Uncle Pey'j כתב:וואו לאסקין אתה עדיין עם 6s? ואני חשבתי שאני גיבור גדול שאני שורד עם האייפון 10 מ2017 אבל זה באמת אחד היתרונות המשמעותיים של אייפונים, הם פשוט מחזיקים שנים על שנים.
DrKeo כתב:המחירים עלו ב-20% בשנתיים, אני קניתי את ה256 מקס פרו ב-5100, עכשיו המקס פרו הוא בערך 6100-6200, תלוי בחנות.
אני מבין שהדולר עלה ב-10% מתחילת השנה, אבל זה לא שכשהוא התרסק ל-3.2 המחירים שלהם ירדו.
אגב, כשיצא האייפון שנה שעברה, הדולר היה 3.55.
Shlomix כתב:DrKeo כתב:המחירים עלו ב-20% בשנתיים, אני קניתי את ה256 מקס פרו ב-5100, עכשיו המקס פרו הוא בערך 6100-6200, תלוי בחנות.
אני מבין שהדולר עלה ב-10% מתחילת השנה, אבל זה לא שכשהוא התרסק ל-3.2 המחירים שלהם ירדו.
אגב, כשיצא האייפון שנה שעברה, הדולר היה 3.55.
אבל המחיר של האייפונים בארץ היה מהנמוכים בעולם עד לפני שנתיים. כלומר כן יש משמעות לשער הדולר.
אני לא אומר שאין פה ניסיון לדפוק קופה. אני אומר שהוא זניח.
Uncle Pey'j כתב:וואו לאסקין אתה עדיין עם 6s? ואני חשבתי שאני גיבור גדול שאני שורד עם האייפון 10 מ2017 אבל זה באמת אחד היתרונות המשמעותיים של אייפונים, הם פשוט מחזיקים שנים על שנים.
DrKeo כתב:אני עם 13 פרו מקס ואפל עדין לא הצליחו לשכנע אותי לשדרג, ואני אדם שקל לשכנע אותו לשדרג (ע"ע הדיון פס5 פרו ). אם אין שם שום דבר מעניין מעבר לסירי החדשה, אני אמשיך להמתין לדור מעניין או לחילופין אם הטלפון שלי ילך לעולמו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים