היה ממש טוב, צפיתי בעיקר בטריילרים והרצתי את כל השאר
הכי מגניב בהפרש לדעתי היה split fiction. ג׳וזף פארס הפך להיות אחד היוצרים הכי חשובים בתעשייה היום. המשחק נראה מושלם.
אני לא יודע מה לחשוב על intergalactic הזה, עם שם נוראי, דמות ראשית עם עיצוב מעפן, מלא פרסומות (פורשה, אדידס…?!). זה מוזר. אני אוהב שזה כיוון שונה ואני בטוח שיהיה מדהים אבל לא התחברתי להכרזה הזו.
סוף סוף קיבלתי 2 מתוך 3 ההכרזות שהכי ציפיתי להן:
המשחק הבא של היוצר של איקו - נראה מגניב. ציפיתי לראות קצת יותר.
ואונימושה 2!!! ידעתי שיחזירו אותו, בהתחלה פחדתי ממש שזה הולך להיות רימייק של סקירו, ואיך שראיתי את הנשמות מיד הבנתי. איזה כיף!
עוד טריילרים מגניבים שאהבתי במיוחד:
מאפיה 4 - נראה ממש מעולה! הפתיע אותי
הוויצ׳ר 4 - מטורף, מניח שמדובר במשחק של 2028 בערך אז לא מרגש מספיק. תראו גיימפליי ואתרגש.
המשחק הבא של הצוות של יאקוזה - וואו!! נראה שאני אכנס אליו, ליאקוזה לא התחברתי אבל זה נראה מטורף, ונתן לי וייבים של סליפינג דוגס בגיימפליי, עם אווירה וסטינג ברמה הכי גבוהה שקלעו בדיוק לטעם שלי. גם וירטואה פייטר הבא שלהם נראה יפה אבל זה לא מעניין אותי.
נינג׳ה גאיידן מהיוצרים של בלאספמוס?! אדיר! לגמרי קונה.
גם המשחק פאקמן הזה נראה מגניב ומקורי.
אלדן רינג קו-אופ?! הפתעה בהחלט. אולי זה מה שיכול לגרום לי לא לפחד מרמת הקושי. אולי. אבל לא התלהבתי ממה שראיתי. נראה שהוא יהיה פחות תפקידים ויותר אקשן, אז אולי… נראה איך אמשיך להתמודד עם סקירו
Outer worlds 2 מגיע לפס5, לא מפתיע…
בורדרלנדס 4 - נראה טוב יותר מ-3, מה שהראו מהגיימפליי נראה באמת סבבה. אבל לא יודע, בטח שלא התלהבתי.
סוניק מירוצים חדש - מגניב! אהבתי את המשחק הראשון שלא היה תלוי במולטי.
טורוק קו-אופ - נראה רק סביר, אבל היה ממש כיף לשמוע את המוזיקה שלו.
המשחק כדורגל הזה מהיוצרים של סיפו נראה ממש, ממש כיף, ואני לא משחק פיפא וכו. יש לזה פוטנציאל אדיר!! סוג של רוקט ליג בלי מכוניות, שזה נשמע לא מעניין כמו כדורגל רגיל אבל זה היה נראה ממש טוב.
אה, וההכרזה הכי משונה - המשחק של משחקי הכס. wtf. הוא נראה נחמד מאוד, אבל זה אשכרה היה צריך להיות משחק שיוצא ב-2015. הזייה.
קיצר היה ממש אחלה.