kririn כתב:swym כתב:יש לי בדיחה שמתחילה בבנאדם נכנס לחנות ביפן ומזמין את ה-Xbox Series S היחידה בהיסטוריה של המדינה
בתכלס נכנסתי לשם בשביל שלט דואלסנס... אבל ב-600 שקל פשוט היה לי חבל להשאיר את זה שם. אני שוקל לשמור את האריזה כפריט אספנות.
ב600 שקל זה ממש מציאה
לא הייתי פותח את האריזה בכלל ,הייתי מוכר בארץ כסגור באריזה
במאות שקלים פחות ,ועדין רווח של מאות שקליםDrKeo כתב:אפשר לצחוק, אבל האמת שיש ביפן כבר 212,419 קונסולות XSS נכון ללפני 3 ימים (וכמעט 400K קונסולות Xbox Series), אז יש יפני או שניים שהספיקו לקנות
את האמת המציאות הקונסולות של ms שם הרבה יותר עצובה
וכל דור אנחנו מדברים על זה
גם מה שנמכר שם צריך לזכור שביפן יש גם בסיסי צבא אמריקאים
ויש שם גם מורים מהמערב ועוד אנשי מקצוע ודיפלומטים וכו וכו מהמערב ,לפעמים אבל לא הרבה משפחות מערביות שגרות שם
לדוגמה שגרירים נספחים צבאים וכו וכו
יפן באופן כללי ממש לא מעודדת הגירה של תושבי חוץ ,לאפך
זאת ארץ שהרוב המוחץ יפנים ,אין הרבה מהגרים או פליטים וכו וכו
אבל שצריך איזה מורה לאנגלית או משהו דומה ,הרבה פעמים זה יהיה מערבי שיגיע לעבוד ולגור שם כמה שנים
( ראיתי סרטוני יוטיוב על הנושא )
אז חלק גדול מהxbox שנמכר שם זה לחיילים אמריקאים
ואנשים מערבים שגרים שם ,זה מדלל עוד יותר את המספר
שאזרחים יפנים קונים שם
וזה די מוזר ,כי חלק מהסדרות הגדולות שהם אוהבים דרגון קווסט
פינל פאנטזי וכו וכו מגעים היום גם לxbox
יש שם משיכה גדולה לנידות ,בערך המקום היחיד בעולם שהps ויטה
הצליחה שם וה3ds היה להיט גדול וגם הסוויץ מוכר אפילו יותר מה3ds
אבל יפנים רובם לא קונה xbox וכניראה גם לא יקנו
אני מנחש שעם היו מקדמים שם את הסטיים דאק בצורה רצינית
מהר מאוד הוא היה מוכר יותר מהxbox שם
לא כמו הסוויץ אבל הרבה
glass man כתב:kririn כתב:swym כתב:יש לי בדיחה שמתחילה בבנאדם נכנס לחנות ביפן ומזמין את ה-Xbox Series S היחידה בהיסטוריה של המדינה
בתכלס נכנסתי לשם בשביל שלט דואלסנס... אבל ב-600 שקל פשוט היה לי חבל להשאיר את זה שם. אני שוקל לשמור את האריזה כפריט אספנות.
ב600 שקל זה ממש מציאה
לא הייתי פותח את האריזה בכלל ,הייתי מוכר בארץ כסגור באריזה
במאות שקלים פחות ,ועדין רווח של מאות שקליםDrKeo כתב:אפשר לצחוק, אבל האמת שיש ביפן כבר 212,419 קונסולות XSS נכון ללפני 3 ימים (וכמעט 400K קונסולות Xbox Series), אז יש יפני או שניים שהספיקו לקנות
את האמת המציאות הקונסולות של ms שם הרבה יותר עצובה
וכל דור אנחנו מדברים על זה
גם מה שנמכר שם צריך לזכור שביפן יש גם בסיסי צבא אמריקאים
ויש שם גם מורים מהמערב ועוד אנשי מקצוע ודיפלומטים וכו וכו מהמערב ,לפעמים אבל לא הרבה משפחות מערביות שגרות שם
לדוגמה שגרירים נספחים צבאים וכו וכו
יפן באופן כללי ממש לא מעודדת הגירה של תושבי חוץ ,לאפך
זאת ארץ שהרוב המוחץ יפנים ,אין הרבה מהגרים או פליטים וכו וכו
אבל שצריך איזה מורה לאנגלית או משהו דומה ,הרבה פעמים זה יהיה מערבי שיגיע לעבוד ולגור שם כמה שנים
( ראיתי סרטוני יוטיוב על הנושא )
אז חלק גדול מהxbox שנמכר שם זה לחיילים אמריקאים
ואנשים מערבים שגרים שם ,זה מדלל עוד יותר את המספר
שאזרחים יפנים קונים שם
וזה די מוזר ,כי חלק מהסדרות הגדולות שהם אוהבים דרגון קווסט
פינל פאנטזי וכו וכו מגעים היום גם לxbox
יש שם משיכה גדולה לנידות ,בערך המקום היחיד בעולם שהps ויטה
הצליחה שם וה3ds היה להיט גדול וגם הסוויץ מוכר אפילו יותר מה3ds
אבל יפנים רובם לא קונה xbox וכניראה גם לא יקנו
אני מנחש שעם היו מקדמים שם את הסטיים דאק בצורה רצינית
מהר מאוד הוא היה מוכר יותר מהxbox שם
לא כמו הסוויץ אבל הרבה
המון אוויר חם כתבת פה
דבר ראשון: נכון לשעה זו, יש על האקסבוקס רק משחק DQ ראשי אחד ועוד אחד כזה שהיפנים שיחקו 3 שנים לפני שהגיע לאקסבוקס אתה כנראה חושב שלספין אופים יש את אותו אפיל של הסדרה הראשית וזה רחוק מזה. אז מה אתה מצפה? שתרעיב אנשים 20 שנה לתוכן ואז תזרוק להם סטייק שהם כבר טעמו ומיצו ושהם יבואו?
לגבי פיינל פנטזי: המשחק יגיע באיחור של חודשים במקרה הטוב ושנים במקרה הרע לאקסבוקס ככה שרוב היפנים שירצו לשחק בו כבר יעשו את זה על הPC או על הPS5.
זה לא באמת שהיפנים "שונאים את האקסבוקס" זה פשוט שאין תוכן שמעניין אותם, דיברתי פה הרבה לאחרונה על tactics ogre אולי אחד המשחקים הכי אייקונים ביפן אי פעם לפחות ברמה של סופר מריו או פולשי החלל, נחש על איזו פלטפרומה הרימאסטר שלו מדלג? נכון, רק האקסבוקס. עד שמייקרוסופט לא תפתור את הבעיה הזו שכל המשחקים היפנים הhigh Tier מדלגים עליה או יוצאים אליה באיחור וכל המשחקי B Tier הם היחידים שמגיעים זה לא יפתר.
ואני לא צריך לקרוא על זה אני שומע על זה מהיפנים.
Laskin כתב:במקרה הזה… דווקא חכם. כי אתה תקבל אותו באיחור של שבועיים ואז תאלץ ללכת רק עוד שבוע עד שהשרתים יחזיקו מעמד יותר משעה ברצף.
Laskin כתב:אה… אז קנית חוברות ופסלים וזה? מגניב!
צלם כשיגיע!
Baba Yaga כתב:תתחדש!!
כמה עלה?
מחכה לרשמים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים