Klayman כתב:Hypno כתב:תמיד משעשע לראות את המרמור של קאזז יוצא על משתמשים
תיקנתי לך. זה פשוט נכון ל99.9 אחוז של ההודעות שלך, אז מן הסתם שתשליך את זה עלי. אפילו אם בטעות באת להתלהב על משחק חדש, זה יהיה טבול בארס וסרקזם על "למה מיקרוסופט לא לקחה אותו?" או "תראו את משחק x ואיך הוא מצליח - למה הוא לא בחנות של אפיק?". בקיצור, אתה מעייף. ביי
Hypno כתב:Klayman כתב:Hypno כתב:תמיד משעשע לראות את המרמור של קאזז יוצא על משתמשים
תיקנתי לך. זה פשוט נכון ל99.9 אחוז של ההודעות שלך, אז מן הסתם שתשליך את זה עלי. אפילו אם בטעות באת להתלהב על משחק חדש, זה יהיה טבול בארס וסרקזם על "למה מיקרוסופט לא לקחה אותו?" או "תראו את משחק x ואיך הוא מצליח - למה הוא לא בחנות של אפיק?". בקיצור, אתה מעייף. ביי
לא, סורי. אתה לא יכול לעשות taunting למשתמש אחר ולכתוב בסרקזם 'מעניין מה יש לו להגיד' ואז לנסות לקחת את ה high road.
מה ארס או סרקזם להגיד שמיקרוסופט מפספסת שלא עטה על כל להיט EA כדי להביא אותו ל XBOX כבלעדי דה-פקטו בקונסולות חחח.
כל פעם שאתה תלעג ותאשים את השחקנים בכך שמצבה של EGS לא יותר טוב, אני אהיה פה כדי להזכיר שאת הלעג והאשמה יש להפנות לאפיק.
InterAl כתב:אין פה שום הגבלת תחרות. ואלב רוצה לעשות עסקים רק עם חברות שלא מפלות לרעה את הלקוחות שלה. פתאום אפליית מחירים היא דבר רצוי? באותה מידה אפשר לטעון שזה דווקא מוזיל מחירים לרוב הצרכנים (כי הרוב המוחלט קונה רק בסטים ממילא, רבים מהם כעיקרון). אני גם בכלל לא בטוח שזה הסדר כובל - איך זה גרוע נגיד מקניית בלעדיים? גם זאת הרי פרקטיקה שמונעת תחרות על פלטפורמות מתחרות... זה קשקוש. סטים מנצחת כי היא הפלטפורמה הכי טובה. הלאנצ'ר של אפיק קטסטרופה. יש לי שם ספרייה של מאות משחקים (לא קניתי אחד, הכל מה-giveaways) ודבר בסיסי כמו לראות את כל רשימת המשחקים שלי אני לא יכול לעשות בלי שהתוכנה תיתקע או תיכנס ל-infinite scroll שטוען במשך 2 דקות רשימה של 300 פריטים. זוועה.
sharonbn כתב:1. לפי ויקיפדיה, סטים מחזיקה ב75% משוק משחקי המחשב. אותה תוצאה מקבלים כשעושים גוגל על Steam market share
2. לפי כתב תביעב שהוגש נגד וואלב, בהסכם ישנו סעיף שנקרא Most Favoured Nation clause . תעשה על זה גוגל. בעיקרון, הסעיף אוסר על המפתחת להציע את המשחק במחיר נמוך יותר מאשר סטים.
3. למה שלמפתחת משחקים תהיה התנגדות להעברת בעלות של עותק של משחק כחלק מירושה? כל עוד הבעלות עוברת ולא מועתקת.
DrKeo כתב:אני די בטוח שאם GOG עושים את זה, סטים עם ה-10 מליארד דולר בשנה וה-800+ עובדים שמוקדשים אך ורק לסטים יכולים לעשות את זה.
swym כתב:DrKeo כתב:אני די בטוח שאם GOG עושים את זה, סטים עם ה-10 מליארד דולר בשנה וה-800+ עובדים שמוקדשים אך ורק לסטים יכולים לעשות את זה.
מאחר והמספרים הרשמיים דלפו עכשיו, אני יכול לעדכן אותך שזה יותר באזור ה80 אנשים על סטים מאשר 800...
https://www.theverge.com/2024/7/13/2419 ... l-redacted
יש מצב שזו החברה הכי יעילה בעולם.
DrKeo כתב:swym כתב:DrKeo כתב:אני די בטוח שאם GOG עושים את זה, סטים עם ה-10 מליארד דולר בשנה וה-800+ עובדים שמוקדשים אך ורק לסטים יכולים לעשות את זה.
מאחר והמספרים הרשמיים דלפו עכשיו, אני יכול לעדכן אותך שזה יותר באזור ה80 אנשים על סטים מאשר 800...
https://www.theverge.com/2024/7/13/2419 ... l-redacted
יש מצב שזו החברה הכי יעילה בעולם.
מטורף לגמרי, במיוחד להתחשב בזה שמדובר בכל העובדים שקשורים לסטים, לא רק SUPPORT. אשכרה 79 אנשים מחזיקים את כל הפלטפורמה הזאת.
InterAl כתב:לא ממש מסתדר עם הנתונים שמופיעים ב-glassdoor.
InterAl כתב:ואיך זה מסתדר עם ההודעה הקודמת שלך?
InterAl כתב:אבל לפני רגע כתבת שהסכום גבוה כי חלק נכבד הולך ל-outsource... כלומר לא 76 מיליון ל-79 עובדים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים