נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי glass man » 15 דצמבר 2024, 17:11

כן כאילו לרוב הגיימרים יש 3060 לא? למה שיסתבכו עם דרישות המערכת? קרירין זה לא שגיימרים על הPC חייבים לשחק בדרישות המומלצות.
אני כבר טלפון שבור אבל תראו את זה.

טריילר החשיפה של אינדיאנה ג'ונס 8.5M בעמוד של בטסדה (אני אפילו לא עושה שכלול פה מכל האתרים)
הטריילר בגמסקום (שוב האתר של בטסדה בשביל העקביות) 1.2M צפיות.(כבר רואים ירידה חריפה ברמת העניין בו )
טריילר הDeep dive-פה כבר צללנו למעמקי ה425K כאילו הארדקורס בלבד.
טריילר ההשקה 433K - שוב הארדקורס בלבד.

כן אם נעשה ריכוז של כל האתרים נראה מספרים גבוהים יותר אבל הירידות נשמרות באופן עקבי ובדקתי את זה.
גם לא היו טופיקס בNEOGAF/ERA/FAMIBOARDS של "אתם מעכלים שאינדיאנה ג'ונס יוצא עוד שבוע?" שבדרך כלל רואים כאלה על משחקים סופר מצופים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2024, 17:38

הטופ 3 כרטיסי מסך היום בסטים הם ה-3060, ה-4060 וה-4060 הנייד. יש אותם בערך ל-15% מהמשתמשי סטים וכולם מריצים את אינדיאנה ג׳ונס ממש טוב.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 דצמבר 2024, 05:24

כבר אמרתי ,שטעיתי והרבה אנשים בסטים כן יכולים להריץ את המשחק סביר ומעלה

אבל עדין המספרים הרלוונטיים במקרה הזה זה מספרי
גיימפאס

אני לדוגמה הורדתי ,עדין לא שיחקתי אבל הורדתי
זה לא יופיע בסטים ,במקרה שלי בכלל בxsx
אבל גם בpc ,משחקי גיימפאס מין הסתם לא יופיעו בסטים

סטים בקלות החנות הכי מצליחה במחשב לקנית משחקי מחשב
אבל זה לקנות לא להשכיר

ובאינדי בגלל גיימפאס זה המספר החשוב

וכן בפועל סטים זה גם סוג של השכרה ,כי תבעו אותם על זה
אבל אתם מבינים למה אני מתכוון

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2024, 11:55

אני בטוח שאם יש למשחק מספרי GP טובים, מיקרוסופט תפרסם אותם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 דצמבר 2024, 12:12

אין ספק שגיימפאס פגע קצת במכירות של אינדיאנה,אנחנו רואים על סטארפילד שלקח לו משמעותית יותר זמן להגיע ל3M עותקים בסטים ממה שלקח נגיד לסקיירים.
אני גם לא חושב שיש ספק שזה שהוא לא זמין על הPS5 פגע בו קצת כי כן, יש גיימרים שרוצים אותו בהשקה ולא יכולים כרגע לרכוש אותו.

אני פשוט לא מאמין שאלה מספרים משמעותים מספיק. אני קורא בפורומים אחרים, שאנשים טוענים שהמשחק נכשל כי יצא בדצמבר, ומשחקים נכשלים בדצמבר? WTF ? למה שמשחק יכשל דווקא בדצמבר? הביאו תירוץ שאנשים לא משחקים הרבה בקונסולות/PC בדצמבר? נשמע לי קשקוש. :-)

היה גם טיעון שמייקרוסופט לא משקיעה מספיק בשיווק? גם נשמע לי הזוי.

גם הטיעון של לאסקין שזה משחק קצר, אז אנשים יעשו חודש בגיימפאס ויסיימו. אפשר לסיים גם את פייבל במנוי של חודש בגיימפאס אם אתה ממש רוצה.
לא מבין את הטיעון של "משחקים של 60 שעות לא יפגעו מהגיימפאס"

יש לנו את שרון בפורום, שהוא בן אדם שאוהב את סדרת Thief כלומר, הוא חלק מקהל היעד של המשחק הזה, ואני לא רואה שהוא באיזה הייפ מטורף על אינדיאנה ג'ונס, אולי הוא כן והוא פשוט לא כותב על זה או שהוא ישחק מתישהו, אבל רואים שגם קהל היעד' של המשחק לא ממהרים לשחק בו, לכן הוא נכשל לדעתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 דצמבר 2024, 13:12

המשחק לא מאוד קצר, אבל הוא גם לא 50-100 שעות.
נראה לי שהוא סביבות ה-25 שעות, שזה מכובד, אבל כל אחד יכול לסיים את זה בחודש או חודשיים גג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2024, 13:58

אינדיאנה ג׳ונס באורך מאוד סביר למשחק סינגל. המשחק לא לא מוכר בגלל האורך שלו, או הדרישות מערכת או כי הוא לא יצא לפס5. לא ברור לי למה הוא לא מוכר, אבל הוא זמין בסטים ויש לו ציונים טובים, אורך טוב, ביצועים טכנים טובים והוא רץ על מחשבים ישנים טוב.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 דצמבר 2024, 14:12

DrKeo כתב:אינדיאנה ג׳ונס באורך מאוד סביר למשחק סינגל. המשחק לא לא מוכר בגלל האורך שלו, או הדרישות מערכת או כי הוא לא יצא לפס5. לא ברור לי למה הוא לא מוכר, אבל הוא זמין בסטים ויש לו ציונים טובים, אורך טוב, ביצועים טכנים טובים והוא רץ על מחשבים ישנים טוב.

הוא לא מוכר כי הוא נישה, הוא משחק Stealth מגוף ראשון, כמו שThief או Dishonored. זה ז'אנר לא פופולארי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 דצמבר 2024, 14:19

זו סיבה אולי למה הוא לא מוכר 20 מליון עותקים, אבל נראה שהוא גם לא מוכר 2 מליון, וזה לדעתי בעיקר בגלל שהוא זמין ויישאר תמיד זמין בגיימפאס, אז אנשים יגיעו אליו בשלב כלשהו, מתישהו… אין סיבה לרכוש

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 דצמבר 2024, 14:21

Laskin כתב:זו סיבה אולי למה הוא לא מוכר 20 מליון עותקים, אבל נראה שהוא גם לא מוכר 2 מליון, וזה לדעתי בעיקר בגלל שהוא זמין ויישאר תמיד זמין בגיימפאס, אז אנשים יגיעו אליו בשלב כלשהו, מתישהו… אין סיבה לרכוש

כמה משחקים מוכרים 20 מיליון ובאיזה קצב? זה משחק שיגיע ל-2 מיליון פשוט בתקופה של שנה שנתיים,כמו Alan wake 2 לדוגמא, משחק מעולה, ז'אנר נישה, הפצה יחסית מוגבלת בפיסי (כנראה גם סיבה טובה) ומכירות שהתנהלו מאוד לאט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 דצמבר 2024, 14:29

Laskin כתב:זו סיבה אולי למה הוא לא מוכר 20 מליון עותקים, אבל נראה שהוא גם לא מוכר 2 מליון, וזה לדעתי בעיקר בגלל שהוא זמין ויישאר תמיד זמין בגיימפאס, אז אנשים יגיעו אליו בשלב כלשהו, מתישהו… אין סיבה לרכוש

אולי רלוונטי לחלק מהאנשים, אבל אישית, עבורי, גיימפאס מיצה את עצמו. לא יודע יותר לתכנן את זמני ה גיימינג שלי בשנים האחרונות, ולא בא לי לשלם על חודש ולא לסיים ואז סתם להיגרר עוד ועוד. את אינדי ארכוש בחצי מחיר( זה הסכום שאני רוכש את רוב המשחקים שלי בימינו), כי אני יודע שאוהב אותו מאוד, אבל אין לי באמת זמן לשחק כרגע, אז לא שווה לי לשלם עליו מחיר מלא.

אני מנחש שאנשים יותר בוגרים יפסיקו בשלב מסוים לשלם על מנויים כי הם יבינו שזה לא שווה את זה. חושב שכבר שיתפתי כאן בעבר, המנוי היחיד שהשארתי הוא של Spotify. כל שאר הסטרימינג למיניהם הלכו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 דצמבר 2024, 14:46

אני הולך לעשות מנוי גיימפאס למשך חודשיים בערך פעם בשנה או אפילו שנתיים, ולסיים בחודשיים האלה מלא משחקים ברצף, אולי גג שלושה חודשים אם זה שנתיים… זה חסכון של אלפי שקלים, שלא אמור להגרר יותר מדי, כי אין סיבה אחרי שמסיימים את מה שבאמת מעניין אותך. זה לא שכל חודש הם מביאים איזה משחק מטורף שאני חייב, וזה כנראה גם לא יקרה לעולם.
אני חושב שיותר ויותר אנשים יינקטו ב״שיטה״ הזו.
אני עושה את זה גם בטלויזיה, אפל אחת לשנתיים לתקופה קצרה, אמאזון אחת לשנה וחצי בערך לתקופה קצרה, דיסני אחת לשנה לתקופה קצרה. רק נטפליקס קבוע לילדים ולאשה, יוטיוב בשבילי ובשביל הילדים וכדי לא לשמוע פרסומות, וספוטיפיי מנוי משפחתי. יוטיוב יימח שמם עוד לא מביאים לפה מנוי משפחתי :/
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 16 דצמבר 2024, 14:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 דצמבר 2024, 14:55

יש לנו את המכירות המשולבות של deus ex human revolution+ Mankind אחד קיים בשוק 13 שנה והשני תכף בן 10 שנים.
לקח להם מספר שנים כזה להגיעביחד ל12M עותקים.וHR היה הרבה יותר עטור שבחים מאינדיאנה ג'ונס, 89 בMC וגרסת הPC שלו שהיא באמת הראשית היא 90 בMC.

כלומר תן וקח במקרה הטוב אינדיאנה ג'ונס יעשה 6M עוד 10-13 שנים בשוק אחרי הנחות ריצפה+חינם בשירותים שונים כמו הפלוס זה ההגדרה של נישה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 דצמבר 2024, 14:58

אינדיאנה ג׳ונס לא נישתי כמו אלן ווייק ולא כמו דאוס אקס גם. זה מגה פרנצ׳ייז, עם מגה תקציב. מניח שפי 5 לפחות מהתקציב של אלן וווייק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2024, 14:58

אלדן רינג מכר 28.6 מליון עותקים. ביוני הוא עמד על 25 מליון עותקים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 דצמבר 2024, 15:10

מדהים.
וזה גם היה ז׳אנר נישה עד לא מזמן ;)
הקטע עם המשחקים של פרום זה כשמישהו ממש נכנס לאחד המשחקים שלהם - הוא פתאום קונה גם משחקים ישנים שלהם, ועוד ועוד כאלו עד שהוא שיחק בכולם בערך, אז יש להם רגליים מאוד, מאוד ארוכות.
באופן אישי, עם כמה שני נהנה מסקירו, ואני נהנה ממנו ***מאוד*** - זה לא עושה לי חשק לשחק במשחקי פרום האחרים, כי ממה ששיחקתי בדימון סולס בפס5, והממש מעט ששיחקתי באלדן רינג אצל חבר - מערכת הקרב, שהיא הדבר שאני הכי נהנה ממנו בסקירו - לא דומה בכלל למה שיש במשחקי סולס, והיא איטית וכבדה מאוד. לכן אעדיף להמשיך מכאן לסטלאר בלייד (כשיגיע למחשב) ול-ווקונג, שניהם יותר דומים לסקירו נראה לי, מלבד מד סטמינה שלדעתי יש בהם, ולשמחתי אין בסקירו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2024, 15:30

לא הייתי אומר שסולס היה עד כדי כך נישה גם לפני אלדן רינג. הסדרה מכרה 39 מליון יחידות במצטבר (אני חושב שהמספר כולל כל DLC בנפרד) והמשחק השלישי חצה את ה-10 מליון יחידות. גם שני הראשונים מכרו כמה מליונים כל אחד בתקופה שבה מליון יחידות היה הצלחה אדירה ו-4-5 מליון יחידות היה מגה פרנצ׳ייז בסגנון אנצ׳רטד או גירס.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 16 דצמבר 2024, 15:55

אוף לאסקין, ממש קיוויתי שתמשיך לאלדן רינג אחרי סקירו, גם אם לא ישר אחריו כמשחק הבא שלך.
כן, מערכת הקרב של סקירו היא ההיילייט שלו שאין במשחקים אחרים שלהם, ואגיד שגם לדעתי זה כנראה המשחק הכי טוב שלהם בסך הכל (אם כי זה צמוד מאוד עם אלדן רינג, וכנראה תלוי ביום שתשאל אותי. ואם אפשר לחלק את זה אז הDLC של אלדן רינג הוא לדעתי פיסת התוכן הכי טובה שלהם בבירור).
אבל לאלדן רינג יש המון יתרונות על סקירו מנגד, אלו משחקים שונים, אבל איןלי ספק שתעוף על אלדן רינג ברגע שתצלול אליו מהיכרות עם טעם הגיימינג שלך.
זה בדיוק מסוג המשחקים שמשחק של כמה שעות בשמירה לא שלך לא עושה עמם צדק, זה לגמרי משחק של "ההרפתקה שלך" ולא של איזה שעתיים מנותקות קונטקסט והשלכות.

ודימון סולס לא קשור, זה משחק שהוא אבטיפוס קלאנקי לדארק סולס 1, שהוא בעצמו משחק שכבר מרגיש עתיק מבחינת הגיימפלי של FROM ומה שהם גדלו לעשות. לדעתי בכל משחק שלהם יש מה לאהוב, אבל דימון סולס הוא בפער המשחק שמשקף הכי פחות את FROM של היום.
ההמלצה שלי, עכשיו כשמחסום הקושי הוא כבר לא עניין (אם היה לך ספק - סקירו שהתקדמת בו בקצב נהדר הוא המשחק הכי קשה שלהם ברוב המובנים), תן לאלדן רינג בדיקה אמיתית ולו רק כדי לראות על מה כל ההייפ. אני באמת משוכנע שתעוף עליו :).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2024, 15:59

אל תשחק את דימונס סולס, הוא בקושי היה עובר מסך ב-2009 על הפס3, והרימייק הוא אותו משחק 1:1 בגרפיקה יפה (אוקיי ואפשר להתגלגל ליותר כיוונים). ההפרש איכות בינו לבין משחקי סולס הוא ממש גדול, מרגיש כמו איזה pre-alpha שדלף לאינטרנט.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 דצמבר 2024, 16:35

Laskin כתב:אני הולך לעשות מנוי גיימפאס למשך חודשיים בערך פעם בשנה או אפילו שנתיים, ולסיים בחודשיים האלה מלא משחקים ברצף, אולי גג שלושה חודשים אם זה שנתיים… זה חסכון של אלפי שקלים, שלא אמור להגרר יותר מדי, כי אין סיבה אחרי שמסיימים את מה שבאמת מעניין אותך. זה לא שכל חודש הם מביאים איזה משחק מטורף שאני חייב, וזה כנראה גם לא יקרה לעולם.
אני עושה את זה גם בטלויזיה, אפל אחת לשנתיים לתקופה קצרה, אמאזון אחת לשנה וחצי בערך לתקופה קצרה, דיסני אחת לשנה לתקופה קצרה. רק נטפליקס קבוע לילדים ולאשה, יוטיוב בשבילי ובשביל הילדים וכדי לא לשמוע פרסומות, וספוטיפיי מנוי משפחתי. יוטיוב יימח שמם עוד לא מביאים לפה מנוי משפחתי :/

יש כבר מנוי משפחתי של יוטיוב בארץ :).

לנושא גיימפאס - אני פשוט לא יודע מתי אני אוכל להגיע לשחק. אז נגיד שאעשה מנוי לחודש בשביל אינדיאנה, ולא אסיים אותו, אז אשאיר לעוד חודש ואז עוד.. שמע, לקח לי שנה וחצי on and off לסיים את אלדן רינג. אני לא בדיוק חורש משחקים בימינו.

לכן מעדיף לרכוש רק את מה שחשוב לי. יש לי גם ככה מלא משחקים שקניתי ועוד לא ניצלתי באמת.
אה וסטיק צודק. סקירו קשה הרבה יותר מאלדן רינג.
?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 16 דצמבר 2024, 18:41

Laskin כתב:מדהים.
וזה גם היה ז׳אנר נישה עד לא מזמן ;)
הקטע עם המשחקים של פרום זה כשמישהו ממש נכנס לאחד המשחקים שלהם - הוא פתאום קונה גם משחקים ישנים שלהם, ועוד ועוד כאלו עד שהוא שיחק בכולם בערך, אז יש להם רגליים מאוד, מאוד ארוכות.
באופן אישי, עם כמה שני נהנה מסקירו, ואני נהנה ממנו ***מאוד*** - זה לא עושה לי חשק לשחק במשחקי פרום האחרים, כי ממה ששיחקתי בדימון סולס בפס5, והממש מעט ששיחקתי באלדן רינג אצל חבר - מערכת הקרב, שהיא הדבר שאני הכי נהנה ממנו בסקירו - לא דומה בכלל למה שיש במשחקי סולס, והיא איטית וכבדה מאוד. לכן אעדיף להמשיך מכאן לסטלאר בלייד (כשיגיע למחשב) ול-ווקונג, שניהם יותר דומים לסקירו נראה לי, מלבד מד סטמינה שלדעתי יש בהם, ולשמחתי אין בסקירו.

אז בלאדבורן... חבל לבזבז את הזמן על חיקויים חיוורים.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 16 דצמבר 2024, 19:24

Klayman כתב:
Laskin כתב:אני הולך לעשות מנוי גיימפאס למשך חודשיים בערך פעם בשנה או אפילו שנתיים, ולסיים בחודשיים האלה מלא משחקים ברצף, אולי גג שלושה חודשים אם זה שנתיים… זה חסכון של אלפי שקלים, שלא אמור להגרר יותר מדי, כי אין סיבה אחרי שמסיימים את מה שבאמת מעניין אותך. זה לא שכל חודש הם מביאים איזה משחק מטורף שאני חייב, וזה כנראה גם לא יקרה לעולם.

יש כבר מנוי משפחתי של יוטיוב בארץ :).

לנושא גיימפאס - אני פשוט לא יודע מתי אני אוכל להגיע לשחק. אז נגיד שאעשה מנוי לחודש בשביל אינדיאנה, ולא אסיים אותו, אז אשאיר לעוד חודש ואז עוד.. שמע, לקח לי שנה וחצי on and off לסיים את אלדן רינג. אני לא בדיוק חורש משחקים בימינו.

לכן מעדיף לרכוש רק את מה שחשוב לי. יש לי גם ככה מלא משחקים שקניתי ועוד לא ניצלתי באמת.
אה וסטיק צודק. סקירו קשה הרבה יותר מאלדן רינג.

פשוט עושים מנוי ליוטיוב משפחתי דרך VPN במדינה שכוחת אל כמו קניה או טורקיה.
יוצא הרבה יותר זול. כמובן שדרך המחשב, בלי העמלות המופרכות של גוגל/אפל.

אמנם הגיעו הרבה דיווחים לאחרונה שגוגל מתחילה לחסום את השיטה הזו, אבל אצלי זה עובד בנתיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 דצמבר 2024, 19:42

ממתי יש יוטיוב משפחתי בארץ??? עכשיו אני עושה!!
נמאס לי לקפוץ בין גיימינג לבלרינות ובין בן שפירו וקריטיקל דרינקר לקווין רובין ומפרץ ההרפתקאות :)
לא אעשה VPN בשביל זה, אבדוק רגע אם כבר יש…
וואלה לא נראה לי, כשאני מנסה להצטרף הוא מביא אותי ליוטיוב פרימיום רגיל. אחפור על זה מחר :( סתם הדלקתם אותי

בכל אופן קודם נראה אם אסיים את סקירו באמת או שדעתי ל״קיר״ שלי. אדע בסופ״ש.
בלאדבורן, בשלב הזה איתו כבר לרימייק או המשך נראה לי. עם הרכישה של סוני זה כנראה עניין של זמן.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 דצמבר 2024, 19:47

Laskin כתב:ממתי יש יוטיוב משפחתי בארץ??? עכשיו אני עושה!!
נמאס לי לקפוץ בין גיימינג לבלרינות ובין בן שפירו וקריטיקל דרינקר לקווין רובין ומפרץ ההרפתקאות :)
לא אעשה VPN בשביל זה, אבדוק רגע אם כבר יש…
וואלה לא נראה לי, כשאני מנסה להצטרף הוא מביא אותי ליוטיוב פרימיום רגיל. אחפור על זה מחר :( סתם הדלקתם אותי

תמונה

בבקשה.

https://m.youtube.com/premium/student?y ... %253D%253D
אצלי זה היה בלינק הזה מהדפדפן בנייד.
נערך לאחרונה על ידי Klayman ב 16 דצמבר 2024, 19:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 דצמבר 2024, 19:48

איזה קיר לאסקין, אתה לא פורש מסקירו, אתה כבר בסוף, תן את הפוש האחרון לבוסים המאנייקים האלה גם בשבילי וכל מי שפרש באמצע :lol:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים