DrKeo כתב:דווקא נראה שהיעילות של rdna3 די גרועה מבחינת צריכת כוח. אולי rdna3 יהיה הפיתרון.
DrKeo כתב:תמיד כיף שהיום הולדת מצטלב עם המבצעים של שישי השחור. השנה התחדשתי בArc ו-Sub gen 3 של sonos.
הבלגן בסלון באדיבות הילדים.
Death_119 כתב:תתחדש, ממש רציתי מקרן, אבל בתכלס, אתה מרגיש הבדל? לצערי אצלי הCx לא תלויה ואני תוהה אם זה לא יסתיר חלק ממנה. גם סאב שתקוע בסלון זה big turn off.
kririn כתב:תתחדש
DrKeo כתב: על 50% הבית רטט, אין לי מושג מה קורה ב-100% כי אני מפחד שהשכנים ירו לי על הדירה.
Laskin כתב:מישהו קנה משהו טוב במבצעי BLACK FRIDAY או CYBER MONDAY?
אני קניתי עכשיו רצועה ממש טובה לראש עם סוללה מגנטית נטענת + מטען לסוללה שמגיע עם אחת נוספת, מגני שלטים ומגן גומי של הקסדה עצמה וכל מני מגנים אחרים, והכי מעניין - אזניות אלחוטיות "ללא לאג" (יש לאג של 30MS) - הכל לקווסט 3... שעדיין אין לי, כי אני ממתין שיגיעו קודם האביזרים, ויהיה לי נח
אלו האזניות, אם זה מעניין מישהו:
https://www.amazon.com/Soundcore-Author ... 0BPY7NKXC/
בטח יגיע עוד חודש או משהו כזה. לא ממהר... עד אז אולי יהיה פה קווסט במחיר אפילו קצת יותר טוב.
קניתי הכל בעליאקספרס, יש שם הנחות לא רעות בכלל עכשיו, וגם 20$ קופון מתנה לרכישות מעל 150$, אני הייתי מתחת לזה אז הוספתי כמה סוללות נטענות "חזקות".
ראיתי שיש בKSP את הקווסט 3 ב-2800 ש"ח עכשיו (או בבלאק פריידיי), שזה רק 300 ש"ח יותר מאמאזון ויש אחריות של שנה (שבטח לא שווה הרבה), אבל בגלל שאין לי אביזרים אני מעדיף כאמור להמתין עם זה.
Laskin כתב:מישהו קנה משהו טוב במבצעי BLACK FRIDAY או CYBER MONDAY?
אני קניתי עכשיו רצועה ממש טובה לראש עם סוללה מגנטית נטענת + מטען לסוללה שמגיע עם אחת נוספת, מגני שלטים ומגן גומי של הקסדה עצמה וכל מני מגנים אחרים, והכי מעניין - אזניות אלחוטיות "ללא לאג" (יש לאג של 30MS) - הכל לקווסט 3... שעדיין אין לי, כי אני ממתין שיגיעו קודם האביזרים, ויהיה לי נח
אלו האזניות, אם זה מעניין מישהו:
https://www.amazon.com/Soundcore-Author ... 0BPY7NKXC/
בטח יגיע עוד חודש או משהו כזה. לא ממהר... עד אז אולי יהיה פה קווסט במחיר אפילו קצת יותר טוב.
קניתי הכל בעליאקספרס, יש שם הנחות לא רעות בכלל עכשיו, וגם 20$ קופון מתנה לרכישות מעל 150$, אני הייתי מתחת לזה אז הוספתי כמה סוללות נטענות "חזקות".
ראיתי שיש בKSP את הקווסט 3 ב-2800 ש"ח עכשיו (או בבלאק פריידיי), שזה רק 300 ש"ח יותר מאמאזון ויש אחריות של שנה (שבטח לא שווה הרבה), אבל בגלל שאין לי אביזרים אני מעדיף כאמור להמתין עם זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים