Stick כתב:ממה שהספקתי לראות, ביקורות נהדרות לBF4 (שלא ממש מעניין אותי) ולAC4 (שמאוד מעניין אותי)
את האמת שעם BF4 אין ממש הפתעה, המשחק הוא בדיוק מה שציפו שיהיה שזה סינגל חרא, מולטי מצוין וגרפיקה מדהימה אבל בקשר לAC4 שאותי אישית יותר מעניין התגובות מאוד אוהדות, בייחוד אחרי AC3 שאני אפילו עדיין לא יודע אם אני חושב שהוא משחק טוב או רע..
אבל המשפט "הAC הטוב ביותר שיצא" נשמע כמה פעמים ואם הוא באמת יותר טוב מAC2 אז מדובר בהפתעה מצוינת
Stick כתב:כן, זה שהוא די נופל בין הכיסאות מכיוון שהוא גם AC וגם משחק פיראטים היה ברור עוד מההתחלה, מצד שני קשה לי להאמין שהמשחק היה זוכה לכזה תקציב ולכזאת השקעה ולכזה אמון אם לא היה מדובר במשחק AC שימכור מיליונים בכל מקרה
Blue&Black כתב:וואו נראה שלVITA מגיע סוף סוף פנינה אמיתית. Tearaway קיבל בIGN ציון 9.3, אני כבר סמכתי מראש על MM שיביאו למכשיר משחק איכותי ומלא דמיון אחרי LBP והזמנתי אותו כבר
Blue&Black כתב:וואו נראה שלVITA מגיע סוף סוף פנינה אמיתית. Tearaway קיבל בIGN ציון 9.3, אני כבר סמכתי מראש על MM שיביאו למכשיר משחק איכותי ומלא דמיון אחרי LBP והזמנתי אותו כבר
Current standings
The Last of Us - 25.5*
Grand Theft Auto V - 21.5*
BioShock Infinite - 4
Animal Crossing: New Leaf - 1
Brothers: A Tale of Two Sons - 1
Dragon's Dogma: Dark Arisen - 1
Luigi's Mansion: Dark Moon - 1
Metal Gear Rising: Revengeance - 1
Tomb Raider - 1
*Why the half-point? Examiner couldn't make up its mind.
bling כתב:לא ידעתי איפה לשים את זה, התחילו פרסי ה GOTY של האתרים השונים ברשת וב NEOGAF כמו כל שנה אוספים את כל הנתונים לת'רד אחד כדי לקבוע מי קיבל הכי הרבה זכיות מבין המדיה, כרגע המצב נראה ככה:
אם אתם רוצים את הפירוט המלא של אילו אתרים נתנו את ה GOTY לכל משחק כולל הסיבות לבחירה שלהם הכנסו לת'רד המלא- http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=734511
כרגע נראה שביושוק אפילו לא פקטור בתחרות, זה יוכרע בין GTA5 ל TLOU כצפוי, אני חושב ש GTA5 בסוף יצא עם ידו על העליונה אבל TLOU נותן פה פייט לא קטן למשחק שזכה לכל כך הרבה שבחים והצלחה ונחשב לשיא של רוקסטאר, קרב ענקים
DrKeo כתב:לא ברור לי כל הנושא הזה, ביושוק כל כך הרבה יותר טוב מTLOU אבל אני משער שקיימים בעולם אנשים עם טעם שונה משלי
Stick כתב:אני חושב שביושוק משחק אדיר, אבל אני מסכים שTLOU לוקח אותו בסופו של דבר.
TLOU הוא משחק השנה שלי, וכנראה שגם משחק הדור. (בGTA 5 עדיין לא שיחקתי, אני מחכה לPC)
bling כתב:אני שיחקתי וסיימתי את gta5 והוא כיף גדול, ה gta הכי טוב בסדרה בקלות (למרות שצריך לציין שאני לא מעריץ ענק שלה למרות שניסיתי את כל הראשיים) ובכלל כנראה העולם פתוח הכי טוב ששיחקתי בסגנון (אבל לא התנסתי ב RDR) ובכל זאת עם כל הכיף אני לא חושב שהוא משמעותי כמו TLOU בשבילי, הוא סוג של סרט פופקורן מאוד מהנה שאחריו אתה שוכח פחות או יותר מה הלך, ולא ש TLOU זה האזרח קיין אבל כן, הוא הרבה יותר משמעותי ונשאר איתך (וביחס לרמה הממוצעת במדיום הוא בהחלט סוג של האזרח קיין...), בסופו של דבר לא אבכה אם gta יקח אבל אישית ל Tlou מגיע יותר, ולדעתי הוא גם ישפיע יותר על המדיום ויהיה יותר זכיר וחשוב.
ואני גם חושב שהוא משחק הדור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 28 אורחים