדיין נצמד לדעה שלי לפני שנים- מי שרוצה משחקי 60fps שהם לא ספורט,מכות, אינדי קטנים או ESPORT כלשהו אידיאלית היה צריך לחפש אותם על הפיסי ולא בקונסולות, ש-Like it or not, מהן מגיעות הקפיצות קדימה במדיום מסטודיואים כמו נוטי דוג ורוקסטאר, שרק נותר לי לקוות שאין אפילו שביב של סיכוי למוד 60fps על הקונסולות ב-GTA VI.

מישהו בכלל הכריז שהמשחק יהיה 60? אישית אני מקווה שכן, אבל אולי זה שמור לגירסת הפרו בלבד, או שכל שהם יתקדמו בפיתוח נגלה שזה ממש לא המצב, כמו שהיה נניח עם הtech demo של אנצ׳רטד 4, ויש עוד כמה דוגמאות. אישית אני לא חושב שזה יקרה עם כל הRT שיש פה, ואולי רק בקטעי מעבר, או רק בחללית, זו גם אופציה.
כך או כך מדובר בנוטי דוג, והם תמיד מנצלים את המקסימום ומפציצים בגרפיקה הכי טובה שאפשר לראות בכל דור בערך, ומוציאים מכולנו הרבה ״וואו״ ולסת פעורה, אז אין בכלל מה לדאוג מבחינה הזו לדעתי.
אם זה לא יהיה המשחק הכי יפה בדור הזה, זה עדיין יהיה במקרה הרע ביותר בטופ 10, סבירות גבוהה יותר לטופ 5, אפילו אם ילכו על 60 פריימים. אולי לא מכל בחינה טכנית ויהיו משחקים פה וגם של 30 פריימים שירשימו יותר בקטע הזה, אבל ברושם הכללי כן.
וברור שGTA משהו אחר, זה משחק של איזה 12 שנות פיתוח בתקציב של 3 מליארד דולר שעובדים עליו 10,000 מפתחים או משהו :) אנחנו מדברים על פסיכופטים שיוצרים עולם חי בקטע שכנראה שום משחק עד GTA7 ב-2038 לא יתקרב אליו, הם באמת בליגה משלהם ;)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 15 דצמבר 2024, 23:48

הפער החומרתי בין הפס5 הרגיל לפרו לא מספיק גדול, אפילו עם PSSR, שאותו משחק ירוץ בראשון על 30 ובשני על 60.
זה נכון שאין אישור רשמי מ-ND שהמשחק לכל הפחות יכלול אופציה ל-60fps, אבל הטריילר רץ ב-60 ואלא אם כן יהיה פה שוב מקרה U4 סביר להניח שהמשחק המלא גם ירוץ ב-60 בצורה כזו או אחרת.
ברור שאם המשחק אכן רץ ב-60 סביר מאוד שהוא יהיה אחד ממשחקי ה-60fps הכי מרשימים שיהיו בדור הזה כי כמו שאמרת, מדובר ב-ND, אבל הוא לא ישאיר את אותו חותם שהם השאירו עם משחקים כמו אנצ'רטד 3 או TLOU2 שאנשים תהו באיזה קסם אפל הם משתמשים כדי שהם ירוצו על החומרה. עבורי לפחות 60fps הרבה פחות מרשים מאשר סט פיס מטורף או סביבות ענקיות ומפורטות עד המילימטר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2024, 00:20

בסרט תעודה של TLOU2 הם אמרו שהם באמת רצו שU4 יהיה 60FPS אבל מהר מאוד הם הבינו שהפס4 לא מסוגלת לספק את השאיפות שלהם ל-U4 וגם להחזיק 60. אז הטריילר הראשון של U4 לא היה באמת רמאות, הם חשבו שזה מה שהם ישיגו ובסוף הפס4 אכזבה אותם. אז אם הטריילר הזה ב-60, אני משער שהמשחק יהיה 60, ביחוד שאנחנו כבר 4 שנים לתוך הדור ואין כבר הפתעות גדולות מהחומרה. ראינו את אינדיאנה ג'ונס מביא RT-GI ב-60FPS על ה-XSX, אז אני לא חושב ש-RT השתקפות (זה ה-RT היחיד שאני יכול להגיד בביטחון שיש בטריילר) שהוא קל יותר מ-GI הוא בלתי אפשרי ב-60. בטח לצוות מוכשר כמו נוטידוג.

מן הסתם זה אומר חצי מהמשאבים של ה-CPU וחצי מהמשאבים של ה-GPU. יש לזה השלכות, ביחוד שנוטידוג הם לא חברה שתוציא משחק שרץ ברזולוציה בזויה.

אני לא הולך לבקר את הגרפיקה של המשחק כי בסופו של יום ראינו חלל קטנטן עם לוק מאוד ספציפי. ראינו שהתאורה בו פשוט מעולה (ומי יודע, אולי הפעם היא בזמן אמיתי), ראינו שהדמות הראשית נראת מעולה, ראינו השתקפות RT וראינו שכל הפיסיקה מסביב מגיבה בצורה ממש מרשימה (שימו לב למשל לפיסיקת בדים החל מ-1:16 כשהיא מחפשת משהו וזורקת בגדים, מגבות ומגזינים, הכל מגיב בצורה מושלמת) אבל החלל הזה לא נותן הזדמנות לגרפיקה לזרוח. אז אני ממתין לראות.

אבל אין ספק שאם זה משחק 60 אז הוא יראה משמעותית פחות טוב מאשר אם הם היו עושים משחק 30. אף אחד לא חיי בסרט שאנצ'רטד 4 היה נראה כמו שהוא נראה ומשחק כמו שהוא משחק אם הם היו הולכים על 60. תן לצוות שלך תקציב של 16.7ms פר פריים והם יוכלו לעשות עם זה משמעותית פחות מאשר תקציב של 33.4ms.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2024, 01:08

ואני גם אציין שיש לצל פנומברה מושלמת, אין בכלל מדרגות ואפילו החפצים הכי קטנים מטילים צל כך שיש מצב לא רע שיש שם גם RT צל. אולי הם משתמשים בשיטה אחרת בדומה ל-UE5, אבל תערו של אוקאם כנראה אומר RT צל. או שכל הטריילר הזה הוא זיוף אחד גדול, בדרך כלל הטריילרים הראשונים של נוטידוג הם פייק :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 דצמבר 2024, 11:34

DrKeo כתב:להבנתי היא סוכנת כמו סוכן של שחקני קולנוע. כלומר הדמות הראשית היא סוג של "אקדח להשכרה" והסוכנת עובדת בשבילה, המטרה שלה היא להשיג לה עבודות. אז היא לא אמורה להיות איזו דמות מסתורין סופר מגניבה, היא ארי גולד מהפמליה עם רטיה :)
כמו שגיא אמר זאת היילי גרוס, והיא לא רק נראת כמו היילי גרוס היא גם נשמעת כמוהה. אז אני משער שהיילי משחקת את עצמה. היא הייתה שחקנית לפני שהיא עברה לכתיבה, אז לא תלוש שהיא משחקת את הדמות.

בנוגע לגרפיקה, אני תוהה למה נוטידוג מכוונים. המנוע שלהם בפס4 הוא 100% אפיה, הכל שם אפוי לגמרי. זה אומר שיש שם כמעט אפס דינאמיות בשלב ובטח שאין דברים כמו שינויים של תאורה במהלך השלב. אז אם נוטידוג הצליחו לקחת את הרמה הגרפית של TLOU2, ולממש אותה ב-60FPS כשהכל דינאמי במקום אפוי - זה מרשים מאוד (ומן הסתם הגרפיקה כן עליה מסויימת מ-TLOU2). השאלה מה המשחק הזה דורש מהמנוע, משחק חלל נשמע כמו משהו שדורש תאורה דינאמית אבל לכו תדעו איך ממשו אותו. יורדים עם חללית לכוכב לכת בצורה רציפה? הוא עולם פתוח? הוא שלבים סגורים שסתם נטענים בזמן סצנת מעבר? אפשר לשלוט בחלילת או שהיא סתם HUB? מי יודע.

וכן, אני יודע שאם זה פשוט TLOU2+ גרפית אבל הכל דינאמי זה בייסיקלי משהו מרשים לחבר'ה של DF וזהו, לניתוחים גרפים ותצוגות "ואו איך הם השיגו את זה" אבל הלקוח קצה הממוצע לא באמת רואה את ההבדל. אבל אם זה המצב, המשחק יוכל להשיג הרבה יותר מבחינת עיצוב שלבים, גיימפליי וחופש לצוות שבונה את המשחק. אז כן יש שם השפעות שיגרמו לשחקנים להגיד בסוף ואו, אפילו אם לא תראה כמו קפיצה אדירה.

הדבר היחיד שאני יכול להגיד ב-100% הוא שהטריילר 60FPS ושיש בו השתקופויות RT:
aaa.jpg

שימו לב לזרוע שמשתקפת בעצמה, כמעט בלתי אפשרי להשיג את זה בלי השתקפויות RT. ואלה לא סתם השתקפויות RT, מדובר בהשתקפויות RT ברמה מאוד גבוהה שחלות גם על משטחים מחוספסים ב-60FPS. זה מרשים.

זה פשוט TLOUS על שלושה 5090 על הפיסי. כאילו שאנחנו לא מכירים את השטיות של Naughty dog מאז ימי הPS4 והבטחות Uncharted 4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2024, 12:00

כן, יש להם נטיה ל-over promise ובסוף כולם מוותרים להם כי התוצר הסופי הוא תמיד המשחק הכי יפה בתעשיה. העניין הוא שהפעם לא נראה שיש איזו הבטחה שקשה לקיים, הם לא הבטיחו יותר מדי :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 דצמבר 2024, 14:17

DrKeo כתב:כן, יש להם נטיה ל-over promise ובסוף כולם מוותרים להם כי התוצר הסופי הוא תמיד המשחק הכי יפה בתעשיה. העניין הוא שהפעם לא נראה שיש איזו הבטחה שקשה לקיים, הם לא הבטיחו יותר מדי :)

הPS5 Pro עושה השתקפויות ברזולוציה נמוכה, פה אתה רואה תוצר של פיסי ברזולוציה גבוהה ובPS5 לא יהיה בכלל השתקפויות או משהו שחושב מראש.
ראינו אותו הדבר בAlan wake 2:
תמונה

תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 דצמבר 2024, 14:32

איך אני שמח שאני לא שם לב כ"כ לכל השיט הטכני הזה כשאני פשוט משחק
:).
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2024, 14:44

Death_119 כתב:
DrKeo כתב:כן, יש להם נטיה ל-over promise ובסוף כולם מוותרים להם כי התוצר הסופי הוא תמיד המשחק הכי יפה בתעשיה. העניין הוא שהפעם לא נראה שיש איזו הבטחה שקשה לקיים, הם לא הבטיחו יותר מדי :)

הPS5 Pro עושה השתקפויות ברזולוציה נמוכה, פה אתה רואה תוצר של פיסי ברזולוציה גבוהה ובPS5 לא יהיה בכלל השתקפויות או משהו שחושב מראש.
ראינו אותו הדבר בAlan wake 2:
תמונה

תמונה

מנועים שונים, איך AW2 רלוונטי? ובאינדיאנה ג׳ונס יש RT-GI, שזה RT כבד מהשתקפויות, ב-60FPS. ובכל המשחקים של אינסומניאק בדור הזה גם היו השתקפויות RT ב-60FPS. אז מה מונע מהסטודיו הכי מוכשר טכנית של פלייסטיישן מלהשיג את זה? ואני אפילו אגדיל ואומר שיש מצב לא רע שיש גם צל RT בטריילר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 דצמבר 2024, 20:06

כן, RT לא נשמע סיפור בכלל לצוות כמו נוטי דוג,ובכלל, אני לא מאמין שיהיו שנמוכים מהטריילר למשחק, בניגוד למשל לחשיפה הידועה לשמצה של WATCH DOGS ב2012 ששם הדמו היה נראה יותר מדי טוב שידעת שגם על הפס4 הוא לא יראה כמו ההדגמה (ובטח שלא על הPS360 שהיו הדור הנוכחי בזמן החשיפה) פה הטריילר נראה מדהים נראה אליפות עולם אבל בטח לא משהו שיהיה קשה לנוטי דוג להשיג או שיהיה צורך לשנמך.

בכל אופן אינטרגלנטיק ממשיך להיקטל הפעם ביפן, הגיימרים היפנים אומרים שבטח יהיה שיער כDLC ושהמשחק נראה פשוט רע ממה שראינו ושהם לא מבינים איפה ההשפעה מAKIRA שדרוקמן מדבר עליה.
זה די משמעותי שנזכרים שTHE LAST OF US וGOT הם שני המשחקים המערביים הכי אהובים ביפן בעשור וחצי האחרונים אז.... עוד זירה שהמשחק מקבל בא המון בקלאש.

אני באמת חושב שנוטי דוג לקחו סיכון ענקי מדי עם הגיבורה של המשחק הזה, כאילו הם הצוות הכי יוקרתי של סוני, ואם המשחק שלהם ידשדש זה לא טוב בכלל, איך גיים ראיין הזה ששונא סיכונים אישר בזמנו גיבורה כזו ופרויקט כזה?

נדב: פייבל באמת יהיה אחד המשחקים המרשימים, גרפית אבל הנה בלינג לא התרשם גם ממנו... ושם אתה באמת רואה Leap מטורף בהבעות פנים, בהשוואה למשחקי דור קודם כמו המכשף 3, זה רק מוכיח כמה הגענו לdiminishing returns אם בלינג יכול לראות הבעות פנים לא נורמליות כמו שאנחנו רואים בפייבל ועדיין להרגיש שלא קיבלנו קפיצה מהדור הקודם.

