Klayman כתב:נאאא.. זה לא יעזור. כאחד מאוהדי רמדי הגדולים בפורום הזה - הם לעולם לא יצליחו ממש ממש מסחרית. לא רואה את זה קורה. סבבה, אז עוד 20K עותקים יימכרו בסטים. או 50K.
Hypno כתב:רלוונטי למה?
אתה חושב שזמינות של AW2 בסטים בשיגור הייתה תורמת רק 20-50K עותקים למכירות עד כה? לדעתי לא.
בכל מקרה כדי לדעת אם המשחקים של רמדי יכולים להצליח משמעותית יותר מאשר עד עתה, צריך שרמדי יוציאו משחק בסטים day1.
Laskin כתב:אני לא זכר את הסיפור כל כך טוב, כי בעיניי הוא פחות היה עמוק, כנראה שלא נכנסתי לזה כמוך, וקטלגתי המון כ"ממבו ג'מבו", אבל לגבי DOOR:ספויילר: הצג
Death_119 כתב:ספויילר: הצג
DrKeo כתב:AW1 יצא בשיגור של ה-PC בסטים, הוא מכר ממש אחלה אבל גם הוא וגם שאר המשחקים של רמדי ידועים בזנב מאוד ארוך.
ככה המשחקים שלהם, מוכרים מעט יחסית בשיגור ואז מתפתחת סביבם הילה של איכות והם הופכים למוכרים ממש טובים (יחסית) לאורך השנים.
Klayman כתב:ברור נו. ברגע שישחררו בסטים בשיגור, כולם יקבלו כרטיסי מסך חדשים ויקנו. לפחות 500k עותקים במועד השחרור על הרצפה פה.
Hypno כתב:לתירוץ שלי? אתה זה שמתרץ למה לא תהייה השפעה משמעותית אם משחק של רמדי ישוגר גם בסטים.
כשדבר כזה יקרה נוכל להעריך אם באמת יש 'תקרת זכוכית' למשחקים של רמדי.
DrKeo כתב:מה מיוחד בסטים לעומת הפס5? למה שקונטרול 2 יתפוצץ בסטים אם הראשון לא התפוצץ בפס4/5?
Klayman כתב:[
איפה תירצתי? הצעתי הערכה. אתה באמת צריך חיזוק להבנת הנקרא שלך...
קונטרול זכה בהמון פרסים בשנה שיצא והיה זמין בכלל הפלטפורמות פרט לסטים בשיגור( בתמורה לסכום כסף גדול שעזר לסגור את עלויות הפיתוח). אתה טוען שאם היה משוגר בסטים, היה מוכר עוד כמה? מיליון ? אני זרקתי הערכה, תן את שלך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים