Laskin כתב:תתחדש!
נראה מדהים
תשחק בסייברפאנק עם PT
סיימתי אותו כבר על הPS5 . למזלי קיבלתי את Alan wake 2 עם הכרטיס מסך, רק לא מבין למה זה בחנות של Epic.
Laskin כתב:תתחדש!
נראה מדהים
תשחק בסייברפאנק עם PT
Death_119 כתב:סיימתי אותו כבר על הPS5 . למזלי קיבלתי את Alan wake 2 עם הכרטיס מסך, רק לא מבין למה זה בחנות של Epic.
Laskin כתב:סיימת גם את ההרחבה של סייברפאנק?
Death_119 כתב:Laskin כתב:סיימת גם את ההרחבה של סייברפאנק?
לצערי לא. לא הגעתי אליה עדיין (אם אגיע איי פעם). לא סביר שאקנה את המשחק לפיסי, הוא משחק מדהים, אבל חרשתי עליו (קרוב ל-100 שעות בפס5) וראיתי לא מעט ממנו.
InterAl כתב:ניסית גריפ לסוויץ' במקום התוסף?
MGS FREAK כתב:קניתי את שלט Ultimate 2.4G Controller של 8bitdo (בשביל המחשב), פשוט מעולה. יש לו סטיקים עם אפקט הול, שני פדלים מאחור וDPAD רך שאני אישית מעדיף על הקליקי של שלט הוואן שבו השתמשתי עד היום (ועכשיו מאפשר לי לשחק קצת במשחקי מכות, כמעט בלתי אפשרי עם הנוקשות והדיליי בין לחיצות בDPAD קליקי).בנוסף מגיע עם סוללה נטענת מובנית, עמדת טעינה שגם מכבה\מדליקה את השלט כשהוא מונח\מורם ממנה, ודונגל לחיבור אלחוטי שמגיע מובנה בתוך "תא הסוללות" של המטען וחוסך USB אבל אפשר גם לנתק ולחבר במקום אחר, לא שאני רואה למה.
סך הכל רמה מאוד גבוהה שלא נופלת מהשלט המקורי ושדרוג כמעט בכל תחום לדעתי, בטח בתחום האלחוט - יותר לא צריך לשחק עם כבל ארוך ומגושם
After activating the Low input lag feature, it drops down to 2.7 milliseconds, which is a superb result. Such low input lag can't be picked up even by esports professionals.
glass man כתב:אוקיי, תודה גבר תמיד כייף ללמוד דברים חדשים ושאין שום דבר אינהרנטי בOLED שמונע Input lag נמוך, שמחתי להחכים וללמוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים