Hypno כתב:לא היה צריך לחכות להיום כדי ל'צייר את המטרה'. המטרה על הקיר מזמן.
הנחה של 50 דולר זה מה שאמור לסכל את האפקט של משחק בת'סדה חדש? אתה קורא את מה שאתה כותב?
כן, ה Series S. זה הכישלון הגדול של ספנסר וקיבלנו את זה במספרים. אתה עושה קונסולה זולה יותר כדי להציע נקודת כניסה שווה לכל כיס - אתה מוציא את המשחק הכי גדול שלך הדור הזה שאמור לגרום לאנשים לחפש לקנות את הקונסולה, ויש לך את הקונסולה הזולה הקורצת, והופ - כלום.
אסטרטגיית 2 הקונסולות כשלה.
This was driven by PS5, with sales of Sony's console up 175% over the same period last year. There were still strong stock shortages of PS5 in September 2022.
Nintendo Switch sales were down 28% compared with last September, while Xbox Series S and X sales are down 35% for that four-week period.
Hypno כתב:DrKeo, חבל שאתה מטפטף את הנתונים שלך בהמשכים במקום להגיד טענה מרוכזת ומגובה מההתחלה.
DrKeo כתב:הנתונים הם לא שלי, הם פומביים. ברגע שהבנתי שאתה מתחיל לגרור את הויכוח "אקסבוקס נכשלת!!! צריכים להוציא קונסולה חדשה ב-2025!!!!" לכאן קבלתי PTSD מכל ויכוחי העבר שבהם אתה ננעל על נושא מסויים ואז גורר אותו על גבי כל פוסט בפורום לאורך שנים באובססיה גמורה. כבר הספקתי לדמיין בראש את הנרטיב "אקסבוקס נכשלת" הופך ל"אפיק נוראית" ול"ג'ים ראיין גאון" החדש, ואין לי עניין בעוד אחד כזה.
אז אני כבר אומר לך עכשיו, אני לא חלק בויכוח הזה של "אקסבוקס כישלון". אקסבוקס כישלון לדעתך וזה לגמרי אחלה ולבריאות והכל. אין לי רצון שתצטט את השם שלי בכל פוסט בשנים הקרובות.
Laskin כתב:אלו באמת נתונים חלשים מאוד לחודש שהיה אמור להיות אחד החזקים בדור הזה למיקרוסופט.
אגב גם פורצה מוטורספורט לפי דיווחים הגיע למקסימום של 5,000 שחקנים בסטים, שם אם מן הסתם הרבה משחקים בגיימפאס - זה נתון רע מאוד, ויש לו גם רק 44% ביקורות חיוביות שם. חבל ממש ספורצה לא לקח עוד כמה חודשים ולו רק בשביל גירסת מחשב יציבה יותר, וכמה שיפורי QOL כמו למשל לא לחייב אנשים לשחק איזה חצי שעה במסלול לפני שמתחרים אונליין, והבנתי מכמה מקורות שלפעמים גם אחרי שעוברת החצי שעה הזו - יש באג נוראי שהמשחק נתקע על מצלמת הריפליי, שמן הסתם לא מאפשר לשחק תחרותית… זה מהבאגים האלה שיכולים לגרום לשחקנים לעשות rage quit ולא לחזור לעולם.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים