תראו מה קניתי - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: תראו מה קניתי - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 29 נובמבר 2023, 18:22

Laskin כתב:תתחדש!
נראה מדהים
תשחק בסייברפאנק עם PT

סיימתי אותו כבר על הPS5 :|. למזלי קיבלתי את Alan wake 2 עם הכרטיס מסך, רק לא מבין למה זה בחנות של Epic.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 נובמבר 2023, 18:23

Death_119 כתב:סיימתי אותו כבר על הPS5 :|. למזלי קיבלתי את Alan wake 2 עם הכרטיס מסך, רק לא מבין למה זה בחנות של Epic.

כי זה משחק של אפיק במימון והפצת אפיק.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 נובמבר 2023, 18:24

סיימת גם את ההרחבה של סייברפאנק?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 נובמבר 2023, 18:36

Laskin כתב:סיימת גם את ההרחבה של סייברפאנק?

לצערי לא. לא הגעתי אליה עדיין (אם אגיע איי פעם). לא סביר שאקנה את המשחק לפיסי, הוא משחק מדהים, אבל חרשתי עליו (קרוב ל-100 שעות בפס5) וראיתי לא מעט ממנו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 29 נובמבר 2023, 21:03

תתחדש!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 נובמבר 2023, 00:02

Death_119 כתב:
Laskin כתב:סיימת גם את ההרחבה של סייברפאנק?

לצערי לא. לא הגעתי אליה עדיין (אם אגיע איי פעם). לא סביר שאקנה את המשחק לפיסי, הוא משחק מדהים, אבל חרשתי עליו (קרוב ל-100 שעות בפס5) וראיתי לא מעט ממנו.

לדעתי אם יהיה מבצע ותוכל להביא את המשחק וההרחבה באיזה 150 ש״ח - כדאי לך מאוד לנסות בכל זאת. יחד עם העדכון 2.0 צפויה לך חוויה מאוד שונה, ותוכל לעשות בחירות אחרות ולבנות דמות שונה לגמרי. המשחק פשוט יוצא דופן ביופי שלו, עם הPT

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 ספטמבר 2024, 16:41

קניתי את פינלנד פנטזי 8 רימיק לסוויץ
יש כרגע מבצע וזה זול יחסית

מדובר יותר ברימסטר מרימיק, אבל המשחק בחלק מהמרתון פינלנד פנטזי שלי
.בנוסף קניתי את פינלנד פנטזי 9 לסוויץ ,לא רימיק כי עדיין אין

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2024, 02:19

אני חושב שאם יהיו מבצעים על המסכי 39" OLED האולטרה רחבים בשישי השחור, אני הולך לקנות לעצמי אחד ליום הולדת. בנתיים ממתין עם ה-DLC של AW2 בגלל זה :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 נובמבר 2024, 17:36

קניתי דבר זול ופשוט ,אבל מעולה בשבילי בעבודה החדשה
בעבודה החדשה יש לי לפעמים זמן לשחק

ויש לי 3 אפשרויות ראליות

1 מחשב מאק פרו 13 אינצט ,מודל 2018
אבל שדרגו אותו ל16 גיגה ram וi7 ו512 גיגה
זה לא מחשב משחקים ,אבל לאמולטורים של קונסולות ישנות ומשחקים קלים זה בסדר גמור

משתמש בו לעבודה, אבל בזמנו קניתי אותו משומש ב2000 שקל

וגם יש לי win10 מותקנת אליו ככה שאני יכול לבחור mac os
או win10

2 rog ally ,שאליו אפשר לשחק את כל משחקי הpc
תלוי בציוד עיקפי למה שחייב מקלדת ועכבר אבל יש לי הכל

3 ולזה קניתי דבר קטן
נינטנדו סוויץ ,חיפשתי גיימפאד במקום המקורים אבל שמתחבר למכשיר ,אבל שאפשר לנתק אותו
יש לי כבר גיימפאד פרו ובנוסף עוד גיימפאד צד שלישי
אבל אף אחד מהם לא מתחבר למכשיר

אז מה שקניתי זה תוסף פלסטיק כמו שיש לטלפונים
שמחבר את הסוויץ לגיימפאד פרו

פשוט כי לא מצאתי אף מוצר טוב יותר מזה יחסית למחיר ( שיש לי כבר גיימפאד פרו )

חלק מהגיימפאדים יקרים מידי
לחלקם אין בטריה שלהם אז אין אפשרות לשחק לא מחובר לסוויץ

בקיצור ,תוסף פלסטיק כבר עדיף

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 03 נובמבר 2024, 02:16

ניסית גריפ לסוויץ' במקום התוסף?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 03 נובמבר 2024, 13:31

קניתי את שלט Ultimate 2.4G Controller של 8bitdo (בשביל המחשב), פשוט מעולה. יש לו סטיקים עם אפקט הול, שני פדלים מאחור וDPAD רך שאני אישית מעדיף על הקליקי של שלט הוואן שבו השתמשתי עד היום (ועכשיו מאפשר לי לשחק קצת במשחקי מכות, כמעט בלתי אפשרי עם הנוקשות והדיליי בין לחיצות בDPAD קליקי).בנוסף מגיע עם סוללה נטענת מובנית, עמדת טעינה שגם מכבה\מדליקה את השלט כשהוא מונח\מורם ממנה, ודונגל לחיבור אלחוטי שמגיע מובנה בתוך "תא הסוללות" של המטען וחוסך USB אבל אפשר גם לנתק ולחבר במקום אחר, לא שאני רואה למה.

סך הכל רמה מאוד גבוהה שלא נופלת מהשלט המקורי ושדרוג כמעט בכל תחום לדעתי, בטח בתחום האלחוט - יותר לא צריך לשחק עם כבל ארוך ומגושם :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 נובמבר 2024, 13:45

InterAl כתב:ניסית גריפ לסוויץ' במקום התוסף?

כן ,גריפ טוב עוזר מאוד
אני משתמש בגריפים עוד מאז הנינטנדו ds
כל קונסולה ניידת שהייתה לי מאז וידעתי שיש גריפים
קניתי

אני לא מסוגל לשחק הרבה בלי גריפ
שנותן את הצורה מאחורה של גימפאדים
מאז הגיימפאד של הps1

צורה נוחה לאחיזה

אבל גריפ לא קרוב לנוחות של גימפאד טוב שמדובר בנידות

הrog ally ,אני לא משתמש בגריפ ולא צריך תוספות
כי הוא מספיק קרוב בצורה לגיימפאד
הבעיה שלו זה שהוא ענק יחסית לנידות כמו הסוויץ או הסוני ויטה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 נובמבר 2024, 13:48

MGS FREAK כתב:קניתי את שלט Ultimate 2.4G Controller של 8bitdo (בשביל המחשב), פשוט מעולה. יש לו סטיקים עם אפקט הול, שני פדלים מאחור וDPAD רך שאני אישית מעדיף על הקליקי של שלט הוואן שבו השתמשתי עד היום (ועכשיו מאפשר לי לשחק קצת במשחקי מכות, כמעט בלתי אפשרי עם הנוקשות והדיליי בין לחיצות בDPAD קליקי).בנוסף מגיע עם סוללה נטענת מובנית, עמדת טעינה שגם מכבה\מדליקה את השלט כשהוא מונח\מורם ממנה, ודונגל לחיבור אלחוטי שמגיע מובנה בתוך "תא הסוללות" של המטען וחוסך USB אבל אפשר גם לנתק ולחבר במקום אחר, לא שאני רואה למה.

סך הכל רמה מאוד גבוהה שלא נופלת מהשלט המקורי ושדרוג כמעט בכל תחום לדעתי, בטח בתחום האלחוט - יותר לא צריך לשחק עם כבל ארוך ומגושם :)

שמעתי אליהם כבר כמה שנים
אומרים שהם טובים ,אבל אין לי מוצר שלהם

או שאולי יש לי איזה מתאם אלחוטי לא יודע שלהם או חברה אחרת
משהו שקניתי לפני שנים ,מאפשר לחבר גימפאד של קונסולה מסוימת לאחרת
לא חושב שזה תומך בדור הנוכחי
אבל לא זוכר שלהם או לא

בכל מקרה תתחדש

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 נובמבר 2024, 19:21

יש לי כמה קונטרולרים שלהם - הרפליקות של הקונטרולרים של הסגה ג'נסיס וסופר נינטנדו אם להיות מדויק, והם מצוינים, איכות בנייה טובה ופיצ'רים מודרניים כמו bt ו-USB-C ו- hall effect anaglogs עם סיכוי מצומצם לדריפט בהמשךותאימות מלאה ל-ios וינדוס ואנדרואיד. מאוד זולים לתמורה שמקבלים ועובדים מצוין בכל אימולטור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2024, 22:27

מסכי הOLED לא ממש יורדים במחיר, בארה״ב הם 850$ בחצי מהחנויות ובארץ המבצע הוא 6700₪ במקום 7500₪. מעפן.

אז במקום החלטתי להשלים את המערכת atmos בסלון וקניתי שני רמקולי Sonos Era 300.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 נובמבר 2024, 23:17

נדב על איזה מסך חשבת ללכת? גם אני חושב ללכת על מסך OLED כי מה לעשות, למשחקים תחרותים מסך קטן יותר מביא בהכרח לביצועים טובים יותר, פחות עומס על המוח והעין לעקוב אחרי דברים ולהגיב לדברים.

הבעיה אני לא מוצא מסך Oled שהוא מתחת ל5Ms בinput lag אני מתחיל לחשוב שזה פאק מובנה בטכנולוגיה הזו.

אה שכחתי תתחדש! זה בדוק משפר את חווית הצפייה בסרטים אבל זה פחות דחוף לי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2024, 23:47

אני לא בטוח על איזה זמן תגןבה אתה מדבר. אם אתה מדבר על gtg אז אין מסכים עם זמן תגובה טובים מoled ואם אתה מדבר על input lag אז 5ms זה זמן מטורף (אם מדובר ב-120fps)שעדיף על בערך כל מסך שאני יכול לחשוב עליו.

לרוב יש לoled שילוב של לאג טוב יותר וגם gtg טוב יותר מה שאמור לתת לך חוויה יותר רספונסיבית מכל lcd. תוסיף על זה שהמסך 240hz ואתה אמור לקבל זמני תגובה שיורדים מ-3ms סה״כ.

אני רציתי את אחד המסכי oled 39" 240hz, יש כמה דגמים של כמה חברות וכולם משתמשים באותו פאנל. למשל זה:
https://www.lg.com/il/monitors/lg-39gs95qe-b

הבעיה היא שבישראל חיים בסרט. בכל העולם הוא והדומים לו (יש של asus ו-acer למשל) ירדו בשישי השחור לסביבות ה-800-900 דולר, ובישראל לא תמצא אותו אחרי סיילים בפחות מ-6500 שקלים. הוא כל כך יקר בישראל שבאמזון אפשר לקנות אחד + 400$ משלוח + מיסים ועדין זה יוצא 1000₪+ יותר זול מבארץ.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 נובמבר 2024, 06:44

ואוו על החישוב בסוף....
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 נובמבר 2024, 08:09

נדב, אני מדבר על Input lag בסופו של דבר מה שמשנה לך במשחק תחרותי זה מנימום איחור בין הלחיצה שלך למה שמופיע על המסך... על הC1 שלי הInput lag ב4K הוא 5.6ms בעוד כל מסך נורמלי (שהוא לא OLED ) עושה מנימום 4.9ms נכון שאפשר להגיד שזה דבר חסר משמעות שבטל בשישים והכל, אני לפחות יכול לערוב שזה הבדל משמעותי ביותר, יצא לי לשחק עם המשתמש שלי על מסך של 4.9ms קפצתי שתי ליגות בפחות מ5 שעות :-)

ברור שאם אתה משחק על 240HZ יש מצב שבמצב הזה הוא מגיע לפחות מזה לא בדקתי, מסך יפהיפה אבל לי לצערי הultrawide לא רלוונטי כי עדיין אין לו תמיכה רשמית בSF.
(וזה די מסובך להבין איפה צריכה להיות הפינה במסך כזה בכלל) אבל אם אתה מייעד אותו למשחקי FPS ? חלום, עושה לי חשק גם להביא אחד כזה בלי קשר לגיימינג.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 נובמבר 2024, 10:02

בולשיט מוחלט^
אם אתה באמת חושב שקפצת 2 ליגות בגלל 0.7ms אתה חי בסרט

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 נובמבר 2024, 10:40

זו עובדה לאסקין אי אפשר להתווכח עם זה במיוחד שSF6 נותן לך דוח על הביצועים שלך כל 3 חודשים, אז קל להשוות לחודשים עם הC1 מול הכמה ימים של המסך הזה שבפועל היו 5 שעות במצטבר.

לא יודע למה אתה מזלזל ב0.7ms אחי, אני לא חושב שזה מוצדק להמעיט בזה, כל יתרון שאתה יכול להשיג הוא קריטי במיוחד אם אחרים משתמשים ביתרון הזה עליך, אני חושב שאתה ממהר עם היד על ההדק לשלול את זה אחי.

יש סיבה למה אתה לא רואה את הOLED האלה בטורנרים אחי מתי ראית את דגמי הOLED של LG על איזה טורניר? אתה לא תראה אותם וגם לא מסכי OLED יש סיבה זה לא שכולם על סמים ומדמיינים, זו פשוט אחלה טלווזיה לסרטים וגיימינג קאזואלי אבל בוא היא נופלת ממסך טוב למשחקים תחרותים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 נובמבר 2024, 12:03

אני מזלזל כי זה מדעי. אתה לא יכול להבחין בזה, זה לא מה שמקפיץ מישהו ב-2 ליגות. כנראה פשוט ישנת שעה יותר בלילה או שהיה לך מזל עם מתמודד שישן פחות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 נובמבר 2024, 12:59

יש תלות ישירה בין קצב הרענון של המסך ל-input lag. אם אתה רוצה להעשות השוואה אתה צריך להשוות מסך 120 למסך 120 למשל. אם אתה משווה למסך עם קצב רענון גבוה יותר, יהיה לו input lag נמוך יותר. ממה שאני מכיר, לרוב באותו קצב רענון מסכי OLED מנצחים מסכי lcd.

מעבר למספר היבש, יש השפעה ישירה של זמן GTG על המהירות שבה אתה רואה תגובה על המסך, וזה לא מופיע במדידה בשיטות שבהן אתרים מודדים input lag. בגלל ש-GTG של OLED משמעותית יותר טוב משל LCD, לאג של 5ms על OLED זה זמן תגובה מהיר יותר מאשר 5ms של LCD.

ממה שאני ראיתי למסכי OLED של 240hz יש זמן תגובה של סביבות ה-2.8ms, לפחות לאלה בדגם שאני רציתי, ובמציאות זה זמן תגובה מהיר מאשר 2.8ms של LCD. גם יש את המסכי OLED החדשים של 480hz, הם יחסית קטנים (27") ובאים ברזולוציה מקסימאלית של 1440p אבל אם כל מה שמעניין אותך בחיים הוא זמן תגובה אז לא תמצא מסך טוב מאלה, למשל ה-INZONE M10S של סוני.

ובנוגע לויכוח שלך עם לאסקין, זה מה שהיה ל-techpowerup להגיד על המסך 240hz OLED:
After activating the Low input lag feature, it drops down to 2.7 milliseconds, which is a superb result. Such low input lag can't be picked up even by esports professionals.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 נובמבר 2024, 18:14

צודק :-) להגנתי (ולשמחתי) אני יכול להאשים את PC MAG שהטעו אותי, בהתחלה הם הצהירו שבבדיקה שלהם יש לINZONE M10.. זמן תגובה של 5.1MS על 2560 1440 אז כשראיתי את זה כבר חששתי כמה גבוה זה יהיה על 120FPS במיוחד אחרי שהLG C1 היא 5.6ms. הלכתי לבדוק ומסתבר שהם נזכרו לשחרר הצהרת תיקון his review was updated to note that the tested input lag at 240Hz is less than 1ms, not 5.1ms.

אוקיי, תודה גבר תמיד כייף ללמוד דברים חדשים ושאין שום דבר אינהרנטי בOLED שמונע Input lag נמוך, שמחתי להחכים וללמוד.

לאסקין, מי אני שאערער על המדע, אבל זה בלתי אפשרי לעלות שתי ליגות או לרדת שתי ליגות רק כי ישנת יותר טוב בלילה או שהאלגוריתם במקרה הפגיש אותך נונ סטופ עם שחקנים גרועים...

עם כל הכבוד גם להצהרה שנדב הביא אני לא מבין איך זה סותר, יכול להיות ש 2.7ms זה מעל היכולת האנושית, אולי צריך זמן תגובה של חתול להפיק תועלת מ2.7Ms אבל רב המרחק בין 4.9ms ל2.7ms.

אני בטוח שזה לא מעניין אותך מספיק בשביל להתווכח על זה אבל לי יש את הנתונים וזה לא לחינם שאין אף אחד בEsports שמשחק על הC1 או מסכים דומים לה, אבל כמו שנדב הראה אני מבין עכשיו שזה לא עניין אינהרנטי בפאנל, זה פשוט הגבול של הטלווזיה הזו בגלל שהיא תקועה על 120fps.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2024, 10:57

glass man כתב:אוקיי, תודה גבר תמיד כייף ללמוד דברים חדשים ושאין שום דבר אינהרנטי בOLED שמונע Input lag נמוך, שמחתי להחכים וללמוד.

רק לחזק, לא רק של-OLED אין משהו שמונע לאג נמוך, הטכנולוגיה טובה יותר ללאג נמוך כי מסך OLED מרעננן את הפיקסלים מהר יותר בין פריימים מאשר מסך LCD. זה אומר פחות לאג וזה אומר פחות גוסטינג וטשטוש. המסך 480hz החדש של סוני (ועוד כמה מתחרים שיוצאים במקביל) הם כנראה המסכים עם הזמן תגובה והחדות תמונה הכי גובה שאי פעם יצאו. 480hz הורג לגמרי את הטשטוש/גוסטינג שיש במעבר בין פריימים במסכי OLED ו-LCD. זה בעצם היתרון של OLED מודרני יחד עם היתרון של מסכי CRT ישנים במסך אחד. הטכנולוגיה האולטימטיבית. אבל כרגע מעט כרטיסי מסך תומכים ב-1440p/480FPS, רוב המשחקים לא מסוגלים להגיע לקצב הזה אפילו על 480 (שלא נדבר על מגבלת המעבד) ואין עדין חיבור שתומך ב-480FPS ברזולוציות כמו 4K או אולטרה רחב.

אנחנו בדרך, אבל אני משער שעוד כמה שנים יהיו מסכי מיינסטרים עם 400HZ+ ברזולוציה גבוהה ובשילוב עם התקדמות של DLSS-3 למחוזות של יצור פריימים מרובים וחיזוי פריימים נחיה בעולם גיימינג מאוד חלק וחד.

ובנוגע לויכוח זמני תגובה וכו', אתה בהחלט רואה ומרגיש את ה1ms לפה או לשם האלה, אבל בין זה ולבין לעלות שתי ליגות, כנראה שזה לא יקרה. בOVERWATCH בהחלט הצלחתי לעלות ליגה+ ברגע שעברתי למסך 144 ממסך 60, זה עשה הבדל גדול בלשחק DPS. אבל 1ms לפה ולשם? אני בטוח שתרגיש את זה ואולי המשחק שלך ישתפר קלות, אבל מפה ולעלות שתי ליגות? נראה לי שאתה אופטימי יתר על המידה :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים