swiss-the-engine כתב:הבאתי משומש עם 2 שלטים די חדשים ב1400
swiss-the-engine כתב:זה די המחירים ואפילו אפשר פחות
swiss-the-engine כתב:הבאתי סיריס x. אין מה להרחיב אין משהו מעניין לשחק אבל נחמד שהכל מהיר וסוף סוף התפריטים בפיפא לא עושים לי חשק לזרוק תשלט. וואלה נחמד הקוויק רזום... אומנם כמו פעם בפיפא זה לא עובד טוב בכלל וכאן אפילו יותר גרוע מהוואן אבל בשאר המשחקים (קטנים כגדולים) זה עובד אחלה.
swiss-the-engine כתב:לא הבנתי סטרימינג כזה אתה יכול גם לעשות לטלפון/טאבלא/לפטופ שלך
swym כתב:יש לי בדיחה שמתחילה בבנאדם נכנס לחנות ביפן ומזמין את ה-Xbox Series S היחידה בהיסטוריה של המדינה
בתכלס נכנסתי לשם בשביל שלט דואלסנס... אבל ב-600 שקל פשוט היה לי חבל להשאיר את זה שם. אני שוקל לשמור את האריזה כפריט אספנות.
DrKeo כתב:אפשר לצחוק, אבל האמת שיש ביפן כבר 212,419 קונסולות XSS נכון ללפני 3 ימים (וכמעט 400K קונסולות Xbox Series), אז יש יפני או שניים שהספיקו לקנות
DrKeo כתב:אני בטוח שיש אקסבוקסים שנמכרים שם למערבים, אבל זה לא ממש מחזיק מים להתחשב בזה שיש ביפן פחות מ-3 מליון זרים ובדור הזה הולכיים להיות שם איזה 1.5 מליון מכשירים אקסבוקס. אז אלה אם כל משפחה מערבית ביפן הולכת לקנות שני אקסבוקסים בשביל הקטע, זה לא המצב. מן הסתם היא תמכור איזה 8/1 מהפס5, אבל הXSX\S הולכות להיות הדור הכי מוכר של אקסבוקס ביפן ורובן ימכרו ליפנים, לא ללבנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים