נושא *לא* E3 2024

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: נושא *לא* E3 2024

הודעהעל ידי bling » 19 דצמבר 2024, 18:47

DrKeo כתב:
bling כתב:פייבל כן נראה מאוד מדהים ומרשים וקפיצה דורית בטריילר הזה, פשוט לא סומך על זה שיראה ככה בתוצר הסופי… אם אכן יראה כמו בטריילר הנ״ל בזמן גיימפליי אז הוא המשחק הראשון של הדור שמראה את הקפיצה הדורית שפינטזנו עליה כשהכריזו על הקונסולות החדשות. לא בטוח שזה לבד יכול לכסות על דור שחון כל כך מהבחינה הזאת אבל לפחות זה יראה שכן ניתן ליצור משחק שמזנק מעל הרגשת ה Diminishing returns שהדור הזה נתן ושזאת לא החומרה אשמה אלא גורמים אחרים שהרסו את הרמה הטכנית המצופה של הדור הזה.

כן, אכן דור מעפן. לא רק טכנית, אין משחקים ממש מדהימים. אני חושב שפעם אחרונה שהרגשתי שאני משחק במשחק שמדהים אותיזה היה ריטרנל, ולפניו צריך כבר לחזור לדור הפס4 (וכמובן HL Alyx שלא ברור בדיוק לאיזה דור הוא שייך, אבל הוא מקדים את הפס5). אולי אפשר לטעון ל-GOW:R, אבל הוא משחק פס4 נטו, סנטה מוניקה אפילו לא מסתירים את זה, ליטרלי משחק פס4 ב-4K/60. דור מעפן ממש, לא התרגשתי לשחק משחק כבר שנים, זה ממש מבאס. אפילו AW2 היה לדעתי אכזבה קשה למרות שטכנית הוא היה מרשים.

מעניין לדעת למה בתור פאנבוי ענק של AW התאכזבת ככה מהמשחק השני.

וכן הדור הזה היה קטסטרופה שלא זכורה לי מעולם, מייקרוסופט שברה שיאים שליליים הזויים פשוט (וזה עוד אחרי דור ה ONE שחשבתי שאי אפשר נמוך יותר, עכשיו אני מתגעגע למייקרוסופט של אז כי לפחות אז הם עדיין הרגישו כמו חברת קונסולות שלקחה החלטה גרועה ולא הדבר העלוב הזה שהם היום) אבל מה שיותר כואב זה שהיום אני במקום ששונא את סוני ומבחינתי שיפשטו רגל. זה ישמע קצת אמוציונלי אבל מבחינתי בדור הזה הם בגדו חזק ב fan base שלהם ובמה שעשה אותם לכל כך אהובים. פשוט השתינו על כל מה שסימל ומסמל פלייסטיישן. מבחינתי הם מתים והם יצטרכו לעשות חתיכת מהפך כדי להחזיר את האמון שלי בחזרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2024, 02:03

AW2 מפוצל לשניים. החצי שבו משחקים את סגה ממש אחלה אבל לא משחקים בו את אלן וייק. ובחצי שמשחקים בו את אלן וייק הוא משחק רפטטיבי ולא כיף. יש הרבה יצירתיות בAW2 והוא מאוד מרשים גרפית, אבל הוא לא מה שחפשתי בהמשך לAW וחצי ממנו ממש חלש יחסית למשחק רמדי.

בנוגע למיקרוסופט, הם אבדו את זה לגמרי. הם חברת צד ג, דוחפים את עצמם לחוסר רלוונטיות. הם מפרסמים ״הכל זה אקסבוקס״, אבל הם במסלול ל״שום דבר זה לא אקסבוקס״. וסוני סתם מעפנים. שופכים את כל הכסף על gaas ורימאטרים כמו איזו אקטיוויז׳ן שמנסה לחלוב את הצרכנים והמשחקים המעניינים שלהם שלהם בקושי נחשפו ואנחנו כבר באמצע הדור כי הם עשו קרוס ג׳ן במשך חצי דור. מעפנים.
We're just normal men. We're just innocent men

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 20 דצמבר 2024, 10:36

האגוצנטריות, הבכיינות, ה entitlement, ההסתכלות הסלקטיבית -- לא יודע על מה להגיב קודם. הזוי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 דצמבר 2024, 11:06

יש גם אפשרות שאולי כדאי שתנסה פעם: לא להגיב. העולם היה ממשיך לפעול כסדרו

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 דצמבר 2024, 11:09

DrKeo כתב:AW2 מפוצל לשניים. החצי שבו משחקים את סגה ממש אחלה אבל לא משחקים בו את אלן וייק. ובחצי שמשחקים בו את אלן וייק הוא משחק רפטטיבי ולא כיף. יש הרבה יצירתיות בAW2 והוא מאוד מרשים גרפית, אבל הוא לא מה שחפשתי בהמשך לAW וחצי ממנו ממש חלש יחסית למשחק רמדי.

בנוגע למיקרוסופט, הם אבדו את זה לגמרי. הם חברת צד ג, דוחפים את עצמם לחוסר רלוונטיות. הם מפרסמים ״הכל זה אקסבוקס״, אבל הם במסלול ל״שום דבר זה לא אקסבוקס״. וסוני סתם מעפנים. שופכים את כל הכסף על gaas ורימאטרים כמו איזו אקטיוויז׳ן שמנסה לחלוב את הצרכנים והמשחקים המעניינים שלהם שלהם בקושי נחשפו ואנחנו כבר באמצע הדור כי הם עשו קרוס ג׳ן במשך חצי דור. מעפנים.

נוטה להסכים על החלק שבו משחקים את אלאן וייק, אבל לא במאה אחוז. הוא חלש משמעותית מבחינת משחקיות, אבל עבורי הוא עשה את העבודה מבחינה עלילתית אווירתית.

בלינג - ביג לייק. :)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2024, 11:12

Hypno כתב:האגוצנטריות, הבכיינות, ה entitlement, ההסתכלות הסלקטיבית -- לא יודע על מה להגיב קודם. הזוי.

זה כי אנחנו אוהבים משחקי וידאו ואתה אוהב את ג׳ים ראיין.

Klayman כתב:
נוטה להסכים על החלק שבו משחקים את אלאן וייק, אבל לא במאה אחוז. הוא חלש משמעותית מבחינת משחקיות, אבל עבורי הוא עשה את העבודה מבחינה עלילתית אווירתית.

בלינג - ביג לייק. :)

הוא יכל להיות סבבה אם היו חותכים אותו בחצי. הייתה שם יותר מדי רפטטיביות, בשלב מסויים לא יכלתי לראות יותר את הדמויות צל של המקום האפל. לעשות על דמויות הצל הללו עם הפנס אחת אחת כדי להבין אם הן אמיתיות או לא זאת אחת מהמכניקות הכי טרחניות שחוויתי בשנים האחרונות.

אני משער שזה היה קטע של תקציב, אבל הייתי מעדיף משחק קצר יותר מאשר להיות תקוע כל כך הרבה זמן במקום האפל. לרוץ שוב ושוב לפלאזה ולמגדל, שוב ושוב ושוב; הרגו אותי. היו צריכים לשלוף את אלן מהמקום האפל ולתת לרוב השעות שלו להיות ב bright falls. המקום האפל יכל להיות מגניב ממש לשעתיים, אין על הקטעי הזיה של רמדי ומן הסתם המחזמר הוא אחד ההיילייטים, אבל השומן שם היה מאוד שומני.

אני חושב שעכשיו קונטרול הפרנצ׳ייז האהוב עלי של רמדי. היה משהו underwhelming ב-AW2. עכשיו שnorthlight יודע לעשות אזורי חוץ טוב, גם טבע וגם אורבנים, בשילוב עם תקציב כמעט כפול, קונטרול 2 הולך להיות משחק הדור :)

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 20 דצמבר 2024, 12:44

DrKeo כתב:
Hypno כתב:האגוצנטריות, הבכיינות, ה entitlement, ההסתכלות הסלקטיבית -- לא יודע על מה להגיב קודם. הזוי.

זה כי אנחנו אוהבים משחקי וידאו ואתה אוהב את ג׳ים ראיין.

דווקא נשמע שאתם אוהבים יותר 'וואו טכנלוגי' ובלעדיות מאולצת מאשר משחקים טובים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 דצמבר 2024, 17:33

בא וספר לנו על המשחקים שאתה משחק ושיחקת בשנים האחרונות, לשם שינוי. כל מה שאתה עושה זה מטריל פה.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 20 דצמבר 2024, 17:55

איך זה קשור למה שאני משחק?
אני רואה את GOW:R מוכר הכי טוב אי פעם ומקבל ביקורות מצויינות. אני רואה את GT8 מוכר מצויין ועם ביקורות מצויינות. הורייזון 2. ספיידרמן 2. אסטרובוט לוקח GOTYS.
אני רואה את סוני מספקת שנה עם מלא משחקים בלעדיים/בלעדיים ללקוחותיה.

ואז אני רואה את בלינג ואחרים קודם כל שופטים משחק לפי על איזה פלטפורמות הוא זמין, ואם הוא מספק את תאוותם (הלא-ראליסטית?) לקפיצה גרפית. ומגדילים לעשות להשתמש במילים כמו 'בגידה' כי סוני בין היתר העזה לתת משאבים למשחק מולטי שזכה בפרס משחק המולטי ומשחק ה GAAS ב TGA והולך כנראה לסיים במקום ה 3 במכירות בארה"ב ב 2024.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2024, 18:05

Hypno כתב:איך זה קשור למה שאני משחק?
אני רואה את ...

כן, אתה בעיקר ״רואה״, פחות משחק. זה למה אתה לא מבין את הבעיה. זה למה אתה חושב שהשנה שהייתה אחת הגרועת בהסטוריה של פלייסטיישן היא אחת הטובות.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 20 דצמבר 2024, 18:16

כבר פירטתי בעבר את כל המשחקים הבלעדיים/בלעדיים לקונסולה שהיו לפלייסטיישן השנה. מי שחושב שמדובר בשנה גרועה מבחינת תוכן בא מראש לשנוא.
חוסר במשחק SP 'בלאקבאסטר' מאולפן צד א' לא גורם לשנה להיות גרועה.

וראינו מה היה ב 2023 שכן היה משחק כזה וחלק מהאנשים פה המשיכו להתמקד באם הוא מרשים או לא מרשים טכנולוגית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2024, 18:34

יש מישהו אחד בפורום שמסכים איתך שמדובר באחת השנים הכי טובות בהסטוריה של פלייסטיישן? ראית איך הרשימת מתחרים של GOTY של קילי נראתה? אתה לבד בדיעה הזאת חבוב, בגלל שאתה לא משחק משחקים.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 20 דצמבר 2024, 19:06

כן, ראיתי שפלייסטיישן היא המפיצה עם הכי הרבה מועמדיות.
ראיתי שבקטגוריית משחק השנה היו שני משחקים בלעדיים לפלייסטיישן ואחד שעדיין console-exclusive.

אני יכול לעבור קטגוריה-קטגוריה:
בימוי משחק? שני משחקים בלעדיים לפלייסטיישן ואחד שעדיין console-exclusive
נראטיב? משחק בלעדי ומשחק console-exclusive.
בימוי אומנותי? משחק בלעדי ומשחק console-exclusive.
מוזיקה ופסקול? 3 משחקים בלעדיים ומשחק console-exclusive.
עיצוב אודיו? 2 משחקים בלעדיים ומשחק console-exclusive.
דיבוב? משחק בלעדי ומשחק console-exclusive.
משחק מתמשך? משחק console-exclusive.
תמיכה בקהילה? משחק console-exclusive.
משחק אקשן? משחקים בלעדי ו 2 משחקים console-exclusive
אקשן-הרפתקאות? משחק בלעדי ומשחק console-exclusive.
משחק מולטיפלייר? משחק console-exclusive.
משחק משפחה? משחק בלעדי.

אתה מבין עד כמה מעוותת התפיסה שלך שאתה שולח אותי להסתכל על המועמדיות של VGA כאילו יש מציאות שהרשימה הזו = אחת השנים הגרועות לבעל פלייסטיישן?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2024, 21:57

לוגיקה של כיתה ג׳. תסתכל על המועמדים לgoty השנה, לא היו משחקים טובים. תמיד יש לך את אותו כשל לוגיקה, זה חוזר על עצמו שוב ושוב. אף אחד לא חושב שהייתה לסוני אחת השנים הכי טובות בהסטוריה שלה כמוך. אף אחד, אין אף אדם כזה, רק אתה חושב ככה. ולהתחשב בזה שלא שחקת השנה במשחק סוני אחד בודד, זה מראה שאתה ממציא את זה בשביל האג׳נדה שלך.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 20 דצמבר 2024, 22:49

בניגוד לאחרים שממהרים להצמיד תיאורים של 'הכי הכי', אני לא אמרתי שום דבר בומבסטי (וכמו שרואים ברשימת המועמדיות, לא מחזיק מים).

הספינים, הספינים. מה לעזאזל קשור במה אני משחק? אני יכול לאמוד על טיבה של שנה. כמות הוצאות. ממוצעי ביקורות. שמעת על זה?
לא היו משחקים טובים? :lol:
ריבירת' ממוצע 93. אסטרובוט 95. שני משחקי 2024 הראשונים בממוצע הביקורות של OC. :lol: מתי בפעם האחרונה היו לסוני באותה שנה שני משחקים עם ממוצע מעל 90? שווה בדיקה.

אבל שוב תודה שאתה מקל על הקוראים להבין מי מנפיץ דברים שלא מתכתבים עם המציאות.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 21 דצמבר 2024, 01:43

כלומר שני רימייקים, משחק gaas טוב+ ומשחק מקורי אחד, שהוא אמנם מצוין אבל קצר ובקושי aaa. אז כן, שנה לא טובה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 דצמבר 2024, 07:36

קאז. גיימרים בסטים שיחקו השנה במשחקים של 2024 רק 15% מהזמן שלהם, השאר היה משחקי בקלוג וGAAS וזה נתון גבוה ממה שהיה בשנה שעברה.
מה אני מנסה לומר לך? הבעיה של הדור המשעמם הזה היא לא סוני או מייקרוסופט, הדור בכללי משעמם, אין בו קפיצות טכנולוגיות מרשימות ואנשים משחקים בקלוג.

https://www.pcgamer.com/games/only-15-p ... d-in-2024/

שוב, המצב היה גרוע יותר ב2023. וזה לא בגלל "עליית הGAAS " או איזה שיט, אם היו משחקי סינגל טובים בדור הזה (מלבד BG3 ופפ7 שלא מעניינים את כולם) אנשים היו משחקים דברים חדשים.

שהגעת למצב שבשביל 99% מהגיימרים אין הבדל בין משחקים שיצאו ב2016 למשחקים שיוצאים ב2024 אז כן, זו שנה חרא וגם הקודמת לה חרא.
גם אצל סוני, גם אצל מייקרוסופט, וגם אצל צד ג'. הדור בבעיה אם המשחקים הכי עטורי שבחים של הדור זה דברים כמו רזי 4 ריימיק.

אתה יכול לקרוא נתונים ולהבין והכל טוב, אבל כשאתה מפעיל רק את הרציונל שלך ולא מנסה את המשחקים בעצמך, אתה לא מרגיש את השחיקה ואת הfatigue שמביאים איתם המשחקים החדשים, שוב, לא שאני מחרבן על אסטרו בוט (לא מסתיר שלא אהבתי אותו בניגוד לרוב) אבל שמשחק פלטפורמה שהוא לא מריו זוכה במשחק השנה זו תעודת עניות, לא לסוני, לא למייקרוסופט, לא לנינטנדו, זו תעודת עניות לדור כולו.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 21 דצמבר 2024, 11:18

InterAl כתב:כלומר שני רימייקים, משחק gaas טוב+ ומשחק מקורי אחד, שהוא אמנם מצוין אבל קצר ובקושי aaa. אז כן, שנה לא טובה.

כן, יש לך בעיה עם רימייקים למשחקים משנות ה-90 סופר מושקעים ויקרים שממציאים מחדש את הזיכיון?
לא הייתה לך כזו עם הרימייק של דד ספייס, או הרימייק הנוסף של RE או הרימייק VR שהוא גם קיבל.

המבקרים לא חושבים כמוך, וחשוב מכך (כי זה חלק מהדיון), שחקני הגרעין הקשה של פלייסטיישן לא חושבים כך.
אז שבלינג שחש 'נבגד' ע"י סוני ילך לשאול את לאסקין וסטיק מה הם חשבו על rebirth.

ומה אחד המשחקים עם הכי הרבה באז ל 2025 (למרות שלא יהיה בלעדי לPS)? רימייק ל MGS3. ועל מה גלאס איבד את הראש השנה? רימייק לדרגון קווסט. ומה כולם מצפים מסקוור להכריז כבר שנים? על רימייק של משחק FF שהופיע בדליפה של נוידיה.

אסטרו בוט הוא 11 שעות ל main story. מה רע? הרי יכול להיות שאם היה יותר ארוך הוא היה מקבל ציונים נמוכים יותר. ואז לא הייתה זוקף לזכותו שהוא 25 שעות אלא היית אומר שהוא נמרח והוא לא מגוון מספיק לאורך 25 השעות.
המשחק כבר קיבל תוכן נוסף מאז השיגור.

יופי, אם את HD2 אתה מכנה כטוב+ כשיש לו ממוצע 83, איך תכנה את Stellar Blade, בלעדי מקורי עם ממוצע 82? ואיך תכנה עוד בלעדי מקורי עם ממוצע 77? הנה עוד 21 ו 23 שעות של AAA בלעדי, אם אתה מתעקש לספור שעות.

וזה בלי מנות צד לכאורה כמו רימאסטר ל TLOU2 (ממוצע 90), הורייזון רימאסטר (85), DLC של ל FF16, עוד משחק GAAS בלעדי בקונסולות של miHoYo. עוד משחק GAAS בלעדי לקונסולות שיצא רק החודש שפונה לקהל חדש עם ממוצע 80.

אני אמור לחשוב שיש הבדל משמעותי לרעה כנגד 2024 לעומת השנים האחרונות של פלייסטיישן? קשקוש.

glass man כתב:קאז. גיימרים בסטים שיחקו השנה במשחקים של 2024 רק 15% מהזמן שלהם, השאר היה משחקי בקלוג וGAAS וזה נתון גבוה ממה שהיה בשנה שעברה.
מה אני מנסה לומר לך? הבעיה של הדור המשעמם הזה היא לא סוני או מייקרוסופט, הדור בכללי משעמם, אין בו קפיצות טכנולוגיות מרשימות ואנשים משחקים בקלוג.

https://www.pcgamer.com/games/only-15-p ... d-in-2024/

שוב, המצב היה גרוע יותר ב2023. וזה לא בגלל "עליית הGAAS " או איזה שיט, אם היו משחקי סינגל טובים בדור הזה (מלבד BG3 ופפ7 שלא מעניינים את כולם) אנשים היו משחקים דברים חדשים.

אם Steam Replay היה קיים בדור הקודם אז היית יכול להשוות ובאמת להציג טיעון. כמו שזה עכשיו זה סתם נתון בלי הקשר שאי אפשר להגיד עליו כלום. אבל כמו שאמרת הנתון הזה הרבה יותר טוב לעומת שנה שעברה, וקרוב ל 2022 (17%) - אז לפי הנתון הזה אני לא רואה סיבה להגיד ש 2024 מתבלטת לרעה.

שנית, הנתונים האלה עד אמצע דצמבר. עד סוף החודש POE ורייבאלס יישיכו לככב (לא חושב שיצאו מחמשת המשוחקים מאז השיגור) וזה היה משפר עוד יותר את הנתון ל 2024. אבל אז היית מעקם את האף ואומר GAAS.

עוד מעט יהיו לך נתון יותר טוב. סטים יפרסמו את רשימת רבי-המכר שלהם ואז תוכל להשוות כמה משחקים שיצאו ב 2024 נמצאים בקטגוריית פלטינום וזהב, לעומת שנים שעברו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 דצמבר 2024, 13:54

Hypno כתב:בניגוד לאחרים שממהרים להצמיד תיאורים של 'הכי הכי', אני לא אמרתי שום דבר בומבסטי (וכמו שרואים ברשימת המועמדיות, לא מחזיק מים).

הספינים, הספינים. מה לעזאזל קשור במה אני משחק? אני יכול לאמוד על טיבה של שנה. כמות הוצאות. ממוצעי ביקורות. שמעת על זה?
לא היו משחקים טובים? :lol:
ריבירת' ממוצע 93. אסטרובוט 95. שני משחקי 2024 הראשונים בממוצע הביקורות של OC. :lol: מתי בפעם האחרונה היו לסוני באותה שנה שני משחקים עם ממוצע מעל 90? שווה בדיקה.

אבל שוב תודה שאתה מקל על הקוראים להבין מי מנפיץ דברים שלא מתכתבים עם המציאות.

כן, צודק, לא קראת ל-2024 אחת השנים הכי טובות בהסטוריה של פלייסטיישן, המצאתי את זה :roll:
IMG_1230.jpeg
IMG_1230.jpeg (711.79 KiB) נצפה 2462 פעמים

אופסי...

קאז, אף אחד לא חושב שזאת הייתה שנה מרשימה של סוני. אף אחד. אתה לבד בזה. ולהתחשב בזה שלא שחקת אף משחק גדול של 2024.. לפעמים עדיף לא להביע דיעה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 דצמבר 2024, 15:10

קאז, דור שצריך להעיר קלאסיקות כמו Dragon quest 3 מהקבר כדי להיות שווה משהו, זה דור פח נקודה. דור שצריך לעשות "רימיקס" לדד ספייס 1 ורימיקס לרזי 4 זה דור פח נקודה.

דור טוב לא צריך להישען על קלאסיקות עבר או להתבסס עליהן, דור חדש מביא איתו את הקלאסיקות שלו ומשאיר חותם משלו. זה מה שאתה לא מבין.

הריימיקים/ריימיקסים הם לא הבעיה עצמה. הם מלמדים את הילדודס/מבקרים/מפתחי ג'וניור מה זה game design איכותי יש לזה מקום וכולנו נרוויח מזה, אבל זה אף פעם לא יכול להיות המנה העיקרית, ורק בדור העלוב הזה הריימיקים הפכו להיות המנה העיקרית שבאה מקום משחקים חדשים, לכן זה דור עלוב ותמיד ייזכר ככזה.

אה וגם ייזכר כדור שבו ניל דרוקמן החליט שאחרי "גברים בחלל" הגיע הזמן ל"לסביות בחלל"

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 21 דצמבר 2024, 18:49

DrKeo כתב:כן, צודק, לא קראת ל-2024 אחת השנים הכי טובות בהסטוריה של פלייסטיישן, המצאתי את זה :roll:

תמשיך את הציטוט...'מבחינת כמות תוכן בלעדי/בלעדי בקונסולות'.

אתה חושב שזו הייתה אחת השנים הגרועות של פלייסטיישן מבחינת כמות תוכן?
אז להלן רשימה.

משחקים מקוריים חדשים ב 2024 (כולל רימייקים מוחלטים):
ריבירת' - בלעדי - 92
אסטרו בוט - בלעדי - 94
סטלאר בלייד - בלעדי - 81
רייז אוף דה רונין - בלעדי - 76
הלדייברס 2 - בלעדי בקונסולות - 82
סיילנט היל 2 - בעלדי בקונסולות - 86
קונקורד - בלעדי בקונסולות - 62
פואמסטארס - זמין רק על פס5\פס4 - 57
לגו הורייזון - זמין גם על סוויץ' - 70
MLB24 - מולטיפלטפורם - 80

הוצאות מחודשות ב 2024 (כולל רימאסטרים ורימיקיים ברף נמוך יותר):
TLOU P2 רימאסטר - בלעדי - 90
הורייזון 1 רימאסטר - בלעדי בקונסולות - 85
אנטיל דון רימייק - בלעדי בקונסולות - 69

משחקים console-exclusives שהם ככל הנראה בגלל מעורבות של סוני?:
זנלס זון זירו - 73
אינפיניטי ניקי - 70

בלעדיים בקונסולה ללא מעורבות ידועה של סוני:
ווקונג - 76

הרשימה לא כוללת משחקי אינדי שאולי היו בלעדיים מסוג כלשהו כי אין לי איך לדעת אם זה זה קשור למעורבות של סוני.
ממוצעי הביקורות הפעם הם של MC.

את 2 הקטגוריות האחרונות נשים בצד.

סוני יזמו סה"כ 13 הוצאות ב 2024. 11 מהם או זמינים רק על הפס5 או שהפס5 היא הקונסולה היחידה שמציעה אותם.

אז במקום שתדבר מהבטן/מהאג'נדה, תעשה את ה legwork ותביא לנו את רשימת ההוצאות בשנים קודמות שלכאורה לטענתך גורמות ל 2024 להיות אחת השנים הגרועות ביותר של פלייסטיישן.

ורוצה לדבר איכות? כאשר תאגד את הרשימות תגיד לנו גם בכמה שנים קלנדריות קודמות סוני סיפקו ליין-אפ שכולל:

- 2 משחקי AAA חדשים מעל ממוצע 90.
- משחק AAA חדש מעל ממוצע 85.
- 2 משחקי AAA חדשים מעל ממוצע 80.
- משחק AAA חדש מעל ממוצע 75
- 2 הוצאות-מחדש עם ממוצע 85 ו 90.

כמו שציינתי, הפעם הבאתי ממוצעי MC שיהיה לך יותר קל לנבור בהיסטוריה של דור הפס3 והפס4. איסוף נתונים נעים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 דצמבר 2024, 23:50

ברור שמבחינת בלעדיים, על מה אתה חושב שדברנו? שנה טובה מבחינת בונוסי קריסמס של ההנהל? מה נסגר איתך? שנה מעפנה, כולם חושבים שזאת שנה מעפנה. אם אנחנו נדיבים אז נקרא לה שנה ״ממוצעת״. אתה לבד בזה חבוב, רשימות של אדם מטורף הן רשימות של אדם מטורף.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 דצמבר 2024, 03:44

Hypno כתב:
InterAl כתב:כלומר שני רימייקים, משחק gaas טוב+ ומשחק מקורי אחד, שהוא אמנם מצוין אבל קצר ובקושי aaa. אז כן, שנה לא טובה.

כן, יש לך בעיה עם רימייקים למשחקים משנות ה-90 סופר מושקעים ויקרים שממציאים מחדש את הזיכיון?
לא הייתה לך כזו עם הרימייק של דד ספייס, או הרימייק הנוסף של RE או הרימייק VR שהוא גם קיבל.

אם זה בא על חשבון משחקים מקוריים, כן, יש לי בעיה. אבל זה לא העניין. רימייק טוב ככל שיהיה לא נמצא באותה ליגה כמו משחק מקורי איכותי. מלבד אסטרובוט, לא הייתה שום יצירה מקורית איכותית באמת השנה, ולכן זאת שנה לא טובה. מאוד פשוט.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 22 דצמבר 2024, 09:35

חייב להגיד שמשחק פורטנייט בעולם של אלדן רינג עם בוס מדארק סולס 3 לא בדיוק היה בכרטיס בינגו שלי, אבל בסדר? לא ממש יודע מה לחשוב על זה. בכל אופן עברתי על ההיילייטס ולמרות שהיה מעט גיימפלי בקרב ההכרזות הבאמת מעניינות, עדיין נראה שקילי הרים את התערוכה הכי מרשימה שלו ובפער. יפה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 דצמבר 2024, 09:53

רק הקטע של המפה שמצטמצמת מזכיר את פורטנייט, סה"כ הקונספט די מקורי.
וכן, תערוכה מעולה. לא יודע אם הכי טובה שלו כי אני כבר לא זוכר מה היה בשנים קודמות, אבל אני ממש מרוצה ממנו.
גם לא היו פאדיחות כמו מישהו שנואם רבע שעה, או שמזרזים נאומים שצורה מביכה, והייתה התייחסות למה שקורה בתעשייה, ולא עלו הזויים מהקהל יחד עם המנצחים והודו לרב הרפורמי ביל קלינטון.

בכל אופן עדיין לדעתי הכי מרגש זה המשחק הבא של ג'וזף פארס, אני באמת לא יכול לחכות לשחק בו כבר... מזל שהוא יוצא עוד פחות מ-2 חודשים.
החלטתי בינתיים שאני משחק עם הילדים ב IT TAKES TWO, בריצה הקודמת הם היו קטנים מדי ולא הצליחו כל כך אז שיחקתי עם האשה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ואורח אחד