ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2024, 22:16

החומרה הזאת הייתה צריכה לצאת במרץ 2023.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 דצמבר 2024, 10:58

טוב אז נייט מביא לנו את הרכילות השבועית על הסוויץ 2 רובנו היינו מנחשים את זה לבד אבל....
חשיפה של הסוויץ 2 בינואר או פברואר, אירוע חשיפה משמעותי יותר במאי, ויציאה ביוני.
מבאס כי אני מתאר לעצמי שאפילו עם חנות של נינטנדו ליטרלי דקה וחצי ממני אני לא אשיג אחת עד 2026 אבל יאללה זה לפחות מגיע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2024, 12:44

בגלל שאני לא בטוח מי זה, אתה יכול לחבר את זה לשמועות אחרות ממנו? הוא דבר על חשיפה ב-2024? או על מלאי של רק כמה מאות אלפים בשיגור? או שהוא לא היה מאלה שאמרו את השטויות הללו?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 דצמבר 2024, 13:44

היו לו מלא שמועות נכונות בין השאר שאינדיאנה ג'ונס ייצא לPS5 ב2025 שיהיה BC בסוויץ שנים לפני כולם, שהסוויץ פרו נגנז וכו' ועוד מלא נכונות אחרות שלא עולות לי כרגע המון פעמים הוא צדק לגבי תאריכים מדויקים של State of play ומה יהיה בהם כולל אירועים של מיייק, אבל היו לו גם לא מעט בולשיט
האחרונה היא שהסוויץ 2 יחשף במרץ ועכשיו הוא מזיז את לסוף ינואר תחילת פברואר אבל אולי נינטנדו הם אלה שהחליטו לשנות את הטיימינג באמת.

כך או אחרת מכל הSo called איינסידרים הוא מהאלה שיותר שווים התייחסות זה ברור שיש לו קשרים עם מפתחים.

אני חושב שהוא כן אמר בעבר שיכולה להיות חשיפה ב2024 אבל אני די בטוח שהוא אמר שזו ספקולציה מהצד שלו ושאין לו שום מידע קונקרטי בעניין הזה, בניגוד למה שהוא אומר עכשיו.

אלה שאמרו שיהיו רק כמה מאות אלפים בשיגור אלה סינים :-) שזה אומר הכל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 דצמבר 2024, 20:18

קשה לי לראות את נינטנדו מחכה עד 2026 להוציא את הסוויץ 2
החומרה כבר היום מאוד מיושנת
אני חושב שההשקה תיהיה ב2025 כמה חודשים לפני קריסמס

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2024, 23:40

הסוויצ' 2 לא תצא בקריסמס, שיגור מחוץ למסגרת קריסמס מיצר יותר מכירות בשנה הראשונה, בונה בסיס גדול מוקדם יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2024, 22:29

הverge ראיינו מדליף שהם טוענים שהם וידאו אותו ולדעתם הוא אומר את האמת. הפרטים שהם וודאו על הסוויצ׳ 2:
- נקראת סוויצ׳ 2.
- הג׳וייקונים כבר לא מתחברים בהחלקה על מסילה אלה נצמדים בעזרת מגנטים בהקלקה. התצורה שלהם יותר אורגנמית, יש להם עומק והם מעוגלים יותר לאחיזה נוחה והטריגרי ZL ו-ZR עמוקים יותר וגדולים יותר.
- הסטיקים מבוססים magnetic Hall effect, כלומר לא עוד דריפט.
- המכשיר ברוחב 27.3 ס״מ ובגובה 11.85 ס״מ. זה גדול מהסוויצ׳ וקטן מהסטים דק.
- המעמד יהיה לכל אורך המכשיר, כמו צורת ח׳ הפוכה נשלפת.
- הדירוג של הדוק של הסוויצ׳ 2 הוא 60W של הסוויצ׳ עצמה 45W בשמן שהסוויצ׳ המקורית והדוק שלה שניהם היו מדורגים 39W. אולי נינטנדו מתפרעת קצת יותר עם מהירויות השעון הפעם.
- יש חיבור usb-c נוסף בחלק העליון של הקונסולה.
- יש כפתור נוסף מתחת לסטיק הימני.
- מסך 8״.
- הכרזה בינואר

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 דצמבר 2024, 10:02

ההכרזה תהיה לפי ההדלפות ב8 בינואר :)

יאלה הדור הזה צריך משהו שקצת יפלפל אותו ויכניס עניין :-) אין משהו שמשתווה להשקה חדשה בשביל להחזיר את החיים לדור העייף הזה. מכל מיני הדלפות הDock נראה מפלצת מבחינת גודל ופתחי איורור שיש שם, אז כן לא מפתיע שהצריכת חשמל של הסוויץ 2 עולה משמעותית כשהיא בדוק. בימים האחרונים יש כל מיני מדליפים שאומרים שאנחנו נגלה שהסוויץ 2 יותר קרובה לXSS מאשר לפס4 פרו באיך שהמשחקים יראו כשהם בדוק... אז אולי רק אולי יש סיבות להאמין לזה? :-)

הכפתור הנוסף מתחת לסטיק הימני זה כפתור עם האות C ככה שזה יכול להיות הכול, מחיבור למצלמה סטייל Eye toy ועד לכידת וידיאו כמו בPS מעניין :-)

אני יודע רק דבר אחד נתתי לאחיינים שלי את הסוויץ כדי שיהיה לי תירוץ לשדרג לסוויץ 2 כבר שמטרויד פריים 4 יוצא, אז הגוף שלי מוכן לסוויץ 2 :-) סוף סוף לשחק ביונטה 3 כמו בן אדם בלי נפילות פריים רייט :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 דצמבר 2024, 00:56

מה שבעיקר מעניין בסוויצ' 2 הוא שלדור הזה אין נשמה. מעטים המשחקים שנהנתי מהם בשנים האחרונות. לא יודע מה הולך בתעשיה לאחרונה אבל המצב ממש רע, לפחות לדעתי. המשחקים שאני מצליח להנות מהם הם כמעט אקסקלוסיבית מנינטנדו. לראות אותם עושים קפיצה דורית גדולה שמביאה אותם לנקודה בין הפס4 לפס5, מקום שממילא רוב המשחקים של הפס5 נמצאים בו, זה פשוט אדיר. אני מת לראות מה הם יכולים לעשות עם זלדה כשיש להם פי 10 כוח מעבד, זיכרון ו-SSD. נינטנדו עם ray tracing, מה היה מדמיין?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 דצמבר 2024, 09:51

המשחקים הכי עטורי שבחים של הדור הזה הם משחקי PS4. אז אני לגמרי מזדהה עם זה. כאילו משחק עולם פתוח מFROM זה משהו שהיה מעיף לי את המוח ב2014-2015 אבל שאתה בא ומוכר לי את זה כמשחק 96 ב2022 אחרי שיש לי PS5 זה פחות עובד.GOW רגנרוק? לראות כישרון לא מהעולם כמו קורי שהביא לנו דברים מטורפים כמו GOW2 רוב GOW3 וGOW 2018 נתקע על משחק פס4 ב2022 זה גם כן עוול וככה אני יכול לעבור על כל הדור.
(וכן אני יודע שזה לא באמת קורי אבל אתה יודע למה אני מתכוון זה הצוות שלו והוא יכל להספיק לעשות איתם משחק אחר במקום שהם יעבדו על המשחק הזה)

אז כמו שאתה אומר לפחות גם אם נינטנדו תהיה תקועה בדור PS4 לפחות אנחנו נדע שהם יביאו פיזיקה ומכניקות משחק חדשניות ומקוריות שלא נדע בכלל שהPS4 יכל להריץ, לי לא היה מושג שחומרה יותר חלשה בתחומים מסוימים מהPS360 יכולה להריץ משחק כמו BOTW עם הפיזיקה שלו ועם היופי הגרפי שלו
אז אין לי ספק שנינטנדו תוציא מאיתנו מומנטים של "לא היה לנו שמץ שהפס4 והONE יכלו לעשות משחקים כאלה כל השנים :-)

לפני כמה ימים אנומה כבר הכריז על זלדה TOP DOWN חדש ל2026 לסוויץ 2 זה לבד יותר מרגש מחצי מהמשחקים שהוכרזו לדור הזה ואני בטוח שאפילו משחק טופ דאון כזה יהיה בו יותר מקוריות ועניין מרוב הצד א' של סוני בדור העלוב הזה..
(אני אמנם משוחד כי אני ממש אוהב את LTTP אבל עדיין)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2025, 10:50

לכאורה הג׳וייקונים של הסוויצ׳ 2:
תמונה
תמונה

רק עכשיו הבנתי שיש רק טריגר אחד, מעניין איך הם ינהלות את זה. ביחוד שלג׳וייקון אחד יש טריגר שמאלי בלבד, ולשני טריגר ימני בלבד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2025, 17:05

דלפו תמונות ראשונות של הצ׳יפ של הסוויצ׳ 2. נראה שהוא גדול מ-200mm^2, שזה נהדר כי הסוויצ׳ 1 הייתה עם SOC בגודל של 118mm^2, כלומר הצ׳יפ של הסווצ׳ 2 בערך כפול מזה של הסוויצ׳ 1. זה גם מאשר שהם משתמשים בסמסונג, כלומר כנראה 8nm כמו סדרה 3000. שזה כמובן מבאס, קונסולת 8nm ב-2025, כמעט מביך כשלמשל ה-XSS והסטים דק על 7nm ויצאו חצי עשור לפני הסווצ׳ 2. היה מתבקש שהקונסולה תהיה 5nm לפחות.

הצילום לוח גם מאשר SSD של 256GB.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2025, 18:18

נינטנדו הגישו פטנט שקשור ל-upscaling עם AI, כנראה לטעם שלהם של DLSS. המסמך מדבר שוב ושוב על 540p ל-1080p, כלומר בול הרזולוציות שדברתי עליהן בשנים האחרונות. לא שזה גאונות גדולה, 540p זה בדיוק רבע 1080p ו-DLSS במצב performance עובד ברבע רזולוציה. כמובן שדבר זהה אפשר לעשות מרבע 1440p כשמרנדרים ב-720p במצב דוק. עכשיו שראינו את הבוסט האדיר שמצב ביצועים קבל כשNV עברו מ-CNN לטרנספורמר כנראה שזה הולך להראות ולבצע ממש נהדר.

אז אם הסוויצ׳ 2 תהיה בערך בכוח של הפס4, היא תוכל במצב doc לכוון ל-720p מה שיתן לה הרבה כוח פנוי לעשות משחק יפה יותר מהמשחק פס4 הממוצע שמכוון ל-1080p ולקבל תוצר יפה שנראה גם טוב ממשחק פס4 פרו וגם חד ממשחק פס4 פרו. הדור סוויצ׳ הזה הולך להיות ערימה של פורטים מהפס4, כשמתחשבים בזה שבערך כל המשחקים בדור הזה מקבלים גם גרסת פס4, כל משחק תחת השמש מהעשור האחרון הולך להגיע אליה. תתכוננו לאוספי COD, AC ושאר הירקות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 ינואר 2025, 18:39

My money is ready for it. מתנת יום הולדת
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2025, 10:24

Klayman כתב:My money is ready for it. מתנת יום הולדת

גם שלי, מתנת.. 4 חודשים אחרי היום הולדת?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2025, 11:00

פתחתי את הפטנט של נינטנדו וראיתי בתוכו חלק מהרזולוציות שהם מעלים ב-DLSS ונראה שיש להם מצב אפילו יותר אגרסיבי מ-performance שמעלה את הרזולוציה פי 9 (performance מעלה פי 4). כלומר הם רוצים לעשות גם 720p ל-4K. סה״כ הם ציינו את הרזולוציות הבאות:
- 720p -> 1080p
- 480p -> 1080
- 540p -> 1080p
- 1080p -> 4K
- 1080p -> 1440p

