Hypno כתב:דווקא בפעם האחרונה שספנסר דיבר על גיימפאס הוא דיבר על המחשב כמקום שבו יש צמיחה.
Hypno כתב:גם בתור קונסולה מפסידה, יש פחות צרכני XBOX מאשר צרכנים עם מחשבי גיימינג שמריצים את סטארפילד? בשוק הכי חזק של XBOX? לא יודע מתי בפעם האחרונה לפי נתוני NPD הגרסה הכי מוכרת של משחק מולטיפלטפורם הייתה הPC.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:במה זה יכול להתבטא, בעצם? שהם לא יביאו משחקים יותר DAY1? או שישקיעו פחות במשחקי צד ג' שם?
זה יכול מאוד לפגוע בחטיבה כולה... לפחות בטווח הקצר והבינוני.
Laskin כתב:בשנה הקרובה מן הסתם, COD לבדו יכניס להם את מה שצריך כדי להגיע לזה… השאלה מה יהיה בשנה שאחרי לעומת השנה הקרובה
Laskin כתב:אני רק אומר שתפי לעלייה בהכנסות של 40% זה משהו שCOD יביא לבדו, זה לגמרי מובן. אבל אחרי שיהיו שנה שלמה בבעלותם, אז רק נוכל לבחון את הצמיחה.
DrKeo כתב:Laskin כתב:אני רק אומר שתפי לעלייה בהכנסות של 40% זה משהו שCOD יביא לבדו, זה לגמרי מובן. אבל אחרי שיהיו שנה שלמה בבעלותם, אז רק נוכל לבחון את הצמיחה.
COD לא מביא לאקסבוקס עליה של 40%. ההכנסות שלהם הן בסביבות ה-15-16 מליארד דולר בשנה, ההכנסות של אקטיוויז'ן הן בסביבות ה-6-8 מליארד דולר בשנה שזה קצת פחות מ-50%.
DrKeo כתב:למרות שמיקרוסופט ראתה ירידה במכירות חומרה של 7% ברבעון האחרון ביחס לשנה שעברה, ה-revenue עלה ב-9%. זה לפני הרכישה של אקטיוויז'ן, כך שאני משער שנדלה ידע מה הוא עושה כשהוא הצמיד חלק בשכר שלו ל-revenue של אקסבוקס. גם היה זינוק של 13% בהכנסות משירותים (כלומר GP) שיוחס ישירות לשיחרור של סטארפילד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 24 אורחים