נושא *לא* E3 2024

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: נושא *לא* E3 2024

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 דצמבר 2024, 00:19

הדמות של נוטי דוג… עיצוב סבבה. אם היא גם משהו צבאי כזה אז אני אוהב את הקרחת ולא שיער ארוך וציפורניים כמו ״חיילות״ רבות בצבאות אמיתיים

הקול של מי שהיא מקשקשת איתה במסך לא הסתדר לי בשיט מבחינת הגיל וגם הקול של הדמות הראשית די לא מסתדר לי עם הפרצוף שעשו לדמות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2024, 02:08

היא ציידת ראשים… ובכל אופן זה לא רק הקרחת, אבל עניין של טעם :)

מסכים לגמרי לגבי הקול של השנייה. מאוד לא מסתדר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 דצמבר 2024, 07:49

הדבר היחיד שמפריע לי בטריילר של אינטרגלקטיק, כמישהו שמסתפר גלח לבד עם מכונה כבר המון שנים, זה שהיא מחזיקה אותה הפוך. חוצמזה, הדבר הבא שחשבתי עליו היה "איזה באסה שאין מספיק שיער מציאותי ונראה שגם פה ויתרו". פעם היו מלחמות על זה בין amd עם tressfx ו Nvidia עם hairworks.. מה קרה?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 דצמבר 2024, 07:58

glass man כתב:בלינג אם אתה יכול לראות את זה ולא לעוף מהגרפיקה, אז החלטת להתבאס היום לא משנה מה נוטי דוג היו עושים. גם אם תהפוך את כל הדור הזה, לא תמצא משחק שהמים וההשתקפות שלהם, התאורה של החרב,ההשתקפויות של ה"בועז מעודה" הזו על חפצים זה משהו מטורף. ' המשחק ליגה אחרת מכל מה שהיה עד היום. כל כך טוב. משחק כזה מגניב עם וויבים כאלה, יפנים, מה לא נמאס מאווירת הדיכאון של TLOU ? זה מה שהיה עושה לך את זה לראות את הפורנו עינוים הזה חלק 3 בגרפיקה אפילו עוד יותר ריאליסטית? מיצינו היה נחמד.

אתה יודע שזה לא פייר להשוות את זה לקפיצה שUNCHARTED 4 הביא כי הפס3 היה דור מכוער, ומשחקי פס4 נראים טוב גם היום. אנשים קוטלים את נוטי דוג בצורה הזויה "המשחק האחרון שלהם" אנשים שיאכלו את הכובע שיבינו בטח איזה סקאלה מטורפת יש לכוכב הזה שהיא נשלחת אליו ושהמשחק נראה ככה בסקאלת עולם פתוח. האנשים שאתה תביא שלא עפים מהגרפיקה אלה אנשים שעדיין בהלם מהחשיפה והם עדיין מעכלים שזה לא המשחק שרצו. איזה ירידות על המשחק "נראה כמו DLC של קונקורד" לול הגזמות מפה ועד תימן. אני לא יודע לאיזו קפיצה גרפית ציפית בלינג באמת שאני לא יודע כי חוץ מפפ16 אנחנו משחקים עדיין במשחקים שנראים כמו משחקי פס4 וזה וסטוקר 2 ליטרלי הראשונים שנראים קפיצה גרפית מפפ16, אם זה לא מרצה אותך שום דבר לא היה מרצה אותך.
תמונה

למה לא פייר להשוות לקפיצה שקיבלנו עם הפס4? זה כל הקטע בדור חדש.

אל תשכח שבסוף קיבלנו קטע מעבר של משחק נוטי דוג חדש, לא ראינו גיימפליי. אישית אני מצפה להרבה יותר מקטע מעבר ממשחק שלהם על דור חדש ונראה שאתה היחיד שהתפוצץ פה מהגרפיקה, השאר לא דיברו על זה או ציינו לשלילה שלא הרשימה, אולי חוץ מקיאו שאמר שהיא ״אחלה״ (ממש התיאור שמצפים לו למשחק נוטי דור חדש :roll:) אז באמת לא ברור לי מה אתה רואה שם שכל כך מפוצץ.

אם באמת המשחק 60 פריימים אז הכל ברור לי, לא נקבל את מה שהם באמת מסוגלים לו במצב הזה. מצד שני נראה שיש אלמנט משמעותי של האק אנ סלאש ובמקרה הזה הז׳אנר מחייב 60 פריימים. הבאקלאש שהיו חוטפים על משחק האק אנ׳ סלאש ב 30 פריימים היה גורם לבאקלאש הנוכחי של אסיאתית קירחת בחלל להראות כמו משחק ילדים.

בכל אופן זה עדיין נוטי דוג וזה אולפן עם מוניטין של מושלם, לעולם לא הוציאו בהיסטוריה שלהם משחק שהוא באמת נפילה או אפילו אכזבה מבחינה ביקורתית אז מן הסתם מגיע להם וואחד קרדיט גם אם היו חושפים שהם עובדים על אדפטציה משלהם ל My little pony אז נחכה ונראה.

בכל אופן, בסוף הגענו למצב שה TGA זה ה E3 האמיתית שמפיצות שומרות עבורו את החשיפות וההכרזות המפוצצות שלהם, לא הסטרימרים הפנימיים שלהם. כנראה הן רוצות ומחפשות את האפקט של הקהל וה Show והלייב שכל כך חסרים להם עם המחסור של E3 אז זאת הפלטפורמה הטובה הבאה שהם מצאו. זה ללא ספק היה ה TGA הכי גדול וחשוב שהיה, עם המון הכרזות ושמות גדולים עבור קהל הקור. לגמרי בסקאלה של E3 מהבחינה הזאת.
ג׳ף קיילי לא חלם על זה בטח שמטקס יחסית שולי שמפרגנים לו במקרה הטוב טריילר גדול נוסף של משחק שקיים בין כל חשיפות האינדי הוא יגיע למעמד של האירוע המצופה של השנה וה E3 הנוכחי בתעשייה. הסגירה של E3 בטח היתה החדשה הכי טובה בחייו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 דצמבר 2024, 08:42

כן ה VO של הסוכנת על המרקע טלוויזיה על הפנים, בתמונה היא נראית סוכנת מחוספסת וסמכותית סטייל ג׳ודי דנץ בסרטי ג׳יימס בונד, בפועל נשמעת כמו תיכוניסטית. WTF

עשיתי סיבוב הבוקר ביוטיוב, שמעו הבאקלאש כלפי האחרון של נוטידוג עצום. בחיים לא היתה להם חשיפה שהדיסלייקים גדולים פי 2 ויותר מהלייקים, זה חסר תקדים. התגובות קוטלות גם כלפי הגיבורה הראשית וגם זה נראה שהרבה מהאמון והמוניטין של נוטי דוג אבדו. הרבה תגובות מסתלבטות סטייל ״אני אחכה לרימייק שיצא אחרי שנה״ וכאלה. המפתחת הזאת התבזתה והתבזבזה לאורך כל הדור הזה ורואים בשטח איך זה פגע בשם ובקרדיט שלהם.

נתוני הצפייה גם לא מרשימים במיוחד בהתחשב בגודל המשחק. רואה הרבה סרטוני תגובה סטייל ״נוטי דוג גמורים״ או כאלה שמביעים אכזבה מהחשיפה ומה לעזאזל וכו׳

לא ציפיתי שפרויקט של נוטידוג יקטל ככה ושיהיה כל כך מעט הייפ ואמון לגביו, הרי המעריצים כל הזמן ביקשו וציפו למשחק נוטי דוג בחלל עוד מ TLOU הראשון שהכיל כל מני כרטיסי משחק שאוספים סביב עולם מד״בי והנה קיבלנו את זה ואלה התגובות. לדעתי נוטי דוג עצמם ממש ממש לא ציפו לזה.

הבעיה זה שהמשחק לא סיפק את הוואו אפקט המצופה מבחינה טכנית שאנשים יהיו בהלם שבכלל דבר כזה רץ על הקונסולה (בהשוואה הרבה מהתגובות לטריילר של הוויצ׳ר הן בדיחות סטייל המחשב שלי הולך להתפוצץ), הגיבורה הראשית מעוצבת רע ונראה לי לאנשים באמת עלה ה WOKE עד לגרון וכל מה שמריח אפילו קצת מזה זוכה מיידית לבאקלאש מטורף וגם כאמור נוטי דוג התבזבזה והתבזתה בדור הזה מה שגרם לאובדן מוניטין מסוים.

הכל ישכח בהנחה שהמשחק יעמוד ברמת האיכות המצופה מהם אבל עד אז, יש להם הרבה אמון להשיב והייפ שצריכים לבנות איכשהו בתוך כל האווירה הזאת.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 דצמבר 2024, 09:29

הבדיחות על הרימייק הן במקום עם סוני. סורי. :) התגובה עם הכי הרבה לייקים בטריילר בערוץ של סוני היא ''הטריילר כבר בן שעתיים? איכס. נדרש רימייק''.

תראו, ITHP הוא משחק של מינימום שנת 2026 (כנראה בסופה). אם ''עובדים עליו'' מאז 2020, זה כנראה בעיקר בשלבי קונספט וכאלה, וההפקה היותר מאסיבית התחילה אחרי הנטישה של TLOU2 אונליין או איך שלא קראו לו. ובדרך היו גם רימייק ל TLOU1 ורימאסטר לTLOU2 וגרסת מחשב וכו'. וכן, שמעתי שכל הדברים אלה לא לוקחים בכלל משאבים מהמפתחת - אבל איכשהו לא נראה לי שזה המצב. אני חושב שאם ND היו ממוקדים במשחק הזה בלבד מאז 2020, הוא כבר היה בחוץ.
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 דצמבר 2024, 09:42

משום מה לא הוזכר, אבל Hazelight הציגו את המשחק הבא שלהם שהוא לגמרי it takes two two - Split fiction:

כנראה המשחק הכי נכון עבורי כי הוא הזדמנות נהדרת לחזור לשחק עם הבן שלי שצלח איתי את It takes two.

לגבי Intergalactic לא יודע מה הקובלנות, מה זה משנה שהגיבורה היא ממוצא אסייתי, בכלל לא שמתי לב עד שציינו את זה פה. נשמע לי מדהים שהם בחרו לעשות משהו חדש ועוד כsci fi.

אני דווקא מאוד אוהב את הDiversity של Naughty dog, העובדה שTLOUS2 כולל בתפקידים הראשיים יהודייה וקוראני זה ממש מגניב, למען האמת בהתחלה המשחק מסביר כל מיני דברים קטנים על יהדות ואני אישית מאוד אהבתי את הTouch הזה.
ספויילר: הצג
גם הביקור בבית כנסת בחלק הראשון בסיאטל הוא ממש יפה. Dina היא דמות סופר מעניינת.

גם המתח המיני
ספויילר: הצג
מהעובדה שדינה היא דמות דו ויש לנו מערכת יחסים תחרותית בתוך החבורה כולל הריון.

לגבי השאר עדיין אני לא מתלהב (בטוח יקרה בעתיד כשיוצג יותר) - Turok נראה כמו coop שלא הרשים ממה שהוצג, Witcher לא הראו כלום ואישית לא סבלתי את Siri בשלישי, היא היתה הדמות הכי מעצבנת וקו העלילה שלה הכי חלש בהפרש, אונימושה לא הוצג כלום באמת.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2024, 10:23

כן הוזכר!!

Laskin כתב:
הכי מגניב בהפרש לדעתי היה split fiction. ג׳וזף פארס הפך להיות אחד היוצרים הכי חשובים בתעשייה היום. המשחק נראה מושלם.

ועוד המשחק יוצא עוד איזה 3 חודשים!
איזה צוות מדהים הייזלייט. מתפוצצים מיצירתיות.
מת לשחק את זה עם הילדים/האשה כבר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 דצמבר 2024, 10:33

Split fiction אכן נראה מושלם. כאילו לפי הטריילר מבחינת גיימפליי זה 10 מתוך 10. מה אפשר לבקש יותר ממשחק בסגנון הזה בכלל, יש בו הכל.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 דצמבר 2024, 12:07

בלינג, כמו שאמרת זה משחק האק אנד סלאש, אין סיכוי שנוטי דוג היו עושים 30FPS לא הייתי נוגע בזה עם מקל ולא רוב האנשים. הגרפיקה מעיפה לי ת'ראש כי אני בטוח שככה תראה הגרפיקה במשחק עצמו פחות או יותר (כמובן עם קצת פחות סינמטיות) ולא ראיתי שום סימן לזה שהקטע הספציפי ששמתי הןא לא הגרפיקה של המשחק עצמו.והיא טובה יותר מכל משחק אחר שראיתי בדור הזה.

על זה שהבקלאש עצום, כן, אין מה לומר, לא יפתיע אותי אם זה יהיה המשחק הכי פחות פופלארי של נוטי דוג בפער מבחינת מכירות, או המשחק שיאלץ אותם להפוך למפעל של משחקי
THE LAST OF US ואנצרטד וזה מעציב אותי מאוד.שוב, אני מבין מאוד למה הבקלאש מגיע. הייתי מעדיף בהרבה, דמות ראשית יפהיפיה, נגיד של איזה שחקנית מהפנטת שאתה לא יכול להפסיק להסתכל עליה מרוב שהיא יפה כמו נגיד אנה דה ארמס או משהו כזה, בטח שאיזו דמות שנראת כמו לסבית שהולכת להפגנות פוליטיות זו לא היה החלום שלי שקמתי בבוקר לראות את המשחק של נוטי דוג וכן אנשים בהלם ואני גם בהלם,דרוקמן החליט שהוא עושה משחק בשביל אנשים בERA אני זורם.

זורם כי כמו שאתה אומר לא עשו משחק רע, זורם כי זה נוטי דוג ואחרי 1 THE LAST OF US אני אלך איתם תמיד, אבל כן גם אני מתחיל לזהות פה תהליך הדרדרות של נוטי דוג בעיני הקהל שאני לא יודע עד כמה הם יוכלו להתאושש ממנו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2024, 15:05

לא נראה לי שאפשר להסיק על מכירות בגלל הבקלאש הנכחי.
אם המשחק יהיה ממש מעולה הוא ימכור ממש טוב.

לגבי זמני הפיתוח שדיברו פה - בשום אופן אני לא רואה משחק של נוטי דוג מפותח ב-4 שנים בלבד היום, בטח לא משהו כזה שלא ממחזר נכסים, אז גם אם כל החברה הייתה עובדת עליו במרץ מ-2020 - זה עדיין היה משחק של 2026. וכן, אני חושב שמדובר במשחק של 2027, ויש מצב שה-60 פריימרים יישמר לגירסת הפס6 בלבד, לפחות עם התאורה הזו והRT.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 דצמבר 2024, 15:38

אז אתה טוען שלא הייתה כל השפעה ל tlou 2 online והרימאסטר וגרסאת המחשב? :? השפעה שולית של כמה חודשים? :?. כלומר nd היא חברה של משחק אחד בדור כרגע? למרות שהם שני צוותים ובלה בלה בלה?
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 דצמבר 2024, 17:36

א. מי אמר שהמשחק החדש הוא קפיצה גדולה מTLOUS2? זה לא כזה ברור מהסרטון, הוא נראה מאוד דומה לTLOUS2.
ב. המשחקים של Naught dog זה משחקי מסדרון, התאורה תפורה שם מכל כיוון, שעה קבועה ביום, סביבות יחסית קטנות, גם אם יהיה RT יכל להיות שהוא יגמר ברמת השתקפויות וצל בלבד שהPS5 Pro יכולה לעשות כמו שצריך. גם בPS4 הם עשו יופי של השתקשפויות בTLOUS2, פשוט הכל היה מחושב מראש.
ג. המנוע של TLOUS2 רץ יופי ב-60 פריימים בPS5 הבסיסית, משאיר פתח לקוות שגם המשחק הזה פשוט בלי RT.
ד. לגבי תאריך אין לי ספק שזה משחק של 2027 או ממש סוף 2026, סוף דור, אחרת היה תאריך. סוני אלופים בלזרוק סרטוני CGI או in engine on pc, הם עשו את זה עם כל משחק Naught dog אפשרי מאז הPS3.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2024, 18:23

Klayman כתב:אז אתה טוען שלא הייתה כל השפעה ל tlou 2 online והרימאסטר וגרסאת המחשב? :? השפעה שולית של כמה חודשים? :?. כלומר nd היא חברה של משחק אחד בדור כרגע? למרות שהם שני צוותים ובלה בלה בלה?

דחייה של שנה בערך. אני רק אומר שגם בעוד שנה המשחק לא יהיה מוכן וכנראה גם לא בעוד שנתיים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 דצמבר 2024, 18:30

Death_119 כתב:א. מי אמר שהמשחק החדש הוא קפיצה גדולה מTLOUS2? זה לא כזה ברור מהסרטון, הוא נראה מאוד דומה לTLOUS2.
ב. המשחקים של Naught dog זה משחקי מסדרון, התאורה תפורה שם מכל כיוון, שעה קבועה ביום, סביבות יחסית קטנות, גם אם יהיה RT יכל להיות שהוא יגמר ברמת השתקפויות וצל בלבד שהPS5 Pro יכולה לעשות כמו שצריך. גם בPS4 הם עשו יופי של השתקשפויות בTLOUS2, פשוט הכל היה מחושב מראש.
ג. המנוע של TLOUS2 רץ יופי ב-60 פריימים בPS5 הבסיסית, משאיר פתח לקוות שגם המשחק הזה פשוט בלי RT.
ד. לגבי תאריך אין לי ספק שזה משחק של 2027 או ממש סוף 2026, סוף דור, אחרת היה תאריך. סוני אלופים בלזרוק סרטוני CGI או in engine on pc, הם עשו את זה עם כל משחק Naught dog אפשרי מאז הPS3.

מסכים איתך, נראה פלוס 20-15 אחוז מעל TLOU2 בעיניים הלא מדעיות שלי. גלאס משום מה רואה פה קפיצת דור מטורפת…

וכן ברור שה 60 פריימים לא מאפשרים להביא את הקפיצה המצופה של ה 100 אחוז. זה מגביל מאוד.

לאסקין אין לי ספק שבלי factions וכל הקשקושים המשחק הזה היה בחוץ ב 25 גג. נוטי דוג תמיד היו יעילים באופן יחסי

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2024, 19:16

אין מצב.
בין אנצ׳רטד 4 לtlou2 עברו יותר מ-4 שנים וזה אותו דור, עבדו על tlou2 יותר כמו 5 וחצי שנים… פה מדובר על מנוע לדור חדש, עם פירוט גבוהה בהרבה, מערכת תאורה חדשה, הכל מאפס… אין שום סיכוי לעשות דבר כזה ב-5 שנים עם רמת הפרפקציוניזם של נוטי דוג.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 דצמבר 2024, 19:20

bling כתב:כן ה VO של הסוכנת על המרקע טלוויזיה על הפנים, בתמונה היא נראית סוכנת מחוספסת וסמכותית סטייל ג׳ודי דנץ בסרטי ג׳יימס בונד, בפועל נשמעת כמו תיכוניסטית. WTF

אני לא חושב שזו אותה הדמות בכלל. על המסך זו כנראה היילי גרוס, שכתבה עם דרוקמן את TLOU2 (וכתבה בעונה הראשונה של Westworld). בתמונה זו כנראה מישהי אחרת בכלל שעוד לא חשפו, אבל סך הכל יש פה קאסטינג חזק.
האסתטיקה של הדמות הראשית, זה כבר עניין של השחקנית שסרקו ואיך סרקו... אבל בוא, זה לא שדמות ראשית מכוערת זה משהו שהפריע לי באיזשהו משחק GTA בעבר.

DrKeo כתב:ובנוגע למשחק של נוטידוג, אותי הם דווקא קנו ובגדול. SCI FI חלל שנות ה-80 עם וייבים מאוד חזקים של בחזרה לעתיד (בעיקר בגלל המותגים) זה לדעתי אחלה של SETTING.

אני באותו מחנה שהשטויות האלו קונות אותו. זה לא רק וייבים של בחזרה לעתיד אלא גם של אקירה, הנוסע השמיני (אם כבר מדברים על דמות נשית קרחת), והבריחה מניו-יורק/LA.
בעצם, זה אולי כבר וייב של תחילת שנות ה-90? התקדמו פה מהמיקסטייפ של סטארלורד ל-Jukebox עם דיסקים, ואלו הגיעו קצת יותר מאוחר. ככה או ככה, זה יהיה ממש קרימינלי אם הם לא ישיגו זכויות לביסטי בויז.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 דצמבר 2024, 19:24

Laskin כתב:אין מצב.
בין אנצ׳רטד 4 לtlou2 עברו יותר מ-4 שנים וזה אותו דור, עבדו על tlou2 יותר כמו 5 וחצי שנים… פה מדובר על מנוע לדור חדש, עם פירוט גבוהה בהרבה, מערכת תאורה חדשה, הכל מאפס… אין שום סיכוי לעשות דבר כזה ב-5 שנים עם רמת הפרפקציוניזם של נוטי דוג.

שכחת שהם עשו את ההרחבה לאנצ׳רטד 4 בין לבין. ומי אמר שזה מנוע חדש לחלוטין וכביכול איזה משהו מטורף שבנו פה. זה לא נראה ככה על פניו. גם המנועים של משחקי הפס4 שבאמת גם הראו קפיצה דורית מרשימה בהרבה נבנו על המנוע שלהם מתקופת הפס3.

אין מצב שנוטי דוג מאה שנה לתוך הדור לא היתה מצליחה ב 25 כבר לשחרר משחק מלא חדש. לא קונה את זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2024, 19:43

תלוי בהיקף והשאפתנות של הפרויקט. ונראה שזה משהו חדש לגמרי לנוטי דוג, והם צריכים להוכיח את עצמם שוב. הם הרי לא מכוונים למשחק של 85-88.
משחקי AAA ברמה הגבוהה ביותר לוקחים היום בערך 5-7 שנים.
לגבי המנוע - נראה שיפור גדול מאוד בכל הקשור לתאורה וכו, וזה בהחלט דבר שלוקח המון זמן לעשות על מנוע משלהם, זה לא שהם עברו לאנריל או משהו, ואפילו לאנריל לקח המון זמן עד שאנחנו רואים תוצאות (וגם להן יש בעיות רבות).
למה זה לגמרי סביר שCDPR יעבדו על משחק חדש במשך 7+ שנים ונוטי דוג לא? הרי בין הוויצ׳ר לסייברפאנק עברו רק חמש שנים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 דצמבר 2024, 20:44

להבנתי היא סוכנת כמו סוכן של שחקני קולנוע. כלומר הדמות הראשית היא סוג של "אקדח להשכרה" והסוכנת עובדת בשבילה, המטרה שלה היא להשיג לה עבודות. אז היא לא אמורה להיות איזו דמות מסתורין סופר מגניבה, היא ארי גולד מהפמליה עם רטיה :)
כמו שגיא אמר זאת היילי גרוס, והיא לא רק נראת כמו היילי גרוס היא גם נשמעת כמוהה. אז אני משער שהיילי משחקת את עצמה. היא הייתה שחקנית לפני שהיא עברה לכתיבה, אז לא תלוש שהיא משחקת את הדמות.

בנוגע לגרפיקה, אני תוהה למה נוטידוג מכוונים. המנוע שלהם בפס4 הוא 100% אפיה, הכל שם אפוי לגמרי. זה אומר שיש שם כמעט אפס דינאמיות בשלב ובטח שאין דברים כמו שינויים של תאורה במהלך השלב. אז אם נוטידוג הצליחו לקחת את הרמה הגרפית של TLOU2, ולממש אותה ב-60FPS כשהכל דינאמי במקום אפוי - זה מרשים מאוד (ומן הסתם הגרפיקה כן עליה מסויימת מ-TLOU2). השאלה מה המשחק הזה דורש מהמנוע, משחק חלל נשמע כמו משהו שדורש תאורה דינאמית אבל לכו תדעו איך ממשו אותו. יורדים עם חללית לכוכב לכת בצורה רציפה? הוא עולם פתוח? הוא שלבים סגורים שסתם נטענים בזמן סצנת מעבר? אפשר לשלוט בחלילת או שהיא סתם HUB? מי יודע.

וכן, אני יודע שאם זה פשוט TLOU2+ גרפית אבל הכל דינאמי זה בייסיקלי משהו מרשים לחבר'ה של DF וזהו, לניתוחים גרפים ותצוגות "ואו איך הם השיגו את זה" אבל הלקוח קצה הממוצע לא באמת רואה את ההבדל. אבל אם זה המצב, המשחק יוכל להשיג הרבה יותר מבחינת עיצוב שלבים, גיימפליי וחופש לצוות שבונה את המשחק. אז כן יש שם השפעות שיגרמו לשחקנים להגיד בסוף ואו, אפילו אם לא תראה כמו קפיצה אדירה.

הדבר היחיד שאני יכול להגיד ב-100% הוא שהטריילר 60FPS ושיש בו השתקופויות RT:
aaa.jpg
aaa.jpg (467 KiB) נצפה 2214 פעמים

שימו לב לזרוע שמשתקפת בעצמה, כמעט בלתי אפשרי להשיג את זה בלי השתקפויות RT. ואלה לא סתם השתקפויות RT, מדובר בהשתקפויות RT ברמה מאוד גבוהה שחלות גם על משטחים מחוספסים ב-60FPS. זה מרשים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 דצמבר 2024, 21:54

דודי, אין מצב שזה משחק לינארי אני מוכן להתערב על כל סכום שבעולם. אמנם לא ברור אם יש פה כמה כוכבים שנוכל לטייל בהם כמו סטארפילד (לא נראה לי) או פשוט כוכב ענק חייזרי שהיא נשלחת אליו,(הכי סביר) אבל ההימור שלי שיהיה פה לפחות עולם פתוח בסקאלה של אלדן רינג מנימום, ושהמשחק הזה יהיה 180 מעלות מכל מה שהתרגלנו מנוטי דוג.
כולל כמובן אולי אפילו אפשרויות בחירה בדיאלוגים או עלילה לא לינארית בצורה אחרת שאלה דברים שנרמזו כבר, דרוקמן אמר כבר לא לצפות לאותה חוויה 1:1 של המשחקים הקודמים יהיו שינוים גדולים מהנוסחא שלהם ביותר מדרך אחת.

הכל בולשיט וזה משחק מסדרוני? אז דרוקמן יצטרך להתמודד עם הרבה יותר באקלאש ממה שהוא מתמודד עכשיו, משחק לינארי מסדרוני שנראה ככה לא קביל גם בעיני גם אם לוקחים בחשבון את ה60FPS שהאק אנד סלאש דורש.

אני בטוח שהעולם הפתוח הזה יגרום להרבה אנשים לאכול את הכובע ומפה יגיע הWOW שאיך משחק עולם פתוח נראה ככה.

בגדול? אני אפשר רק למחוא כפיים לנוטי דוג שהם ממציאים את עצמם מחדש. זה לא המשחק הכי מצופה שלי מהתערוכה, המכשף 4 זכה לכבוד הזה וסירי מעניינת אותי יותר והמסע שנעבור איתה מעניין אותי יותר מהמשחק של נוטי דוג הפעם, אבל עדיין נוטי דוג לקחו אצלי את המקום השני בתערוכה הזו שזה מכובד בהחלט.

בלינג, כמו שכתבתי,אני בטוח שתראה את הסקאלה של המשחק הזה תדבר אחרת, לגבי הגרפיקה שלו הוא היה מעשן את TLOU2 גם אם היה לינארי ונראה ככה אבל עוד יותר שתראה את המרחבים הפתוחים של הכוכב הזה.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 14 דצמבר 2024, 22:05

אני מאוד אהבתי את הטריילר. זה לא טריילר מטורף ואין פה איזה רגע שהפיל אותי לרצפה, אבל אהבתי את הוייב, אהבתי מאוד את העיצוב של החרב אור והאקדח, ורק המחשבה על משחק בסקאלה שבין DMC לסקירו בערכי ההפקה של ND גורמת לי להתגרד מהתרגשות. במיוחד אחרי מה שהם עשו עם הגיימפלי של TLOU 2.
אם כבר עיצוב שלא אהבתי אז הרובוט אויב שרואים בסוף לא הרשים אותי בכלל ונראה סתמי, אבל אני מאמין שזה אויב אחד מתוך רבים ושלא צריך לקפוץ למסקנות. הדמות עצמה נראית ממש אחלה וכך גם כל שאר השפה העיצובית של המשחק לדעתי.
למי אכפת מה המוצא האתני שלה... אנשים משליכים את הפחדים הגדולים שלהם על כל רמיזה למה שלא תואם במדיוק את מה שהם רצו. מזכיר לי את השמועות מרחיקות הלכת שהתרוצצו לגבי TLOU 2 ואבי במיוחד אחרי הדליפה של הספויילרים, וכולנו ראינו איך זה היה במשחק האמיתי בסוף.
ביום שND יעשו הרצאת ווק בלי שום תכלית למשחק אני אהיה שם לבקר אותם ברגע הראשון, אבל עד היום הם הראו טוב טעם ובעיקר דגש על סיפור טוב ואמיתי לפני כל דבר אחר כמו מסרים כאלו ואחרים, אז אני כרגע ממש לא חושש.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 דצמבר 2024, 23:37

Laskin כתב:תלוי בהיקף והשאפתנות של הפרויקט. ונראה שזה משהו חדש לגמרי לנוטי דוג, והם צריכים להוכיח את עצמם שוב. הם הרי לא מכוונים למשחק של 85-88.
משחקי AAA ברמה הגבוהה ביותר לוקחים היום בערך 5-7 שנים.
לגבי המנוע - נראה שיפור גדול מאוד בכל הקשור לתאורה וכו, וזה בהחלט דבר שלוקח המון זמן לעשות על מנוע משלהם, זה לא שהם עברו לאנריל או משהו, ואפילו לאנריל לקח המון זמן עד שאנחנו רואים תוצאות (וגם להן יש בעיות רבות).
למה זה לגמרי סביר שCDPR יעבדו על משחק חדש במשך 7+ שנים ונוטי דוג לא? הרי בין הוויצ׳ר לסייברפאנק עברו רק חמש שנים.

הוויצ׳ר 4 נתפס בעיני כפרויקט אפילו גדול יותר עם כל ההתפצלויות העולם הענק והמאות שעות של תוכן שיש שם וכל זה ברמת הגרפיקה וההפקה הכי גבוהה שיש (לא פחות מנוטי דוג ביחס לז׳אנר שלהם)

בנוסף CDPR עבדה על להשלים באמת את סייברפאנק לא מעט זמן, הוא לא באמת יצא בתאריך המקורי, זה לא היה המשחק והחזון המלאים ובגלל זה הם ככה חטפו על הראש.

נוטי דוג דור קודם הוציאו שני משחקים ראשיים גדולים פלוס הרחבה מושקעת עם הרבה בשר. ללא הסחות דעת אין מצב שהם לא היו מספיקים 2 משחקים גדולים בדור אחד.

גלאס: מצד אחד אתה אומר שהגרפיקה הזאת במשחק לניארי לא מתקבלת על הדעת גם ב 60 פריימים. מצד שני אתה טוען שגם כגרפיקה במשחק לניארי זה מעשן את TLOU2 שזה נשמע לי קפיצה מרשימה מאוד, אם זה המצב אז למה זה לא מתקבל על הדעת ולא מספק?

ואם אתה אומר שכמשחק לניארי גם ב 60 פריימים זאת גרפיקה מאכזבת אז הנה הבנת למה אנשים לא עפו מהטריילר ויזואלית. לא קיבלנו עדיין פרטים על מבנה גיימפליי ולא ראינו את הגרפיקה הזאת בעולם פתוח, מה שיש לנו הוא רק המחשבה לאיך זה נראה בשלב מסדרון סינמטי. זה שאתה רץ עם הדימיון זה יופי אבל זה לא אומר שזאת הולכת להיות המציאות בפועל. נחכה ונראה
נערך לאחרונה על ידי bling ב 15 דצמבר 2024, 07:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2024, 00:04

אני לא יודע אם זה יהיה משחק חלל פתוח או משהו מאוד לינארי, אבל הקונספט של משחק h&s מנוטידוג נשמע לי מדהים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 דצמבר 2024, 08:08

Laskin כתב:
Klayman כתב:אז אתה טוען שלא הייתה כל השפעה ל tlou 2 online והרימאסטר וגרסאת המחשב? :? השפעה שולית של כמה חודשים? :?. כלומר nd היא חברה של משחק אחד בדור כרגע? למרות שהם שני צוותים ובלה בלה בלה?

דחייה של שנה בערך. אני רק אומר שגם בעוד שנה המשחק לא יהיה מוכן וכנראה גם לא בעוד שנתיים

מעריך את הדחייה ב לפחות שנה וחצי-שנתיים.. הם היו all in על factions( תודה בלינג, שכחתי את השם שלו), עד שביטלו אותו שנה שעברה. הם גם אמרו שהוא בפיתוח כל הזמן ועובדים עליו. אז כמה משאבים ithg כבר יכל לקבל? כשאתה בעומק של פרויקט אחד, מאוד קשה לעשות שיפט, בטח למשהו חדש לגמרי. ועד שהתניעו את העבודה בתכלס? כנראה רק בשנה שעברה, כשביטלו את factions לפני שהודיעו רשמית.
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים