DrKeo כתב:אינדיאנה ג׳ונס באורך מאוד סביר למשחק סינגל. המשחק לא לא מוכר בגלל האורך שלו, או הדרישות מערכת או כי הוא לא יצא לפס5. לא ברור לי למה הוא לא מוכר, אבל הוא זמין בסטים ויש לו ציונים טובים, אורך טוב, ביצועים טכנים טובים והוא רץ על מחשבים ישנים טוב.
Laskin כתב:זו סיבה אולי למה הוא לא מוכר 20 מליון עותקים, אבל נראה שהוא גם לא מוכר 2 מליון, וזה לדעתי בעיקר בגלל שהוא זמין ויישאר תמיד זמין בגיימפאס, אז אנשים יגיעו אליו בשלב כלשהו, מתישהו… אין סיבה לרכוש
Laskin כתב:זו סיבה אולי למה הוא לא מוכר 20 מליון עותקים, אבל נראה שהוא גם לא מוכר 2 מליון, וזה לדעתי בעיקר בגלל שהוא זמין ויישאר תמיד זמין בגיימפאס, אז אנשים יגיעו אליו בשלב כלשהו, מתישהו… אין סיבה לרכוש
Laskin כתב:אני הולך לעשות מנוי גיימפאס למשך חודשיים בערך פעם בשנה או אפילו שנתיים, ולסיים בחודשיים האלה מלא משחקים ברצף, אולי גג שלושה חודשים אם זה שנתיים… זה חסכון של אלפי שקלים, שלא אמור להגרר יותר מדי, כי אין סיבה אחרי שמסיימים את מה שבאמת מעניין אותך. זה לא שכל חודש הם מביאים איזה משחק מטורף שאני חייב, וזה כנראה גם לא יקרה לעולם.
אני חושב שיותר ויותר אנשים יינקטו ב״שיטה״ הזו.
אני עושה את זה גם בטלויזיה, אפל אחת לשנתיים לתקופה קצרה, אמאזון אחת לשנה וחצי בערך לתקופה קצרה, דיסני אחת לשנה לתקופה קצרה. רק נטפליקס קבוע לילדים ולאשה, יוטיוב בשבילי ובשביל הילדים וכדי לא לשמוע פרסומות, וספוטיפיי מנוי משפחתי. יוטיוב יימח שמם עוד לא מביאים לפה מנוי משפחתי :/
Laskin כתב:מדהים.
וזה גם היה ז׳אנר נישה עד לא מזמן
הקטע עם המשחקים של פרום זה כשמישהו ממש נכנס לאחד המשחקים שלהם - הוא פתאום קונה גם משחקים ישנים שלהם, ועוד ועוד כאלו עד שהוא שיחק בכולם בערך, אז יש להם רגליים מאוד, מאוד ארוכות.
באופן אישי, עם כמה שני נהנה מסקירו, ואני נהנה ממנו ***מאוד*** - זה לא עושה לי חשק לשחק במשחקי פרום האחרים, כי ממה ששיחקתי בדימון סולס בפס5, והממש מעט ששיחקתי באלדן רינג אצל חבר - מערכת הקרב, שהיא הדבר שאני הכי נהנה ממנו בסקירו - לא דומה בכלל למה שיש במשחקי סולס, והיא איטית וכבדה מאוד. לכן אעדיף להמשיך מכאן לסטלאר בלייד (כשיגיע למחשב) ול-ווקונג, שניהם יותר דומים לסקירו נראה לי, מלבד מד סטמינה שלדעתי יש בהם, ולשמחתי אין בסקירו.
Klayman כתב:Laskin כתב:אני הולך לעשות מנוי גיימפאס למשך חודשיים בערך פעם בשנה או אפילו שנתיים, ולסיים בחודשיים האלה מלא משחקים ברצף, אולי גג שלושה חודשים אם זה שנתיים… זה חסכון של אלפי שקלים, שלא אמור להגרר יותר מדי, כי אין סיבה אחרי שמסיימים את מה שבאמת מעניין אותך. זה לא שכל חודש הם מביאים איזה משחק מטורף שאני חייב, וזה כנראה גם לא יקרה לעולם.
אני חושב שיותר ויותר אנשים יינקטו ב״שיטה״ הזו.
אני עושה את זה גם בטלויזיה, אפל אחת לשנתיים לתקופה קצרה, אמאזון אחת לשנה וחצי בערך לתקופה קצרה, דיסני אחת לשנה לתקופה קצרה. רק נטפליקס קבוע לילדים ולאשה, יוטיוב בשבילי ובשביל הילדים וכדי לא לשמוע פרסומות, וספוטיפיי מנוי משפחתי. יוטיוב יימח שמם עוד לא מביאים לפה מנוי משפחתי :/
יש כבר מנוי משפחתי של יוטיוב בארץ .
לנושא גיימפאס - אני פשוט לא יודע מתי אני אוכל להגיע לשחק. אז נגיד שאעשה מנוי לחודש בשביל אינדיאנה, ולא אסיים אותו, אז אשאיר לעוד חודש ואז עוד.. שמע, לקח לי שנה וחצי on and off לסיים את אלדן רינג. אני לא בדיוק חורש משחקים בימינו.
לכן מעדיף לרכוש רק את מה שחשוב לי. יש לי גם ככה מלא משחקים שקניתי ועוד לא ניצלתי באמת.
אה וסטיק צודק. סקירו קשה הרבה יותר מאלדן רינג.
Laskin כתב:ממתי יש יוטיוב משפחתי בארץ??? עכשיו אני עושה!!
נמאס לי לקפוץ בין גיימינג לבלרינות ובין בן שפירו וקריטיקל דרינקר לקווין רובין ומפרץ ההרפתקאות
לא אעשה VPN בשביל זה, אבדוק רגע אם כבר יש…
וואלה לא נראה לי, כשאני מנסה להצטרף הוא מביא אותי ליוטיוב פרימיום רגיל. אחפור על זה מחר סתם הדלקתם אותי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים