bling כתב:תלוי בהיקף והשאפתנות של הפרויקט. ונראה שזה משהו חדש לגמרי לנוטי דוג, והם צריכים להוכיח את עצמם שוב. הם הרי לא מכוונים .
גלאס: מצד אחד אתה אומר שהגרפיקה הזאת במשחק לניארי לא מתקבלת על הדעת גם ב 60 פריימים. מצד שני אתה טוען שגם כגרפיקה במשחק לניארי זה מעשן את TLOU2 שזה נשמע לי קפיצה מרשימה מאוד, אם זה המצב אז למה זה לא מתקבל על הדעת ולא מספק?
ואם אתה אומר שכמשחק לניארי גם ב 60 פריימים זאת גרפיקה מאכזבת אז הנה הבנת למה אנשים לא עפו מהטריילר ויזואלית. לא קיבלנו עדיין פרטים על מבנה גיימפליי ולא ראינו את הגרפיקה הזאת בעולם פתוח, מה שיש לנו הוא רק המחשבה לאיך זה נראה בשלב מסדרון סינמטי. זה שאתה רץ עם הדימיון זה יופי אבל זה לא אומר שזאת הולכת להיות המציאות בפועל. נחכה ונראה
[/quote]
אני יודע שזה נראה כאילו אני סותר את עצמי או טוען דבר והיפוכו אז אני אבהיר את עצמי.
המשחק נראה מטורף גם אם יהיה לינארי ברמה של היילבלייד 2 בעיני ולמה? כי אני לא יכול לצפות לקפיצת דור כמו מUNCHARTED 3 ל4 ולהרגיש שאני ריאלי והגיוני.
שום מפתחת אחרת בדור הזה לא הביאה קפיצה מטורפת אז לא הגיוני בעיני לשים את נוטי דוג על pedestal ולצפות שהם היחידים שיביאו את הקפיצה.ברוקסטאר, רמדי, סקוור, קפקום, יושבים אנשים לא פחות מוכשרים מנוטי דוג ואם קונסולות הPS5/X היו מסוגלות להביא קפיצה לא הגיונית בגרפיקה כבר היינו רואים את זה על המשחקים שלהן.
ממשחק לינארי של נוטי דוג אני מצפה לקצת יותר לא בגלל שזה "נוטי דוג" אלא כי אם זה כולה משחק האק אנד סלאש בסגנון DMC, אז כן, כמה הוא כבר מעמיס על הPS5? הם יכלו לדחוף יותר, לא לחינם משחקי DMC הם כמה מהמשחקים הכי יפים על הפלטפוורמות המארחות שלהם, כי שוב, כמה כבר קורה במשחק DMC מסדרוני מאחורי הקלעים? זו הסיבה היחידה שציפיתי ליותר, אבל שוב שאני שופט את נוטי דוג
בהשוואה לקבוצת השווים שלהם בהשוואה למפתחות אחרות באותה רמה, הם הביאו פה מעל ומעבר גם אם זה יתברר כלינארי.
ואני גם לא חושב שזה מדויק שאנשים לא מתרשמים, נכון שנדב לא בדיוק איבד את זה, ולא התעורר אצלנו החשד שאולי עובדים עלינו, אבל הוא כן התרשם מהRT והתאורה ומההשתקפויות תקרא מה שכתב על זה בעמוד הקודם, זה כן מרשים ביחס למה שקיים בשוק וביחס לזה שזה 60FPS