Hypno כתב:נופ. הפדיחה אצלך. נתת הערכה לכמה עותקים AW2 היה מוכר על סטים אם היה משוגר שם אז הגבתי לזה.
אתה משום מה חפרת על מכירות בקונסולה של קונטרול, ולבסוף נתתי את דעתי למה המשחק לא הצטיין במכירות שם.
אז לסיכום: ה 20-50 אלף עותקים שהערכת ש AW2 היה מוכר בסטים (LTD? עד עכשיו?), אני מעריך שהוא היה עושה נתון CCU של 20-50 אלף בתקופת השיגור.
השאלה היא לא המחשבות. השאלה למה אתה מזדעק על פיצ'רים שסטים עושה כדי לשרת את הלקוחות של סטים, אבל שלא תזדעק על סטים מממנים משחקים שיהיו זמינים בלעדית בסטים.
מלבד זה שבעבר ואלב הפיצה משחקים שלה בחנויות אחרות, אין שום הגיון שואלב תפיץ בחנות אחרת כי היא כבר מגיעה לכל הלקוחות שהיא יכולה להגיע אליהם.
מאידך, מי שלא מוכר את המשחק שלו בסטים יש לו סיבה טובה מאוד למה להביא את המשחק שלו לפלטפורמה המובילה. הגיון עסקי פשוט.
האם אתה קורא לקאפקום צבועים כי הם משחררים את המשחקים שלהם בסטים אך לא ב EGS?
אבל אתה רוצה למנוע מרמדי מכירות נוספות (קטנות ככל שיהיו לדעתך) כי אתה עושה פרצוף כי כביכול אפיק 'מתכופפים' אבל ואלב לא מחזירה באותה מטבע?
נו באמת.
כל אחד מוזמן לקרוא את ההתכתבות ולהחליט למי מאיתנו יש בעיה בהבנת הנקרא .
אני לא מזדעק - אני מראה לך שואלב לא קדושים ושהמהלכים שהם עושים לא נועדו For the greater good. הם נטו כדי להשאיר את המשתמשים והמפתחים אצלם בשירות. לגיטימי לגמרי. כמו שהיה לגיטימי אם משחק היה ממומן על ידה ובלעדי לסטים. שוב - אדם מפותח יודע להחזיק יותר ממחשבה אחת בראש שלו.
למה שאקרא לקאפקום צבועים? שיעשו מה שבא להם.. שכל מפתחת ומפיצה תעשה מה שבא לה. בכל מקרה, אני לא חושב שאתה בכלל רלוונטי לדיון, כי כמו שאמרנו, אין לך שום כוונה לרכוש אף משחק של רמדי, לא משנה סטים או לא (את AW1 שהוא בסטים, גנבת).