DrKeo כתב:למשחקים של CDPR יש רגליים מאוד ארוכות ולפעמים הם מכניסים שנים קדימה יותר כסף ממה שהם הכניסו בשנה הראשונה. בנוסף הם לא ממש מוכרים DLC או מתנהלים כ-GAAS כך שאין להם שום סיבה להיות בשירותים סטייל GP.
Death_119 כתב:אני ביטלתי את המנוי של ה+ בפלייסטישן, קצת מבאס שאי אפשר להפעיל שם Fortnite לילד, אבל יש לו אקסבוקס בחדר אז הוא יתגבר. לעומת הטלוויזיה ששם יש לי פשוט Overflow של מנויים (Prime, Apple, Netflix, Disney) וכולם באמת בשימוש, הלב אומר שאני ממש רוצה את הEssential של סוני והראש אומר Gamepass.
Gamepass הוא סוס עבודה, יש בו המון בררה, אבל העובדה שאתה מקבל את כל מה שEA מוציאה באיחור של עד שנה, כל מה שבת'זדה, אקטוויז'ן, מיקרוסופט ועוד ביום הראשון זה פשוט מטורף.לרוב המשחקים לא משהו, אבל בכל הכמות המטורפת של מפיצות כל חודש יש משהו ממש אחלה ברמת AAA.
רק להסתכל על מה יש עד סוף השנה - COD:BO6, Stalker 2, Indiana Johns, Frost punk 2 ועוד...
זה פשוט מכונה.
יש לי גם אולטימייט אז גם אני על הפיסי והילד על האקסבוקס נהנים מהמנוי. הוא פחות כי הוא למנצל, אבל זה שם.
סוני מספיק לחלוטין, הוא ינפק את המשחק שכולם רוצים פעם פעמיים בשנה (שיצא שנה שעברה), ולרוב האנשים זה מספיק, אבל הוא הרבה יותר דל והשיתוף פעולה הכי חזק שלהם זה Square שאליי הוא פחות פונה.
Death_119 כתב:אני מאוד מנצל את המנוי של הגיימפאס, לטעמי אני מסיים בקלות איזה עשרה משחקים עליו בשנה וזורם עם עוד עשרה לפחות שאני לא מסיים, אז לרכוש בהנחה לא משתלם לי.
זה גם תלויי ז'אנרים, באסטרטגיה וFPS גיימפאס זה גן עדן כי פשוט כמעט הכל מגיע איליו בז'אנרים המדוברים.
נדב, אני חושב שצריך את המנוי הבסיסי אבל אנסה שוב, מקווה שאני טועה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 17 אורחים