ספיידי 2 משחק חלש בעיני רוב הגיימרים.הוא לא הביא קפיצה בסגנון assassin creed 1 לassassin creed 1 2 או קפיצה בסגנון באטמן אסיילום לארקהם סיטי אם אתה רוצה השוואה יותר רלוונטית. הוא More of the same על דור חדש לגמרי. אינסומאנייק תמיד ככה, הם מוצאים איזו פרה בלי לחדש כלום, ואז חולבים לה את הצורה, זה מה שעשו עם ספיירו, עם ראצ'ט ועכשיו עם ספיידרמן.
זו הבעיה שאתה לא משחק במשחקים, אתה מסתכל על ממוצעים וחי בסרט שהם נותנים לך את התמונה המלאה' זכותך, אבל אל תצפה ממני להתלהב ממשחקים שאתה לא חושב בעצמך שהם שווים משחק, אם היית חושב שספיידרמן 2 שווה משהו היית כבר מתארגן על מחשב נורמלי שיכול להריץ אותו/PS5.
כאילו, המשחק הכי אהוב עלי בכל הזמנים קיבל ריימיק השנה וזה לא מספיק לי כדי שהשנה הזו תחשב טובה בשבילי, אז אתה רוצה שאני אתלהב מספיידי 2 השמרני וממשחק רשת שאין בו תוכן???1!!?!!
לגבי למה לא להתלהב מריימיקים? אינטר אמר הרבה יותר טוב ממני, ריימיקים זה ארוחה טובה, משחקים
חדשים זו ארוחת גורמה. Resident evil 4 וThe last of us 1
הם גם ברשימת הטובים של כל הזמנים שלי, זה עדיין לא גרם לי לחשוב ש2023 ו2022 הן טובות הן גם היו גרועות בעיני, וניסיתי את הריימיק של The last of us 1 ולא, לשחק בדיוק את אותו משחק ששיחקתי לפני 12 שנה לא יהפוך את 2022 לשנה טובה.
תעשה לי טובה לגבי הקשקושים שלך של "כולם מכירים את דרך הפעולה שלך" אני עקבי במשך שנים, אתה תמצא פוסטים שלי מ2020 שלא התלהבתי מספיידרמן של אינסומאנייק
ואתה תמצא פוסטים שלי מ2020 על זה שאני אנטי ריימיקים מובהק אתה פשוט מכריח אנשים להתלהב בכוח מהשנה הזו ומהדור הזה כמו שרונן הכריח בזמנו אנשים להתלהב מזה שGTA קיבל גרסה לDS כאילו זה מגהטון שיפצה על כל היובש הנינטנדואי הנוראי של אותן שנים
.
אתה יודע מה ההוכחה הכי גדולה שהפסדת בויכוח? ברגע שאתה נאלץ להזכיר דיון שלי עם אינטר כדי להוכיח שצדקת... אתה פשוט לא מסוגל לנצח את הטיעונים שלי כפרה.
אני סה'כ אמרתי שזה קטנוני להיתפס על כמה חודשים, וגם לאן לקחת את זה, אני סתם צחקתי עם אינטר אלה לא היו הודעות רציניות בכלל, לא מהצד שלי ולא מהצד של אינטר
.