בנוגע לסקייל GOD OF WAR זה לא RPG הוא משהו בין אקשן הרפתקאות לסולס -לייט אז אין ציפיות ממנו לעולם פתוח מטורף, פייבל זה RPG אז מה שלא יהיה הוא יקבל השוואות מול המכשף 4, TES6 או איזשהו WRPG מודרני שיהיה בשוק בזמן היציאה שלו... אבל אם הוא יהיה עולם פתוח מטורף בגרפיקה הנוכחית שלו אפילו אנשים כמו בלינג כבר לא יוכלו לא להתלהב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 דצמבר 2024, 01:26

איזה דימינישינג ריטרן? פייבל נראה דור מעל כל מה שיצא בדור הקודם. הוא לא קפיצה קטנה, הוא נראה יותר טוב מרוב הדמואים הטכנים של אנריל 5.

הם טוענים שהכל הוקלט מהמשחק עצמו וזה כולל גם אשכרה גיימפליי:

תגיד מה שאתה רוצה על אינטרגלקטיק, אבל הטריילר הזה נראה כמעט כמו סרטון CGI.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 דצמבר 2024, 06:51

פייבל כן נראה מאוד מדהים ומרשים וקפיצה דורית בטריילר הזה, פשוט לא סומך על זה שיראה ככה בתוצר הסופי… אם אכן יראה כמו בטריילר הנ״ל בזמן גיימפליי אז הוא המשחק הראשון של הדור שמראה את הקפיצה הדורית שפינטזנו עליה כשהכריזו על הקונסולות החדשות. לא בטוח שזה לבד יכול לכסות על דור שחון כל כך מהבחינה הזאת אבל לפחות זה יראה שכן ניתן ליצור משחק שמזנק מעל הרגשת ה Diminishing returns שהדור הזה נתן ושזאת לא החומרה אשמה אלא גורמים אחרים שהרסו את הרמה הטכנית המצופה של הדור הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2024, 09:44

bling כתב:פייבל כן נראה מאוד מדהים ומרשים וקפיצה דורית בטריילר הזה, פשוט לא סומך על זה שיראה ככה בתוצר הסופי… אם אכן יראה כמו בטריילר הנ״ל בזמן גיימפליי אז הוא המשחק הראשון של הדור שמראה את הקפיצה הדורית שפינטזנו עליה כשהכריזו על הקונסולות החדשות. לא בטוח שזה לבד יכול לכסות על דור שחון כל כך מהבחינה הזאת אבל לפחות זה יראה שכן ניתן ליצור משחק שמזנק מעל הרגשת ה Diminishing returns שהדור הזה נתן ושזאת לא החומרה אשמה אלא גורמים אחרים שהרסו את הרמה הטכנית המצופה של הדור הזה.

כן, אכן דור מעפן. לא רק טכנית, אין משחקים ממש מדהימים. אני חושב שפעם אחרונה שהרגשתי שאני משחק במשחק שמדהים אותיזה היה ריטרנל, ולפניו צריך כבר לחזור לדור הפס4 (וכמובן HL Alyx שלא ברור בדיוק לאיזה דור הוא שייך, אבל הוא מקדים את הפס5). אולי אפשר לטעון ל-GOW:R, אבל הוא משחק פס4 נטו, סנטה מוניקה אפילו לא מסתירים את זה, ליטרלי משחק פס4 ב-4K/60. דור מעפן ממש, לא התרגשתי לשחק משחק כבר שנים, זה ממש מבאס. אפילו AW2 היה לדעתי אכזבה קשה למרות שטכנית הוא היה מרשים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 דצמבר 2024, 10:52

אין ספק, וזו סיבה מרכזית שאני לא אתן לחברות האלה עוד כסף ולא אשדרג לקונסולת ״פרו״. אבל הדור הזה יימשך עם קרוס ג׳ן עד לפחות 2030, ככה שיש לנו עוד משחק נוטי דוג אחד לפחות, שני משחקי סנטה מוניקה, gta חדש שיפוצץ לנו את המח, פייבל, וויצ׳ר, וולברין ועוד המון… זה פשוט לקח לדור הבא - לקנות מאוחר, רק אחרי שמסיימים את תקופת הקרוס ג׳ן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2024, 11:54

אני לא יודע איזה פתרונות יהיו לי לשחק עם ה-PC בסלון עוד 4 שנים כשיגיע הדור הבא. אבל אני מאוד אשמח לא לקנות פלייסטיישן יותר. המשחקים שלהם מגיעים למחשב, המשחקים של אקסבוקס מגיעים למחשב, ובעצם הסיבה היחידה להחזיק פלייסטיישן היא נוחות של משחק בסלון. סוני אבדו אותי לגמרי בדור הזה, המשחקים שלהם לא טובים במיוחד, הם לא מרגשים טכנית והם יוצאים למחשב.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים