DrKeo כתב:bling כתב:פייבל כן נראה מאוד מדהים ומרשים וקפיצה דורית בטריילר הזה, פשוט לא סומך על זה שיראה ככה בתוצר הסופי… אם אכן יראה כמו בטריילר הנ״ל בזמן גיימפליי אז הוא המשחק הראשון של הדור שמראה את הקפיצה הדורית שפינטזנו עליה כשהכריזו על הקונסולות החדשות. לא בטוח שזה לבד יכול לכסות על דור שחון כל כך מהבחינה הזאת אבל לפחות זה יראה שכן ניתן ליצור משחק שמזנק מעל הרגשת ה Diminishing returns שהדור הזה נתן ושזאת לא החומרה אשמה אלא גורמים אחרים שהרסו את הרמה הטכנית המצופה של הדור הזה.
כן, אכן דור מעפן. לא רק טכנית, אין משחקים ממש מדהימים. אני חושב שפעם אחרונה שהרגשתי שאני משחק במשחק שמדהים אותיזה היה ריטרנל, ולפניו צריך כבר לחזור לדור הפס4 (וכמובן HL Alyx שלא ברור בדיוק לאיזה דור הוא שייך, אבל הוא מקדים את הפס5). אולי אפשר לטעון ל-GOW:R, אבל הוא משחק פס4 נטו, סנטה מוניקה אפילו לא מסתירים את זה, ליטרלי משחק פס4 ב-4K/60. דור מעפן ממש, לא התרגשתי לשחק משחק כבר שנים, זה ממש מבאס. אפילו AW2 היה לדעתי אכזבה קשה למרות שטכנית הוא היה מרשים.
מעניין לדעת למה בתור פאנבוי ענק של AW התאכזבת ככה מהמשחק השני.
וכן הדור הזה היה קטסטרופה שלא זכורה לי מעולם, מייקרוסופט שברה שיאים שליליים הזויים פשוט (וזה עוד אחרי דור ה ONE שחשבתי שאי אפשר נמוך יותר, עכשיו אני מתגעגע למייקרוסופט של אז כי לפחות אז הם עדיין הרגישו כמו חברת קונסולות שלקחה החלטה גרועה ולא הדבר העלוב הזה שהם היום) אבל מה שיותר כואב זה שהיום אני במקום ששונא את סוני ומבחינתי שיפשטו רגל. זה ישמע קצת אמוציונלי אבל מבחינתי בדור הזה הם בגדו חזק ב fan base שלהם ובמה שעשה אותם לכל כך אהובים. פשוט השתינו על כל מה שסימל ומסמל פלייסטיישן. מבחינתי הם מתים והם יצטרכו לעשות חתיכת מהפך כדי להחזיר את האמון שלי בחזרה.