נושא *לא* E3 2024

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא *לא* E3 2024

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2024, 14:06

המשחק של מולינו נראה ממש מגניב, לי הוא נראה בעיקר כמו המשך ל-B&W עם קצת אלמנטים ממשחקים אחרים מעורבבים פנימה, אבל הוא נראה מגניב. צוות של 20 אנשים אז אין לי ציפיות גדולות להפקה, אבל מתחשק לי לשחק בו. אני בספק אם מישהו ישחק בגיבור יותר מכמה דקות, זה נראה די נוראי וממילא עם יד אלוהים אפשר לעשות נזק גדול משמעותית אז אלה אם יהיו מכניקות שידחפו אותך לשחק את הגיבור אני בספק אם מישהו יגע בו.

רוב התערוכה הייתה בסדר, לא להיט גדול. העובדה שאינדיאנה ג'ונס מגיע לפס5 היא כזאת הזויה, איזו התאבדות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2024, 22:25

בלילה שבין חמישי לשישי יש את ה-game awards, שכחתי לגמרי מהם. מי יודע, אולי סופסוף נראה משהו מנוטידוג?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 דצמבר 2024, 09:09

אני זכרתי לגמרי :)
מלבד המשחק של נוטי דוג - לדעתי צריך כבר להכריז משהו מהפרויקט של קורי ברלוג בסנטה מוניקה.
ויותר מאלו צריך כבר לראות משהו מהיוצר של איקו (אגב סיימת בסוף את TLG??) שלכאורה עובד עליו כבר איזה עשור.
כנ״ל המשחק הבא של פליידד. די. זה כבר לא מצחיק, זו השנה החמישית בערך ברציפות שאני מדבר על שני אלו :(
אולי גם הכרזה מהצוות של Outer Wilds?
בלופוינט גם כן כבר 4 שנים עובדים על משהו.
גם האוסמארק.
גם בנד, מדיה מולקיול.
אה וסן דייגו… איפה אנצ׳רטד שלהם??
יהיה נחמד לראות את וולברין סוף סוף בצורה נורמלית ולא השיט שהיה בהדלפה.
אולי גירס הבא, הפעם לא כCG, יש סיכוי טוב שזה יקרה והם יפציצו.
יהיה ממש מגניב לראות גיימפליי ארוך ולא ערוך של פייבל סוף סוף, ואני מהמר שזה משהו שנראה.
גם הגיע הזמן שנראה את המשחק הבא של טים שייפר.
והמשחק של רייר שראינו כבר אבל בטח כבר שינויים רבים ואין לנו מושג איך הגיימפליי שלו.
אולי גם בלייד? או שמוקדם מדי…
בשנה שעברה סגה הציגו טיזר עם מלא משחקים ישנים שמקבלים חידוש כמו קרייזי טאקסי וגולדן אקס - אני ממש רוצה לראות את גולדן אקס.
לקאפקום יש את רזי9 להציג, ובטח איזה רימייק נוסף. לא יפתיע אותי אם גם יביאו טיזר לDMC הבא, הרי הסדרה יוצאת השנה אז למה לא.
סקוור יכולים להכריז על רימייק נוסף.
יש גם טומב ריידר שחייב להיות בשלב מתקדם בפיתוח.
ביושוק! מלא זמן בפיתוח. לכאורה.
יש את GTA6 אבל קשה לי להאמין שהם יראו אצל קילי משהו.

יש המון המון משחקים שאמורים להיות בשלב מתקדם של פיתוח ועדיין לא שמענו או ראינו מהם כלום.
בסוף נראה רק את fairgames ומרתון ונתבאס ;)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 דצמבר 2024, 11:26

השמועות הם שקילי לחלוטין הולך לספק את הסחורה השנה (כאילו ביחס אליו בואו) מאלה שיש עליהם שמועות רציניות אני הכי רוצה לראות את Exodus הRPG הזה של יוצאי Bioware את מאפיה 4 גירס 6 לא ראיתי שמועות שמראות שיגיע וגם נשמע לי כמו משהו שמייקרוסופט תשמור לאירוע סביבות E3. רזי 9 אמן שיגיע אבל לא ראיתי שמועות לגביו, אבל אולי זה עדיין הגיוני שיגיע כי אם אני לא טועה הוא יוצא ברבע הראשון של 2025?

גולדן אקס נראה פשוט נוראי לאסקין דווקא אותו אתה רוצה לראות? נראה 3D מעפן, שיינובי לעומתו נראה כל כך טוב! (אם כי מאוד Safe ברמה שמרגישה ריימיק של 3)
יש מצב גם שנראה משהו מJUDAS?

דברים שאני ממש רוצה שיגיעו אבל זה יותר חלומות באספמיה.
קינגדום הרטס 4- כי זה אמור להיות רייבוט נגיש במקום הממבו ג'מבו מזיין המוח הרגיל.
מקס פיין 1-2 ריימיק
המכשף 4 (לול)
אני אשמח גם לחשיפה של הטומב ריידר אבל עם איך שפרפקט דארק מעסיק את קריסטל דיינמיקס אני בספק אם נראה התקדמות איתו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 דצמבר 2024, 11:59

אני ממש אהבתי את גולדן אקס ואשמח לשחק במשהו כזה עם הילדים, שמעדיפים תלת מימד.
אני לא רוצה לראות מJudas שום דבר יותר. ראיתי מספיק. גם אם יהיה טריילר אני אריץ אותו מהר ובלי סאונד. רוצה פשוט לשחק בו בלי לדעת כלום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2024, 12:50

והמשחק הבא של 4A יכול בכיף להיות שם, בפברואר אנחנו כבר 6 שנים מאז מטרו אקסודוס. אנחנו יודעים המנוע שלהם משתמש בלעדית ב-RT, יהיה מעניין לראות אותו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 דצמבר 2024, 23:55

בורדרלנדס 4 ומאפיה 4 אישרו שיציגו בVGA
מאפיה אמור להיות מגניב, באיטליה…
בורדרלנדס - ממש ממש אהבתי את הראשון והשני, לא טרחתי עם האחרים כי הנוסחה עייפה אותי כבר. מאוד מקווה שיביאו משהו מרענן

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 דצמבר 2024, 09:47

וואי סוף סוף מאפיה יוצאים מהקיבעון שלהם של "מאפיונרים בחלום האמריקאי? הגיע הזמן! לא הייתי בטוח אם להישאר ער בשביל האירוע אבל עכשיו זה יהיה מאסט.מתאים לי עכשיו cover shooter עם סיפור איכותי אבל בטח אין סיכוי שזה יוצא לפני GTA6 :(

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 דצמבר 2024, 09:27

חב'רה לפי שרייר יהיו בTGA לפחות שני משחקים שיוציאו מכולנו "הולי שייט!" המשחקים האלה הם WAY OFF כאילו לכל המוקדם 2026 אבל יש מצב שגם מאוחרים בהרבה, לא ברור אם נראה CGI או גיימפלי אבל שוב שרייר עומד על זה בתוקף שלא מדובר פה ב"תתנו לי תשומת לב", ואמר שהוא ממש לא צריך לפזר הבטחות כאלה בשביל לקבל תשומת לב אם היה רוצה. :-)

אז בגלל שלשרייר יש מילה של גבר בדרך כלל בדברים האלה ואפשר להיות בטוחים שאלה יהיו משחקים שבאמת יוציאו WOW מה זה פאקינג יכול להיות?
אני רוצה שזה יהיה HALF LIFE 3 וTES6 :-) אבל אין לי באמת מושג מה זה יהיה.
נ.ב שרייר אישר שזה לא בלאדבורן 1/2.3

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 דצמבר 2024, 11:29

אם אחד מהם זה של סוני אז הכי סביר האוסמארק, בלופוינט, וולברין ואנצ׳רטד של סן דייגו…
אולי טיזר של מוטי דוג אבל לדעתי דבר בסדר גודל כזה סוני תשמור למסיבה שלה, בקיץ הבא.

ממיקרוסופט הכי מעניין אותי הפרוייקט של רייר ולראות גיימפליי של גירס. כל שאר הקלפים שלהם די פתוחים. יש גם outer worlds 2 שלא ראינו לדעתי גיימפליי, ואת הפרוייקט הבא של נינג׳ה תאורי אבל הציפיות שלי מהם נמוכות, למרות שטכנית בלבד כמובן שהם מדהימים.

קאפקום יכולה להביא את רזי 9, ואולי איזה רימייק כמו גם את dmc או חדש או רימייק.

כל השאר הכל יכול להיות, אבל אחזור שוב על הציפייה הקבועה שלי -פליידד וטים איקו :(

בכל אופן זה קילי, אז אני כן מנמיך ציפיות, ובגלל הפרסומות אני לא נשאר ער אלא כנראה פשוט אצפה למחרת בבוקר כדי שאוכל להריץ את מליון הפרסומות, וגם את חלוקת הפרסים שרובם המכריע לא מעניינים אותי בשום צורה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 דצמבר 2024, 12:21

האמת שכן הרוב מהמרים על הבא של נוטי דוג ועל HL3, כאילו יש לנו גם את הטיזר הזה מנינטנדו שהם מתלהבים רצח שMP4 הוא המשחקי הכי מצופה בTGA ל2025 .... אז לך תדע יש מצב שהם מביאים אותו אבל גם אם זה יגיע זה כנראה לא מה ששרייר מתכוון אליו כMP4 זה משחק 2025, כנל GTA6 ששרייר חושב שלא יחמיץ את 2025 לפחות לפי שעה.

אז כאילו שהוצאנו את שני אלה וBB מה נשאר...האוסמארק? מה הם יכולים לעשות שיוצא הולי שייט, לא עולה לי... בלופוינט הדבר הכי "הולי שיט" שיכלו לעשות זה משהו שקשור לבלאדבורן והוא לא יהיה... פרום ....מיאזאקי אמר שיש להם הרבה משחקים מעניינים בפיתוח אבל זה לא נשמע שהם מוכנים לחשיפה עדיין.

יכול להיות שסקוור מתכננים לחשוף את פפ7-3 ורוצים להפיל פצצה רצינית, יש להם אובר ביטחון שזה יהיה משחק כל כך טוב שיכנס לטופ של כל הזמנים של כל גיימר אז אם הוא באמת 10 רמות מעל הקודמים כמו שהם מתארים את זה כולל טכנית הוא בטוח יוציא וואו מטורף.

מה שיוצא ממני את הWOW המוחלט זה הבא של נוטי דוג, pragmata בחשיפה מסודרת עם גיימפלי אמיתי (נו המשחק הזה של קפקום עם הילדה הקטנה) או איזו תחייה לא מציאותית של DEEP DOWN, או פשוט אתה יודע הבא של קורי בחשיפה מסודרת.
(מן הסתם אני לא מדבר על DQ12 שהוא מבחינתי הפיל בחדר כי זה פשוט לא מציאותי ולא בקלפים ולא מעניין את רוב מי שישאר ער)

לא מאמין שזה יהיה DMC כי itsuno כבר לא שם... אז יקח להם הרבה זמן להתאושש בלעדיו עם הסדרה הזו. לדעתי טים אייקו כן כמובן בקלפים ובאופציה כמו כמובן גם בלייד, שעכשיו עם כל ההייפ החיובי הזה של rivals זה הזמן של מארוול להראות אותו... גם וולברין אבל וולברין לא נראה לי יכול להוציא WOW מאף אחד כי הוא כבר דבר שיודעים עליו.

אבל בכל מקרה אין ספק שהבא של נוטי דוג וHL3 יגרמו לאנשים לאבד את זה :-) ולדעתי גם TES6 ומייקרוסופט כל כך צריכים משחק שירים אותם ויחזיר הייפ כלפיהם וTES6 יכול להיות המשחק הזה שהם כל כך חייבים.

אה ולאסקין, אל תדאג גם אם אתה הולך לישון, מימלא ברגע שיהיה משהו שאני יודע שיוציא ממך הולי שייט, אני אגיד לעצמי "לאסקין היה מאבד את זה אם היה ער" חחח :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 דצמבר 2024, 12:31

אין מצב שיש להם משהו מTES6 מוכן, לדעתי המנוע עוד לא מוכן בכלל, אז אם יהיה איזה CG זה לא מעניין אותי.
לגבי HL3 - זה מיתוס.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 דצמבר 2024, 12:55

דאמ, טוב יש לנו עוד עדכון משרייר לגבי זה... 2 המשחקים האלה הם לא של סקוור, כלומר אין לו שמץ אם הם באים בלי קשר אבל אין להם קשר לשני המשחקים שיחשפו אז אנחנו כבר יודעים מה להוריד.... מה נשאר ? זה חייב להיות הבא של קורי או נוטי דוג או HL3. אולי שנמו 4 גם... אבל כאילו אנחנו יודעים שנים שהיוצר רוצה לעשות שנמו 4 אז איזו הפתעה תהיה פה.

לאסקין, בשנה רגילה הייתי איתך שHL3, לא יגיע, אבל VALVE חילקו את HL2 לא מזמן וזה לא נראה קצת חלק מטיזר מתוכנן? עם כל השבחים שאלכס קיבל הם יודעים שרוב המעריצים לא שיחקו בו בגלל הקסדה אז הגיע הזמן לפצות אותם בדבר האמיתי. :-)

לגבי TES6 כן, זה באמת לא הכי מציאותי במיוחד שבטסדה אוהבים לחשוף גיימפלי חצי שנה לפני שהמשחק יוצא ולא איזה 3 שנים מראש... אני רק אגיד דבר אחד, אם סוני מביאים את הבא של נוטי דוג/קורי הם חתיכת טרולים כי היינו ראויים לראות את זה כבר השנה בכל האירועים העלובים שלהם לול.

הבעיה עם סוני שDeath starding 2 מגיע וזה המשחק הגדול של סוני ל2025 (גם אם הוא יגיע לאקסבוקס הם ממתגים אותו כבלעדי לשנה+) אז למה שהם ירצו שהבלעדי של נוטי דוג/קורי יקח לו מהפוקוס? אוף שיגיע כבר חמישי בלילה :-(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 דצמבר 2024, 15:42

יש דליפות בקוד של SOURCE ממשחקים שונים שקשור ל-HL הבא. הוא כנראה בפיתוח, כנראה מבוסס על ווקסלים כדי שהכל יהיה הריס לגמרי, ואני ממש בספק אם הוא יוכרז השנה. הם יכריזו על HL הבא ממש לפני שהוא יוצא.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 דצמבר 2024, 19:52

HL2 הוכרז שנה לפני שיצא אז כאילו מה ימנע מהם להכריז שנתיים לפני שייצא? בייחוד אם זה יהיה טיזר שאתה רק שומע מישהו אומר את השם של פרימן ואז רואה כתוביות
HALF LIFE 3 בלי תאריך בלי כלום וזה משאיר לVALVE את החופש לחשיפה מסודרת איך שבא להם.

כאילו אני לא מתאבד על זה שהוא יהיה בTGA אבל אני לא רואה לפחות שום דבר בדפוסים של VALVE שימנעו את זה.
אני חושב שVALVE באמת לא בלחץ לחשוף שום דבר, הרי HL3 מן הסתם יהפוך להיות שיחת היום ויאפיל על כל המשחקים האחרים שיגעו בטח אם הוא יציג רף חדש של סביבות הריסות לגמרי... אבל כאילו לפחות מאיך שזה נראה כרגע, שני הפצצות האלה שהולכות ליפול הם משחקים מערביים וככל שעיתונאים נחשפים יותר ויותר למה הולך להגיע הם מהדהדים את שרייר ואומרים שהם חותמים על זה שזה לא אירוע שאפשר להחמיץ.... אז מה נשאר? HL3 ישבור את הרשת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 דצמבר 2024, 22:02

glass man כתב:HL2 הוכרז שנה לפני שיצא אז כאילו מה ימנע מהם להכריז שנתיים לפני שייצא? בייחוד אם זה יהיה טיזר שאתה רק שומע מישהו אומר את השם של פרימן ואז רואה כתוביות
HALF LIFE 3 בלי תאריך בלי כלום וזה משאיר לVALVE את החופש לחשיפה מסודרת איך שבא להם.

כאילו אני לא מתאבד על זה שהוא יהיה בTGA אבל אני לא רואה לפחות שום דבר בדפוסים של VALVE שימנעו את זה.
אני חושב שVALVE באמת לא בלחץ לחשוף שום דבר, הרי HL3 מן הסתם יהפוך להיות שיחת היום ויאפיל על כל המשחקים האחרים שיגעו בטח אם הוא יציג רף חדש של סביבות הריסות לגמרי... אבל כאילו לפחות מאיך שזה נראה כרגע, שני הפצצות האלה שהולכות ליפול הם משחקים מערביים וככל שעיתונאים נחשפים יותר ויותר למה הולך להגיע הם מהדהדים את שרייר ואומרים שהם חותמים על זה שזה לא אירוע שאפשר להחמיץ.... אז מה נשאר? HL3 ישבור את הרשת.

הם אמרו במפורש שהם לא יכריזו יותר על משחקים שנים לפני, זאת מסקנה שלהם מפרק 3. והם גם ממשו את זה, את אלכס הכריזו 4 חודשים לפני השחרור.

זה שאמרו שזה אירוע שאי אפשר להחמיץ לא אומר בשום צורה שיוכרז HL3, זה יכול להיות אלף דברים אחרים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 דצמבר 2024, 23:27

וואלה? לא ידעתי שהם הכו על חטא לגבי פרק 3 והבטיחו לא לחזור על השיקוץ הזה, אלה בהחלט פרטים שמשנים את התמונה. אז הלכתי לבדוק מה מתפתח, וצודק... אני כבר מרגיש שאני יודע איזה שני משחקים אלה, ואם זה נכון לא הייתי מאמין בשיט וזה לגמרי הייפ, וכן, לא HL3. :) שזה לא רע כי יהיה לו את הרגע שלו בוודאות. :-)

כל מה שאפשר להגיד (אם זה נכון) הדור סוף סוף התחיל חב'רה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2024, 10:49

הדור סופסוף מתחיל מהכרזות בסוף 2024 למשחקי 2026, עצוב. זה המקביל ל-2019, כשהפס4 כבר הייתה גמורה. איזו הזיה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2024, 13:20

ראיתי שדלף חלק מהטריילר של מאפיה, אבל האיכות לא משהו

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 דצמבר 2024, 19:46

כן הזוי, כאילו תארו לכם מצב שבדור הPS3 היינו משחקים רוב הדור משחקי קרוס ג'ן עם הפס2 לא מקבלים שום משחק פס3 אמיתי ואז פתאום ב2013 מקבלים את The last of us
שהפס4 כבר יוצאת....

אני פשוט לא אשדרג לפס6 עד שסוני יוכיחו לי שהפס5 מפסיק לקבל משחקים, או אם הם יהרגו את הפס5 כבר בשנה הראשונה של הפס6. אין טעם.

בסופו של דבר, הקונסולות האלו התבררו בעיקר כקופסאות GTA6 אלא אם כן הדור יהיה ארוך בהרבה ממה שכולנו חושבים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2024, 01:00

למי שמתכנן לראות היום בלילה, סטרים 4K:

אני אראה מחר, אין לי כוח נפשי לשעות האלה.

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 13 דצמבר 2024, 06:09

Astro bot זכה ב goty, מראה בהחלט על שנה די mah

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 דצמבר 2024, 07:19

נראה לי שקילי והשופטים הרגישו את ה backlash על המועמדויות של erdtree ולא נתנו לו כלום.

היה טקס סבבה סה"כ( צפיתי בו על x2 שעתיים אחרי שהתחיל).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 דצמבר 2024, 09:03

היה ממש טוב, צפיתי בעיקר בטריילרים והרצתי את כל השאר

הכי מגניב בהפרש לדעתי היה split fiction. ג׳וזף פארס הפך להיות אחד היוצרים הכי חשובים בתעשייה היום. המשחק נראה מושלם.

אני לא יודע מה לחשוב על intergalactic הזה, עם שם נוראי, דמות ראשית עם עיצוב מעפן, מלא פרסומות (פורשה, אדידס…?!). זה מוזר. אני אוהב שזה כיוון שונה ואני בטוח שיהיה מדהים אבל לא התחברתי להכרזה הזו.

סוף סוף קיבלתי 2 מתוך 3 ההכרזות שהכי ציפיתי להן:
המשחק הבא של היוצר של איקו - נראה מגניב. ציפיתי לראות קצת יותר.
ואונימושה 2!!! ידעתי שיחזירו אותו, בהתחלה פחדתי ממש שזה הולך להיות רימייק של סקירו, ואיך שראיתי את הנשמות מיד הבנתי. איזה כיף!

עוד טריילרים מגניבים שאהבתי במיוחד:

מאפיה 4 - נראה ממש מעולה! הפתיע אותי

הוויצ׳ר 4 - מטורף, מניח שמדובר במשחק של 2028 בערך אז לא מרגש מספיק. תראו גיימפליי ואתרגש.

המשחק הבא של הצוות של יאקוזה - וואו!! נראה שאני אכנס אליו, ליאקוזה לא התחברתי אבל זה נראה מטורף, ונתן לי וייבים של סליפינג דוגס בגיימפליי, עם אווירה וסטינג ברמה הכי גבוהה שקלעו בדיוק לטעם שלי. גם וירטואה פייטר הבא שלהם נראה יפה אבל זה לא מעניין אותי.

נינג׳ה גאיידן מהיוצרים של בלאספמוס?! אדיר! לגמרי קונה.
גם המשחק פאקמן הזה נראה מגניב ומקורי.

אלדן רינג קו-אופ?! הפתעה בהחלט. אולי זה מה שיכול לגרום לי לא לפחד מרמת הקושי. אולי. אבל לא התלהבתי ממה שראיתי. נראה שהוא יהיה פחות תפקידים ויותר אקשן, אז אולי… נראה איך אמשיך להתמודד עם סקירו :)

Outer worlds 2 מגיע לפס5, לא מפתיע…

בורדרלנדס 4 - נראה טוב יותר מ-3, מה שהראו מהגיימפליי נראה באמת סבבה. אבל לא יודע, בטח שלא התלהבתי.

סוניק מירוצים חדש - מגניב! אהבתי את המשחק הראשון שלא היה תלוי במולטי.

טורוק קו-אופ - נראה רק סביר, אבל היה ממש כיף לשמוע את המוזיקה שלו.

המשחק כדורגל הזה מהיוצרים של סיפו נראה ממש, ממש כיף, ואני לא משחק פיפא וכו. יש לזה פוטנציאל אדיר!! סוג של רוקט ליג בלי מכוניות, שזה נשמע לא מעניין כמו כדורגל רגיל אבל זה היה נראה ממש טוב.

אה, וההכרזה הכי משונה - המשחק של משחקי הכס. wtf. הוא נראה נחמד מאוד, אבל זה אשכרה היה צריך להיות משחק שיוצא ב-2015. הזייה.

קיצר היה ממש אחלה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 דצמבר 2024, 10:02

היה אירוע מאוד מוצלח, בטח ביחס לשנים קודמות.
הטריילר של אינטרגלקטיק לא עשה לי כלום, אני יודע שהימים של קפיצות משמעותיות בין דור לדור חלפו, אבל איכשהו עדיין ציפיתי מנוטי דוג להביא משהו שיוציא ממני רגע וואו שלא חוויתי שנים, וזה ממש לא קרה פה ואני חושב שזה שהטריילר רץ על פס5 במה שנראה כמו 60fps מרמז על סדרי עדיפויות שונים הפעם, וחבל.

לגבי אסטרו כgoty, בסדר אני מניח, הבחירה בו בעיקר נועדה לא לעצבן אף אחד לדעתי, אני חושב שלRebirth הגיע הרבה יותר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים