הודעהעל ידי SHAPIRA500 » 19 אפריל 2013, 01:45
עד עכשיו אני מאד נהנה, האקשן חבל על הזמן וכמו שאני אוהב בגירס. בכלל אפיק קראו לי את המחשבות כשנתנו לביירד משחק משלו, אין עליו.
נקודה אחת שהיא ממש לטובת המשחק שהוא יותר מאתגר מהקודמים. במשחקים הקודמים היה חוסר איזון שהארדקור היה קצת קל מידי למנוסים ברוב המשחק והאינסיין היה סיוט. כאן אני מרגיש שהפכו את ההארדקור לקצת קשה יותר, וזה מצויין. אפילו השלבים נוסח הורד לא רעים בכלל, אני זוכר שבזמנו הייתה שמועה שהדבר ייכנס לגירס 3.
המשימות המסווגות ממש מוסיפות למשחק אבל אני חושב שאת כל מערכת הארקייד הזאת היו צריכים להשאיר בנפרד ממצב הקמפיין הרגיל, כפי שעשו בגירס 3. מי שרוצה ככה שיעשה ככה ולהפך.
עוד דבר שמפריע לי זה השליטה שהשתנתה קצת, השליטה של גירס כל כך פשוטה ומנצחת, בשביל מה להתעסק איתה אני לא מבין. סתם צעד תמוה של המפתחים. בנוסף על כך, אני מרגיש שיש ממש ירידה בGORE, שהוא הרי אחד הדברים שהכי מאפיינים את גירס, ובתור מעריץ מושבע זה קצת חורה לי. מאד מאד אהבתי את האלימות המוגזמת ב3 הקודמים וזה שהפחיתו אותה פשוט לא מתאים.
חוץ מזה, מדובר במשחק גירס לפנים.
"It wasn't impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible to build it anywhere else."