ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי glass man » 13 אוקטובר 2024, 19:15

היתה לGame Freak דליפת ענק, משהו בסדר הגודל של אינסומאנייק דלף קוד מקור של המשחקים והמון חומר של התוכניות העתידיות שלהם... ומה שמופיע בתוכנית העתידית?
MMO של פוקימון... כנראה לסוויץ 2 ופתאום התביעה של נינטנדו על זכויות יוצרים נראת הרבה יותר מובנת. הם מן הסתם רוצים שכולם ישחקו את הMMO שלהם במקום את PALWORLD

ובתכלס? לדעתי הולך להצליח להם זו תהיה הצלחה מסחררת, פוקימון זה בערך הMMO היחיד שאני רואה את עצמי משלם עליו מנוי חודשי. משחק MMO של פוקימון שהוא עולם פתוח אמיתי ונותן לך להתחיל מאיזה אזור/דור פוקימונים שרק בא לך וכולל את כל הליגות האפשריות, או סתם נותן לך אני יודע מה?, להיות צלם של פוקימונים שמוכר תמונות נדירות וכו' כאילו משחק אמיתי שמתפתח ונושם עם מליוני שחקנים אחרים... בוא נגיד ככה... אם נינטנדו לא ביטלו/יבטלו את הMMO הסוויץ 2 בדרך להיות מפלצת, לא פחות מהראשונה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2024, 12:26

קבלתי סקר מנינטנדו על המשחק זלדה החדש, נראה שנינטנדו מודאגים מהמכירות שלו.
zelda.jpg
zelda.jpg (168.31 KiB) נצפה 468 פעמים
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 אוקטובר 2024, 15:15

חחחחח ענק! לא פספסת את ההזדמנות לעקוץ אותם על הביצועים והכוח.אני בהחלט לא רואה ילד בן 9 מתעניין במשחק הזה :-) מעט מדי אקשן. בשבילי זה פשוט לא דומה מדי לזלדה הקלאסית, כאילו תנו לה חרב למען השם, זה לא מה שהפרוגרסיבים רוצים, שאישה תהיה חזקה כמו גבר? אז עד הסוף!

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 14 אוקטובר 2024, 15:38

זה היה משחק היום כיפור שלי ואני חושב שאני לקראת הסוף שלו...

יש לו בעיה של ביצועים (למרות שהיא לא באמת מאוד מפריעה).
היה עדיף אם הוא היה hack and slash.
מערכת הecho מסורבלת.
באופן די גורף, המשחק קל מאוד (זה נהיה טיפה יותר מסובך לקראת הסוף אבל עדיין לא סיימתי).
והשימוש בזלדה בתור גיבורה ראשית, בטח במשחק ילדותי, קל ולא לגמרי אפוי מדיף ניחוחות ווקים אבל נינטנדו פספסו את הקטע של צבע העור והמגדר. חרב דווקא יש לה (כולל חץ וקשת ופצצות דובדבן) אבל המכניקה שלהם מסורבלת ומוגבלת בזמן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2024, 16:40

אז אני שמח שבטופס הסופי סמנתי את הדברים הנכונים לפי מה שעומר אומר. אמרתי להם שהוא קל מדי, שאני רוצה את לינק כדמות הראשית שהוא מרגיש יותר מדי "ספינאוף".

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 14 אוקטובר 2024, 22:37

טוב, סיימתי. הוא קל עד הסוף.
הבוס הסופי קצת ארוך אבל מספיק פשוט שהצלחתי לעבור אותו על הפעם הראשונה בלי שום הערכות מוקדמת.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אוקטובר 2024, 22:20

פאק, נשמע פשוט משחק מאוד פושר, במיוחד שזה בא ממך עומר שדי קל להרגיש את האהבה שלך לסדרה ולמותג.
מה שווה משחק זלדה אם לא נתקעים לפחות שבוע באיזה מבוך? נשמע שכל הכייף של "לפצח את המבוך" עף מהחלון וזהו, כל המראה הצ'יבי הזה של הדמויות והמשחק ממש מוציא מהאווירה, אם המשחק לפחות היה 3D עם המודל של זלדה מBOTW/TOTK זה לפחות היה תופס את העין, כל כך חבל היה להם את כל מה שצריך בשביל להביא משהו ברמה של Link awekning/LTTP/מיניש קאפ, זה באמת לא כזה קשה המנוע קיים הנכסים הגרפים קיימים האנימציות זה פשוט לקחת אותם ולהלביש עליהם מבוכים חדשים וחידות חדשות לא יודע איך הם הצליחו לפשל פה המשחק הזה היה אמור להיות סיפור ההצלחה הכי קל שלהם, הרעב לזלדה קלאסית הוא מטורף.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 16 אוקטובר 2024, 00:33

רגע… אני לא הייתי מסיים אותו אם הוא היה משחק רע או פושר. הוא מהנה, הוא מעניין, 8 בסולם עומר. לא נהניתי ממנו פחות ממיניש קאפ או a link between worlds. ביקורת גם היתה לי על TOTK…

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 נובמבר 2024, 14:50

נדב, (או כל אחד שיש לו דעה על פיקמין) נראה לי שכבר שאלתי משהו דומה אבל אני לא מצליח למצוא את זה בחיפוש בפורום אז אין לי מושג.
בתור אחד שמת להיכנס לפיקמין כבר עשורים, אני מרגיש שפיקמין 2 הכי בשבילי מה4 אבל אני לא בטוח בזה.... אני בעיקרון מחפש את המשחק הכי מאתגר בסדרה גם במחיר של גרפיקה של קיוב.

הסיבות שאני חושב לא ללכת על פיקמין 3 ו4... הבנתי שב4 יש לך אפשרות לעשות rewind כל פעם שאתה נכשל או שמתים לך פיקמנים? מה הטעם בדבר כזה? האתגר עף מהחלון שיחקתי טיפה בדמו שלו ואהבתי אבל הרגיש לי כאילו מחזיקים לי את היד יותר מדי, שיחקתי גם בדמו של פיקמין 3 ואהבתי אבל אומרים גם שהוא ממש קל, אין לי מושג עם זה נכון לא הרגשתי מאותגר מהדמו שלו בכלל.

אז השאלה היא בעצם, פיקמין 2 הוא המשחק בסדרה שהכי מתאים לי או שפשוט אין באמת משחקים מאתגרים בסדרה הזו ופשוט משחקים בשביל ההנאה?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 נובמבר 2024, 16:08

אני שיחקתי בכולם
ולא חושב שיש,משחקים קשים בסדרה

לא זוכר פיקמין 1 או 2 ,היה הגבלה בימים
ובגלל שלוקח זמן ללמוד את המכניקות של המשחק
לעשות 100 אחוז בריצה ראשונה זה די קשה

אבל כולם פשוט כולם לא קשים

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 נובמבר 2024, 18:06

"Nintendo has reconfirmed that the Switch successor will be revealed by the end of March 2025, when its current financial year concludes. Company president Shuntaro Furukawa made the announcement during an online press conference on Tuesday following the publication of Nintendo's latest earning results, saying that announcement plans for the Switch successor have not changed."

לא ידוע מתי בדיוק
אבל בטווח של 5 חודשים נינטנדו כניראה תכריז על היורש לסוויץ

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 נובמבר 2024, 18:34

לא מפתיע. יש להם בדיוק שני משחקים גדולים ב2025 לסוויץ, מטרויד פריים 4 וPokemon legends ZA ושניהם לא הולכים לצאת לפני סוף 2025 אז חשיפה בערך במאי או סוף אפריל ויציאה בנובמבר סמוך לשני המשחקים האלה יביאו לסוויץ 2 השקה מכובדת שתוכל לסחוב אותו עד שמריו 3D יגיע ברבע הראשון של 2026.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2024, 18:53

כתוב אבל חשיפה עד מרץ 25… אז לא, זה הולך להיות לדעתי כבר בדצמבר או ינואר ויציאה באפריל, או גג גג בקיץ

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 נובמבר 2024, 19:37

אני די בטוח שהייתי מתרגם by the end of march 2025 כ"בסביבות סוף מרץ 2025" ולא עד מרץ 2025" במשמעות של "הכי מאוחר שתשמעו על הסוויץ זה מרץ 2025 גג" :) אבל אולי ביפנית הדברים נאמרו בטון שמאפשר טווח יותררחב אתה מבין שנינו לומד יפנית אז...הגיע הזמן להשתמש בה :-)

לאסקין, גם ככה אתה תקנה אותה מתישהו ב2028 או כאיזו מתנת בר מצווה לילד לכל המוקדם אז מה יש למהר :-) אפילו משחקים אינדים אתה לא שומר ליום שיהיה לך סוויץ 2 :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2024, 21:01

אני אקנה את זה כנראה ביום הראשון שזה יוצא, כי יש לי ילדים וזה גם בשבילם וגם בשבילי… ובטח יצא מריו חדש עם זה, ואני מת לשחק מריו חדש, וגם אם לא אז את מריו וואנדר, וקארט, ופארטי וזלדה ומה לא… לא חסרים משחקים שפספסתי ב-4 דורות האחרונים. הגיע הזמן.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 נובמבר 2024, 21:44

קודם כל חשיפה זה לא אומר השקה
בטח לא בקונסולות ,ולפעמיים יש עיקובים

וגם הסוויץ אף פעם בכל השנים האלו לא ירדה באמת במחיר
הlite, לא נחשבת כי יש לה פחות פיצרים

היו שיפורים ,לlite וv2 ,היו זמני בטריה משמעותית טובים יותר מv1
לoled היה מסך מצוין אבל 50 דולר יותר במחיר

אני מעריך שנינטנדו תנסה לדחוף הרבה קונסולות בתקופת קריסמס
ובלאק פרידי
מנחש בחול לפחות נראה מבצעים ובאנדלים
וניחוש שלי רק אחרי קריסמס יכריזו על הקונסולה

שמדובר על קונסולות מינסטרים, נינטנדו צריכה לדאוג
לא לישאר אם מלאי ענקי במחסן של חומרה ישנה
שאין אפשרות למכור במחיר לא הפסדי

ובמיוחד במיוחד אם יתנו תמיכה אחורית ומחיר השקה טוב

במעבר מה3ds לסוויץ
ה3ds ו2ds ,היו עוד על המדף כמה שנים עד שיתפוגגו
כמוצר " זול "

לא באמת משתלם כי לא היו מספיק זולים
אבל עדין אנשים קנו אותם
במיוחד את ה2ds

אני חושב שכלכלי זה שיקול סופר חשוב לנינטנדו איך לעשות את המעבר הזה

אבל יש לנו לקוחות פוטנציאלים נעלמים כמו חומרה מחיר בטריה וכו

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2024, 21:59

לא רואה שום מצב שבו מכריזים על קונסולה יורשת יותר מחצי שנה לפני השיגור שלה…

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 נובמבר 2024, 22:26

דעת הרוב היא עם לאסקין לפחות ממה שאני רואה באינטרנט ואכלתי כובע... כאילו הרוב מהמרים שהכוונה היא שהחשיפה תהיה לפני מרץ 2025 ושזה באמת כמו שלאסקין אמר מקסימום עד מרץ 2025 ככה שהחשיפה יכולה להיות באמת בינואר.תאריך היציאה עצמו יכול לקחת דווקא הרבה זמן... כאילו אם נסתכל על ה3DS ואני בכוונה לוקח אותו כי הוא יורש לניידת הכי מצליחה שלהם ולא איזה כישלון שהם ברחו ממנו, הם הכריזו על ה3DS בסוף מרץ 2010 והוציאו אותה ביפן בפברואר 2011 כאילו כמעט שנה אחרי ההכרזה.

אבל זו רק אפשרות... בתכלס תחושת הבטן שלי אומרת לי שהסוויץ 2 כבר תהיה בנובמבר 2025 וקלה להשגה ב2026

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 נובמבר 2024, 06:16

ניחוש שלי ,הכרזה אחרי קריסמס
ויציאה לשוק חודשיים -שלוש לפני קריסמס בשנה שאחרי

אני כן חושב שהשקה רחוקה בערך שנה

רק מקווה שהחומרה תיהיה טובה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2024, 14:29

glass man כתב:נדב, (או כל אחד שיש לו דעה על פיקמין) נראה לי שכבר שאלתי משהו דומה אבל אני לא מצליח למצוא את זה בחיפוש בפורום אז אין לי מושג.
בתור אחד שמת להיכנס לפיקמין כבר עשורים, אני מרגיש שפיקמין 2 הכי בשבילי מה4 אבל אני לא בטוח בזה.... אני בעיקרון מחפש את המשחק הכי מאתגר בסדרה גם במחיר של גרפיקה של קיוב.

הסיבות שאני חושב לא ללכת על פיקמין 3 ו4... הבנתי שב4 יש לך אפשרות לעשות rewind כל פעם שאתה נכשל או שמתים לך פיקמנים? מה הטעם בדבר כזה? האתגר עף מהחלון שיחקתי טיפה בדמו שלו ואהבתי אבל הרגיש לי כאילו מחזיקים לי את היד יותר מדי, שיחקתי גם בדמו של פיקמין 3 ואהבתי אבל אומרים גם שהוא ממש קל, אין לי מושג עם זה נכון לא הרגשתי מאותגר מהדמו שלו בכלל.

אז השאלה היא בעצם, פיקמין 2 הוא המשחק בסדרה שהכי מתאים לי או שפשוט אין באמת משחקים מאתגרים בסדרה הזו ופשוט משחקים בשביל ההנאה?

לדעתי פיקמין 1 הכי מאתגר, אבל הוא גם המשחק הכי פשטני. האתגר מגיע מזה שיש לך שעון ואם לא סיימת את המשחק בזמן אתה נפסל ומתחיל מההתחלה. שום דבר לא עוצר אותך מלהצליח לסיים אותו בנסיון הראשון, אבל יש מצב שתשחק את הקמפיין 3-4 פעמים לפני שתסיים אותו.

אבל בכלליות פיקמין לא קשים במיוחד, לפעמים צריך לעשות בחירתה של סופי על מה לקחת ועל מה לוותר בגלל מגבלות הזמן אבל סה"כ לסיים את המשחקים הללו קל למדי. אז לא הייתי בוחר את פיקמין לפי רמת קושי, 3 או 4 הכי טובים בהפרש ואתה יכול לבחור לא להשתמש ב-rewind. עדין לא שחקתי מספיק ב-4 כדי להגיד מי מהם טוב יותר, אבל אנשים עפים על 4 ממש.

kririn כתב:"Nintendo has reconfirmed that the Switch successor will be revealed by the end of March 2025, when its current financial year concludes. Company president Shuntaro Furukawa made the announcement during an online press conference on Tuesday following the publication of Nintendo's latest earning results, saying that announcement plans for the Switch successor have not changed."

לא ידוע מתי בדיוק
אבל בטווח של 5 חודשים נינטנדו כניראה תכריז על היורש לסוויץ

הם אמרו עד סוף מרץ כי בסוף מרץ נגמרת השנה הפיננסית. כלומר הוא אמר שהם יכריזו על הקונסולה בשנה הפיננסית הזאת. זה יכול להיות עוד שבועיים וזה יכול להיות ביום האחרון של מרץ. אני בספק אם נינטנדו תוציא את הקונסולה יותר מ-3~ חודשים מההכרזה. אני לא אהיה מופתע אם הטימליין יהיה דומה לזה של הסוויצ' 1, כלומר מיד אחרי המכירות של החגים יש הכרזה (סוף דצמבר/תחילת ינואר) ליציאה אחרי 3 חודשים (במרץ/אפריל).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2024, 15:02

אגב נינטנדו גם אשרו שהסוויצ׳ הבאה תתמוך לאחור, שהחשבון והספריה ימשיכו וגם החשבון אונליין יהיה זהה.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 06 נובמבר 2024, 17:15

זה באמת לא טריוויאלי במקרה שלהם אחרי התרגיל שהם עשו לי עם הwiiu וה3ds.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 נובמבר 2024, 04:54

omerkot כתב:זה באמת לא טריוויאלי במקרה שלהם אחרי התרגיל שהם עשו לי עם הwiiu וה3ds.

הwiiu היה על דיסקים
וגם בדיגיטל ,הסוויץ לא חזקה מספיק
לאמולטור wiiu ,שירוץ בצורה סבירה

אפשר והם עשו פורטים לכמה משחקים ,ששם באמת חבל
שלא נתנו אוטומטית את הפורטים למי שיש בספרית wiiu

אבל מעבר לזה לא היה אפשרי

לאומת זאת ב3ds ,זה היה אפשרי חומרתית
שניהם מבוססי arm ,היו יכולים לעשות התאמות תוכנה חומרה לתאימות לאחור

הבעיה הגדולה שם הייתה ,עניין 2 המסכים
ושאני חושב על זה גם בwiiu ,בחלק מהמשחקים בעיה דומה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2024, 10:55

omerkot כתב:זה באמת לא טריוויאלי במקרה שלהם אחרי התרגיל שהם עשו לי עם הwiiu וה3ds.

אכן נכון, אבל נראה שהפעם הם חייבים. ובטח תמיכה לאחור לא הייתה קלה כי NV היא לא כמו AMD/ATI, הם לא מנסים לשמר תמיכה לאחור מארכיטקטורה לארכיטקטורה אז בטח נכנסה לשם לא מעט עבודה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 נובמבר 2024, 13:14

DrKeo כתב:

אכן נכון, אבל נראה שהפעם הם חייבים. ובטח תמיכה לאחור לא הייתה קלה כי NV היא לא כמו AMD/ATI, הם לא מנסים לשמר תמיכה לאחור מארכיטקטורה לארכיטקטורה אז בטח נכנסה לשם לא מעט עבודה.

שאני חושב על זה ,הסיכוי היחיד לתאימות לאחור לwiiu
שמדובר בסוויץ
חוץ מענן ,שלא יפעל בכל מקום

זה שכבת תרגום כמו שיש במחשבי מאק לתוכנות x86
וכמו שיש לwin11 arm
לתוכנות x86

העניין שזה לוקח שנים לפתח ,ולא 100 אחוז
ככה שאין באמת סיכוי

בנוסף אז עדיין יש את הבעיה של המסך הנוסף בwiiu

בקיצור זה גם לשנות את המשחק wiiu לממשק של הסוויץ
גם ליצר תוכנת תרגום מאוד מורכבת
גם ליצר תיקונים לתוכנת תרגום לכל משחק בעייתי