שימו לב ל-480p ל-1080p. זאת חתיכת רזולוציה נמוכה, מדובר ב-409K פיקסלים שזה פחות מחמישית 1080p. אם משליכים את זה ל-1440p, הסוויצ׳ 2 צריכה לרנדר פנימית רק 640p, רזולוציה שנחשבה לא משהו בדור ה-360. רק תחשבו איזו גרפיקה פס4 + SSD + RT + ארכיטקטורה מודרנית יכולה לעשות כשמכוונים ל-1/5 הרזולוציה שהפס4 לרוב כוונה אליה. ממש מעניין. זה אולי לא פס5 אבל זה ממש מעניין.

יש בפטנט עוד פרט ממש מעניין, שהסוויצ׳ 2 יכולה להקפוץ בין מצבי DLSS בזמן אמיתי לפי איך שהמשחק רץ. אם נניח המשחק עושה 720p ל-1080p במצב נייד ופתאום יש סצנה כבדה יותר שמורידה את ה-fps, הסוויצ׳ 2 יכולה לקפוץ ל-480p ל-1080p כדי לעזור ל-GPU להחליק את ה-fps. סוג של רזולוציה דינאמית גרסת ה-DLSS, וזה לא משהו שקיים כרגע ב-PC.

נינטנדו גם מציעים שם דחיסת טקסטורות עם DLSS. כלומר לשים טקסטורות 1080p בהתקנה, ובזמן אמיתי DLSS מעלה אותן ל-4K.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 ינואר 2025, 11:26

אני לא חושב שמישהו ציפה לps5 או קרוב לזה
אפילו נידות pc ,לא מדבר על מחשבים נידים רגילים

מדבר על המחשבים דמוי קונסולה נידת ,לא מתקרבים היום לps5

ופה מדובר על נידת שצריכה להיות זולה בהרבה

אני כן חושב שהשאיפה להגיע למשחק שבps5 רץ ב4k
60 לשניה

אז ב1080p 30 לשניה

זה מבחינת גרפיקה 1/8 ,מהפיקסלים

אנשים זורקים " יהיו הרבה פורטים מהps4 " ,אולי יהיו הרבה
אבל לא לכל משחק ישן הגיוני לעשות פורט לסוויץ 2
הרוב המוחץ של משחקי הספורט לא הגיוני גם בגלל זיכיונות וגם בגלל שזה עונתי

Cod ישנים ,חוץ ממצב אוסף

וכו וכו

אני חושב שנראה דווקא יותר משחקי ps5/xbox/ pc חדשים מקבלים
פורט משונמך ,כי אליהם מפתחות עובדות כרגע
והסוויץ 2 שונה מידי חומרתית ולא מספיק חזקה להריץ אמולטור
של הדור הקודם בזמן אמת בצורה טובה
ככה שכל פורט שלא מגיע מהסוויץ המקורית ,יצריך צוות פיתוח
ולרוב המשחקים הישנים זה לא כלכלי

הם פשוט לא ימכרו מספיק להצדיק השקעה כזאת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2025, 11:50

אתה הולך לראות כמויות מוטרפות של פורטי פס4 לסוויצ׳ 2. כל משחק פס4 יכולה לרוץ עליה ב-4K ואולי אפילו 60, תלוי במעבד שלה. ליטרלי ספריה של אלפי משחקים שהולכים להשפך לתוך ה-echo system שלה וזה ממש אחלה לדעתי. לקחת לשירותים משחקים ברמה של TLOU2 זה אטרקטיבי ממש.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 ינואר 2025, 13:35

תן לי בבקשה רשימה של משחקי ps4
שאתה הולך לשים על כל משחק כזה צוות פיתוח להעביר לסוויץ 2 ?

ולא אומר שאין בכלל
כן אומר שאין המון כאלו

יהיו פורטים מהדור של הps4 ,אבל הרוב הגדול לא יגיע
כי זאת קונסולה חדשה שמתחילה ב0 מכירות
לא 150 מיליון שיש לסוויץ היום
וצוותי פיתוח זה לא דבר זול

אני מנחש משחקים כמו אגוורד לגסי
וre8

וכאלו יגיעו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2025, 13:51

אתה חושב שיש לך קונסולה שבתאוריה תמכור 150+ מליון יחידות, שנותנת לאנשים חוויה ברמה של פס4+ on the go ומפיצות לא ישקיעו כמה אלפי דולרים פר משחק בקטלוג שלהם כדי למכור אותו לקהל הזה? ברור שהסוויצ׳ 2 הולכת לקבל מאות אם לא אלפי פורטים מהפס4, זה מתבקש.

לא צריך לעשות רשימה של משחקים, כל מפיצה הולכת לירות כמה שיותר משחקים מהקטלוג שלה לסוויצ׳ 2. פיפא 2015 כנראה לא יגיע לשם כי לא סביר להוציא אותו, אבל כמות אדירה של משחקים תגיע.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 09 ינואר 2025, 15:00

DrKeo כתב:שימו לב ל-480p ל-1080p. זאת חתיכת רזולוציה נמוכה, מדובר ב-409K פיקסלים שזה פחות מחמישית 1080p. אם משליכים את זה ל-1440p, הסוויצ׳ 2 צריכה לרנדר פנימית רק 640p, רזולוציה שנחשבה לא משהו בדור ה-360. רק תחשבו איזו גרפיקה פס4 + SSD + RT + ארכיטקטורה מודרנית יכולה לעשות כשמכוונים ל-1/5 הרזולוציה שהפס4 לרוב כוונה אליה. ממש מעניין. זה אולי לא פס5 אבל זה ממש מעניין.

אולי סוף סוף נראה משחקי "הדור הבא" שמכוונים לסוויץ' 2 כקונסולת הבסיס ולא הPS4 :!:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2025, 15:13

Stick כתב:אולי סוף סוף נראה משחקי "הדור הבא" שמכוונים לסוויץ' 2 כקונסולת הבסיס ולא הPS4 :!:

זה עבר לי בראש ולא העזתי לשים את המילים הללו על נייר :|

למרות שעבור משחקים שהם לא זוללי CPU גדולים הסוויצ׳ 2 במצב לא רע בכלל ביחס ל-XSS, אפילו יש לה 20% יותר זיכרון. בצורה אירונית יש לי הרגשה שהמשחק דור הבא הכי מרשים אחרי GTA הולך להיות זלדה הבא. עם BOTW הם חרטו על הדגל פיסיקה, עם הקפיצה הדורית שבאה עלינו לטובה אני חושב שאפשר להיות בטוחים למדי שהתחום הזה במשחק יעשה קפיצה גדולה. להתחשב בבינוניות המזוויעה של המשחקים בדור הזה לעומת TOTK, אני רק מדמיין מה זלדה הבא יעשה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 ינואר 2025, 15:28

DrKeo כתב:אתה חושב שיש לך קונסולה שבתאוריה תמכור 150+ מליון יחידות, שנותנת לאנשים חוויה ברמה של פס4+ on the go ומפיצות לא ישקיעו כמה אלפי דולרים פר משחק בקטלוג שלהם כדי למכור אותו לקהל הזה? ברור שהסוויצ׳ 2 הולכת לקבל מאות אם לא אלפי פורטים מהפס4, זה מתבקש.

לא צריך לעשות רשימה של משחקים, כל מפיצה הולכת לירות כמה שיותר משחקים מהקטלוג שלה לסוויצ׳ 2. פיפא 2015 כנראה לא יגיע לשם כי לא סביר להוציא אותו, אבל כמות אדירה של משחקים תגיע.

כמה אלפי דולרים ? רק אם נינטנדו תצליח להוציא משהו שדומה לרוזטה 2 ( מה שיש לאפל מובנה במערכת הפעלה שלה לתרגום תוכנות שנכתבו לx86 )

כי בלי זה ,זה יכנס לקוד לשנות שיתאים גם למעבדי arm וגם למערכת הפעלה של נינטנדו
לבדוק באגים
לפרסם ולשווק

זה ממש לא " כמה אלפי דולרים " ,למשחק גדול
אלה הרבה יותר
ולא אומר שלא יצאו משחקים בכלל ,אני חושב שיצאו משחקים שצפוים
למכור מאות אלפים ומעלה

היתר אינדי

מין הסתם יהיו גם כישלונות ,אבל רוב הps4 מולטיפלטפורם
לא יגיעו לסוויץ 2 כי זה לא יהיה כלכלי מספיק,

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2025, 15:31

זה הולך להיות הליך הקאה איטי שבו לאורך 8 שנים כל מפיצה תקח 3-4 משחקים פר שנה ותמיר אותם לסוויצ׳ 2 בתקווה למכור כמה מאות אלפי עותקים.

זה סה״כ פורט, ועוד פורט לקונסולה חזקה יותר עם ארכיטקטורה שמפתחים מאוד מנוסים בה בזכות הנסיון עם הסוויצ׳ 1 הפופולרית. להביא את הוויצ׳ר 3 לסוויצ׳ 1 זה לירוק שיניים, אבל להביא את הוויצ׳ 3 לסוויצ׳ 2? קלי קלות. פי 2 זיכרון פנוי, CPU חזק משמעותית, GPU חזק משמעותית, SSD במקום HDD ואפילו אפשר להשען על AI לרזולוציות סופר נמוכות כך שהפורט אפילו לא צריך לעבור יותר מדי אופטימיזציה.

אני רואה את הסוויצ׳ 2 כפח זבל של פורטי 4K למשחקי פס4, זה מתבקש. מאמץ סופר נמוך, זה קל לעשות פורט לקונסולה חזקה יותר. כולנו נחטא בלרכוש פה ושם משחק דור הפס4 שאנחנו אוהבים. כלומר פאק, מיקרוסופט יכולה לזרוק את כל הקטלוג שלהם. לא תשחק קצת מצב horde של גירס 5 או טיפה פורצה הורייזן בשירותים? נשמע לי ממש כיף.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 ינואר 2025, 15:32

ביצועים טכניים מאכזבים מאוד, כי הסוויץ 2 תשאר מה שהסוויץ 1 היתה. קונסולה שהיא אך ורק לאקסקלוסיבים של נינטנדו. קיוויתי שלפחות טקן 8, וFC25/NBA יוכלו לרוץ בצורה נורמלית שקצת מתקרבת לS בשביל הימים האלה שאני מחוץ לבית/חופשה/ ומחפש משהו שגם קאזואלים ירצו לשחק איתי ומבאס אותי שהסוויץ 2 לא תוכל להיות הדבר הזה.
מן הסתם אני גם מאוד מאוכזב ממה שהסוויץ 2 אומר לגבי DQ12, החלום שלי לגרפיקה מטורפת שמתקרבת באיכות האנימציה לסרטי הדרגון בול האחרונים, הלך לפח לצערי, והPS5 יכל להביא לשם בקלות!

הסוויץ 2 בטח תהיה גן עדן למשחקים של נינטנדו עצמה, מריו קארט 9/10 בטח יוכל סוף סוף להתפתח למשחק נהיגה שהוא עולם פתוח ענקי/ מטרויד פריים 5 יוכל להביא גרפיקה שמתקרבת לריטרנל, ופיקמין 5 ישבור שיאים של פוטוראליזם בסטנדרטים של הסדרה ועדיין יראה יפה יותר מלא מעט משחקי פס5 אני מאמין, אבל בוא נגיד ככה, כשאני יושב עם חברים בלילה, כאלה שעדיין תקועים על פאקינג פס4 ומחברים אותו למקרן בשביל הכייף אני לא אוכל להביא את הסוויץ 2 ולהרגיש שהבאתי משהו קרוב לSeries s כמו שרציתי אז זו אכזבה ענקית, כנראה שהדבר היחיד שבטוח לגבי נינטנדו זה שהם כל הזמן ימצאו דרכים לאכזב בענק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים