DrKeo כתב:זה לא רק פייסינג, הסינגלים שלהם הם קטסטרופה. הכי קרוב לנורמאלי זה ME וגם זה כי יש לו אומנות ומכניקות מאוד מקוריות לזמנו. זה פשוט מטורף כמה המשחקי סינגל שלהם גרועים. אני הייתי בשוק מהגרפיקה של BF3 אבל לא שרדתי במשחק יותר משעה וחצי, זה כל כך שעמם אותי...
עזוב,כל הז'אנר של ה FPS הצבאי בפשיטת רגל מבחינת הסינגל,אם U3 התחיל להרגיש קצת מאוס תחשוב איך ז'אנר שכולו מתבסס על ירי נטו (בלי לפחות טיפונת חקירה,פאזלים ופלטפורמה ועלילה חמודה כמו אנצ'רטד שמתבלים קצת את העניינים) ו set pieces שמיצו את עצמם עוד ב 2009 מרגיש בשלב הזה.
אני באמת לא מבין למה הם טורחים עוד לייצר את זה (כשאני בטוח שלפחות במקרה של קוד הסינגל עולה לפתח לא פחות מהמולטי) ולא לשלוח פשוט את המשחק עם מולטי בלבד.
אני משער שהסקרים שלהם אומרים שיש דרישה לכך ושמספיק אנשים משחקים בזה עדיין,כנראה שעשרות המליונים שקונים את המשחקים הללו הם בעל אחוז גבוה של קהל קז'ואלי שזה בין המשחקים הבודדים שהוא קונה בשנה,יכול להיות שפעם בשנה שהם לא מתנסים באמת במשחקים טובים במיוחד זה לא מרגיש להם מאוס לשחק את הקמפיינים הרעים האלה והם אפילו נגנבים מכל הפיצוצים והבלאגן.