omerkot כתב:נינטנדו פשוט סגרו את החנות של הWiiU ושל ה3DS ואני לא יכול להוריד גם את מה שקניתי.
חוץ מזה, זה לא בסדר שקניתי משחקים כמו מריו קארט וWWHD ואז נדרשתי לקנות את אותם משחקים בדיוק שוב לסוויץ' (את מריו קארט קניתי, הזלדה היה כבר יותר מדי) כשאין שום אפשרות לחבר את המשתמש שלך בWiiU למשתמש שלך בסוויץ'.
omerkot כתב:נינטנדו פשוט סגרו את החנות של הWiiU ושל ה3DS ואני לא יכול להוריד גם את מה שקניתי.
חוץ מזה, זה לא בסדר שקניתי משחקים כמו מריו קארט וWWHD ואז נדרשתי לקנות את אותם משחקים בדיוק שוב לסוויץ' (את מריו קארט קניתי, הזלדה היה כבר יותר מדי) כשאין שום אפשרות לחבר את המשתמש שלך בWiiU למשתמש שלך בסוויץ'.
InterAl כתב:ברור שזה רשיון ולא רכוש. אם החברה פושטת רגל מחר, הרכוש שלך נעלם כלא היה. ובכל מקרה לא הגיוני שחברות יצטרכו לתחזק שירותי הורדה לכל משחק שקנית לעולם ועד.
InterAl כתב:לא דיברתי על עלויות אחסון ותעבורה. העלות האמיתית לדעתי היא עלות עבודת המהנדסים שצריכים לתחזק את המערכות האלה.
InterAl כתב:ענן צריך לתחזק. גם ברמת ה-it של החברה וגם ברמת מפתחי התוכנה (דפרקציות, מיגרציות, רגולציות, עדכוני אבטחה ועוד ועוד).
DrKeo כתב:קרירין, כמה משחקים מורידים ביום בחנות של הwiiu? שלושה? נינטנדו לא הולכת לתחזק תשתית נפרדת בשביל לשרת את ה-50 אנשים האחרונים בעולם שעדין משחקים בwiiu.
כולם עברו לסוויץ׳, 90% מהספריה של הwiiu זמינה בסוויצ׳ (ברכישה בנפרד, אבל זמינה) ולכן תהיה זמינה גם בסוויצ׳ 2. הwiiu מתה, ביננו היא גם שוגרה מתה.
InterAl כתב:לאחד תשתיות גם לא לגמרי פותר את זה, כי התשתיות משתנות ומשתדרגות ולהיות bc לנצח זה לא דבר שקורה במציאות, העלות גבוהה מדי. המשמעות היא שיצטרכו לעדכן גרסאות קליינט לנצח על הקונסולות הישנות.
InterAl כתב:לא צריך help desk בשביל הורדות מחדש. אני גם לא חושב שקרה עד היום מקרה של ביטול הורדות מחדש לאיזושהי קונסולה, להבנתי גם ה-psp, dsi ושאר הקונסולות מהדור השביעי עדיין מאפשרות, גם אם האונליין למטה. אבל ברור שזה לא לנצח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 37 אורחים