Laskin כתב:ממה שראיתי ההפרש במצלמה לגמרי לא שווה את זה, אבל אם אתה ממש חובב צילום פנאטי אז אולי בכל זאת שווה את זה. אם כבר הסוללה היא הפלוס הרציני שיהיה מורגש ביומיום.
אבל אני כן במקומך הייתי קופץ לחנות לבדוק את הגודל, בשימוש שוטף, אלא אם יש לך ידיים עצומות - זה פשוט מאוד לא נח ומחייב תמיד 2 ידיים. וגם בכיס זה מורגש הרבה יותר. חבל בעיניי "לסבול" מהחסרונות המורגשים של הגודל מדי יום בשביל להנות מהיתרונות היחסית-בלתי-מורגשים של המצלמה כשמטיילים פעם בחודש.
Laskin כתב:נדב - אה, וואו. איכשהו פספסתי את זה לגמרי. בדיחה. למרות שדי ברור שמי שרוכש את זה 90% מהשימוש גם ככה מכוון רק לאייפון.
ארז - באמת, למה שתעשה את זה בצורה עיוורת אם אתה יכול ללכת לקניון, תוך כדי סיכון מינימלי כמובן, ולבדוק אם זה נח לך או גדול מדי...? זה אשכרה שעה מהחיים כדי שיהיה לך נח יותר כל יום בשנים הקרובות עם הנייד שלך
Laskin כתב:א. זה לפחות ייתן לך מושג אם זה *משמעותית* גדול מדי
ב. יש גם חנויות סלולר שלא בתוך קניונים, זה היה בצחוק
ג. אני לא חושב שזו תהיה בעייה כל כך, אבל נו טוב... העיקר שלא תצא FOMO
Laskin כתב:אחוז קטן, ועדיין מליונים... אני לא חושב שהם מתכננים לייצר עשרות מליונים של זה בשנה הקרובה, בשנתיים הראשונות זה יהיה מוצר סופר-פרימיום שכולם ירצו ורק מי שיכול להרשות לעצמו יקנה, אחר כך יעשו בטח גירסת MINI-MAX או משהו ב-300-350 דולר, והפרימיום תקבל אולי ערך מוסף איכשהו.
וגם אני מדבר על איכות סאונד, ועבורי - אין שום סיכוי שזה ישנה, אבל בשביל אודיופילים שרוכשים רמקולים בעשרות אלפי שקלים? בטח שיש מצב.
אני בקטע של איכות וידאו, אז למשל אני שילמתי כמעט כפול בשביל OLED, וכמוני יש עוד המון, כמו כן הייתי יכול לקנות ב-60% מזה איזה 12 אינץ' פחות ולא התפשרתי, אז מי שסאונד זה התחום שלו יסכים לשלם, ולא חסרים כאלו.
Kazz כתב:מה הם המתחרים של ה iphone 12 mini? כלומר טלפון באותו גודל וביצועים דומים.
swym כתב:Kazz כתב:מה הם המתחרים של ה iphone 12 mini? כלומר טלפון באותו גודל וביצועים דומים.
אין דבר כזה.
זה טלפון שמגיע עם המעבד הכי חדש של אפל, ככה שמשהו שיעקוף אותו בצד של אנדרואיד כנראה יגיע רק עם המעבדים החדשים של קוואלקום במהלך 2021.
ויותר מזה: גם כשיגיעו המכשירים החדשים, אל תצפה כמעט לאף יצרן שמכניס מפרט של מכשיר דגל בגוף של 5.5 אינצ'... משום מה כולם חושבים ששילוב הזה שוק.
אבל אם אתה מחפש משהו *קרוב* כבר היום, יש מצב שהXperia 5 II של סוני הוא אופציה טובה: מגיע עם מעבד הדגל של קוואלקום מ-2020, גוף לא גדול בהרבה (6 אינצ', אבל עם מסך קצת יותר מוארך. העובי כמעט זהה וההבדל במשקל הוא פחות מ-30 גרם). עם המסכים המאורכים היום, 6 אינצ' זה בתכלס הרבה פחות מאשר 6 אינצ' בימים שבהם מסכים היו בפורמט 16:9.
טיפה יותר קרוב במימדים לאייפון מיני זה הPixel 4a של גוגל עצמה, אבל שם אתה מתפשר על המעבד (מצד שני, אתה גם משלם חצי מחיר).
swiss-the-engine כתב:הבדל של בערך 10-15 אחוז בזמן בטריה זה לא בדיוק "פגם ענק".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים