kririn כתב:בנוגע לסטים וpc באופן כללי
המשחק מאוד מאוד כבד לרוב בעלי הpc
glass man כתב:קאז כפרה עליך די להסתבך. תענה לי ולעצמך ולשאר הפורום על שאלה פשוטה.
כמה אנשים היו מתעניינים במשחק ספיידרמן מגוף ראשון שבו אתה לא רואה את ספיידרמן ורק נותן אגרופים?
כמה אנשים היו מתעניינים במשחק באטמן בגוף ראשון שבו אתה לא רואה את באטמן ורק נותן אגרופים?
לא. המשחק רץ על 60 FPS על series s (ואין לו מצב 30 בכלל). אין בעיה להריץ אותו אלא אם אתה רוצה למקסם הגדרות ו/או להפעיל PT.
משום מה ווקונג לא היה כבד לשחקנים.
Hypno כתב:kririn כתב:בנוגע לסטים וpc באופן כללי
המשחק מאוד מאוד כבד לרוב בעלי הpc
לא. המשחק רץ על 60 FPS על series s (ואין לו מצב 30 בכלל). אין בעיה להריץ אותו אלא אם אתה רוצה למקסם הגדרות ו/או להפעיל PT.
משום מה ווקונג לא היה כבד לשחקנים.glass man כתב:קאז כפרה עליך די להסתבך. תענה לי ולעצמך ולשאר הפורום על שאלה פשוטה.
כמה אנשים היו מתעניינים במשחק ספיידרמן מגוף ראשון שבו אתה לא רואה את ספיידרמן ורק נותן אגרופים?
כמה אנשים היו מתעניינים במשחק באטמן בגוף ראשון שבו אתה לא רואה את באטמן ורק נותן אגרופים?
יש לך דוגמאות יותר טובות מאשר גיבורי על שטסים בשמיים? וגם שם כמו שלאסקין אמר יש משחק באטמן ואיירון מן VR.
'הופכים לדמות שאותה משחקים' = כלומר, גוף ראשון. זה ה selling point הראשון שכל הזמן מפתחים ושחקנים אומרים לגבי נקודת המבט הזו. אז..
Indy נותן לך זווית מגוף שלישי בכל הזדמנות אפשרית.
אנשים לא מתחפשים למאסטר צ'יף? לפרימן? לדום-גאי? מה זה החרטוט הזה.
התכוונתי שלעגת למכירות ופופולאריות של משחקי אימרסיב סים. לפי הנתונים של CCU בסטים הוא לא מתקרב לנתון של המשחקים האלה.
אז כנראה יש סיבות אחרות וקודמות יותר לביצועים של אינדי, לפני שבכלל מגיעים לדון על תקרת מכירות של משחקי אימרסיב סים (שאינדי לא כזה בכל אופן).
Hypno כתב:אפשר להביא דוגמאות למשחקי שיצאו במקביל בגיימפאס, אבל אפשר תמיד להגיד שאין משהו שהוא בדיוק בסגנון של Indy.
סימולטור טיסה 24 עם שיא של 24,863 למרות שיצא שבור.
מטאפור עם 85,961
הלבלייד 2 עם 3,982 (שבמקרה הזה ראינו שהביצועים שלו בקונסולה לא היו יותר טובים)
DrKeo כתב:גם היטמן 2 שעשה איזה 360K שחקנים בו זמנית לפני 5 שנים אומר שלום. על פי החשבון שלי זה פי 30 מאינדאנה ג'ונס.
Hypno כתב:DrKeo כתב:גם היטמן 2 שעשה איזה 360K שחקנים בו זמנית לפני 5 שנים אומר שלום. על פי החשבון שלי זה פי 30 מאינדאנה ג'ונס.
הנתון של היטמן הוא כשהיה לו סוף שבוע חינמי, אז לא רלוונטי.
אבל דיסהונורד עשה 20K לפני 12 שנה. בוא נגיד שאינדי גם היה מגיע ל 20 אם לא הייתה לו גישה מוקדמת. די רע.
kririn כתב:" The minimum spec represents the low graphics preset at 1080p, targeting 60 frames per second, which will require an Nvidia GeForce RTX 2060 Super, AMD Radeon RX 6600 or the Intel Arc A580. That's on top of an Intel Core i7-10700K or Ryzen 5 3600 for the CPU."
זה הדרישות מינימום לרוץ ב1080p במחשב
אולי זה לא ניראה ממבט ראשון יותר מידי
אבל שבודקים בסטים ,המון לקוחות פוטנציאלים לא יכולים להריץ את המשחק בצורה סבירה
אני ניסיתי היום משהו ,וזה בלפטופ שלי
מאק פרו 2018 שמותקן אליו win10 חוץ ממאק os
שממש ממש לא יכול להחזיק את המשחק ,כי זה לא התחליף שולחני שלי
בכל מקרה חיברתי דרך win10 והתוכנה של הxbox
לxsx ,בבית לפחות זה פועל
מתכנן לנסות בעבודה נראה אם יפעל
אבל להרבה בעלי pc אין לא xsx ולא xss
DrKeo כתב:אני לא יודע מה המצב בסטים דק, אבל מדובר בשברירון משוק המחשב. תסתכל בסקר חומרה של סטים ובביקורת של DF, כמעט כל שחקני המחשב מסוגלים לשחק בו בצורה טובה מגרסת הXSX.
DrKeo כתב:אדם עם כרטיס ob לא עושה גיממינג רציני של משחקי aaa עליו. תהיה בטוח שbmw לא רץ עליו או סייברפאנק או palworld, והם כולם מכרו גזיליון עותקים.
אינדיאנה ג׳ונס לא מוכר טוב והדרישות מערכת הן לא הסיבה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 14 אורחים