glass man כתב:נדב, (או כל אחד שיש לו דעה על פיקמין) נראה לי שכבר שאלתי משהו דומה אבל אני לא מצליח למצוא את זה בחיפוש בפורום אז אין לי מושג.
בתור אחד שמת להיכנס לפיקמין כבר עשורים, אני מרגיש שפיקמין 2 הכי בשבילי מה4 אבל אני לא בטוח בזה.... אני בעיקרון מחפש את המשחק הכי מאתגר בסדרה גם במחיר של גרפיקה של קיוב.
הסיבות שאני חושב לא ללכת על פיקמין 3 ו4... הבנתי שב4 יש לך אפשרות לעשות rewind כל פעם שאתה נכשל או שמתים לך פיקמנים? מה הטעם בדבר כזה? האתגר עף מהחלון שיחקתי טיפה בדמו שלו ואהבתי אבל הרגיש לי כאילו מחזיקים לי את היד יותר מדי, שיחקתי גם בדמו של פיקמין 3 ואהבתי אבל אומרים גם שהוא ממש קל, אין לי מושג עם זה נכון לא הרגשתי מאותגר מהדמו שלו בכלל.
אז השאלה היא בעצם, פיקמין 2 הוא המשחק בסדרה שהכי מתאים לי או שפשוט אין באמת משחקים מאתגרים בסדרה הזו ופשוט משחקים בשביל ההנאה?
kririn כתב:"Nintendo has reconfirmed that the Switch successor will be revealed by the end of March 2025, when its current financial year concludes. Company president Shuntaro Furukawa made the announcement during an online press conference on Tuesday following the publication of Nintendo's latest earning results, saying that announcement plans for the Switch successor have not changed."
לא ידוע מתי בדיוק
אבל בטווח של 5 חודשים נינטנדו כניראה תכריז על היורש לסוויץ
omerkot כתב:זה באמת לא טריוויאלי במקרה שלהם אחרי התרגיל שהם עשו לי עם הwiiu וה3ds.
omerkot כתב:זה באמת לא טריוויאלי במקרה שלהם אחרי התרגיל שהם עשו לי עם הwiiu וה3ds.
DrKeo כתב:omerkot כתב:זה באמת לא טריוויאלי במקרה שלהם אחרי התרגיל שהם עשו לי עם הwiiu וה3ds.
אכן נכון, אבל נראה שהפעם הם חייבים. ובטח תמיכה לאחור לא הייתה קלה כי NV היא לא כמו AMD/ATI, הם לא מנסים לשמר תמיכה לאחור מארכיטקטורה לארכיטקטורה אז בטח נכנסה לשם לא מעט עבודה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 41 אורחים