InterAl כתב:לא.
אינטר כדאי שתרגיע עם כל ההודעות המושקעות והמפורטות שאתה משחרר פה לאחרונה, שלא תקבל נקע בכף היד חלילה.
InterAl כתב:לא.
bling כתב:כן, אתה בחתיכת דעת מיעוט פה, מן הסתם אין דרך מדעית לבדוק את זה אבל ע״פ כל מדד שאני יכול לחשוב עליו אתה במיעוט- הממוצע של TLOU גבוה יותר ועם הרבה יותר ביקורות, הוא מקבל הרבה יותר GOTY כשביושוק אפילו לא נמצא קרוב בכלל לשיח, וגם בדיוני פורומים ותגובות שאני נחשף אליהן ביושוק האחרון נחשב למעורר מחלוקת עם קהל לא קטן שלא אוהב אותו בעוד ש TLOU כמעט קוצנזוס, ואני יכול לשים איתך כסף שגם בבחירות קהל למיניהן ביושוק כמעט לא יהיה פקטור ביחס ל GTA ו TLOU (אולי יקבל פרס קטגורי כמו ״השוטר הטוב ביותר״ בעוד ששני האחרים יתמודדו על בחירות הקהל למשחק השנה), אז כן הרבה יותר אנשים עם דיעה שונה משלך
DrKeo כתב:טיפה הגזמה, יש להם הפרש של נקודה בMC כשהאחד 95 והשני 94 כך שזה לא בדיוק נצחון לאחד או לשני ואני לא חושב שTLOU כזה קונסנזוס, גם פה בפורום היו אנשים שלא בדיוק התהפכו ממנו. הוא בהחלט מועמד בכל תחרות GOTY, פשוט נראה שTLOU לוקח אותו ברוב המערכות.
לאסקין, אני רואה את זה לגמרי שונה ממך. ביושוק לדעתי לוקח את TLOU בכל קטגוריה שנמצאת מחוץ לקטגורית הגיימפליי (כשביננו, שני המשחקים עם גיימפליי די בנאלי ולא טוב במיוחד).
Nucleus_Dawn כתב:אני חושב שTLOU הוא משחק בביצוע קרוב למושלם, בכל דבר שהוא עושה.
אני לא חושב שמגיע לו משחק השנה, על פני משחקים כמו ביושוק וGTA 5 מהסיבה הפשוטה, שכל מה שהוא עושה נהדר, כבר נעשה לפניו. אין בו אטום מקורי אחד. זה לא עושה אותו משחק פחות טוב, אבל זה כן עושה אותו משחק הרבה פחות ראוי למשחק השנה, לפי דעתי.
בביושוק אינפיניט הכל הרגיש חדש ומטורף, בעולם המשחק. אפילו השימוש במכאניקות המשחק נעשה בצורה מעניינת, עם התוספת המוצלחת של הsky rails והשלבים הגדולים בהרבה משל המקורי. היו לו את הבעיות שלו, אבל מה שהוא השיג, הרבה יותר מרשים מTLOU, לפי דעתי, פשוט בגלל שבאמת לא חווינו סיפור כל כך מדהים ועולם כל כך אותנטי לפני כן.
את אותו הדבר אפשר להגיד על GTA V. הוא לא סתם שיפר את כל מה שנעשה לפניו, אלא לקח את הכל כמה רמות קדימה.
TLOU מבוצע מדהים והוא משחק אדיר מאחת המפתחות הטובות בתעשייה, אבל לתת לו את משחק השנה נראה לי קצת כמו לתת את פרס ספר השנה לספר של הרלן קובן, בגלל שאין בו שגיאות תחביריות.
אני חושב ששנה שעברה הוא היה זוכה בפרס הרבה יותר בקלות (אם כי FC3 עדיף עליו בדיוק באותם התחומים שGTA V וביושוק עדיפים עליו).
עבורי, GTA V וביושוק מגיעים לפוטו פיניש וקשה לי מאוד להחליט איזה מהם ראוי יותר. TLOU "זוכה" במקום השלישי, אבל הוא לא התחרה בהם לרגע.
מעבר לזה, אין דבר כזה משחק השנה ולעולם לא יהיה בתעשייה, לפי דעתי. זה לא כמו בסרטים שיש את האוסקר. כל מה שיש לנו זה אוסף של הכרעות רוב באתר X, או רוב של צוות עיתונאים בטקס פרסומי מעפן Y ואת משחק השנה פרטי של כל אחד.
בגלל זה אני אוהב מאוד את הפורמט של REV3, שבו כל אחד מהצוות פשוט מספר מה המשחקים שהוא הכי אהב/העריך/נהנה מהם/שיחק בהם הכי הרבה, בלי חוקים ובלי מגבלות של פורמט מסוים.
bling כתב:לא ידעתי איפה לשים את זה, התחילו פרסי ה GOTY של האתרים השונים ברשת וב NEOGAF כמו כל שנה אוספים את כל הנתונים לת'רד אחד כדי לקבוע מי קיבל הכי הרבה זכיות מבין המדיה, כרגע המצב נראה ככה:
אם אתם רוצים את הפירוט המלא של אילו אתרים נתנו את ה GOTY לכל משחק כולל הסיבות לבחירה שלהם הכנסו לת'רד המלא- http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=734511
כרגע נראה שביושוק אפילו לא פקטור בתחרות, זה יוכרע בין GTA5 ל TLOU כצפוי, אני חושב ש GTA5 בסוף יצא עם ידו על העליונה אבל TLOU נותן פה פייט לא קטן למשחק שזכה לכל כך הרבה שבחים והצלחה ונחשב לשיא של רוקסטאר, קרב ענקים
Laskin כתב:רגע, צריך לרכוש את המשחק שוב כדי לשחק בזה או שתצא גירסת stand-alone או שדרוג בכמה דולרים או מה?
כי אני מאוד אשמח לשחק בזה אם אין זמני טעינה או שהם ממש כמה שניות בודדות, אבל לא אשלם 70 או אפילו 40 דולר על זה…
והם הולכים גם לשדרג את גירסת המחשב בהתאם?
sharonbn כתב:אני עדיין משחק thief 2 והוא כבר בן 22 שנה. משחק ההתגנבות הטוב ביותר בכל הזמנים
InterAl כתב:סיימתי את זלדה LTTP שוב לפני שבוע בערך. היה ממש טוב. לפני זה שיחקתי ברימייק של link's awakening לסוויץ׳ (רימייק כמעט 1:1 של משחק הגיימבוי מ-1993). היה טוב אפילו יותר... די מדהים איך הוציאו משחק זלדה כזה איכותי לגיימבוי המקורי, מסך 2.6״ בלי צבע.
swym כתב:אני בעיקר נזכר עכשיו בנוסטלגיה איזו שנה מדהימה היתה 2013... גם ביושוק אינפיניט, גם GTA V, גם Enemy Within, וגם ריימן לגסי. כל אחד מהם היה מבחינתי הטופ של מה שהיה לדור ההוא להציע בקטגוריה שלו, והסגירה המושלמת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים