נושא Remedy הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: נושא Remedy הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 06 ספטמבר 2024, 20:15

Hypno כתב:נופ. הפדיחה אצלך. נתת הערכה לכמה עותקים AW2 היה מוכר על סטים אם היה משוגר שם אז הגבתי לזה.
אתה משום מה חפרת על מכירות בקונסולה של קונטרול, ולבסוף נתתי את דעתי למה המשחק לא הצטיין במכירות שם.

אז לסיכום: ה 20-50 אלף עותקים שהערכת ש AW2 היה מוכר בסטים (LTD? עד עכשיו?), אני מעריך שהוא היה עושה נתון CCU של 20-50 אלף בתקופת השיגור.

השאלה היא לא המחשבות. השאלה למה אתה מזדעק על פיצ'רים שסטים עושה כדי לשרת את הלקוחות של סטים, אבל שלא תזדעק על סטים מממנים משחקים שיהיו זמינים בלעדית בסטים.

מלבד זה שבעבר ואלב הפיצה משחקים שלה בחנויות אחרות, אין שום הגיון שואלב תפיץ בחנות אחרת כי היא כבר מגיעה לכל הלקוחות שהיא יכולה להגיע אליהם.
מאידך, מי שלא מוכר את המשחק שלו בסטים יש לו סיבה טובה מאוד למה להביא את המשחק שלו לפלטפורמה המובילה. הגיון עסקי פשוט.

האם אתה קורא לקאפקום צבועים כי הם משחררים את המשחקים שלהם בסטים אך לא ב EGS?

אבל אתה רוצה למנוע מרמדי מכירות נוספות (קטנות ככל שיהיו לדעתך) כי אתה עושה פרצוף כי כביכול אפיק 'מתכופפים' אבל ואלב לא מחזירה באותה מטבע?
נו באמת.

כל אחד מוזמן לקרוא את ההתכתבות ולהחליט למי מאיתנו יש בעיה בהבנת הנקרא :).

אני לא מזדעק - אני מראה לך שואלב לא קדושים ושהמהלכים שהם עושים לא נועדו For the greater good. הם נטו כדי להשאיר את המשתמשים והמפתחים אצלם בשירות. לגיטימי לגמרי. כמו שהיה לגיטימי אם משחק היה ממומן על ידה ובלעדי לסטים. שוב - אדם מפותח יודע להחזיק יותר ממחשבה אחת בראש שלו.

למה שאקרא לקאפקום צבועים? שיעשו מה שבא להם.. שכל מפתחת ומפיצה תעשה מה שבא לה. בכל מקרה, אני לא חושב שאתה בכלל רלוונטי לדיון, כי כמו שאמרנו, אין לך שום כוונה לרכוש אף משחק של רמדי, לא משנה סטים או לא (את AW1 שהוא בסטים, גנבת).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 07 ספטמבר 2024, 11:11

glass man כתב:אבל קאז אתה מצייר את זה כאילו הצלחת המשחק או כישלון שלו על הPC תלויה רק בזה שמשחק נמצא בסטים או לא נמצא בסטים וכאילו סטים תהפוך כל משחק שיגיע אליה להצלחה.

ביונטה 1 וונקוויש היו כישלון במכירות (עד כדי כך שנינטנדו היתה צריכה לממן 2 המשכים וונקויש מעולם לא קיבל אחד) וסטים לא בדוק הפכה אותם למשחקים מצליחים,שסוף סוף הגיעו אליה, למה? כי אין קשר לסטים, או לפעמים, אפילו לאיכות המשחק, לפעמים משחק איכותי הוא פשוט מאוד נישתי ואין לו Wow factor שיכול להפוך אותו להצלחה מסחרית, או שהמפתחת שלו לא יודעת להראות לגיימרים למה הם צריכים להתלהב ממנו.

על זה אני לפחות מתווכח איתך כל הזמן שסטים עולה לדיון, כי אתה מתעלם כל פעם שמראים לך משחקים שהפכו להצלחה כבירה בלי סטים (פורטנייט) ומשחקים כמו ביונטה, וונקוייש שלא הפכו להצלחה על סטים.

בשום שלב לא אמרתי שהוצאה בסטים היא ערובה להצלחה. אין ערובות. כפי שקונקורד נכשל על הקונסולה המצליחה ביותר. כפי שFF7R לא הגיע למטרות שלו על ה-פלטפורמה של משחקי FF.
מה שאני כן אומר (ואני לא מחדש פה או אומר דברים שאנליסטים לא אומרים): בשנים האחרונות לשגר משחק ללא גרסת מחשב זו טיפשות.
ומאחר שסטים היא החנות הפופולארית ביותר by far על המחשב, זה אומר לשגר בסטים.

כמובן שיש מקרים מיוחדים שלא מאפשרים זאת כמו חוזה בלעדיות לחנות, או סוני שעושה את ההתפשטות בצעדים. אבל בכל מקרה סטנדרטי אחר? טיפשות.

כן, יש משחקים שהגיעו באיחור (גדול) לסטים כמו ביונטה ולא הפכו עולמות. יש משחקים שכן, כמו פרסונה 3. ועכשיו משחקי אטלוס מגיעים בשיגור למחשב - מה ששנים היה קשה לדמיין. כמו שפעם חשבו שאין שוק ל JRPG למחשב אבל מסתבר שיש. כמו שהסתבר שיאקוזה יכול למכור על המחשב. כמו משחקי מכות. כמו visual novel. פעם צרכנים היו צריכים לעשות קמפיין ועצומות כדי לשכנע להביא את dark souls למחשב ועכשיו המחשב הוא כנראה הפלטפורמה הכי מצליחה עבור FROM.

ויש משחקים שהם הצלחה כבירה על המחשב בלי להיות בסטים.
פורטנייט, WOW, סטארקרפט2, רובלוקס, מיינקראפט, LOL, משחקי מולט סיניים וקוריאניים כלשהם. מצויין.

אם אתה מאמין במשחק החדש שלך שהוא יכול להצטרף לרשימה הזו, אז קח את ההימור/סיכון. אולי אתה Tarkov הבא.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 ספטמבר 2024, 00:30

אם אתה מסכים שסטים לא בהכרח היה הופך את AW2 להצלחה אז אין לנו פה ויכוח.
אין לי גם ויכוח על זה שהPC היום הוא חיה רעה שאי אפשר להתעלם ממנו, ואני עוד בתקופה שפאקינג Demons souls יצא על הפס3 חשבתי שמשחק כזה הבית האמיתי שלו על הPC ולא בקונסולות
כי זה הבית האמיתי של דנג'ן קרולרס שהם דארק פנטזי...

אין לי באמת ויכוח עם הדברים האלה, כל המפתחים גם מודים שבגלל שכל הכוכבי רשת של היום משחקים על הPC ומשפיעים על הדור הצעיר לשחק עליו הPC יגדל משמעותית אפילו עוד יותר בעתיד

אבל למרות כל זה:

לא נראה לי שרמדי יכלו לממן את AW2 בלי אפיק, ואם יכלו הוא היה כנראה הרבה פחות מרשים גרפי ממה שהוא והיה עם הרבה פשרות בחזון של סם לייק, אז כאילו? מה הם יעשו? עוד משחק דל תקציב סטייל קונטרול?

עם AW2 רמדי לפחות החזירו את ערכי ההפקה והגרפיקה לרמות שאנחנו רגילים מהם. הם כנראה בנו על זה שיהיה לAW2 מומנטום מטורף, ושאנשים יקנו אותו רק בשביל הגרפיקה סטייל מה שקרה עם BMW אבל לצערי זה לא קרה. בכל מקרה הנקודה היא... קאז... אני לא מאמין שבלי אפיק היה להם אפשרות לפתח בכלל את AW2 כמו שקיבלנו אותו אז מבחינתי כל הויכוח של "איך העזו לא להוציא לסטים" אי אפשר אפילו לנהל את הויכוח הזה.גם אם סטים היתה מוסיפה 250000 עותקים למכירות.
(וזה סביר שהיתה לדעתי, עדיין לא היה פה גיים ציינג'ר ברמה שרמדי צריכה)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים