נושא Remedy הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: נושא Remedy הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 30 אוגוסט 2024, 13:42

נאאא.. זה לא יעזור. כאחד מאוהדי רמדי הגדולים בפורום הזה - הם לעולם לא יצליחו ממש ממש מסחרית. לא רואה את זה קורה. סבבה, אז עוד 20K עותקים יימכרו בסטים. או 50K. זה לא מה שיעשה את ההבדל בין הצלחה אמיתית לעובדה שהם לא מצליחים To break even על משחק כ''כ טוב כמו Alan Wake 2.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוגוסט 2024, 13:51

מזל שהם יודעים לעשות משחקים ב-40-60 מליון יורו כי אם הם היו עושים מפלצות של 300 מליון כמו המשחקי צד א' של סוני הם היו נסגרים לפני שנים. התקציב של AW2 הוא 20% מהתקציב של ספיידרמן 2 (50 מליון יורו פיתוח ו-20 מליון יורו שיווק), זה מטורף בעיניי.
We're just normal men. We're just innocent men

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 30 אוגוסט 2024, 14:53

Klayman כתב:נאאא.. זה לא יעזור. כאחד מאוהדי רמדי הגדולים בפורום הזה - הם לעולם לא יצליחו ממש ממש מסחרית. לא רואה את זה קורה. סבבה, אז עוד 20K עותקים יימכרו בסטים. או 50K.

:lol:
אני לא חושב שרמדי הוציאו משחק day 1 בסטים מאז death rally.

אישית, מרגע שהם עשו את כל המשחקים שלהם מקושרים לעולם אחד זה הוריד לי את החשק לשחק בהם. בתור מי ששיחק וסיים את AW1 על 360 פרוץ כשהוא יצא.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 אוגוסט 2024, 15:43

AW1 יצא למחשב בגרסא המקורית שלו (מן הסתם אחרי שהבלעדיות של הקונסולה הסתיימה), ישירות לסטים. בכל מקרה - ''הקישור'' של ''המשחקים'' (AW וקונטרול) לעולם אחד קרה רשמית רק בסוף של ה DLC של קונטרול. אז אני מבין שקנית ושיחקת בו בשיגור, כדי לתמוך? או שכרגיל, יש לך תירוצים בלי סוף? :) כי אם גם ככה תכננת לרכוש במחיר אפסי (או להוריד פרוץ שוב), אז גם ככה אין רלוונטיות לגביך.

מה גם שבוא, הקישור בין AW2 לקונטרול, בעודו קיים, לא מונע ממך כלל להנות מהמשחק AS IS.
?

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 30 אוגוסט 2024, 16:39

אני מדבר כולל בלעדיות. משחקים של רמדי לא היו זמינים בסטים מהיום הראשון כבר איזה 12 שנה.
למה צריך לנסות להקיש ממני על האימפקט הגלובלי של משחק רמדי בפלטפורמה הכי פופולארית בשיגור?

אני לא הולך לשחק בקונטרול על GTX1070.

אני לא יודע מה חוזק הקישור בין המשחקים אבל לי זה עושה turn-off שאני צריך להרהר האם לפני שארצה לשחק ב AW2 כדאי לשחק בקונטרול.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 אוגוסט 2024, 16:57

קרא את ההודעה שלי לאט ובזהירות. בשום מקום לא הקשתי ממך לשאר הפלטפורמה.. הבנת הנקרא זה התנאי הבסיסי לדיון נורמלי בפורום, היפנו.

ואם אתה לא הולך לשחק את קונטרול בגלל כרטיס המסך שלך, אז אתה בטח שלא הולך לשחק בaw2, אז שוב - אתה לא רלוונטי.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוגוסט 2024, 18:14

המשחק היחיד שצריך לשחק לפני AW2 זה AW1 וההרחבות שלו. יש בקונטרול כמה חוטים מקשרים אבל הקשר בין המשחקים הוא שבריר מהמשחק שממילא יעבר למי שלא מכיר את קונטרול מעל הראש.

אז אתה מוזמן לקנות את AW2.. אה נכון אתה לא תקנה אותו וגם את הראשון גנבת.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 30 אוגוסט 2024, 18:18

רלוונטי למה?

אתה חושב שזמינות של AW2 בסטים בשיגור הייתה תורמת רק 20-50K עותקים למכירות עד כה? לדעתי לא.
בכל מקרה כדי לדעת אם המשחקים של רמדי יכולים להצליח משמעותית יותר מאשר עד עתה, צריך שרמדי יוציאו משחק בסטים day1.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוגוסט 2024, 18:43

יכול להיות שזה ויכוח סרק כי גם את קונטרול 1 הפיצה חברה חיצונית (505) והוא היה בלעדי לאפיק לתקופה. שום שבר לא עוצר את אנפורנה ורמדי מלחתום על עוד עסקת בלעדיות עם אפיק.

למרות שלהבנתי מארק סוויני אמר שבלעדיות באפיק היא לא מה שהביא משתמשים אלה חלוקת משחקים חינם. אז אני לא בטוח שאפיק מחפשים להוציא עכשיו מליונים על בלעדיים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 אוגוסט 2024, 22:32

Hypno כתב:רלוונטי למה?

אתה חושב שזמינות של AW2 בסטים בשיגור הייתה תורמת רק 20-50K עותקים למכירות עד כה? לדעתי לא.
בכל מקרה כדי לדעת אם המשחקים של רמדי יכולים להצליח משמעותית יותר מאשר עד עתה, צריך שרמדי יוציאו משחק בסטים day1.

צודק. אם היו משחררים בסטים מיד, היו מזיזים עוד 500K עותקים בחלון השיגור. :?. מזל שרמדי חכמים, ונתנו לאפיק לשלם את כל עלות הפיתוח של AW2 מראש.
?

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 31 אוגוסט 2024, 00:01

אתה מוזמן לחרוץ את דינו של פוטנציאל המכירות של רמדי.
אני אחכה למשחק הAAA הראשון בהיסטוריה שרמדי יוציאו בשיגור בחנות הכי מצליחה בפלטפורמת הבית שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2024, 00:16

AW1 יצא בשיגור של ה-PC בסטים, הוא מכר ממש אחלה אבל גם הוא וגם שאר המשחקים של רמדי ידועים בזנב מאוד ארוך. אחת הסיבות שAW2 לא קבל אור ירוק ממיקרוסופט ב-2010 הייתה ש-AW1 פשוט לא מכר טוב מספיק (ולצאת באותו יום כמו RDR1 לא בדיוק היה רעיון גאוני), הוא מכר בערך 1.5 מליון בשנה וחצי הראשונות. אבל לאורך השנים הוא מכר ממש סבבה, 3+ מליון שלדור ה-360 זה ממש אחלה של מספר. כנ"ל עם קונטרול, גם הוא מכר מעט בשיגור וצבר מכירות לאט לאט עם השנים. ונראה שזה גם מה שקורה עם AW2.

ככה המשחקים שלהם, מוכרים מעט יחסית בשיגור ואז מתפתחת סביבם הילה של איכות והם הופכים למוכרים ממש טובים (יחסית) לאורך השנים. אם קונטרול 2 פתאום יתפוצץ בענק בסטים (הלוואי!) אז אולי יש פה נקודה, אבל יש לי הרגשה שבדיוק כמו קונטרול 1 ו-AW2, הוא ימכור לאט ויציב. איך אני יודע? כי גם קונטרול וגם AW2 יצאו לפס4/5 בשיגור ואפילו קבלו יחס פרימיום (רוב המבקרים קבלו גרסת פס4/5) והרי פלייסטיישן היא פלטפורמה סופר בריאה וגם שם, בדיוק כמו בסטים וב-EPIC, המכירות של המשחקים של רמדי התחילו לאט אבל ממשיכות בצורה עקבית לאורך שנים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 אוגוסט 2024, 00:59

ברור נו. ברגע שישחררו בסטים בשיגור, כולם יקבלו כרטיסי מסך חדשים ויקנו. לפחות 500k עותקים במועד השחרור על הרצפה פה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2024, 02:20

Laskin כתב:אני לא זכר את הסיפור כל כך טוב, כי בעיניי הוא פחות היה עמוק, כנראה שלא נכנסתי לזה כמוך, וקטלגתי המון כ"ממבו ג'מבו", אבל לגבי DOOR:

ספויילר: הצג
אולי זה סתם כי אני גזען, אבל אני הנחתי שהוא אבא של סאגה...

Death_119 כתב:
לא, אחד הגילויים במשחק השני הוא שיש אנשים שנעים בממדים השונים כרצונם, פגשנו שלושה כאילו במשחק השני - Ahti, Door ואליס שזה כאילו הMind blowing cliff hanger. היא גם מי שעוזרת לסאגה בשיחות טלפון כי היא גם מסוגלת לצאת ולהכנס לממד האפל אחרי שהיא החזירה לעצמה את הזיכרון בעזרת הFBC.

לטעמי לסאגה אין אבא, היא יציר כפיו של Alan wake כמו שהוא יציר כפיו של Tom zane ומי שיהפוך אולי בעתיד לTom zane? שזהה לו במראה דרך אגב.
אבל מי יודע, אולי בגלל זה הוא החליט להעלם בשנות ה-80, היא היתה תינוקת מעצבנת.

רק עכשיו ראיתי את ההודעות. עדין לא התחלתי את ה-DLC אבל
אני הבנתי מהמשחק בצורה די מפורשת שהיא אכן הנכדה והדם של ת'ור, הוא אומר לה במפורש שיש לו גם את הmind place ושהיא ירשה אותו ממנו. מר דלת מופיע גם בקונטרול, דילן מדבר עליו. הוא אומר שיש המון עולמות מקבילים, לא רק ה-dark place, כך שמר דלת מקפץ לו בין עולמות/יקומים חופשי וכנראה רק נמצא פה ושם לכיף ב-dark place :)

אגב, אהבתי את הספירלה. לא רק שזה מתחרז עם its not a lake, its an ocean, עוד מקונטרול החדר של אלן וייק היה מסומן בספירלה וזה הרגיש מאוד מתוכנן.

אבל מי יודע, אולי יש עוד תשובות ב-DLC. רמדי בדרך כלל לא משחקים עם ה-DLC שלהם, הם לרוב שווי ערך לפרקים של המשחק המקורי, ובמקרה של AW1 הם היו הפרקים הכי טובים במשחק. Night Springs כבר זמין, אבל אני מחכה ל-Lake House באוקטובר כדי לשחק את שניהם ברצף. Night Springs הוא 3 פרקים של הסדרה Night Springs ואין לי מושג אם הם ממשיכים את העלילה של המשחק או סתם שעשוע צד. אבל השם Lake House נשמע כמו משהו שהולך להיות בשרני ומלא בלור. אני מנחש שהוא יקדם רצינית את העלילה, בתקווה כמו שה-DLC של AW1 קדם את העלילה בצורה משמעותית.

אני לא מסוגל לחכות יותר לקונטרול 2, זה המשחק שיש לי אליו כרגע הכי הרבה הייפ בדור הזה. רק הפתעה מנוטידוג, סנטה מוניקה או VALVE יכולה להביא אותי לרמות כאלה של הייפ :)

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 31 אוגוסט 2024, 10:11

DrKeo כתב:AW1 יצא בשיגור של ה-PC בסטים, הוא מכר ממש אחלה אבל גם הוא וגם שאר המשחקים של רמדי ידועים בזנב מאוד ארוך.

ככה המשחקים שלהם, מוכרים מעט יחסית בשיגור ואז מתפתחת סביבם הילה של איכות והם הופכים למוכרים ממש טובים (יחסית) לאורך השנים.

כמו שאמרתי, הכוונה היא לזמינות מיידית על סטים בהוצאה המקורית ולא 'פורט למחשב אחרי X שנים'.
התאוריה שלך פחות תופסת כי אם למשחק הראשון לבסוף התפתחה הילה, אז כל האנשים אמורים להתייצב למשחק הבא מההתחלה, לא?

Klayman כתב:ברור נו. ברגע שישחררו בסטים בשיגור, כולם יקבלו כרטיסי מסך חדשים ויקנו. לפחות 500k עותקים במועד השחרור על הרצפה פה.

יכלת להגיד אותו דבר על וויצ'ר 3, סייברפאנק, BG3, ווקונג ועל שלל משחקים מתקדמים ותובעניים על המחשב שמוכרים מצויין. AW2 לא מיוחד פה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 אוגוסט 2024, 10:33

לא אמרתי שAW2 מיוחד. סתם התייחסתי לתירוץ שלך :).

בכל מקרה, אם כבר להיפך (אבל התרגלתי שאתה לא מבין מה שאתה קורא) - אני אמרתי שלא משנה מה, משחקי רמדי ימשיכו בPattern המכירות שלהם. לא רואה את זה משתנה. הם מוזרים יחסית, עם עלילה לא הכי ברורה ועם תקציבי שיווק אפסיים ביחד למה שהולך בתעשיית ה AAA. החריג(ואתה מוזמן לרשום את זה), יהיה הרימייק של מקס פיין 1 ו 2 שימכור טוב מאוד out of the gate לדעתי.

אגב, אני ממש בסדר עם זה שרמדי לא יהפכו להיות איזו מפלצת מכירות מטורפת. אני נהנה מהדברים שלהם, והם מצליחים לממן אותם פעם אחר פעם בכיף. אז מה אכפת לי בכלל? קונטרול זכה, כשיצא, בהרבה פרסי ''משחק השנה''. לא ראיתי שזה הזיז יותר מדי עותקים שלו.
?

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 31 אוגוסט 2024, 11:16

לתירוץ שלי? אתה זה שמתרץ למה לא תהייה השפעה משמעותית אם משחק של רמדי ישוגר גם בסטים.
כשדבר כזה יקרה נוכל להעריך אם באמת יש 'תקרת זכוכית' למשחקים של רמדי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 אוגוסט 2024, 11:31

קאז, גנבת משחק של רמדי כמו שעושים 99% מהאנשים שמשחקים במשחקים שלהם (על פי רמדי עצמם!) על איזה תקרת זכוכית אנחנו מדברים? המשחקים של רמדי הם
"משחקים לגיימרים כבדים" על קצה המזלג, חוץ ממקס פיין הם אף פעם לא פרצו למיינסטרים ורמדי לא היו צריכים לוותר על הIP הזה כל כך מהר, וגם הגיימרים הכבדים כמו שאתה רואה מעדיפים לגנוב אותם ברובם. אז על איזו תקרת זכוכית אתה מדבר? תקרת זכוכית יש תקווה לשבור, פה אין תקווה.

רמדי לא הולכים לשנות בסגנון שלהם מאומה וטוב שכך אבל הם גם לא ימכרו לעולם במספרים משמעותים ואין לזה קשר אם הם בסטים או בחנות של סבתא שלי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2024, 11:51

מה מיוחד בסטים לעומת הפס5? למה שקונטרול 2 יתפוצץ בסטים אם הראשון לא התפוצץ בפס4/5?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 אוגוסט 2024, 12:16

Hypno כתב:לתירוץ שלי? אתה זה שמתרץ למה לא תהייה השפעה משמעותית אם משחק של רמדי ישוגר גם בסטים.
כשדבר כזה יקרה נוכל להעריך אם באמת יש 'תקרת זכוכית' למשחקים של רמדי.

איפה תירצתי? הצעתי הערכה. אתה באמת צריך חיזוק להבנת הנקרא שלך...
קונטרול זכה בהמון פרסים בשנה שיצא והיה זמין בכלל הפלטפורמות פרט לסטים בשיגור( בתמורה לסכום כסף גדול שעזר לסגור את עלויות הפיתוח). אתה טוען שאם היה משוגר בסטים, היה מוכר עוד כמה? מיליון ? אני זרקתי הערכה, תן את שלך.

התירוצים היחידים הם שלך. "לא אשחק על כרטיס ישן", או "לא בא לי על עולם מחובר". זכותך המלאה - אתה פשוט בכל מקרה לא לקוח רלוונטי אם ככה. זה בסדר גמור.
?

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 31 אוגוסט 2024, 16:51

DrKeo כתב:מה מיוחד בסטים לעומת הפס5? למה שקונטרול 2 יתפוצץ בסטים אם הראשון לא התפוצץ בפס4/5?

רמדי הוא אולפן שמושרש בPC ולהערכתי זו הפלטפורמה הכי משמעותית עבורם וזו גם הפלטפורמה עם הפוטנציאל הכי גבוה בשבילם.
המשחק הבא של רמדי שייצא בסטים הוא המשחק הראשון בהיסטוריה של רמדי שייצא לסטים על ההתחלה. בלי סנדולים של בלעדיות ל XBOX, בלי בלעדיות לחנות משנית.

זה יהיה ה-רגע וגם המבחן של רמדי אם המשחקים שלהם יכולים לנחול הצלחה כלכלית גדולה יותר.

Klayman כתב:[
איפה תירצתי? הצעתי הערכה. אתה באמת צריך חיזוק להבנת הנקרא שלך...
קונטרול זכה בהמון פרסים בשנה שיצא והיה זמין בכלל הפלטפורמות פרט לסטים בשיגור( בתמורה לסכום כסף גדול שעזר לסגור את עלויות הפיתוח). אתה טוען שאם היה משוגר בסטים, היה מוכר עוד כמה? מיליון ? אני זרקתי הערכה, תן את שלך.

לגלגת על ההשפעה האפשרית של שחרור בסטים של AW2 באמתלה של דרישות מערכת גבוהות. הבאתי דוגמאות למשחקים שדרישות גבוהות לא מנעו מהן להצלחה.

לא יודע לגבי קונטרול.
אני מעריך בוודאות גבוהה שאם AW2 היה משוגר בסטים, את ה 20-50 אלף שהערכת שהוא היה עושה LTD - הוא היה מגיע לזה ב CCU.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 אוגוסט 2024, 17:53

ואוו - אפילו אחרי שאני מסביר, אתה לא מבין. אתה אמרת שלא תשחק את קונטרול על 1070. אני לגלגתי שאם היה יוצא בסטים בטח ש''כולם'' היו מקבלים כרטיסי מסך חדשים. לא חשבתי שאני צריך להסביר ממש שלב אחרי שלב. פעם הבאה קח את ההודעה לCHATGPT או משהו.

אהה, ואתה לא יודע לגבי קונטרול? מה יש לדעת? משחק שקיבל המון פרסים כולל GOTY מלא מעט מקומות, שאתה בייסיקלי גיבור על, עם מערכת קרב מגניבה וגרפיקה מרהיבה, לא היה מספיק כדי להזיז מספיק עותקים. אז AW2, משחק שהוא המשך למשהו שאנשים שיחקו לפני 13 שנה, שיש לו עלילה מוזרה+הוא קשור לעולם קונטרול שלא הרבה שיחקו והוא משחק איטי בהרבה עם קטעי חקירה ארוכים ו Mind Place, היה עושה כמויות בסטים? סבבה והכל, אבל על מה אתה נסמך? נדב ואני הראינו את הלוגיקה שלנו. אתה בכלל לא.. רק ''סטים איז מייטי == אני צודק''.
?

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 31 אוגוסט 2024, 22:33

אה, אז תבהיר על מה אתה מלגלג: על אנשים שלא קונים באפיק או שמשחקים תובעניים לא יכולים להצליח כלכלית.

אם 'כמויות' זה 50 אלף עותקים בכמה חודשים, אז בטח.
הלוגיקה היא אותה לוגיקה שמשחקים של לריאן מוכרים יותר על המחשב, משחקים של CDPR, משחקים של בת'סדה, משחקים של פירקסיס וכו'.

רמדי הוא אולפן שמקורותיו הם על המחשב. רמדי משגרים את המשחק הראשון שלהם אי פעם על סטים בלי כוכביות = פוטנציאל לאירוע.
משחק המשך למשחק קאלט, זוכה בפרסים, ביקורות טובות, תצוגה גרפית למילוני בעלי RTX4000, עולה 50 דולר.

לך תסתכל על נתוני CCU של משחקים דומים. אין סיבה מיידית למה ש AW2 לא יציג ביצועים דומים.

מי שצריך להסביר את הלוגיקה זה אתה. מאיפה שלפת הערכה של 50אלף עותקים בכמה חודשים?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 ספטמבר 2024, 06:54

אני ממש לא חושב שמדובר בקאזז... הוא זכור לי כחד יותר.
בכל מקרה היפנו, דווקא בגלל שרמדי עשו ניסויים עם מודלי הפצה שונים(קונסולות, חנויות וכו'), וגם כשהמשחקים שלה קיבלו שבחים גדולים מאוד, הדבר לא תורגם למכירות עניפות. לכן אני חושב שגם אם היה משוגר בסטים, לא היה מזיז כמות עותקים גדולה במיוחד. אז זרקתי כמות שנראית לי הגיונית של כאלה שקונים רק בסטים וגם יש להם מחשב חזק מספיק וגם אוהבים משחקי רמדי וכו'.

AW2, אגב, עלה 60, לא 50 דולר, וכפי שכבר אמרתי במשך למשחק שנכשל במכירות בעצמו בשיגור+כל הסיבות שמניתי קודם לכן. ל קונטרול, היה פוטנציאל אדיר להתפוצץ על הקונסולות, אבל זה לא קרה.

ולאף אחד לא באמת אכפת מה "השורשים של החברה", ואני משוכנע ש90 אחוז מהאנשים בכלל לא יודעים את זה. החברה שעשתה את Asgard's Wrath לקווסט בכלל עשתה משחק sly Cooper לפני כן. אז מה, בגלל שהשורשים שלה בps אז לא צריך לקנות את משחקי ה vr שלה? החברה שעשתה את ווקונג עכשיו היא בכלל עם מקורות של משחקי מובייל? Who cares?

אה כן, ומה משנה לי כחברה ה ccu שאתה כ"כ אוהב להתבשם בו? מכירות זה מה שחשוב. זה נתון שיותר מעניין משחק Gaas שאתה כ"כ אוהב for obvious reasons, וכשמשחק סינגל כמו ווקונג עובר את כמעט כל משחקי Gaas בהיסטוריה של סטים זה מעניין, אבל שוב, זה לא נתון שככ רלוונטי למשחקי סינגל, לדעתי.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ספטמבר 2024, 10:37

בנוגע למחיר, AW2 היה 50$ בחנות של אפיק ו-60$ בקונסולות. באוקטובר הוא מקבל שחרור פיזי שיהיה גרסת דלוקס שעולה 80$ יחד עם גרסת אספנים ב-200$.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים