נושא Remedy הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

נושא Remedy הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יולי 2024, 09:04

מאז שהציעו את הנושא חיכיתי לתירוץ לפתוח אותו. אז הנה, חדשת רמדי!
The Lake House,ההרחבה השניה של AW2, תצא באוקטובר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא Remedy הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 03 יולי 2024, 09:15

יש הרחבה ראשונה? What? הם Story אמיתי או משהו טיפשי כמו American Nightmare?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יולי 2024, 09:41

סיפורי צד שכאלה.
אחד עם השוטר שהלך לאיבוד, אחד עם המלצרית ואחד נדמה לי עם הדמות של CONTROL.
עוד לא שיחקתי, אני ממתין להרחבה השנייה ואשחק אותם ברצף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יולי 2024, 10:18

Death_119 כתב:יש הרחבה ראשונה? What? הם Story אמיתי או משהו טיפשי כמו American Nightmare?

כן היא יצאה לפני שבועיים בערך, קוראים לה night springs. השניה באוקטובר. ההרחבות שלהם בדרך כלל מצויינות, סיוט אמריקאי הייתה היחידה שלא אהבתי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 יולי 2024, 11:15

לצערי לא שיחקתי בהרחבות של Control, רק באילו של AW 1. השאלה כמה תוכן יש פה. בטח איזה 4 שעות להרחבה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יולי 2024, 12:49

עדין לא שחקתי בהרחבה. אם השניה מגיעה באוקטובר אז כנראה שאני אשחק בשתיהן באוקטובר.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 יולי 2024, 18:22

ממשיך להתקדם בAW2, כבר אמרתי שהוא יצירת מופת (כרגע בWatery וCoffee world), טוב בטח אמרתי. שיעמם לי קצת (לא בAW2) אז חזרתי לנסות להבין מי זה Ahti, הוא היה בControl אז מותר לי. מסתבר שהמיתולוגיה הפינית (יש דבר כזה, וכן זהRipoff לחלוטין מהמיתולוגיה הנורווגית המוצלחת באמת), אהטי הוא אל הים שלהם, מסתבר שהסוגיה כבר עלתה בControl ושם נטען שהוא Old god, כנראה Old god of the asgards :D, כשFBC ניסו לצלם אותו זה יצר את תקרית הVHS הלא מפורסמת (אני לא זכרתי אותה, אז היא לא מפורסמת).

בקיצור, לאף אחד, כולל Sam lake אין מושג, מה שכן הוא הנפיק את להיט הקריוקי מספר 1 בWatery:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יולי 2024, 11:14

בסדר, גם VALVE לא באמת יודעים מי זה ה-G-MAN :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 יולי 2024, 09:35

אני ממשיך להתקדם בAlan Wake 2, אני כל כך נהנה מהמשחק ומהExploration, הוא מאוד ליניארי אבל מנגד פתוח במידה הנכונה. בהתחלה לא הבנתי איך פותרים את Ryhmes, חשבתי שצריך בובה לכל סמל, אחרי זה הבנתי שפשוט יש חידה פשוטה וצריך לפתור, אז דיי דיגלתי עליהם באגם ורק בWatery נפל לי האסימון, כרגע צד את כולם, הם כל כך מעולים.

הוא מרגיש כמו Resident Evil עם גרפיקה טובה וגיימפליי מעולה, פשוט כיף.

אהבתי גם שברדיו תמיד יש את הסאונד ספק מוס ספק הפלמינגו ממשחקי Max Payne, גם הכל מקליק עכשיו הרבה יותר טוב עם Control והFBC. אני חייב להגיד שהעולם שהם יצרו ואין לי מושג אם נוצר בכוונת מכוון הוא ממש, ממש מוצלח. Control וAlan Wake ממש מצליחים ליצור יקום קוהרנטי ומעניין. עשה לי קצת חשק לחזור לשחק את Control
, עכשיו שאני מבין את הפואנטה טוב יותר, גם לא שיחקתי בהרחבה של Alan Wake שם אז זה אולי הזדמנות טובה בעתיד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 יולי 2024, 08:52

Alan wake the musical, וואו, ווואו, וואו... אין, הם גאונים.

כן, יש גם קליפ רישמי, כן, הוא מעולה וקרינג'י! אני מסתיר כי מי שלא חווה את זה, חבל להרוס:
ספויילר: הצג

אי אפשר להתמיע אז רק קישור
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יולי 2024, 12:58

יש לך גם את ההופעה בgame awards:

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 יולי 2024, 19:56

DrKeo כתב:יש לך גם את ההופעה בgame awards:

ראיתי, אבל היא אפילו יותר קרינג'ית, במשחק זה פשוט Mind blowing בגלל מה שמתרחש תוך כדי. מאוד מסגיר את ההופעה של Old gods of asgard בחווה בראשון, לטעמי החלק הכי טוב במשחק.

דרך אגב, יש שם קריצה לטעמי לMetal gear solid 3. הכל עובר לVocal jazz ולטיפוס עם סולם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 יולי 2024, 14:58

אני חושב שהגעתי לשלב האחרון, בצער רב. לטעמי הקרב שהוא אולי הקרב הכי מרכזי בכל המשחק
הזימון של Wake על גדות האגם.

מראה שהמשחק פשוט לא בנוי ליותר משניים שלושה יריבים בו זמנית, המשחק הוא בכל זאת תואם Resident evil ומאוד קשה לעשות קרבות אפיים עם המכניקות הקיימות שלו. זה פשוט מרגיש לא נכון ומאוד מרושל.

אני אהיה מאוד עצוב אם לעולם לא יצא Alan wake 3, המשחק השני הוא פשוט חתיכת משחק אמיץ, המון דגש על אווירה וחקירה, קרב הוא ממש חלק משני ממנו ומתוזמן להפליא. לעולם לא אבין למה המשחק לא היה הצלחה מסחרית.

לא יודע למה עשיתי את זה לעצמי, אבל
בשלב של הסינמה של Zane צפיתי בכל Yoton yo שלו שהוקרן בסוף
, זה היה פשוט נורא, קרינג'י ברמות.

צפיתי בסרטון אחד שהוקלט בפלייסטישן 5, אני חייב להגיד שזה פער דורי לעומת מה שניתן לקבל בפיסי כשכל הRay tracing על max. המשחק הזה הוא פשוט יצירת מופת טכנית, לא פעם פשוט עמדתי במקום ושיחקתי עם האור כדי לראות את ההשפעה על העולם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2024, 15:03

אתה צולל ישר לתוך הDLC או ממתין שהחצי השני יגיע בחורף? אני ממש קרוע על זה, בא לי לשחק בו כבר.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 יולי 2024, 22:14

מאחר ומדובר בתוכן קצר אני מניח שאחכה לשניהם.

בלי קשר הסוף לגמרי זועק Alan wake 3, כמה דברים שאני מבין ממה שהלך, ספויילרים רבים על המשחק, אז מי שלא סיים לא לקרוא כמבון:
שני מוטיבים מרכזיים בסוף, חזרה על הרעיון שהDark place הוא לא לופ כמו שAlan חשב בהתחלה (הוביל את עצמו להרוג את עצמו במחשבה שScratch הוא דמות נפרדת) והבנה שהDark place הוא Spiral, קרי - נראה מעגלי אבל למעשה יש התקדמות. לצד זאת Alice מדגישה שיש שני דרכים לצאת Ascension או Destruction. את החלק של Destruction חווינו - Wake נהפך לScratch בעקבות המחשבה שגרם להתאבדותה של Alice וזומן לעולם האמיתי. את הAscention אנחנו אמורים לחוות במשחק הבא.

נקודה שפספסתי מהמשחק הראשון - במהלך המשחק השני Ahti ממשיך לקרוא לWake טום, קרי - Tom Zane. מסתבר שWake בעצמו הוא סיפור בתוך סיפור שנכתב על ידי Tom Zane ולכן Ahti שהוא בעצמו אל שחיי על פני כלל הממדים כנראה ממשיך להתייחס לWake כTom, הוא אדם אחד בראייתו. אהבתי גם את הקריצה של Ahti שהוא מתכוון לחפש משרה חדשה כשרת וכנראה שילך לOld house ולFBC, שזה קצת מוזר כי נטען בControl שהוא נמצא ביחד עם הבית בשנות ה-60, קרי - הוא כנראה מסוגל לחזור אחורה בזמן. מה שכבר ראינו עם הDark place,
Wake הגיע לשיא הלופ בעבר וזומן בעתיד וצץ בעבר.

דרך אגב, סאגה וקייסי חוו את אותה חוויה מWake, סאגה נכתבה Explicitly לתוך הסיפור על ידי Wake כי הוא היה צריך גיבורה, מה שלא אופייני כדבריו למשחק אימה, קייסי הוא דווקא דמות אמיתית לגמרי, Wake טוען שהוא נשאב לBright falls בזכות הדמות הבידיונית שכתב. שזה קצת מצחיק לטעמי - כל המשחק הנחתי שקייסי הוא הבידיוני וסאגה האמיתית, אבל זה בדיוק ההפך. לכן סאגה גם לא בטוחה בסוף אם היא בכלל בעולם האמיתי, אנחנו כבר מדבר על רמה שנייה של סיפור בתוך סיפור - טום > וויק > סאגה.

הקו של Door נשאר פתוח לגמרי, רק נטען בסוף שכמו שדלת נמצאת בשתי מקומות (מימד הכניסה ומימד היציאה) כך הוא מסוגל לטייל בממדים ללא הגבלה, הוא בעצמו גם לא אומן ולכן לא חשוב בראיית הDark place. אנחנו יודעים שהוא נעלם בשנות ה-80 לDark place אבל אין הרבה מידע מעבר לכך, כנראה עבר מרצונו. גם לי לא היה מובן עד הסוף מה התפקיד האמיתי שלו, חוץ מהעובדה שBraker הוא מן שוליה שלו שDoor מקבל בקריצה, ברייקר כמובן לא מבין זאת ופשוט עוקב אחריו במטרה למצוא את היציאה מהDark place.

אבל דיי ברור שDoor הביאו אותו כיורש.

המשחק סופר עמוק, עלילה נהדרת, משחק קאלט מצאתו ללא ספק, כנראה שאצטרך לקרוא עוד קצת כי לבטח לא הבנתי הכל עד הסוף.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 יולי 2024, 10:54

אני לא זכר את הסיפור כל כך טוב, כי בעיניי הוא פחות היה עמוק, כנראה שלא נכנסתי לזה כמוך, וקטלגתי המון כ"ממבו ג'מבו", אבל לגבי DOOR:

אולי זה סתם כי אני גזען, אבל אני הנחתי שהוא אבא של סאגה...

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 יולי 2024, 12:22

Laskin כתב:אני לא זכר את הסיפור כל כך טוב, כי בעיניי הוא פחות היה עמוק, כנראה שלא נכנסתי לזה כמוך, וקטלגתי המון כ"ממבו ג'מבו", אבל לגבי DOOR:

אולי זה סתם כי אני גזען, אבל אני הנחתי שהוא אבא של סאגה...

לא, אחד הגילויים במשחק השני הוא שיש אנשים שנעים בממדים השונים כרצונם, פגשנו שלושה כאילו במשחק השני - Ahti, Door ואליס שזה כאילו הMind blowing cliff hanger. היא גם מי שעוזרת לסאגה בשיחות טלפון כי היא גם מסוגלת לצאת ולהכנס לממד האפל אחרי שהיא החזירה לעצמה את הזיכרון בעזרת הFBC.

לטעמי לסאגה אין אבא, היא יציר כפיו של Alan wake כמו שהוא יציר כפיו של Tom zane ומי שיהפוך אולי בעתיד לTom zane? שזהה לו במראה דרך אגב.
אבל מי יודע, אולי בגלל זה הוא החליט להעלם בשנות ה-80, היא היתה תינוקת מעצבנת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2024, 19:04

מהדוח הרבעוני של רמדי עולה שהרימייק של מקס פיין 1 ו-2 נמצא כבר בהפקה מלאה וימכר כבאנדל יחדיו. במקביל אליו גם פרוייקט קונדור בהפקה מלאה כרגע, המשחק co op ל-4 שחקנים ביקום של קונטרול. למי שזוכר פרוייקט קסטרל, המשחק GAAS של רמדי, בוטל לפני כמה חודשים מחשש שהוא יכניס את הסטודיו לצרות סטייל נוטידוג/ביוור/רוקסטדי/ארקיין.

קונטרול 2 הגיע לשלב המוכנות להפקה מלאה, זה אומר שהוא עבר את השלב proof of concept ויהיה מוכן להכנס להפקה מלאה בסביבות תחילת 2025.

בצד הפיננסי רמדי הפסידו ״רק״ 3.2 מליון יורו הרבעון. זה שיפור משמעותי, אבל הם עדין הפסדיים מאז שהם מצד אחד הרחיבו את החברה בכדי לעבוד על כמה משחקים במקביל אבל מצד שני עדין לא סיפקו תוכן מהצוותים החדשים. חלק מההפסדים גם נובעים מההוצאה לרכישת הip של קונטרול מ505 בפברואר. אם הם ימשיכו בכיוון הזה הם יהפכו לרווחים שוב בתחילת 2025.

עוד פרט מעניין, כרגע עובדים בחברה 361 עובדים שעובדים בשלושה צוותים במקביל (קונטרול 2, קונדור ומקס פיין 1-2 רימייק).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אוגוסט 2024, 22:45

הריימיק לא תמיד היה ריימיק שאיכשהו אמור לדחוף את מקס פיין 1+2 למשחק אחד? כאילו זה לא ריימיקים נפרדים של שניהם שפשוט אפשר לשחק אחד אחרי השני. זה משחק שלא ברור אם הוא יותר ריימיק של 1 או של 2 כי הוא אמור להיות שניהם.
(אני מקווה ש2 תופס בו יותר מקום)

הבנתי שהם עדיין לא כיסו את עלות הפיתוח של אלן וויק 2 אבל מתקרבים לזה? (קליימן ה500 עותקים שקנית לא עזרו!)
אני מרגיש קצת מאנייק כי רציתי כל כך לתמוך בהם, אבל רמדי אשמים, העדפתי אפילו משחק חדש בעולם של קוונטום ברייק על אלן וויק.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 10 אוגוסט 2024, 10:23

משחק co-op ל 4 שחקנים = משחק GAAS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2024, 13:46

היה להם משחק gaas, הוא בוטל כי רמדי לא רצו להכנס לבור הזה. המשחק co op הוא שונה. לא ברור מה הוא, אבל לא כל משחק co op הוא gaas. כלומר יכול להיות שהוא כן, אבל הם סמנו את קונדור כמשחק co op ואת המשחק gaas כמשחק gaas. אז לפחות במקור לא היה לו קשר לgaas, וגם יש לו תקציב קטנטן של 25 מליון יורו שלא תואם לתקציבי העתק של משחקי gaas.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוגוסט 2024, 20:08

רמדי ואנפורנה חתמו על הסכם רחב שכולל משחקים, טלביזיה וקולנוע.

אנפורנה תפיץ את קונטרול 2 (הip נשאר של רמדי) ותפתח ״סרטים וסדרות ביקום של רמדי״. הם ספציפית מציינים שאלן וייק וקונטרול עושים את דרכם לקולנוע ולטלביזיה.

לפי מה שסם לייק כתב באינסטגרם נראה שזה לא הולך להיות אדפטציה של המשחקים אלה להתחבר למשחקים. כלומר כל מה שקורה בסרטים, בסדרות ובמשחקים הוא canon והם מתכתבים אחד עם השני, סוג של MCU רמדי (אם גם המשחקים של מארוול היו ב-MCU).

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 אוגוסט 2024, 11:48

אני מניח שזה אומר שקונטרול 2 ישוחרר גם בסטים, חדשות מצוינות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 אוגוסט 2024, 12:01

ואז נראה שזה לא באמת משנה :D
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 אוגוסט 2024, 13:35

מסחרית? אולי, אם כי לא חסרים אנשים בפיסי שלא מתקרבים לחנות של אפיק.
ברמה האישית אני מעדיף לרכוש כל משחק בסטים על פני החנות של אפיק, וכשזה מגיע למשחקים של רמדי כמו אלן וייק 2 שכנראה לעולם לא יגיעו לסטים בגלל המעורבות העמוקה של אפיק במימון שלהם, לא הייתה אופציה אחרת למעט אפיק על הפיסי, לפחות קונטרול 2 לא יסבול מגורל דומה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים